Sorum çok kısa ama ayrıntılı cevapları okumak isterim.
Aşk için seks ve aşksız seks sizin için herhangi bir şekilde farklılık gösteriyor mu, eğer öyleyse bunlar nelerdir?
Aşk ve seks
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Aşk ve seks
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Atlas, SeRg !$!, elektronik, Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Aşk ve seks
İyi günler!
Aşk ve seksle ilgili olarak her zaman paylaşım yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.
’Sevişmek’ diye bir tabir var. Bana yabancı çünkü hiyerarşimde net bir derecelendirme ve bölünme var. Aşk, eşlerin birbirlerine tamamen güvenmeye hazır oldukları, sevdiklerini daha iyi, daha hoş, daha rahat vb. hissettirmek için ücretsiz bir şeyler yapabildikleri, yüksek duygulardır. Aşk bir süreç DEĞİLDİR, sıcak ve şefkatli duyguların hakim olduğu bir yaşam biçimidir. Ve seks ya kişinin doğal cinsel ihtiyaçlarının farkına varma sürecidir ya da bir partnere sevgi gösterme biçimidir. Ancak her durumda, seks yapıyorlar (veya bunu farklı bir şekilde formüle edebilirsiniz: sikişiyorlar, sikişiyorlar vb.) ve sevmiyorlar. Bunlar farklı konular. Bunun gibi bir şey. :)
Aşk ve seksle ilgili olarak her zaman paylaşım yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.
’Sevişmek’ diye bir tabir var. Bana yabancı çünkü hiyerarşimde net bir derecelendirme ve bölünme var. Aşk, eşlerin birbirlerine tamamen güvenmeye hazır oldukları, sevdiklerini daha iyi, daha hoş, daha rahat vb. hissettirmek için ücretsiz bir şeyler yapabildikleri, yüksek duygulardır. Aşk bir süreç DEĞİLDİR, sıcak ve şefkatli duyguların hakim olduğu bir yaşam biçimidir. Ve seks ya kişinin doğal cinsel ihtiyaçlarının farkına varma sürecidir ya da bir partnere sevgi gösterme biçimidir. Ancak her durumda, seks yapıyorlar (veya bunu farklı bir şekilde formüle edebilirsiniz: sikişiyorlar, sikişiyorlar vb.) ve sevmiyorlar. Bunlar farklı konular. Bunun gibi bir şey. :)
- These users thanked the author 1221 for the post (total 2):
- Fargal94, Aleksandr-r77
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 3 months
Marinka, Elbette bu tamamen farklı. Bir kadının hem ruhunu hem de bedenini aşka vermesi başka bir şeydir, hiçbir tutku olmadan kendini teslim etmesi tamamen başka bir şeydir. Bir fahişeyle denedim, hiç zevk almadım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 424
- Registered for: 1 year 1 month
Katılıyorum. Genel olarak seks ve aşkın farklı şeylerHooligan Carrie: ↑23 Jul 2023, 22:57 Elbette öyle. Aşk olmadan seks çok daha basit ve daha zevklidir. Tanıştık - iyi vakit geçirdik - "her şey yolundaydı, teşekkür ederim, istersen bir ara beni ara" - kaçtılar.
Ve aşk sinirdir, kıskançlıktır ve acıdır. Bütün bunlar er ya da geç seksi öldürür.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 425 Views
-
Last post by Nikk
-
- 12 Replies