Herkese merhaba!
Krch, ensest konusuna bayılıyorum (annelerle, seksi annelerle seks, vb.)
Burada sikişirken kulaklarını kaşıyan karakterlerin %90’ının aksine dolu annemler, teyzelerim, sadece gizlice onun fotoğraflarını çekiyorum (ve bu hiç de kötü değil, çünkü en iyi çabalarıma rağmen bu kalitede gerçek fotoğraf ve videoları İnternet’in hiçbir köşesinde bulamadım) ve rüyalarımda anneme nasıl bol bol boşaldığımı hayal edin
Sağduyum henüz başarısız olmadı, daha fazlasını umut etmedim ve umut etmiyorum!
Aslında neden bahsediyorum...
Annelerimizin, teyzelerimizin, eşlerimizin vb. fotoğraflarını/videolarını paylaşalım.
İstiyorum yeni bir şey
48 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Yeni başlayanlar için tabiri caizse))
Last edited by sn_my_life on 07 Oct 2021, 19:51, edited 2 times in total.
These users thanked the author sn_my_life for the post (total 29):
Herkese merhaba! Krch, ensest konusuna bayılıyorum (annelerle, seksi annelerle seks, vb.) Burada sikişirken kulaklarını kaşıyan karakterlerin %90’ının aksine dolu annemler, teyzelerim, sadece gizlice onun fotoğraflarını çekiyorum (ve bu hiç de kötü değil, çünkü en iyi çabalarıma rağmen bu kalitede gerçek fotoğraf ve videoları İnternet’in hiçbir köşesinde bulamadım) ve rüyalarımda anneme nasıl bol bol boşaldığımı hayal edin Sağduyum henüz başarısız olmadı, daha fazlasını umut etmedim ve umut etmiyorum! 😁 Aslında neden bahsediyorum... Annelerimizin, teyzelerimizin, eşlerimizin vb. fotoğraflarını/videolarını paylaşalım. İstiyorum yeni bir şey😎
[size=85] [color=green]48 dakika 32 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] Yeni başlayanlar için tabiri caizse))
11 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Kendim için ensest yaşamak isterdim ama evliyim ve eşimle ailemden ayrı yaşıyorum, ne yapacağımı bile bilmiyorum....
Şu tarihten sonra gönderildi: 4 dakika 43 saniye: sn_my_life, onunla bu konuyu konuşmayı, ona masaj yapmayı denemedin mi?
3 dakika 18 saniye sonra gönderildi: tüm bu ensest teması o kadar heyecan verici ki... .
These users thanked the author sssss4567 for the post:
[size=85][color=green]11 dakika 16 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Kendim için ensest yaşamak isterdim ama evliyim ve eşimle ailemden ayrı yaşıyorum, ne yapacağımı bile bilmiyorum....
[size=85][color=green]Şu tarihten sonra gönderildi: 4 dakika 43 saniye:[/color][/size] [ref=#804000]sn_my_life[/ref], onunla bu konuyu konuşmayı, ona masaj yapmayı denemedin mi?
[size=85][color=green ]3 dakika 18 saniye sonra gönderildi: [/color][/size] :oops: tüm bu ensest teması o kadar heyecan verici ki... .
Ssss234567: ↑07 Oct 2021, 15:53
Fotoğrafa nasıl bakabilirim?
Forumda toplamda 20-25 civarında mesaj bırakmanız gerekiyor, öyle olsun ki anlamlı (aptal ifadeler değil)
Ssss234567: ↑07 Oct 2021, 15:53bunu ona mı yapacaksınız?
Size söylüyorum, bu fanteziden öteye gitmeyecek.
Daha gençtim, böyle bir şey yapmayı düşünmüştüm ama bunların hepsi saçmalık.
“Bundan sonra nasıl yaşarım” düşüncesi bile seni tedirgin ediyor.
Sikişmeyi tercih ederim rastlarsam biraz milf
Çok daha iyi olacak
These users thanked the author sn_my_life for the post (total 2):
[quote=Ssss234567 post_id=34581 time=1633611212 user_id=3320] Fotoğrafa nasıl bakabilirim? [/quote] Forumda toplamda 20-25 civarında mesaj bırakmanız gerekiyor, öyle olsun ki anlamlı (aptal ifadeler değil) [quote=Ssss234567 post_id=34581 time =1633611212 user_id=3320]bunu ona mı yapacaksınız?[/quote] Size söylüyorum, bu fanteziden öteye gitmeyecek. Daha gençtim, böyle bir şey yapmayı düşünmüştüm ama bunların hepsi saçmalık. “Bundan sonra nasıl yaşarım” düşüncesi bile seni tedirgin ediyor. Sikişmeyi tercih ederim rastlarsam biraz milf😁 Çok daha iyi olacak😉
Forumda toplam 20-25 civarında mesaj bırakmanız gerekiyor, bunun için anlamlı olduklarını (aptal ifadeler değil)
bunu ona mı yapacaksın?
Size söylüyorum, bu fanteziden öteye gitmeyecek.
Daha gençtim, böyle bir şey yapmayı düşünmüştüm ama bunların hepsi saçmalık.
“Bundan sonra nasıl yaşarım” düşüncesi bile seni tedirgin ediyor.
I rastlarsam biraz ateşli anne sikmeyi tercih ederim
Bu çok daha iyi olacak n
Sağlam mantığınıza katılıyorum. Bu konu çok basit değil.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
[quote=sn_my_life post_id=34593 time=1633615905 user_id=3314] [quote=Ssss234567 post_id=34581 time=1633611212 user_id= 3320] Fotoğrafı nasıl görebilirim? [/quote] Forumda toplam 20-25 civarında mesaj bırakmanız gerekiyor, bunun için anlamlı olduklarını (aptal ifadeler değil) [quote=Ssss234567 post_id =34581 time=1633611212 user_id= 3320]bunu ona mı yapacaksın?[/quote] Size söylüyorum, bu fanteziden öteye gitmeyecek. Daha gençtim, böyle bir şey yapmayı düşünmüştüm ama bunların hepsi saçmalık. “Bundan sonra nasıl yaşarım” düşüncesi bile seni tedirgin ediyor. I rastlarsam biraz ateşli anne sikmeyi tercih ederim😁 Bu çok daha iyi olacak😉 n[/quote] Sağlam mantığınıza katılıyorum. Bu konu çok basit değil.
Buradaki fotoğrafları nasıl görebilirim, sadece simgeler, başka bir şey yok, lütfen bana ne zaman, hangi dönemden sonra görüneceklerini söyleyin
1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Ben de bunu annemle denemeyi çok isterim ama onu hayal ediyorum ve umrumda değil, yine de 20 yaşında ve evde çıplak dolaşıyor, 4 beden göğüs, 41 yaşında, esmer vücut
These users thanked the author K4sper for the post (total 2):
Buradaki fotoğrafları nasıl görebilirim, sadece simgeler, başka bir şey yok, lütfen bana ne zaman, hangi dönemden sonra görüneceklerini söyleyin
[size= 85][color=green]1 dakika 23 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] Ben de bunu annemle denemeyi çok isterim ama onu hayal ediyorum ve umrumda değil, yine de 20 yaşında ve evde çıplak dolaşıyor, 4 beden göğüs, 41 yaşında, esmer vücut
sn_my_life: ↑07 Oct 2021, 13:45
Evet, külotsuz bir gecelikle uyuyor.
Onu bu halde ancak yatmadan önce veya sabah, kıyafetlerini değiştirmeden önce yakalayabilirsiniz)
[quote=sn_my_life post_id=34568 time=1633603533 user_id=3314] Evet, külotsuz bir gecelikle uyuyor. Onu bu halde ancak yatmadan önce veya sabah, kıyafetlerini değiştirmeden önce yakalayabilirsiniz) nGüzel :)
Annemi çıplak gördüğümde 16 yaşlarındaydım. O gün köydeydik. Evin arka bahçesinde yüzdük ve güneşlendik. Daha sonra annem ve ben üstümüzü değiştirmek için eve gittik. Burada üstümü değiştirmem...
Last post
Annemi hiç çıplak görmedim! Hamamda bile, tabiri caizse 7-8 yaşlarında büyük bir çocuk olduğunu hatırlıyorum, muhtemelen onunla gitti, beni elbiselerimle yıkadı, kuruttu ve beni eve gönderdi ama...
Herkese selam. Benim adım Sasha. :shamp:
İnsanların beni çıplak izlemesi beni her zaman heyecanlandırır)
Ben de izlemeyi seviyorum 😍
Konuşalım, kendini göstermek isteyen herkes kendini gösterebilir...
Last post
:iyi: :iyi: :iyi:
Günaydın güzelim! Çalışacak olmam çok yazık, sadece bir kez sevişmeye zamanım olacak! Akşam gelene kadar hiç durmadan 25 dakika sikiştim. Bu anlarda Fucked kelimesinin anlamını...