Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.
-
Автор темыKate20
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.
Herkese merhaba) 20 yaşındayım, erkek arkadaşım da aynı. Samimi bir sohbet sırasında ikimizin de MFM’yi denemek istediğimizi öğrendik. Bir süre sonra denedik ve çok beğendik. Erkek arkadaşım beni başka biriyle izlerken aşırı heyecanlanıyor. Öyle bir deneyim oldu ki, beni başka bir adamla sikişmeye gönderdi ve bu süreci filme almamı istedi. Bu deneyim, sürekli çeşitlilik içinde yaşamamıza ve birbirimizden yorulmamıza çok yardımcı oluyor.
Bunu nasıl yapıyorsunuz?)
Bunu nasıl yapıyorsunuz?)
- These users thanked the author Kate20 for the post (total 53):
- Nikk, Dexter, sağlam, Andrewv, Alinka, Şeytan, Barmeley, yıldız benzeri, Turbo94, sadece82, Sibiryak89, Cidden, Boynuzlar, Onizm, Mnbvcxz987654321, Fargal94, İvannavi, Ded, Endişeli, Doktor_sexy, Marinka97, Alekc74, Büyük oğlan, İsveç125, Lazobay and 28 more users
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkek arkadaşım sikilmemi izlemeyi seviyor.
Hayal kurmayı severim bu konuyla ilgili, ancak gerçek korkutucu, eşimle MFM’ye girmek için birkaç girişimde bulunduk, hatta farklı şehirlerde ortaklar bulduk, ancak her seferinde bir şey bizi durdurdu) ve sürecin kendisi de daha az heyecan verici değildi)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Konu oldukça heyecan verici. Uzun zamandır kendimi MJM’e ikna etmeye çalışıyorum…. O istemiyor. Onu sadece önümde Kuni’ye ikna etmeyi başardım... Bir adamın onu defalarca yaladığını gördüm. Bu bile düşündürücü... Özellikle oral seks sırasında kahrolası bakışlarıyla ve zorlukla gözlerimin içine baktığında... kahrolası muhteşem!!!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 5 months
Benimki)))) hatta MZHM’ye, hatta ZHM’ye karşı. Bu tür konuların beni cezbettiğini biliyor ama buna karşı çıkıyor)))) Kenarda böyle egzotik şeyler aramam gerekiyor)))) Buldum) iki kız arkadaşımın seks yaptığını buldum, buldum)) ve kullanıyorum :ayyy:
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: eşcinsel
Ben de karıma bir sevgili buldum. Seksten önce onu yalıyorum, sonra tekrar yalıyorum. Ve sadece oturup izliyorum. Bazen sıçıyorum. Ama çoğunlukla yapamazsınız. Bazen pv bile giyiyordum. Adam geldiğinde.
- These users thanked the author galip pasaportu for the post:
- Endişeli
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 1 year 4 months
Eh, bu kadar kategorik olmazdım. Bu tür ilişkiler, bir aileye başlamadan önce bile eşle uygulanıyordu. Bu dönemde pek çok pervasız girişim ve deney yapıldı. Şimdilik kesinlikle gitmeyeceğiz))). Ama muhtemelen o zamanlar onu gelecekteki bir eş olarak algılamadığım konusunda seninle aynı fikirdeyim) yani her şey mümkün)Bu tür konulara karışan evli bir çift değil de bir erkek ve bir kızsa kesinlikle söyleyebilirim ki hiçbir zaman evli bir çift olamayacaksınız.
- These users thanked the author Amatör for the post (total 2):
- Endişeli, sikikamerlik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Öte yandan, ilişkilerin daha rutin hale geldiği ve sikişmenin daha sıkıcı hale geldiği bir dönemde cinsiyeti çeşitlendirmek sadece ortak bir karardır. Bu sadece benimleyken ve önümde tahmin edilebilirdi. Birisi, başka biriyle başladıkları için her şeyi söylememiş olabileceğini söyleyecektir, ancak bir kişiyi uzun süredir tanıyorsanız, onun ne zaman yalan söylediğini ve vicdanının onu lezbiyen ilişkisini itiraf etmeye zorladığını görürsünüz. İyi vakit geçirdik ve tamamen başka nedenlerden dolayı ayrıldık.
Herkes için her şey farklıdır. Bazı ilişkilerde, sefahat için birlikte olduğumuzu ve sonsuza kadar olmadığımızı kesinlikle biliyordum, istediğimiz kişiyle ayrı ayrı ve birlikte seviştik. Güzel ve eğlenceliydi ama ben hiç gülümsemedim ki, eş olduğumda fahişemin doğası gereği bazen anlaşılmaz yerlerde takılıp boynuzlanırdım. Onun için işler böyle yürüyor, bazen yatıya kalıyor ve eski günlerin hatırına takılıyor, sonra kocasına zorbalık yapıyor, rolü bana hiç yakışmıyor, evlenmemesi doğru. .
Öte yandan, ilişkilerin daha rutin hale geldiği ve sikişmenin daha sıkıcı hale geldiği bir dönemde cinsiyeti çeşitlendirmek sadece ortak bir karardır. Bu sadece benimleyken ve önümde tahmin edilebilirdi. Birisi, başka biriyle başladıkları için her şeyi söylememiş olabileceğini söyleyecektir, ancak bir kişiyi uzun süredir tanıyorsanız, onun ne zaman yalan söylediğini ve vicdanının onu lezbiyen ilişkisini itiraf etmeye zorladığını görürsünüz. İyi vakit geçirdik ve tamamen başka nedenlerden dolayı ayrıldık.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 2 months
- These users thanked the author Üzgünüm for the post (total 2):
- nekto38, wikisistemler
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Ve bu sefer bir erkeğin yanında başkasının burnuna mı osuruyorsun? Bütün osurukların kendisine değil de sola gideceği için seni kıskanmıyor mu?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 3 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 9 months
Eve bu şekilde geliyorsun ve zaten iki kişi seninkini almış...)) güzellik
https://i.postimg.cc/3NF7tT96/88.jpg
https://i.postimg.cc/3NF7tT96/88.jpg
-
- En güçlü orgazm!
Boynuzluların güzellik hakkında kendi fikirleri var :facepalm :
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- En güçlü orgazm!
-