Tatilde kadın aldatıyor

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Anonim99
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Tatilde kadın aldatıyor

Unread post by Anonim99 »

Burada, kocası evde olduğu ve kız arkadaşıyla tatilde olduğunu düşünen, özellikle yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden evli kadınlar var mı?
red_fox
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 339
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Tatilde aldatılan kadın

Unread post by red_fox »

Anonym99: 18 Jun 2022, 04:07 Burada, yerel halkla cinsel maceralar yaşamak için başka bir ülkeye tatile giden, ancak kocası evde olan ve kız arkadaşıyla tatil yaptığını düşünen evli kadınlar var mı?
Öncelikle burada kadın olup olmadığını netleştirmelisiniz. Aktif olarak onlara saldıran beş tane trol (veya ibne) var. Ama onlar için öyle görünüyor.
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by homa515 »

Bunun için neden bu kadar ileri gidesiniz? Daha yakın ve daha ucuz olması mümkün.
Carlos
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Carlos »

DoRN: 01 Jan 2023, 18:25 Bana öyle geliyor ki bir kadın muda olmadan tatile çıksa, ister kız kardeşi, ister annesi ya da yanında başka biri olsun, yine de gizlice etrafta dolaşacak maceralar bulur
Bu gerçekten iyi bir seçenek, sarhoşlar ses çıkarsa her şey alt üst olur.
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Bir tanıdık, kocası Yaroslavl’da yaşıyordu ve başkentte bir iş buldu, onu her hafta sikti, benden 10 yaş büyüktü, göğüsleri muhtemelen 4 numaraydı.
Bazen gelip onu sikiyordu
Yani, eğer karısı başka bir şehirdeyse ya da bir tatil yerindeyse, özellikle de ilk seçenekte sikişmeyeceğinden şüpheliyim.
Arkadaşlarıma sorduğum gibi, bu mastürbasyon harikadır, elbette, ama çoğu yalnızca bir penisle, daha doğrusu onu alacak bir adamla sakinleştirilecek.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Tavşan
andylee
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 160
Registered for: 2 years

Unread post by andylee »

Bunda yanlış bir şey görmüyorum
Livrik
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Livrik »

1910’ların başında birkaç kez benimkini tatile Türkiye ve Mısır’a gönderdim, o zamanlar zaten MFM uyguluyorduk, Türkiye’de otel animatörüne bir hafta verdi, bana onun fotoğraflarını gönderdi - sıradan bir yerel adam, bu yüzden içinde ne bulduğunu anlamadım ve Mısır’da bir cip safarisinden sonra yerel bir rehber ona uğrayıp bir Bedevi çadırında nargile içmesini önerdi, geri döndüğünde kalan son kişi oydu. otel, nargile sürpriz gibi görünüyordu, otele ancak sabah dönmüştü - yerel yerlilerden oluşan bir kalabalığa hizmet etmek zorunda kaldı, önce onu zorla aldılar, sonra nargile onu tamamen kapladığından, dedi verdi, yıkanacak yer olmadığı için yanlışlıkla eve o sırada giydiği siyah külotu getirmiş, kasık kısmı kurumuş spermle kaplı, otele gidiyormuş gibi olduğunu söylüyor Geri geldi , onları çantasına attı ve bayıldım, onları unuttum, zaten evde onu seks sırasında giymeye zorladım, benim de şiddetine katılanlardan biri olduğumu hayal ettim))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”