Kahretsin. Hangi pozu seversin?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Maksimum
Potansiyel seks nesnesi
 Kahretsin. Hangi pozu seversin?

Unread post by Maksimum »

:wink: hangi pozu seversin?
evgen001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Kahretsin. Hangi pozu seversin?

Unread post by evgen001 »

Tania: 04 May 2024, 10:02 Tania
En güçlü orgazm!

Yanıt: Kahretsin. Hangi pozisyonu seversiniz? ŞikayetAlıntıTeşekkürler
3 dakika önceki okunmamış mesaj

evgen001: ↑Karımı köpek stiliyle daha sık sikiyorum. Ve metresi oradayken onu istediğin gibi çevirebilirsin. Hem boya hem de kiloya izin verildi.
Ve bir şekilde, erkeklerin köpek stili dediği bir pozisyonda ilk kez kullanıldığında (psikolojik olarak) ne kadar rahatsız olduğumu hatırladım. O kadar korkutucuydu ki artık herkes beni bir fahişe ve fahişe olarak görecekti....
Beni bu duruma ilk koyduklarında hissettiğim şey buydu....
nYakın gelecekte bunun benim için seksteki en yaygın şey haline geleceğini hayal bile edemezdim
Bu pozisyondayken çok iyi hissediyorum penis rahim üzerinde durur. Bana göre bu pozun ana avantajı bu.
Tilki
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Tilki »

Diz-dirsek ve kovboy kız. En çok favori pozlar
These users thanked the author Tilki for the post (total 2):
Fargal94, Ahah
wikisistemler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by wikisistemler »

köpek stili, dört ayak üzerinde asılı
These users thanked the author wikisistemler for the post:
Ahah
alexnikit
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 209

Unread post by alexnikit »

Tania: 04 May 2024, 10:02
evgen001: 04 May 2024, 09:54 Karımı köpek stiliyle daha sık sikiyorum. Ve metresi oradayken onu istediğin gibi çevirebilirsin. Hem boya hem de kiloya izin verildi.
Ve bir şekilde, erkeklerin kanser dediği bir konumda ilk kez kullanıldığımda (psikolojik olarak) ne kadar rahatsız olduğumu hatırladım. O kadar korkutucuydu ki artık herkes beni bir fahişe ve fahişe olarak görecekti....
Beni bu duruma ilk koyduklarında hissettiğim şey buydu....
nYakın gelecekte bunun benim için seksteki en yaygın şey haline geleceğini o zamanlar hayal bile edemezdim...
Ben de Gençliğim kızlara köpek stili pozisyonu teklif etmekten utanırdı...
Sana_0000
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Unread post by Sana_0000 »

Favori pozisyonlarım: köpek stili (hem kedi hem de kıçta olabilir); üstümde bana dönük olarak hem yatarken hem de otururken (bu pozisyonda klitoris hem kasıklarıma karşı maksimum düzeyde uyarılır hem de klitorisi ve meme uçlarını okşayabilirim); Ayrıca yan yatabilirsiniz (tembeller için bir pozdur, ancak bu aynı zamanda elinizle klitorisi, göğüsleri, meme uçlarını ve diğer erojen bölgeleri de uyarır).
nikita.hurtykin
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by nikita.hurtykin »

Eşimin sırtı bana dönük, bacağını kaldırıyor, penisini çileğine doğrultuyor ve bir eliyle göğüslerini okşuyor, bazen boğabiliyorsun 😄
Ivankzn
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Orientation: biseksüel

Unread post by Ivankzn »

Eşimin doğası gereği çok hacimli bir kıçı var, leğen kemiği geniş ve aynı zamanda kalçaları da profilden büyük. Ve penisim çok uzun değil, sıradan. Bu nedenle denediğimiz birçok pozisyon bize pek uymadı çünkü kafa giriyor ama sürtünme için yeterli uzunluk yok. Örneğin, yüz üstü yatıp bacaklarını bir araya getirmesini ve sikimin onun büyük topuzlarının arasından amına nasıl nüfuz etmesini izlemesini gerçekten seviyorum. Ancak bu pozisyonda uzun süre kalamaz çünkü eğilmek zorunda kalır ve sırtı ağrımaya başlar. Arkamda duruyor, sırf büyük kıçım ve penisimin uzunluğu yetersiz olduğu için onu götüremiyorum)) çoğunlukla köpek stilini seviyoruz, misyoner, masada onu kızartmamı gerçekten seviyor ya da masada seviyor pencere pervazında, 69 yaşında benimle ilk kez denedim, beğendi, şimdi pratik yapıyoruz. Kovboy kıza bayılıyorum (ve o da bundan hoşlanıyor, bazen farklı bir pozisyonda orgazmdan sonra başarılı bir şekilde penisin üstüne oturuyor ve hemen tekrar boşalıyor), bir kadının göğüsleri sallandığı gibi, onu emer, ama ne yazık ki benimki öyle değil göğüs okşamalarından hoşlanmam (((

P.S. Penis küçük değil, oldukça sıradan. Sadece karımın kıçı gerçekten büyük ve tüm pozisyonlar rahat değil)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”