22 cm çok mu büyük?
-
Автор темыMischa33
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
22 cm çok mu büyük?
Kızlar/kadınlar, büyük olanları sever misiniz?
Ben bir erkeğim, 29 yaşındayım ve uzun zamandır kendime uygun bir tane bulamadım.
Büyük bir bedenim var biri neredeyse 22 cm.
Partnerlerim oldu ve çoğu başa çıkamıyor. Seni büyük bedeninden dolayı istemediklerini görünce bende seks arzusu yok oluyor.
Bunun gibi bir tane daha bulmak mümkün mü?
Ben bir erkeğim, 29 yaşındayım ve uzun zamandır kendime uygun bir tane bulamadım.
Büyük bir bedenim var biri neredeyse 22 cm.
Partnerlerim oldu ve çoğu başa çıkamıyor. Seni büyük bedeninden dolayı istemediklerini görünce bende seks arzusu yok oluyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 9 months
Yanıt: 22 cm çok mu büyük?
Elbette bir ihtimal var. Özellikle bu bedene sahip erkekleri arayan kadınlar ve hatta kızlar var. Eşimin benden önce bir tane vardı. Ama o da bana karşı iyi.mischa33: ↑09 May 2024, 01:53 Kızlar/kadınlar, büyük olanı sever misiniz?
29 yaşında bir erkeğim ve uzun zamandır kendime uygun bir tane bulamadım.
nBenim büyük bir tanem var, neredeyse 22 cm.
Partnerlerim oldu ve çoğu bununla baş edemiyor. Seni büyük bedeninden dolayı istemediklerini gördüğümde seks arzusu kayboluyor.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Büyük beden bir kadına ihtiyacınız var, uzun olanı arayın, uygun büyüklükte bir rahimleri var, minyon kızların bu büyüklükte bir organı kabul etmesi acı verici olacaktır.
Evet, ne yazık ki büyük bir penis güzel ve görsel olarak tahrik edici, ancak her iki partner için de çok acı verici, zor, erkek sürekli olarak penetrasyon derinliğini kontrol etmeli, gevşememeli ve kız akut ağrının ne olabileceğini tahmin ederek yatıyor, zevkten bahsetmiyoruz Burada (
Evet, ne yazık ki büyük bir penis güzel ve görsel olarak tahrik edici, ancak her iki partner için de çok acı verici, zor, erkek sürekli olarak penetrasyon derinliğini kontrol etmeli, gevşememeli ve kız akut ağrının ne olabileceğini tahmin ederek yatıyor, zevkten bahsetmiyoruz Burada (
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
22 cm çok devasa görünmüyor. Benimki neredeyse 20 cm, bu benim için oldukça normal, uzun değilim ve bu bir kova değil. Evet, bazen acıyor, özellikle de ilk başta ovalarken, ama çoğunlukla bunu ustaca kullanıyor ve beni iyi hissediyor. Yani burada önemli olanın boyut değil, üniteyi kullanma yeteneği olduğunu düşünüyorum)
Diğer bir konu da tam bir iş yapamıyor ama her şeyden memnun olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor iyi)
Diğer bir konu da tam bir iş yapamıyor ama her şeyden memnun olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu söylüyor iyi)
Last edited by Devam etmek on 09 May 2024, 15:07, edited 2 times in total.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- Tapkin
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Doğum yapmamış herhangi bir kadın için böyle bir penis çok acı verici olacaktır. Bir kadın olarak kıza göstermemenizi, onu önceden korkutmamanızı, öpüşme ve oral sekse daha fazla dikkat etmenizi, böylece penisinizin önceden hazırlanmış, heyecanlı vajinaya girmesini önerebilirim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Vajina uzunluğunun bir şekilde boya bağlı olduğunu ilk kez duyuyorum. Bunu nerede okudun? Daha ziyade, kısa ama minyon değil, tıknaz, geniş leğen kemiği ve kalçaları olan bir kadına dikkat etmeniz gerekiyor. Ve bu bir gerçek değil.
- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
Ben 1.58 boyundayım, 47 kiloyum. Eşimin boyu 19/5.5’ti, biraz ağrılıydı ama iyi oldu.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 10 months
Kocam da 22 cm. ve yaklaşık dört santimetre kalınlığında, şimdi kocam bununla ancak benim önümde gurur duyabilir, ancak hayranlarının önünde çok genç kızlar da vardı. İnanılmaz derecede kıskanıyordum.
-
- Sürtünmeler
Benimki 19’a 5 kuyruklu. Kızımınki 20’den fazla ve 4 kalın değil. Ve bu üzülmek için bir neden değil. .Yana-Yanochka: ↑16 May 2024, 16:27 Kocam da 22 cm. ve yaklaşık dört santimetre kalınlığında, şimdi kocam bununla ancak benim önümde gurur duyabilir, ancak hayranlarının önünde çok genç kızlar da vardı. İnanılmaz derecede kıskandım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 54 Replies
- 2275 Views
-
Last post by Nikk
-
- 74 Replies