Yusufçuk kostümü giymiş çakal.

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 1 year 1 month
Orientation: aseksüel
 Yusufçuk kostümü giymiş çakal.

Unread post by Derin yüz »

Değerli forum kullanıcıları, forumun ölmekte olduğu gerçeğiyle ilgili konular okudum. Forumda bir sırtlan ve onun maiyeti varken yaşayamayacağına göre, anlamıyor musun, onun yüzünden insanlar gidiyor ve konu oluşturmak, yazı yazmak istemiyor, çünkü sırtlan burnunu sokup zehir dökecek . Forumu katleden bir provokatörü, skandal bir kişiyi hoş görüyor ve teşvik ediyorsunuz. Onun olduğu yerde kavgalar var ve siz onunla tartışmaya ve tartışmaya devam ediyorsunuz, bu yüzden onun bir çatışmayı kışkırtması gerekiyor. Umurumda değil, buradan geçiyorum ama burası sizin forumunuz, iletişim kurmak için buradasınız ama siz onu yerine koyana kadar forum boş kalacak. Bunu bir düşünün, onunla aynı fikirde olanlar da aksi takdirde yankılarıyla iletişim kuracaklardır.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yusufçuk kostümü giyen çakal.

Unread post by Venüs »

Deepface, Bugün tatil ve poliklinik kapalı . Acil servise gidin. Yusufçuklar hakkında açıklayın. Sizin için bir ekip çağıracaklar. Normal bir ambulans senin gibi insanları taşımaz.
Seni hastaneye kaldıracaklar. Biraz tedavi ol, bir ay sonra taburcu olacaksın.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Nick1979, Andrey ben, Shu_her
Автор темы
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek

Strecoza, iletişim tarzınız bir kurban bulmaktır , toplanıp neredeyse başını salladı ve kişiye hakaret etti. Ancak kendinizi diğerlerinden üstün görüyorsanız üstünlüğünüzü gösterin; diğerlerinden daha iyi olduğunuzu kanıtlayan bir fotoğraf yayınlayın. Ama bunu yapmayacağına %100 eminim, o yüzden benim için sen şekilsiz, cinsiyetsiz bir yaratıksın, bir özsün, daha doğrusu öyle denilecek. Psikolojik portrenizi zaten kısmen anlattım ve her seferinde beni haklı çıkarıyorsunuz.
Yani eğer üstünlüğünüzü kanıtlamazsanız, o zaman varlıklarla iletişim kuracak hiçbir şey kalmaz.
Doktor olduğuna inanmıyorum, yani bana hiç benzemiyorsun. Ve eğer öyleyse, o zaman doktorlara karşı tutumun neden berbat olduğu açık, sizin gibi insanlar mesleği utandırıyor.
Büyük ihtimalle yatalak hastalardan ördekleri çıkaran bir hemşiresiniz ve tuvaletler tıkalı olduğundan ve paspaslamanız gerektiğinden gece işe çağrıldınız.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Deepface: 09 May 2024, 06:08 Sevgili forum kullanıcıları, forumun ölmekte olduğu gerçeğiyle ilgili konular okudum. Forumda bir sırtlan ve onun maiyeti varken yaşayamayacağına göre, anlamıyor musun, onun yüzünden insanlar gidiyor ve konu oluşturmak, yazı yazmak istemiyor, çünkü sırtlan burnunu sokup zehir dökecek . Forumu katleden bir provokatörü, skandal bir kişiyi hoş görüyor ve teşvik ediyorsunuz. Onun olduğu yerde kavgalar var ve siz onunla tartışmaya ve tartışmaya devam ediyorsunuz, bu yüzden onun bir çatışmayı kışkırtması gerekiyor. Umurumda değil, buradan geçiyorum ama burası sizin forumunuz, iletişim kurmak için buradasınız ama siz onu yerine koyana kadar forum boş kalacak. Bunu bir düşünün, aksi takdirde onunla aynı fikirde olanlar yankılarıyla iletişim kuracaklardır.
Burası sadece internetteki bir forum. İnişteki komşularınızla ilişkileriniz konusunda endişelenseniz iyi olur. Veya akrabalarınızı bir kez daha ziyaret edin. İş arkadaşlarınıza güzel bir şey yapın veya söyleyin. Bu, bu forumu ciddiye almaktan çok daha önemli ve gerekli olacaktır.
Bunlar, hayatınızda hiç görmediğiniz ve asla göremeyeceğiniz bazı anlaşılmaz insanların düşünceleridir.

Ve buraya yazdığınız her şey sadece tembellikten ve konfor alanınızı terk etme isteksizliğinden kaynaklanmaktadır.
Burada size bir milyon dolar verildiğini hayal edin. Hayır, on milyon daha iyi. Çünkü bunun için bir milyon hemen uçup gidecek - bir apartman dairesi, bir yazlık ev, bir araba, bir yat, bir tekne, Dubai’de bir daire, Pattaya’da bir daire - ve limon yok. Ama neyle yaşamalı ve tüm bunları nasıl desteklemeli!? :-)

Genel olarak size on limon verildiğini hayal edin. Ve elbette ertesi gün işten ayrılırsınız ve ağzınız endişelerle doludur. Ve bu foruma ayıracak zamanınız olmayacak ve burada birinin hatalı olduğu gerçeğine de ayıracak zamanınız olmayacak. Ve burada bir tür Yusufçuk var!
Kafanız başka sorunlarla dolu olacak - nasıl para biriktirip israf etmeyeceğiniz, istediğiniz yerden nasıl gayrimenkul satın alacağınız. Yaşamak için nereye gitmeliyim? Bunun için ne gerekiyor?

Ama senin bu paran yok, yani böyle imkanların yok. İşte bu yüzden bir tür Yusufçuk’u önemsiyorsun. Belki seni trolleyen bir okul çocuğudur ve sen de tüm bu saçmalıklara kanan yetişkin, sakallı bir adamsın.
Belki bu hayatta senin için daha faydalı bir şey düşünürsün?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Deepface: 09 May 2024, 07:31 iletişim tarzınız bir kurban bulmaktır
))) Ahaha. Seni aramıyorum, seni aramadım ve seni aramayacağım. Sen kendin peşimden koşuyorsun))))
Burada çatıştığım herkes beni rahatsız etti. Oksana birkaç gündür yakındaki bir forumdan buraya koşuyor. Dün öğle yemeğinde bize veda etti. Ona sarıldılar, öptüler, uğurladılar ve akşam tekrar geldi.
Akşamdan beri sakinleşemedin. Dün ruhum için o konuya geldin. Bu konuyu yaratan sizsiniz. Dün eserlerimi birilerine göstermekle, bodrumlarla ilgili saçma sapan yazılar yazdılar. Bugün saçma sapan şeyler yaz. Peşimden koşma ama tedavi ol. Davranışınız normal değil. Belki henüz büyük bir patoloji yoktur, ancak zihinsel bozukluklar çıplak gözle görülebilir. Zorla hastaneye kaldırılıncaya kadar beklemeyin.
These users thanked the author Venüs for the post:
Nick1979
Автор темы
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek

Strecoza, bunun kanıtlanması gerekiyordu. Konuşma bitti ve oda arkadaşınızı aramayın. Öz ve Afrika özü. Pokedova.))
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Deepface: 09 May 2024, 09:27 Strecoza, gerekli olan da buydu kanıtlanmalıdır. Konuşma bitti ve oda arkadaşınızı aramayın. Öz ve Afrika özü. Pokedova.))
güle güle :grust:
Nick1979
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Pierro »

Deepface: 09 May 2024, 09:27 Görüşme bitti
nasıl? Zaten bu kadar???
... konu neden oluşturuldu?
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Nick1979 »

Strecoza,
Biraz hızlı konu söndü. Görünüşe göre söyleyecek başka bir şeyi yok.
Bir süre sonra konuyu devam ettirecek yeni bir hesap açılırsa şaşırmayacağım)))
These users thanked the author Nick1979 for the post:
Venüs
Автор темы
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek

Ник1979,
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Nick1979: 09 May 2024, 10:18 Strecoza,
nKonu hızla ortadan kayboldu. Görünüşe göre söyleyecek başka bir şeyi yok.
Eh, bir süre sonra konuyu devam ettirecek yeni bir hesap açılırsa şaşırmayacağım)))
nBu büyük ihtimalle Oksanka ya da Büyücü değil. Burada Alex26 vardı. Tabii ki garip, ama artık değil. Forum kullanıcıları arasında yaygındır. Daha kötü ve daha iyi değil. Uzun zamandır beni sevmiyordu. Yaklaşık bir yıl önce.
Buradaki çoğunluğu beğeniyorum. Çoğu insanla olan anlaşmazlıklarım durumsaldır. Bir yerde tartışmışlar, kavga etmişler, ayrılmışlar ve unutmuşlar. Bir dahaki sefere kadar.
Ah, bu Vaginist’e benziyor, gerçi prensipte adam onun gibi aptal değil ama aynı derecede kinci ve eğer Vaginist’in frenleri varsa ve kirli numaralar yapıp izliyorsa, o zaman bu Alex26 histerik olmaya başlıyor. Ve uzun ömürlüdür. Kural olarak, yalnızca hesabı bloke ederek bitirin.
Elbette birden fazla kez geri dönecek, ancak bugün için her şey mümkün. Konser bitti.
Nick1979
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 09 May 2024, 10:29 Beni sevmedi
O zaman ona 200 km gittin mi?)
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza,
Ama başka bir konuda Amfetamin geri döndü ve o da veda ediyor gibiydi. Bu sadece bir çeşit model
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Nick1979: 09 May 2024, 10:31Amfitamin
Bu zaten %100 Oksanka))) O benim kız kardeşim gibi)))
Nick1979
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 09 May 2024, 10:30o zamanlar 200 km yol gidiyordun ona göreydi
))) Hayır, ben başka birine gittim))) biz Daha sonra onu gördüm, konuştum. O evli ve evli insanlar benim için tabu.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 09 May 2024, 10:35 O evli ve evli insanlar benim için tabu.
bu arada, anketlere göre.. her zaman daha fazla evli kadın var.. evli erkeklerden daha..)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 09 May 2024, 10:37
O evli ve evli insanlar benim için tabu.
bu arada, anketlere göre.. her zaman daha fazlası var evli kadınlar.. evli kadın erkeklere göre..)
))) Stereotip şu: Bir kadın evli değilse o zaman evli değildir Kelimenin tam anlamıyla normaldirler, dolayısıyla kompleksler geliştirirler ve bazen yalan söylerler. Arkadaşlarımdan biri evli olmamasına rağmen sağ eline alyans takıyor. Bana öyle geliyor ki, diğer parmaklarda ya küçük ya da büyük, ama onu açabilirsiniz ve bunu yarım saat içinde ve bir kuruş karşılığında yaparlar ya da hiç giymezler, ama bence onun sadece bir kompleksi var. .
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 09 May 2024, 10:51yalan
evet herkes doğruyu söylüyor)
kadınlar hayatta desteklerinin olduğuna inanıyor.
ve erkekler ise - bu bedava..)
These users thanked the author Pierro for the post:
Venüs
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 09 May 2024, 10:33
Amfetamin
Bu zaten %100 Oksanka))) O benim kız kardeşim gibi)))
Elbette anlıyorum, akrabalarını seçmiyorsun)))) Ama kız kardeşimle bariz sorunlar var))
Venüs
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”