Evli bir kadınla cinsel ilişki.

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Evli bir kadınla cinsel ilişki.

Unread post by lanaaas341 »

Sevgili erkek cinsiyeti! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Sergei Mor
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 1 year 3 months
 Cevap: Evli bir kadınla cinsel ilişki

Unread post by Sergei Mor »

Hikayem Kasım 2016’da başıma geldi. Yaklaşık iki ay önce boşandım ve bir arkadaşımla bara gittik ama orada bir de dans pisti vardı. Sabah saat üçe doğru masada 3 kız farkettik, birinden hoşlandım, yanıma gelip dans etmemi istedi, tüm detayları hatırlamıyorum, üzerinden yıllar geçti ve sarhoştum. Dans ederken poposuyla penisime dokunduğunu hatırlıyorum, ona Natasha diyelim. Sarhoşken bile ona karşı çıktım, boyum 1.72, ince vücutlu, kıyafet bedeni 42 (sonradan öğrendim), göğüsleri C dolgun, yaşı 30 civarında. Ve o sırada arkadaşı, daha yaşlı ve bence sarhoş olduklarında bile pek çekici olmayan iki kişiyle takılıyordu. Danstan sonra yan masaya oturduk, tanıştık, 12 yıldır evli olduğunu, çocuğun 6 yaşlarında olduğunu söylüyor. Kocamla kavga ettim, ya hakaret ettim ya da dövdüm. , önemli değil, takılmak için gitti. Onu eve kadar yürüdü, kocası görmesin diye bir sonraki eve gitmesini istedi (ileriye baktığında, anladığım kadarıyla son derece kıskanıyor, periyodik olarak telefon numarasını ve genel olarak Total Control’ü okuyor) . Ona telefon numaramı bıraktım, bu tür durumlarda kendimi her zaman sigortalıyorum, tablet numarasını veya bilinmeyen birine kayıtlı ikinci bir numarayı bırakıyorum, o günlerde metro yakınında isimsiz MTS SIM kartları satılıyor veya veriliyordu). Bir süre yazıştık, sonra birbirimizi bir daha göremeyeceğimizi yazdı, numaramı sildi, evliydi ve özellikle de bunca yıllık evlilikten sonra ailesine bakıyordu. Tamam dedim, boşver çünkü yapacak bir şeyim ve birisi vardı. Yaklaşık bir ay geçti ve yine kendi kendine beni unutamayacağını, o geceyi unutamayacağını vs. yazıyor. Onu görmek istiyor, evinden yaklaşık 15 dakika uzakta yalnız yaşıyordum. Eve gitmeyeceğini, bu yüzden aşağı ineceğini söylüyor. Özgürdüm, dışarıda sohbet ettik ve o gitti... bir hafta geçti yine yazıyor, gelmek istiyorum ama seks yok, her zamanki gibi söylüyorum, umrumda değil, gel... peki, oraya seks yoktu ama oral seks vardı... sonra evde çalışma bahanesiyle kozmetoloji müşterileri haftada bir, bazen iki saatliğine birkaç saatliğine geliyordu. O zamanlar aslında yarı zamanlı bir güzellik uzmanı olarak çalıştığını belirtmekte fayda var, bu yüzden süper şüpheli bahçe efsanesi idealdi. Eh, yaşadım, aynı zamanda bir kız arkadaşım vardı ve böylece iki yıl geçti, kocamla ilişki gerginleşti, sonra arka planda fotoğrafımı gördü, nedense fotoğraf çekti ve silmedi. . Hepsi küfretti, küfretti, daire onundu, eşyalarını toplayıp gitti ya da kadın onu kovdu, ayrıntıya girmedim ya da hatırlamıyorum. Bir çocukla yanıma taşınmak, benimle evlenmek istiyordu ama ikinci kez evlenen kimsenin acelesi yok, özellikle de ben bunun sorumluluğunu almaya hazır olmadığını dürüstçe itiraf edenlerden biriyim. başkasının çocuğu, artı artık çalışmak istemediğine karar veren psikopat bir koca ve karım olacaktı, her şeyi tarttım ve dürüstçe dedim ki, “İstemiyorum, hazır değilim.. ilişki zayıflamaya başladı, kocası ona döndü, hala birbirlerine tahammül ediyorlar ama onunla yaklaşık yılda bir kez konuşuyorum... ama bu şehirde yaşanan tamamen farklı bir hikaye. N. benimle. Onu her yerde becerdiğimi belirtmekte fayda var, o şimdiye kadar anal yaptığım ilk ve tek kızdı, o birkaç yıl içinde bana her şeyini verdi, ağladığı tek şey benimle seksten sonra ağladığı zamandı eve gelip onu becerdim Kocam iğrenç hissettiğimi söylüyor. Ancak bu pek sık olmuyordu. Çok ilginç anlar yaşandı. Haraç ödemeliyiz, hasta olduğunda her zaman gelir, yemek pişirir veya evden yemek getirirdi, genel olarak bana gerçek bir eş gibi baktı ve asla para istemedi, ben de yardım ettim ve hediyeler verdim, etkilendim bundan Birkaç kez bar için ne kadar para istediğimi sordum ve sonra ona her zaman onu geri vermeye cesaret etme dedim, yine de o zamanlar zaten zengin bir insan olduğumu belirtmekte fayda var... pek çok şey, komik ve ilginç anlar ama hayatımın hikayelerinden birini paylaştım, yazım hataları için özür dilerim, telefonumdan yazıyorum ve pek kullanışlı değil, dikkatimi dağıtıyor
These users thanked the author Sergei Mor for the post (total 5):
Fargal94, Sibiryak89, alex503311, güle güle, Güneş
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Samara »

Birden fazlasında başarılı oldum, evli kadınları daha çok seviyorum, hatta kocasını tanıyorsam ve periyodik olarak iletişim kuruyorsam daha da çok seviyorum) Bu anlardaki duyguları seviyorum
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

3 dakika 30 saniye sonra gönderilir :
Bir zamanlar, daha gençken ama zaten evliyken, hiç evlenmemiş olanlarla, boşanmışlarla ve evli insanlarla birlikteydi.
Kesin olarak söyleyebileceğim şey, aralarında cinsiyet açısından küresel bir fark olmadığı. Hiç evlenmemiş, ancak bazı evli insanlarla yapılamayan şeyleri kendilerine yapma izni verenler vardı. Ama çoğunlukla evli insanlarla daha ilginç oluyor. Hem spiralli hem de spiralsiz vardı. Hepsi arasında sadece onun içine boşalmamamı isteyen birini hatırlıyorum. Geri kalanlar ya kendileri oraya gidebileceklerini söylediler ya da umursamadıklarını ima ettiler.
Prensip olarak muhtemelen tüm evli insanlar temelde aynıdır, buna eşim de dahil, onun için tek kişi olmaktan çok uzağım bir. Gerçekten fark yaratan şey fiziksel verilerdir (boy, kilo, popo ve göğüs büyüklüğü, am ve kafadaki saç rengi). Peki, ve sikişme yeteneği. Bunun nasıl yapılacağını bilmeyenler de vardı. Umarım kimse eşim hakkında böyle düşünmez :)
Aksi takdirde bahçemde öğretmediğim bir taş gibi olur ve o bir kütükle hayatta kalır :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
Sibiryak89, tahmini
Sashkalovessya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28

Unread post by Sashkalovessya »

3 yıl boyunca evli komşumu becerdim.
17 yaşımdayken evli komşumu becerdim.
O sırada komşu 25, kocası da 38 yaşındaydı ve kendisi bir kamyon şoförüydü ve sık sık yollardaydı.
Tam karşımda oturuyordu. Ve kocası orada olmadığında sık sık evdeki küçük şeyler için yardım istiyordu.
Genel olarak onları 14 yaşımdan beri tanıyordum.
Ve Times’ın birinde, Ondan bir ampulü değiştirmesini istedim, ben de kız arkadaşım var mı diye sorular sormaya başladım. Ve konuşmanın ortasında bir şey, diyor kocası, bir buçuk aydır uzun bir iş gezisinde olduğunu ve bu kadar uzun bir yoksunluktan dolayı içinde her şeyin kaynadığını ve uzun zamandır onun olduğunu bildiğini söylüyorlar. Kocası onu yolda aldatıyor, o da intikam almak için başkasıyla sevişmek istiyor ve buna daha fazla dayanamıyor. Ve bornozunu uzatarak orada hiçbir şey olmadığını gösterdi. Ve onu attıktan sonra şortumu çıkarmaya başladı.
Genel olarak bunu beğen Toplantılarımız başladı. Ve o tamamen özgürleşmişti, oral seks sırasında aniden anüsümü yaladığında ve sonra köpek stilinde ayağa kalkıp onu kıçından sikmemi söylediğinde çok şaşırmıştım. Bu benim ilk deneyimimdi. Muhtemelen 3 dakikada bitirdim.
These users thanked the author Sashkalovessya for the post (total 2):
Mart, Fargal94
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

İlk kez birlikte çalıştığımda, onun ve kocasının pek bir şeyleri olmadığını ve bir sevgilileri olmadığını biliyordum ya da sanıyordum.
Elbette onu istiyordum ama ben bir erkeğim, o bir kadın, bana vermedi.
Yıllar sonra muhtemelen dördü sevgili oldular, işe gitmekten hoşlandılar, geldiler, onu öptüler,
onu yatağına yatırdılar, sık sık kendini bana verdi.
Kocamın durumunu biliyordum, onu birkaç kez gördüm, elbette adamın karısı olduğunu düşünmezdi.

O da evliydi ama boşanma davası açtılar, onu görmeye gittiler, belgeler hazırladılar, malları bölüştüler, ama dürüst olmak gerekirse, geldiğinde onu becerdi, bunu biliyordum, buna tamamen hazırdım,
onun sikmesini istedim mümkünse kocasıyla birlikte bir daire içinde dolaşmasına izin verin.

Kızdan ayrıldım, meslektaşım ve ben de kaçtık ama internetteydim , sanki bilerek terfi ediyormuş gibi üç ve iki, lastik bant olmadan işlerini bitirdikten sonra çok zamanları olduğunu ve kocalarının evde beklediğini itiraf etti.
Üçüncüsü geldi. yaklaşık 5 yıl boyunca onu ve kocasını da becerdim, bu arada, ama prensipte pek sık değil
Burada kocaları düşünmedim.

Ben de evli kadınları terfi ettirmeye çalıştım, onları terfi ettirmek daha zor, olmadı, belki birisi evliydi ama söylemediler. Ama bunlardan üçü kaza bile sayılabilir, evli olmayanlar ise düzenli olarak terfi ettiriliyordu.
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by tahmini »

Evli bir kadınla tanıştığımda, en azından büyük olasılıkla bulaşıcı olmadığına dair bir düşüncem var... Elbette bu bir gerçek olmasa da yine de
Egor247
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 214
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Egor247 »

Evet, çok basit, eğer bir kadın evde bir şeyden memnun değilse, kendisi başkasının sikine atlayacaktır)
These users thanked the author Egor247 for the post (total 2):
Mart, Lazobay
melodiler
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4

Unread post by melodiler »

Bir kadına gelince, cazibe dışında hiçbiri. Evli, çocuklu, memur ya da temizlikçi olması hiç fark etmez. Bir film karakterinin dediği gibi: Kadın polis aynı zamanda kadındır.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

alex503311: 21 Apr 2024, 06:05 Hâlâ evliydi ama boşanma davası açtılar, ona gitti, belgeler hazırladılar, malları bölüştüler ama dürüst olmak gerekirse, geldiğinde onu becerdi, bunu biliyordum, sadece buna katılıyordum,
Onu düzgün bir şekilde sikmesini istedim, mümkünse kocasıyla birlikte bir daire içine girmesine izin verdim
Kardeşim karısından 2 yıl boyunca boşandı Yıllar boyunca güzelce ayrıldılar, karşılıklı saygıyla, hepimiz iki yıl aynı dairede yaşadık ve seviştik, sonuçta 20 yılı bir anda hayatınızdan silemezsiniz ve o zamana kadar onun zaten birkaç sevgilisi vardı. Birkaç farklı kişinin aradığını söyledim.
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Sibiryak89, alex503311
Maks148
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33

Unread post by Maks148 »

Yaptığım en iyi seks evli kadınımlaydı, toplantı sırasında en az dört kez geldik. Ve onun yaptığı oral seks tarif edilemeyecek kadar havalı
These users thanked the author Maks148 for the post:
Billy-Idol
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

grekko10: 21 Apr 2024, 10:29
Hâlâ evliydim
Kardeşim karısından 2 yıldır boşanıyordu, iki yıl boyunca karşılıklı saygıyla iyi anlaşarak ayrıldılar Yıllar boyunca aynı dairede yaşadılar ve seviştiler
Evet, sadece erişim düzeyini söylüyordum. Kadına göre değişir, verirse verir, yine herkes kendisi karar verir. Yazdıkları gibi, eski eş genellikle bir metrestir. Kocasından boşandı ve sonra düşündü ve artık yıkılmanın bir anlamı yok, onu bir kez daha becerdi, diye düşünüyor, ama onu tanıyorum ve hala harika sikişiyor, boşuna evlilikte sık sık pes etmedi. sonra tekrar evlendi ve eski kocası sık sık sikişiyor ve o da buna katılıyor.
Bir şekilde kızla ayrıldık ama ben bir arkadaşım ve onlar da yazdıklarına göre benim en iyi arkadaşım o. seyahat kartım var,
ona geldim, içtim ve aynı yatakta uyudum, sonra onunla çalışmaya gittim.

Aşıklar hakkında, bir tanesini tanıtmaya çalıştım , evimde bana bir tane vermedi. Ama sevgilisi, belki de eski sevgilisi aradığında, onu biraz sıktım, anladığım kadarıyla, muhtemelen onu sikecek olan sevgilisiyle sohbet ettiği ve ona dokundukları için tahrik olmuştu.

Videoyu beğendim, kız sikilirken cep telefonunda kocasıyla sohbet ediyor.
Lazobay
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 382

Unread post by Lazobay »

Eşimin bir sevgilisi vardı, önce saklandı, saklandı, neredeyse boşanma noktasına geldi, sonra sanırım bir şeye üzülüyorum, bırak kadın kafayı bulsun ve toplantıya gitsin, beklendiği gibi kızarttılar, her şeyi cilalamış, bırak adam çalışsın, sanırım karısı mutluydu, hemen morali düzeldi, sorun yok, yaşıyoruz, bizimle arkadaş olmak istiyor, karısı da ikinci bir adam istiyor, karısı yakında doğum yapacağım ve sanırım hep birlikte nasıl bir araya gelebileceğimize dair bir şeyler bulacağız
These users thanked the author Lazobay for the post (total 2):
tahmini, Vik.ruba80
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Profixx11 »

Evli insanlarla pek çok kez sikiştim, çoğunlukla onlar başlatıcıydı, hatta çoğu zaman yaltaklanmanın eşiğindeydik, sanki grup halinde aynı masada oturuyormuşuz, gözlerimizle gösteriş yapıyoruz ve etrafta bir yerlerde Hızlı bir hareket için köşe köpek stili. Artık sadece karımla emiyorum, onu birkaç kez becerdim, pek değil ama normal şekilde emmeyi öğrendim. Ve evet, eğer kocalarını tanıyorsam bu sadece yüzeyseldi; benim için hiç kimseydiler, hatta tanıdık bile değillerdi.
These users thanked the author Profixx11 for the post:
CoolFox
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Şalun 2010 »

Evli bir kadınla büyük ihtimalle bir telaş yaşanacaktır. Bildiğimiz gibi ishal olduğunuzda, pire yakaladığınızda ve metresinin kocasından kaçarken acele etmeniz gerekir.
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Alex yapardı »

Yaramaz 2010,
Yaramaz 2010 : 03 May 2024, 07:15 Evli bir kadınla büyük olasılıkla bir telaş yaşanacaktır. Bildiğimiz gibi ishal olduğunuzda, pire kaptığınızda ve metresinin kocasından kaçarken acele etmeniz gerekir.
Her zaman değil, sanatoryumda, bir iş gezisi, bir kursta, eğer koca evdeyse, her şey acelesiz ve gereksiz yaygara olmadan gerçekleşir. Bunun elbette artıları ve eksileri var.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
tahmini, Fargal94
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Polonya »

Evli olduğuna dair hiçbir düşünce ya da endişe yoktu) evli olmayan insanlarla aynı vücut, bacaklar, göğüsler ve amcık)))
These users thanked the author Polonya for the post:
Fargal94
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

lanaaas341: 12 Mar 2024, 13:35 Evli bir kadınla romantizm ve yenilik nedir?
Romantizm daha çok gençlikle ilgilidir. Yaşla birlikte - seçenekler - saf fizyolojiden - her ikisi de kaşındı, tatmin oldu ve kaçtı. Bir dahaki sefere kadar. Eğer bu istenmeyen “yan etkilere” sebep olmazsa böyle bir ilişki yıllarca devam edebilir. Şahsen benim için biriyle altı yıl sürdü. Ruh halinize göre değişen yoğunluk derecelerinde.
İkinci seçenek, çoğu tatmin olmasına rağmen kadının bir şeylerin eksik olmasıdır. Bu aynı zamanda uzun bir süre de devam edebilir.
Bir kadının aniden egzotik bir arzuya kapılması oldukça ekstrem bir durumdur, örneğin anal veya daha zor bir şeyi denemek ister. "Sürekli olarak" değil, sadece deneyin... Bunun yerine, ne tür hamamböceklerine sahip olduğunuzu kendiniz söylemelisiniz.
Ben uzun vadeli istikrarlı ilişkilerin destekçisiyim. Her ne kadar aşırı olsa da... Tıpkı aşırı gibi.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Автор темы
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anal denemek ister miydin?
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
Sibiryak89
Ahbap
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Ahbap »

qaz1981: 13 Mar 2024, 15:29 Bence evliysen evli bir metresin olmalı (böylece kazara ailenin içine girmemiş olursun).

4 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak ben bekarken cinsel partnerlerimin çoğu evliydi, sadece kocalarının dikkatini çekti ve neredeyse tamamı arkadaşlarının ve tanıdıklarının eşleriydi. Birçoğu mücadeleyi kendisi yapmaya başladı, bazılarının ise itilmesi gerekti.

7 dakika 31 saniye sonra gönderilir:
Bir şekilde arkadaşlarımdan birinin karısı, onların evinde dostane bir ortamda toplandığımızda bira içti, konuştu ve böylece habercilerden birinde benimle sohbet etmeye başladı. , bana samimi fotoğraflarını gönderdi, kocamın mağazaya nasıl gideceğini ve onu bana vereceğini yazdı! Kocam da yanıma oturdu ve onunla konuştu. O ve ben ona kayıtsız kaldık ama onun için üzüldüm çünkü şu anda karısının çıplak fotoğraflarına bakıyorum!!! Ne yazık ki, o gün hiçbir yere gitmedi ve ben de onun ablasını sikmek zorunda kaldım (kocası olmadan bizimle birlikteydi), onu eve yürüyerek götürmeye gönüllü oldum ve girişte seks yaptık (kocası) Ben de çok iyi biliyordum).
Bana öyle geliyor ki yazar kocasını becermiş.
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by 1971 yılı »

Evli bir kadını sikmek daha kolaydır.
Автор темы
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

ivan1971: 09 May 2024, 15:32 Evli bir kadını sikmek daha kolay.
Gerçekten daha mı kolay????????????
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
Sibiryak89
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96

Unread post by Kötü niyetli »

ivan1971: 09 May 2024, 15:32 Evli bir kadını sikmek daha kolaydır.
Bunu çok kıdemli bir uzman söylüyor :shamp:
These users thanked the author Kötü niyetli for the post (total 2):
lanaaas341, red_fox
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

lanaaas341: 09 May 2024, 15:45
Gerçekten daha mı kolay???????????
Yeterince karşılıklı sempati veya resmi itaat olduğunu onaylıyorum 😊
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by red_fox »

lanaaas341: 09 May 2024, 15:45
Gerçekten daha mı kolay???????????
Bu bir forum teorisyeni. Şu ana kadar elinde sadece D. Kulakova var.
These users thanked the author red_fox for the post (total 2):
Kötü niyetli, Sibiryak89
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

lanaaas341: 09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Bir yerlerde birisinin karınızı da siktiğini düşünüyorsunuz :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
lanaaas341
Автор темы
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

lanaaas341: 09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
Bir yerlerde birisinin karınızı da siktiğini düşünüyorsunuz :)
Peki bu daha mı sinir bozucu yoksa heyecan verici mi?
1971 yılı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41

Unread post by 1971 yılı »

Bir kez daha tekrar ediyorum: Evli bir kadını sikmek daha kolaydır. Evli olmayan bir kadın büyük ihtimalle hemen bazı planlar yapar. sevgililer, beni 52 yaşındayım. Uzun zamandır evliyim. Kadınları becerdiğim çok sayıda evli insan var. evlenmeden önce kimseye. Ve sonra, evliyken bile bacaklarını birden fazla kez ayırdığı ortaya çıktı.
These users thanked the author 1971 yılı for the post (total 2):
Anatolik, tahmini
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

ivan1971: 10 May 2024, 03:36 ... ilginç olan şu ki, karım bile evlenmeden önce bunu kimseye vermemişti. Sonradan, zaten evli olduğu için bacaklarını birden fazla kez ayırdığı ortaya çıktı.
nVe bunu bilmiyordunuz!???
Xander
Flört etmek
Flört etmek
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Xander »

Bir Kadının yardıma ihtiyacı varsa, bir Beyefendi yardım etmekle yükümlüdür. )
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

ivan1971: 10 May 2024, 03:36 İlginç olan şu ki, eşim bile evlenmeden önce bunu kimseye vermemişti. Sonra birden fazla kez bacaklarını ayırdığı ortaya çıktı
Daha da ilginç) Bir bakireyi eşim olarak aldığımda, onun tek üyesi olacağımı da düşünmüştüm, evet)
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Hımmm »

ivan1971: 10 May 2024, 03:36 Evli olmayan bir kadın büyük olasılıkla hemen bazı planlar yapar. Evli bir kadın ise nadiren plan yapar.
Bu tartışmalıdır)
Ve evli bir kadın. kadın plan yapmaya başlar. Benden hoşlanıyor, bu da benim aynı zamanda seksi ve çekici olduğum anlamına geliyor. Hayatımda bana onunla evlenip evlenmeyeceğimi soran iki çocuk annesi vardı. Bir arkadaşımın karısı aniden tanıdıklarımı kıskanmaya başladı. Bir tanesinin evi doluydu, kocası iş adamıydı, kızı da yazlık da ev de aynıydı, bir cip ve bir Porsche. Konu sekse geldi ama neyse ki sertleşmedim çünkü sertleştim ve beni öldürmeye geleceklerini düşündüm.
Yani evli insanlar sadece ilgi değil, pek çok şey isterler)
Xander
Flört etmek
Flört etmek
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Xander »

Kusura bakmayın ama: "Bir bakireyi eşim olarak aldım ve şimdi..." Alıntı sonu.
Benim zamanımda, Tyrrhanosaurlar etrafta koştururken bakirelerden korkulurdu. Ve ona dokunmadılar. Sanki bir adam ilk kez seks yapmış ve hemen aşık olmuş gibi! Kısacası canı cehenneme.
Onlar (bakireler, kızlar, erkekler) bir şekilde yetersiz.
İlk kez seksi denedik. Ve sonra kule yıkıldı.
Peki onlar için Beyni kim harekete geçirecek?
Tyatya Amca, Motya Teyze?........
Şaka... .........))))))((
alex56
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by alex56 »

lanaaas341: 09 Dec 2021, 12:01 Sevgili erkek cinsi! Size bir soru mu? Evli bir kadını baştan çıkarmayı başardın. Şu anda hangi duyguları yaşıyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?
sahip olma, okşama, soyunma arzusundan başka bir şey değil... seksten başka bir şey yok!! !! kişisel olarak benden
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Hımmm »

Bakireler ve bakireler arasında fark var)
Bekarete veda ettiğimde zaten aşıktım) eh! Ama ben onun ikincisiydim ve bu beni gerçekten etkiledi, eski sevgilisini çok kıskanıyordum)
Ve genel olarak önce aşık oluyorlar, sonra bekaretlerini kaybediyorlar ve sonra geleceğe dair umutlarını kaybediyorlar.
Seksten sonra aşık olmak, muhtemelen 25 yaşından sonradır ve 30 yaşından sonra, seksten sonra birlikte yaşarlar ve birbirlerinin beyinlerini sikmezler)
Çoğunlukla, kızlardır erkeklerden korkmak lazım. Çünkü ilk seksten itibaren gelecekte onun hakkında bir izlenim edinecektir. Ve onların akıllarını başından alan şey seks arzusu değil, bunu ona yaptıklarına duydukları kızgınlıktır. Bir tanıdık vardı, kuzenimin arkadaşının kız kardeşi. Uzun zamandır bir erkekle çıktım, zaten onun sonsuza kadar benimle olacağını düşünmüştüm. O yaptı ve o gitti. Kız kendini ilişkilerin kolaylığı ile sınırlamadı. Bir tanıdık sarhoş bir şekilde bir bakireyi becerdi, tanışmadılar bile, bir ilişki planlamadılar, sadece aynı şirkette konuştular. Kız üzgündü ve iş gezisi aynı sabah sona erdi.
Bir bakire olarak sekse dair her şeyi öğrendiğimiz sekiz yıllık bir yolculuktan geçtiğimizi söyleyebilirim. Bunun için seks sanatını cilaladı. Ve eğer biri ona cıvata takmasaydı ve biri buna dikkat etmeseydi, o zaman tek kişi ben olurdum)
He-he-he)
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Hımmm »

Konuyla ilgili.. Erken yaşta, evlilik öncesi ilişkilerden
Bir ilişkide sıkışıp kalma korkusu ve sahip olduğum kişilerin kocaları tarafından sikilme korkusu)
Kendime olan saygımı yükseltiyorum, öyle ki bir maça. O kadar iyi ki evlilik bağlarının gücünü yok etti.
Gelecekte eşimin başına bunun gelmesine izin vermeyeceğime eminim. Ama görünen o ki karma ve evren öyle düşünmüyor.
Son beş yıldır sadece evli insanlarla flört ediyorum, yine iletişimde hâlâ kötü olmadığım düşüncesiyle) seks konusunda haklı çıkarmayacağım bir tür belirsizlik var dokuz saatlik bir maratondayım))
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339

Unread post by red_fox »

ivan1971: 10 May 2024, 03:36 Bir kez daha tekrar ediyorum, evli bir kadını sikmek daha kolaydır. Evli olmayan bir kadın büyük ihtimalle hemen bazı planlar yapar. Yani boşunadır. siz sevgililer, beni 52 yaşındayım. Uzun zamandır evliyim. Bir sürü evli kadınla yattım ve ilginç olan, bunu eşimin bile vermemesi. Evlenmeden önce herhangi birine. Ve sonradan birden fazla kez bacaklarını ayırdığı ortaya çıktı.
nHayır, yani. bu normal. Bana uygun bir eş buldum. Orada kalsiyum içmeyi hatırladın mı? İkisi birden?
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Tanrı aşkına, hiçbir zaman evli bir kadınla birlikte olmadım. Genel olarak evlilik gerçeği çok heyecan vericidir. Çok dokunaklı ve canlı :wink:
Gerçi... evli olduğunuzu anladığınızda... üzücü düşünceler gelir :)
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Evet, karınızın birine yakınlaşması oldukça olası, bu çok sık oluyor, diyalektik davranın
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Zloygivi: 10 May 2024, 18:22 Evet, karınızın birisiyle yakınlaşması oldukça muhtemel, bu çok sık oluyor, diyalektik olarak ele alın
Diyalektik olarak, bu nasıl ?
Kötü niyetli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

İlişkilerin gelişimi açısından, hem bir tarafta hem de diğer tarafta çeşitli durumlar mümkündür ve yarın zaten karınız var, ondan hoşlanıyorsunuz, o da sizden hoşlanıyor... Ve karınız, başkasının kocasından ilgi görüyor, ondan hoşlandığı için memnun, ...
These users thanked the author Kötü niyetli for the post:
Anatolik
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”