İhanetin intikamı
-
Автор темыUzaylı kadın bir serseri gibi tıraş oldu
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İhanetin intikamı
İğrenç ihanete uğramış kişiler için soru
Hiç ihanetin intikamını almak zorunda kaldınız mı? Eğer öyleyse, nasıl? Hikayeleri paylaşın
İğrenç ihanete uğramış kişiler için soru
Hiç ihanetin intikamını almak zorunda kaldınız mı? Eğer öyleyse, nasıl? Hikayeleri paylaşın
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
Cevap: İhanetin intikamı
)) Ahaha. Onu şişmanlatabilirsin ki şişmanlasın))) bırak acı çeksinUzaylı, serseri gibi tıraş oldu: ↑02 Apr 2024, 19:06
İğrenç bir ihanete maruz kalan insanlara soru.
Hiç ihanetin intikamını almak zorunda kaldınız mı? Eğer öyleyse, nasıl? Hikayelerinizi paylaşın
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year
Merhaba. Yapmak zorundaydım. İntikam alındı. Ve çok sert. Evet, biraz tatmin sağlıyor. Ama yine de ruhumu acıtıyor. İnsanları, psikologları çok dinledim ve bu konularda okudum. En iyi intikam kayıtsızlıktır ve onsuz mutlu olmaktır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Uzun zaman önceydi, 18 ya da 19 yaşlarındaydım, aldattığı kişiyle aldattım) Onu bulmak için onu sahte bir ilişkiye soktu ve sonra tek başına onu görmeye gitti. Ve onunla birlikte bir arkadaşım da bizi izliyordu ve üçümüz, bir adam vardı, onu hatırlamadım. Ve sadece ikimiz tanıştık. Sonra tekrar aldattı ama o kadar da ilginç değildi ve sonra onu terk etti.
Ama bu gençlik, sanki her şey daha basitmiş gibi... şimdi yapamıyorum, psikologlara koşuyorum, hatta saldırgan)
Ama bu gençlik, sanki her şey daha basitmiş gibi... şimdi yapamıyorum, psikologlara koşuyorum, hatta saldırgan)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 243
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
- Registered for: 2 years 3 months
Neden intikam alasınız ki, bana öyle geliyor ki bu kişiyi sanki o yokmuş gibi bırakıp unutmak daha kolay
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Bu kesin , asıl mesele onu daha sonra bulunamayacak şekilde gömmek. Ve onu sonsuza kadar unut.
-
- heyecanlanıyorum
Polk, şimdi evet, katılıyorum. O zamanlar gençtim ve bunun intikam olup olmadığını bilmiyorum. Birdenbire kişinin duygularına kayıtsız kaldı. Beni neden kovmadın? Tanrı biliyor ya, boş bir dairede yalnız kalmak muhtemelen korkutucuydu.
Bu işleri kolaylaştırmıyor ama kendinizi bu kişinin seviyesinde hissediyorsunuz.
Artık kocam ve ben bundan daha aptalca olamayacak bir durumdayız... kısacası , İyilikle iliklerdim, sadece bir psikiyatrist için bir yürüme kılavuzu, ben de Freud delirirdim.) Aptallığımın boyutunu anlamak için yalan makinesi bile çekti)) ama buna hâlâ inanmıyor gibiyim, ama... İntikam almak ve onu incitmek istemiyorum, bu beni daha iyi hissettirmeyecek, ama kendini kötü hissedecek... neden?
Bu işleri kolaylaştırmıyor ama kendinizi bu kişinin seviyesinde hissediyorsunuz.
Artık kocam ve ben bundan daha aptalca olamayacak bir durumdayız... kısacası , İyilikle iliklerdim, sadece bir psikiyatrist için bir yürüme kılavuzu, ben de Freud delirirdim.) Aptallığımın boyutunu anlamak için yalan makinesi bile çekti)) ama buna hâlâ inanmıyor gibiyim, ama... İntikam almak ve onu incitmek istemiyorum, bu beni daha iyi hissettirmeyecek, ama kendini kötü hissedecek... neden?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 6 months
Kocanız yalan makinesine girdiğinden beri zaten kendini çok kötü hissediyor. Hikayelerinize bakılırsa hayatınız boyunca psikologları besleyeceksiniz. Peki erkeğiniz (erkekleriniz) ilişkilere bu yaklaşımla tüm hayatı boyunca yanınızda olabilecek mi?Aishari: ↑15 May 2024, 10:58 Polk, şimdi evet, katılıyorum . O zamanlar gençtim ve bunun intikam olup olmadığını bilmiyorum. Birdenbire kişinin duygularına kayıtsız kaldı. Beni neden kovmadın? Tanrı biliyor ya, boş bir dairede yalnız kalmak muhtemelen korkutucuydu.
Artık kocam ve ben bundan daha aptalca olamayacak bir durumdayız... kısacası , İyilikle iliklerdim, sadece bir psikiyatrist için bir yürüme kılavuzu, ben de Freud delirirdim.) Aptallığımın boyutunu anlamak için yalan makinesi bile çekti)) ama buna hâlâ inanmıyor gibiyim, ama... İntikam almak ve onu incitmek istemiyorum, bu beni daha iyi hissettirmeyecek, ama bu onun için kötü hissettirecek... neden?
-
- heyecanlanıyorum
Yalan makinesinin hayatımızda ortaya çıkmasının bir nedeni vardı; asla aklımıza gelmezdi. Ama kocam öyle saçmalıklar öğrendi ki, peri masalı ne derse desin... amaç boşanma davası açmak ve yaşamaya devam etmekti ama bir şey onu durdurdu
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 1 year
Eşyalarımı topladım ve ayrıldım.
Hiçbir zaman intikam almadım alçakça ihanet.Uzaylı, serseri gibi tıraş oldu: ↑02 Apr 2024, 19:06 Alçak bir ihanete maruz kalan insanlara bir soru.
Eşyalarımı topladım ve ayrıldım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 7 months
Benim için toplanıp ayrılmak daha kolay. Hala bunun için harcayacak kadar cesaretim yoktu. Ve sonra özellikle ihanete uğrayan kişiyi dövün. Ve bu kişiyle hiçbir zaman ortak bir yanınız olmasın. Sana bir kez ihanet eden ikinci kez ihanet eder.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 209
- Registered for: 3 years
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-