Tatilde kadın aldatıyor
-
Автор темыAnonim99
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 3 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tatilde kadın aldatıyor
Burada, kocası evde olduğu ve kız arkadaşıyla tatilde olduğunu düşünen, özellikle yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden evli kadınlar var mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Tatilde aldatılan kadın
Öncelikle burada kadın olup olmadığını netleştirmelisiniz. Aktif olarak onlara saldıran beş tane trol (veya ibne) var. Ama onlar için öyle görünüyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Bunun için neden bu kadar ileri gidesiniz? Daha yakın ve daha ucuz olması mümkün.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year 3 months
Bu gerçekten iyi bir seçenek, sarhoşlar ses çıkarsa her şey alt üst olur.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Bir tanıdık, kocası Yaroslavl’da yaşıyordu ve başkentte bir iş buldu, onu her hafta sikti, benden 10 yaş büyüktü, göğüsleri muhtemelen 4 numaraydı.
Bazen gelip onu sikiyordu
Yani, eğer karısı başka bir şehirdeyse ya da bir tatil yerindeyse, özellikle de ilk seçenekte sikişmeyeceğinden şüpheliyim.
Arkadaşlarıma sorduğum gibi, bu mastürbasyon harikadır, elbette, ama çoğu yalnızca bir penisle, daha doğrusu onu alacak bir adamla sakinleştirilecek.
Bazen gelip onu sikiyordu
Yani, eğer karısı başka bir şehirdeyse ya da bir tatil yerindeyse, özellikle de ilk seçenekte sikişmeyeceğinden şüpheliyim.
Arkadaşlarıma sorduğum gibi, bu mastürbasyon harikadır, elbette, ama çoğu yalnızca bir penisle, daha doğrusu onu alacak bir adamla sakinleştirilecek.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Tavşan
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 11 months
1910’ların başında birkaç kez benimkini tatile Türkiye ve Mısır’a gönderdim, o zamanlar zaten MFM uyguluyorduk, Türkiye’de otel animatörüne bir hafta verdi, bana onun fotoğraflarını gönderdi - sıradan bir yerel adam, bu yüzden içinde ne bulduğunu anlamadım ve Mısır’da bir cip safarisinden sonra yerel bir rehber ona uğrayıp bir Bedevi çadırında nargile içmesini önerdi, geri döndüğünde kalan son kişi oydu. otel, nargile sürpriz gibi görünüyordu, otele ancak sabah dönmüştü - yerel yerlilerden oluşan bir kalabalığa hizmet etmek zorunda kaldı, önce onu zorla aldılar, sonra nargile onu tamamen kapladığından, dedi verdi, yıkanacak yer olmadığı için yanlışlıkla eve o sırada giydiği siyah külotu getirmiş, kasık kısmı kurumuş spermle kaplı, otele gidiyormuş gibi olduğunu söylüyor Geri geldi , onları çantasına attı ve bayıldım, onları unuttum, zaten evde onu seks sırasında giymeye zorladım, benim de şiddetine katılanlardan biri olduğumu hayal ettim))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 2912 Views
-
Last post by Maaş
-
- 130 Replies