Dün karımı yaladım
-
Автор темыArtem877
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year
Dün karımı yaladım
Tek odalı bir dairede yaşıyoruz, dün annesi mutfakta bulaşık yıkıyordu ve eşim odada yatakta uzanmış televizyon izliyordu, önce onu yoğurdum. sulu eşek ve onu okşadı. yan yatıyordu, uzun tişörtünü kaldırdım ve kıçını öpmeye başladım, o kadar heyecanlandım ki henüz yıkanmamış olmasına rağmen onu yalamak istedim, külotunu kenara çektim, öptüm. kıçını ve anal deliğine indim, dilimi hareket ettirdim ve amının yanına gittim, o kendini yastığa bastırırken hem kıçını hem de amını yaladım. Sonra beni durdurdu.)
- These users thanked the author Artem877 for the post (total 3):
- Pol66, Fargal94, Djon.Beyaz
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Dün karımı yaladım
Yabancıların, hatta akrabalarımızın önünde cinsel oyunlar düzenlemiyoruz. Ancak bir arkadaşımla telefonda konuşurken, eğer konuşmanın uzun süreceğini biliyorsam, onunla dalga geçmeyi severim. Önce elini külotunun içine sokup parmaklarıyla nazikçe okşadı, sonra onları çıkarıp dudaklarına ve diline bastırdı. Nefes alışının hızlandığını görünce konuşmanın konusunu kaybediyor ve inleyerek konuşmasını engellememek için kendini tutuyor. Kadın eğer anı değerlendirip külotunu indirirse, gizemli bir şekilde gülümser ve erkeğin ağzına boşalmasını işaret ederse asla borçlu kalmaz. Bir kaç kez sohbet sırasında geldim ama genellikle uzun süre dayanamıyorum ve çeşitli bahanelerle sohbeti yarıda kesiyorum...
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
- Pol66, Fargal94, Djon.Beyaz
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years
Eşimin klitorisini yalamaktan gerçekten keyif alıyorum..... senden kıçımı yalamanı istiyorum ama izin vermiyor..... yıllardır soruyorum.... nasıl yaparım güzelim .... Onsuz yaşayamam.....
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 9 months
Karınızla misafirlerin önünde seks yapmak iki kat daha fazla zevk verir, özellikle de arkadaşlarımızdan veya kız arkadaşlarımızdan biri geceyi bizimle geçirdiğinde. Arkadaşlar, acı çekmeleri için eşlerini, kıskanmaları ve acı çekmeleri için arkadaşlarını heyecanlandırırlar. Doğru, çoğu zaman arkadaşımız bizimle ya da biz onunla birlikteyiz ve sonra o karımla yatıyor ve başka bir odada onun yanında seks yapıyor ve ben yalnız kalıyorum ve tüm "sevinç sancılarını" yaşıyorum. .”
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 653 Views
-
Last post by nz_alex
-
- 17 Replies