Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Oğlum.
-
- Potansiyel seks nesnesi
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Oğlum.
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Çok endişeliyim. 40 yaşındayım. Oğlumla yaşıyorum, o 19 yaşında. Geçen gün sarhoş olarak geldim ve bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim. Duş aldığımda görünüşe göre tamamen yorulmuştum. Duştan sadece havluyla çıktım ve yattım. Ben de uyuyakalmışım.
Daha sonra odaya girdim, yatıyordu, havlu açıktı. Onu battaniyeyle örtmek için yanına gittim. Evet, bir şekilde penisine bakmak ilginç hale geldi. Yanıma oturdu, sessizce eliyle bana dokunmaya başladı, penisimin tepki verdiğini ve gerilmeye başladığını hissettim. İlk başta korktum, sanırım oğlum uyandı. Ama hayır, ölü gibi uyuyor, sadece penisi kazık gibi duruyor. Görünüşe göre bir şey hakkında rüya görüyorum. Ayrılmak istedim ama sik yakınlarda beni çağırıyordu. Sanırım ona dokunacağım, canlı bir penisi ellerimde tutmayalı uzun zaman olmuştu. Onu okşamaya başladı, oğlu inlemeye başladı. Kafam kuru, sanırım artık uyanmak canımı acıtacak. Tükürük ile yağlamaya karar verdim. Yavaşça ağzına aldı. Öyle bir duygu geldi üzerime, heyecan uçlarda. Kendini okşamaya ve emmeye başladı. Gerçeği hissetmedim bile. Çok şiddetli bir şekilde geldim ve oğlum kendini ağzıma döktü.
Bir şey hissedip hissetmediğini bilmiyorum. Bu çok utanç verici.
Daha sonra odaya girdim, yatıyordu, havlu açıktı. Onu battaniyeyle örtmek için yanına gittim. Evet, bir şekilde penisine bakmak ilginç hale geldi. Yanıma oturdu, sessizce eliyle bana dokunmaya başladı, penisimin tepki verdiğini ve gerilmeye başladığını hissettim. İlk başta korktum, sanırım oğlum uyandı. Ama hayır, ölü gibi uyuyor, sadece penisi kazık gibi duruyor. Görünüşe göre bir şey hakkında rüya görüyorum. Ayrılmak istedim ama sik yakınlarda beni çağırıyordu. Sanırım ona dokunacağım, canlı bir penisi ellerimde tutmayalı uzun zaman olmuştu. Onu okşamaya başladı, oğlu inlemeye başladı. Kafam kuru, sanırım artık uyanmak canımı acıtacak. Tükürük ile yağlamaya karar verdim. Yavaşça ağzına aldı. Öyle bir duygu geldi üzerime, heyecan uçlarda. Kendini okşamaya ve emmeye başladı. Gerçeği hissetmedim bile. Çok şiddetli bir şekilde geldim ve oğlum kendini ağzıma döktü.
Bir şey hissedip hissetmediğini bilmiyorum. Bu çok utanç verici.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Yanıt: Tavsiyeye ihtiyacım var. Oğlum.
Elena_Syzran, zema, bana bağlantılarını ver)) I seninle ilgileneceğim)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Orientation: biseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
Oğlunuzun hayatını daha da geliştirmesine ve günahlarınızın kefaretini ödemesine izin verin.
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Çok endişeliyim. 40 yaşındayım. Oğlumla yaşıyorum, o 19 yaşında. Geçen gün sarhoş olarak geldim ve bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim. Duş alırken görünüşe göre tamamen yorgundum
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Temel olarak, tüm ensest ya alkol sırasında ya da gece meydana gelir, oğul annesine katılır, ancak anne bunu göstermez ve sonra ne olacağını bekler çünkü am tamamen ıslaktır ve bunun sonucunda oğlunun penisi annenin dudakları arasında kalır. ve kafa zaten vajinaya boşalıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
bunu kendi deneyimlerinden biliyor musun?Vera665: ↑15 Jan 2024, 21:35 Temelde tüm ensestler ya alkol sırasında ya da gece meydana gelir, oğul annesine katılır, ancak anne bunu göstermez ve amın tamamen ıslak olması ve bunun sonucunda oğlunun penisi olması nedeniyle bundan sonra ne olacağını bekler. annenin iç dudakları arasında ve kafa zaten vajinaya boşalmış durumda.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Lanet olsun, sabahtan beri aletim batıyor ve ben de burada çok şey okuyorum...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Buluşmak istemiyor musun? Ben Syzran’lıyım. Sizi ilgilendiren tüm konuları tartışacağız. Gizliliği garanti ederim.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- En güçlü orgazm!
ama siz kendiniz hikayelerde anlatılan her şeyin farkına varmak istemiyor musunuz?
-
- İlgi gösteriliyor
Düşündüm ama ailem anlamayacak, çok muhafazakarlar ve bu hobimi bilmelerini istemiyorum.
- These users thanked the author kamila.oganisyan for the post:
- olur
-
- En güçlü orgazm!
19 saniye sonra gönderildi:
Ebeveynlerin neden arzularınız konusunda kendilerini adamaları gerekiyor? En muhafazakar her baba, çıplak kızını görünce heyecanlanacaktır.kamila.oganisyan: ↑05 May 2024, 00:05 Bunu düşündüm ama ailem anlamayacak, çok muhafazakarlar ve bu hobimi bilmelerini istemiyorum
19 saniye sonra gönderildi:
neden anne babana arzularından bahsetmelisiniz? En muhafazakar baba, kendi çıplak halini görünce heyecanlanacaktır. kız çocuğu.kamila.oganisyan: ↑05 May 2024, 00:05 Bunu düşündüm ama ailem anlamayacak, onlar çok muhafazakarlar ve ben de anlamıyorum’ onların bu hobimi bilmelerini istemiyorum
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
Ebeveynlerinizle ne işiniz var yoksa okula gidip onlarla mı yaşıyorsunuz?
-
- İlgi gösteriliyor
Temka ensest, çok heyecan verici
5 saat 27 dakika sonra gönderildi:
5 saat 27 dakika sonra gönderildi:
Ensest konusunda tematik ebeveynlerle çok ilginç bir iletişim
-
- Similar Topics
- Replies