Kim başkasının spermiyle sikişmekten hoşlanır?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Başkasının spermiyle sikişmeyi kim sever?
Yoldaş sapıklar, siz ölümsüz müsünüz? Tamam, klamidya ya da trikomoniyaz (tedavi edilebilir), ama HIV mi yoksa hepatit mi? Frengi ile bel soğukluğu da ciddi komplikasyonlardandır.
Bunun gibi gönderileri okuduğunuzda, HIV’in neden artık 40 yaş üstü kişiler arasında daha yaygın olduğu anlaşılıyor. Gençlerin aklı yeter, böyle saçmalıklara giremezler. Ancak 40’tan fazla kişi kendilerini koruyamadıkları (koruyamadıkları) gibi, bozulmaya da devam ediyor.
Bunun gibi gönderileri okuduğunuzda, HIV’in neden artık 40 yaş üstü kişiler arasında daha yaygın olduğu anlaşılıyor. Gençlerin aklı yeter, böyle saçmalıklara giremezler. Ancak 40’tan fazla kişi kendilerini koruyamadıkları (koruyamadıkları) gibi, bozulmaya da devam ediyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
red_fox ve hiç kimse sekste güvenlik önlemlerini iptal etmedi ! Hiçbir şey yakalamamak için güvenilir kişilerle anlaşmanız gerekir. Ayrıca cinsel organlarınızı temiz tutmanız gerekir. Ayrıca hoş olmayan semptomların olup olmadığını da gözlemlemeniz gerekir. Vesaire... Ve sonra - mutlak garantiler yok...

-
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 1 year 7 months
Bunu okumaktan keyif alıyorum. Bu forumda bir ay daha geçirirsem.. 
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:

1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
ve şimdi bunu yapmak istemiyorum :üzgünüm:
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
Şunu gözlemleyecekti: HIV’in 6 aylık bir pencere dönemi var, frenginin ise 1 aylık (belki daha uzun) bir kuluçka süresi var. Berbat, 40+, ama gelişim 6+
Askılı anaokulu pantolonu *x)
Şunu gözlemleyecekti: HIV’in 6 aylık bir pencere dönemi var, frenginin ise 1 aylık (belki daha uzun) bir kuluçka süresi var. Berbat, 40+, ama gelişim 6+
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Kendini böyle mi tanımladın? Çok benzer! Görünüşe göre genel olarak hijyenin ve özel olarak cinsel hijyenin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Hatta ilginç, sen de büyüdükten sonra kıçını silmeyi düşünmüyor musun? Sonra da güzel kokulu bir kokuyla mı dolaşıyorsun?
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 2 years
Hoşuma gittiğinden değil ama bazen böyle oluyordu; duruma bağlı olarak... sarhoş olduğum zamanlar.
Bir defasında, bir arkadaşımın isteği üzerine ona bir kız arkadaş buldum... Neredeyse oldu Gece üçümüz onun işine gittik.
nİçtik. Bir arkadaşım bu kız arkadaşıyla masada seks yaptı. Ve o sırada başka bir masada oturuyordum ve içiyordum...
Baktım, bu arkadaş zaten bana yaklaşıyordu... ve zaten sarhoş olmama rağmen, bunun nasıl aktığını fark ettim. onu...
nİlk başta neredeyse midem bulanıyordu ama... cesaretimi topladım... ve yola çıktık.
Bir defasında, bir arkadaşımın isteği üzerine ona bir kız arkadaş buldum... Neredeyse oldu Gece üçümüz onun işine gittik.
nİçtik. Bir arkadaşım bu kız arkadaşıyla masada seks yaptı. Ve o sırada başka bir masada oturuyordum ve içiyordum...
Baktım, bu arkadaş zaten bana yaklaşıyordu... ve zaten sarhoş olmama rağmen, bunun nasıl aktığını fark ettim. onu...
nİlk başta neredeyse midem bulanıyordu ama... cesaretimi topladım... ve yola çıktık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 4 years
Şimdi üçüncü genç adamı yatakta bulduk. Annesi bekaretini almasına yardım etmemizi söyledi. Venüs’ün yokluğuna dair bir sertifika verdi. Borçlu da kalmadık.
Bizler bu konuda çok titiziz.red_fox: ↑21 Jan 2024, 17:43 Sapık yoldaşlar, siz ölümsüz müsünüz? Tamam, klamidya ya da trikomoniyaz (tedavi edilebilir), ama HIV mi yoksa hepatit mi? Frengi ile bel soğukluğu da ciddi komplikasyonlardandır.
Bunun gibi gönderileri okuduğunuzda, HIV’in neden artık 40 yaş üstü kişiler arasında daha yaygın olduğu anlaşılıyor. Gençlerin aklı yeter, böyle saçmalıklara giremezler. Ancak 40+, kendilerini koruyamadıkları (istemedikleri) gibi, bozulmaya da devam ediyor.
Şimdi üçüncü genç adamı yatakta bulduk. Annesi bekaretini almasına yardım etmemizi söyledi. Venüs’ün yokluğuna dair bir sertifika verdi. Borçlu da kalmadık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Fantezilerindeki kız arkadaşın. Ancak yalnızca kendim seçtiğim bir partnerden sonra.
6 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
6 dakika 40 saniye sonra gönderilir:
Daha da ilginç.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Tıpkı yazıldığı gibi eşim ve benim deneylerimizden uzakta)))Truwor: ↑04 Aug 2023, 15:56 Bu nasıl anlaşılır: "başkasının spermiyle"?
Eğer bir adam karısının amına ya da kıçına boşalıyorsa ve ikincisi, diyelim ki, ondan hemen sonra giriyorsa, o zaman doğal olarak ikinci adamın penisi, karısının amının ya da poposunun içinde, kadının spermiyle temas halinde olacaktır. Daha önce orgazm olan ilk erkek. Penisin tamamı olmasa da penisin başı kesinlikle karısına ilk gelen erkeğin spermiyle kaplanacaktır.
Yorumları okudum ve bazı nedenlerden dolayı çoğunlukla bunun ne kadar iğrenç veya iğrenç olduğuyla ilgileniyorlar.
Burada diğer erkeğin kim olduğu önemlidir: Karısını seven, karşılıklı sempati duyduğumuz sevgili ve yakın bir kişi olmalıdır. O zaman iğrenme düşüncesi olmaz.
Arkadaşımız ve ben karımın ağzında orgazm yaşadığımızda, ikimiz de dönüşümlü olarak onu öpüyoruz, zaten karışmış olan dudaklarından spermimizi yalıyoruz ve hatta düşünceler bile onu öpüyoruz. iğrenme nedeniyle ortaya çıkmaz. Eşim spermimizi ağzına alıyor hatta yutuyor ve spermlerimizden tiksinmiyor. Peki spermimiz neden farklı olsun ki?
Karım arkadaşının sikinin üstüne sırtı yüzüne dönük olarak oturduğunda çok memnun oluyor ve ben de üstte arkadaşımızın sikinin altında olduğu amını öpüyorum. Eşim bazen ağzıma fışkırtarak orgazmını bu şekilde elde ediyor. Bir arkadaşının orgazmından sonra, özellikle bir haftalık cinsel perhizden sonra, oldukça büyük miktarda spermini karısına döktüğünde, penisini saran spermlerinin bir kısmı dışarı çıkar. Doğal olarak karımın amını öpmeye devam ediyorum, spermini yalıyorum, sonra da eşimin amına arkadaşımın spermiyle doluyken giriyorum. Doğal olarak penisim arkadaşımızın spermine giriyor ve orgazmımdan sonra arkadaşım da aynısını yapıyor, karısının amındaki spermimi yalıyor.
Karımızın kıçında orgazm olduğumuz sırada, penisin tüm uzunluğu boyunca tam derinliğe boşalırsak, o zaman kıçından sperm salınmaz, anüsün halka kasları, anal kanalın geçişini sıkıca kapatır. göt. Ama ikinci adamın penisi hâlâ karısının kıçına, ona ilk girenin sperminde kalıyor.
3 saat 9 saniye sonra gönderildi:Çok haklısın. Normal veya grup cinsiyeti olduğunda yabancı bir kadınla, o zaman bu böyledir, fahişelik diyebiliriz. Ve eşinizle seks yapmak, özellikle de grup halinde olmak, seksten tamamen farklı bir şeydir. Bu bir duygu, endişe, korku, kıskançlık isyanıdır. Ve tüm bu haller sadece genel heyecanı artırıyor. Burada asıl önemli olan diğer veya diğer erkeklerin kim olduğudur. Erkekler arasında anlayış olması çok önemli, öyle ki eşimle her şeyini ona bırakabilirim, hatta onu hamile bırakabilirim, hatta benimle istediği her şeye izin verebilirim. Ancak bu durumda seks sadece bir rutin ya da yanlış anlama değil, giderek daha çok istediğiniz bir tatil haline gelir.Valentin-74: ↑18 Mar 2023, 21:31Bir metres veya kız arkadaş aslında bir yabancıdır. Arzular ve hatta deneyler açısından onunla daha kolay. Karısının kabul etmeyeceği bir şeyi yapmaya onu ikna etmek kolaydır. Eşimle durum tamamen farklı. O size yakın bir kişidir, hisler, duygular ve diğer her şey metresinden tamamen farklıdır. Temizlik ve tiksinti açısından açıklamaya bile gerek yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Hepsi benzer, hatta aynı.)))Evgenii7519: ↑29 Jan 2024, 08:21Tıpkı yazıldığı gibi eşim ve benim deneylerimizden uzakta) ))Truwor: ↑04 Aug 2023, 15:56 Şunu nasıl anlayabilirim: "başkasının spermiyle"?
Eğer bir adam karısının amına ya da kıçına boşalıyorsa ve ikincisi, diyelim ki, ondan hemen sonra giriyorsa, o zaman doğal olarak ikinci adamın penisi, karısının amının ya da poposunun içinde, kadının spermiyle temas halinde olacaktır. Daha önce orgazm olan ilk erkek. Penisin tamamı olmasa da penisin başı kesinlikle karısına ilk gelen erkeğin spermiyle kaplanacaktır.
Yorumları okudum ve bazı nedenlerden dolayı çoğunlukla bunun ne kadar iğrenç veya iğrenç olduğuyla ilgileniyorlar.
Burada diğer erkeğin kim olduğu önemlidir: Karısını seven, karşılıklı sempati duyduğumuz sevgili ve yakın bir kişi olmalıdır. O zaman iğrenme düşüncesi olmaz.
Arkadaşımız ve ben karımın ağzında orgazm yaşadığımızda, ikimiz de dönüşümlü olarak onu öpüyoruz, zaten karışmış olan dudaklarından spermimizi yalıyoruz ve hatta düşünceler bile onu öpüyoruz. iğrenme nedeniyle ortaya çıkmaz. Eşim spermimizi ağzına alıyor hatta yutuyor ve spermlerimizden tiksinmiyor. Peki spermimiz neden farklı olsun ki?
Karım arkadaşının sikinin üstüne sırtı yüzüne dönük olarak oturduğunda çok memnun oluyor ve ben de üstte arkadaşımızın sikinin altında olduğu amını öpüyorum. Eşim bazen ağzıma fışkırtarak orgazmını bu şekilde elde ediyor. Bir arkadaşının orgazmından sonra, özellikle bir haftalık cinsel perhizden sonra, oldukça büyük miktarda spermini karısına döktüğünde, penisini saran spermlerinin bir kısmı dışarı çıkar. Doğal olarak karımın amını öpmeye devam ediyorum, spermini yalıyorum, sonra da eşimin amına arkadaşımın spermiyle doluyken giriyorum. Doğal olarak penisim arkadaşımızın spermine giriyor ve orgazmımdan sonra arkadaşım da aynısını yapıyor, karısının amındaki spermimi yalıyor.
Karımızın kıçında orgazm olduğumuz sırada, penisin tüm uzunluğu boyunca tam derinliğe boşalırsak, o zaman kıçından sperm salınmaz, anüsün halka kasları, anal kanalın geçişini sıkıca kapatır. göt. Ama ikinci adamın penisi hâlâ karısının kıçına, ona ilk girenin sperminde kalıyor.
3 saat 9 saniye sonra gönderildi:Çok haklısın. Normal veya grup cinsiyeti olduğunda yabancı bir kadınla, o zaman bu böyledir, fahişelik diyebiliriz. Ve eşinizle seks yapmak, özellikle de grup halinde olmak, seksten tamamen farklı bir şeydir. Bu bir duygu, endişe, korku, kıskançlık isyanıdır. Ve tüm bu haller sadece genel heyecanı artırıyor. Burada asıl önemli olan diğer veya diğer erkeklerin kim olduğudur. Erkekler arasında anlayış olması çok önemli, öyle ki eşimle her şeyini ona bırakabilirim, hatta onu hamile bırakabilirim, hatta benimle istediği her şeye izin verebilirim. Ancak bu durumda seks sadece bir rutin ya da yanlış anlama değil, giderek daha çok istediğiniz bir tatil haline gelir.Valentin-74: ↑18 Mar 2023, 21:31 Bir metres veya kız arkadaş aslında bir yabancıdır. Arzular ve hatta deneyler açısından onunla daha kolay. Karısının kabul etmeyeceği bir şeyi yapmaya onu ikna etmek kolaydır. Eşimle durum tamamen farklı. O size yakın bir kişidir, hisler, duygular ve diğer her şey metresinden tamamen farklıdır. Temizlik ve tiksinti açısından açıklamaya bile gerek yok.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 1 year 2 months
Bunu ilk kez yıllar önce ikinci (ve şimdiki) eşimle yaşadım. Büyük bir tartışma yaşadıklarında kapıyı çarptı ve daha sonra ortaya çıktığı üzere eski kocasının yanına gitti. Sabah geldi ve Sasha’yla yattığımı söyledi. Ve kıskançlık yerine aniden güçlü bir arzuya kapıldım. Onu yakalayıp yatağa attı, öpmeye ve elbiselerini çıkarmaya başladı. Görünüşe göre aynı tutku onu da sarmıştı. Temel olarak beni saçlarımdan yakaladı ve başımı bacaklarımın arasına indirdi. Ve orada - her şey ıslaktı ve sperm kokusuyla doluydu... Genel olarak onu sonuna kadar becerdim. Eşimin daha sonra bana söylediği gibi, yıkanması berbat olan bir tür doğum kontrol macunu kullanmışlar. Ayrıca, acımasız bir intikam almak istedi, ayrılmadan önce son bir kez sikişti ve kasıtlı olarak kendini yıkamadı. Bu halde yaklaşık 15 dakika sonra taksiyle evime vardım. Genel olarak bu konu beni gerçekten heyecanlandırdı. Daha sonra benzer bir temayı özel olarak oynadılar. Eski sevgilisini görmeye gitti ve iddiaya göre benimle kavga etti. Çamaşırları toplamak ve hazırlamak onu heyecanlandırdı. Ve onu beklemek daha da heyecan vericiydi. Dışarı çıkmadan önce karım, içine boşalsın diye bilerek onu becerdi. Kısacası, bu konuda bir fetiş geliştirdim - taze (veya neredeyse) spermlerle sevişmek.
18 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
İkinci deney başka bir durumdu. Bir gün bir grup insanla bir restoranda oturuyorduk. Doğal olarak alkol. Daha sonra evimize taşınmaya karar verdiler ve oraya daha fazlasını eklediler. Şehir dışında evi olan bir arkadaşım ve eşi bizimle kalmaya karar verdiler. Eşim yatmaya gitti ve üçümüz konuşmaya devam etmek için orada kaldık. Sarhoş bir arkadaşım, karımdan her zaman gerçekten hoşlandığını itiraf etti. Ben deliyim ve ona söyle - peki, git onunla yat, günler yaz gibi değil, ama ben senin Lariska’nla yatacağım. Lariska uzanır uzanmaz bayıldı, onunla seks işe yaramadı. Orada yatıp olup biteni dinliyorum. Eşimin neden geldin, seni aramadım dediğini duyuyorum. Birkaç dakika sonra - ah ve iç çekişler... Kısacası, yaklaşık 10 dakika sonra dışarı çıkıyor ve tuvalete koşuyor. Hemen odaya girdim ve bir fotoğraf gördüm. Benimki yüzüstü yatıyor ve aktif olarak mastürbasyon yapıyor, anlaşılan o ki durumuna ulaşmamış. Kısacası çevirip içeri girdi. Başkasının spermini becerme hissi aklımı başımdan aldı. Sabah benimki, Denis’le gerçekten yatıp yatmadığımı ya da rüya görüp görmediğimi soruyor. Görünüşe göre rüya gördüğümü söylüyorum, gecenin yarısında seni becerdim. Affediyor muydum yoksa aptal gibi mi davranıyordum bilmiyorum. Ancak bu olaydan sonra arkadaşımla iletişimim bir şekilde boşa çıktı. Bununla birlikte, anılar çok parlak kaldı.
18 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
İkinci deney başka bir durumdu. Bir gün bir grup insanla bir restoranda oturuyorduk. Doğal olarak alkol. Daha sonra evimize taşınmaya karar verdiler ve oraya daha fazlasını eklediler. Şehir dışında evi olan bir arkadaşım ve eşi bizimle kalmaya karar verdiler. Eşim yatmaya gitti ve üçümüz konuşmaya devam etmek için orada kaldık. Sarhoş bir arkadaşım, karımdan her zaman gerçekten hoşlandığını itiraf etti. Ben deliyim ve ona söyle - peki, git onunla yat, günler yaz gibi değil, ama ben senin Lariska’nla yatacağım. Lariska uzanır uzanmaz bayıldı, onunla seks işe yaramadı. Orada yatıp olup biteni dinliyorum. Eşimin neden geldin, seni aramadım dediğini duyuyorum. Birkaç dakika sonra - ah ve iç çekişler... Kısacası, yaklaşık 10 dakika sonra dışarı çıkıyor ve tuvalete koşuyor. Hemen odaya girdim ve bir fotoğraf gördüm. Benimki yüzüstü yatıyor ve aktif olarak mastürbasyon yapıyor, anlaşılan o ki durumuna ulaşmamış. Kısacası çevirip içeri girdi. Başkasının spermini becerme hissi aklımı başımdan aldı. Sabah benimki, Denis’le gerçekten yatıp yatmadığımı ya da rüya görüp görmediğimi soruyor. Görünüşe göre rüya gördüğümü söylüyorum, gecenin yarısında seni becerdim. Affediyor muydum yoksa aptal gibi mi davranıyordum bilmiyorum. Ancak bu olaydan sonra arkadaşımla iletişimim bir şekilde boşa çıktı. Bununla birlikte, anılar çok parlak kaldı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
Bir keresinde bir arkadaşımla bir kızı becerdim (aynı anda değil, farklı zamanlarda). Kızın benimle aynı anda becerdiğini bilmiyordu. Üçümüz benimle oturup bir şeyler içiyoruz. Emekli oldular ve seks yaptılar. Daha fazlasını almak için mağazaya gitti. Hemen onu yere attım, elbisesini boynuna çektim, külotunu çıkardım ve onu becerdim. Kendisi de "bir ve 5 dakika sonra bir tane daha!" diye sevinmişti. Sonra gelip onu tekrar becerdi. İçine boşalmak. İkisinin de başkasının sperminde olduğu ortaya çıktı ama o bilmiyordu ama ben biliyordum.
Şimdi bir seks karısını sikiyorum. Kocam eve varır varmaz onu becermeyi çok seviyor, özellikle de onun içine yeni girdiğimi bilerek.
Şimdi bir seks karısını sikiyorum. Kocam eve varır varmaz onu becermeyi çok seviyor, özellikle de onun içine yeni girdiğimi bilerek.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 1 month
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year 2 months
Spermle sikişmek heyecan verici, çok güzel
Ama bunu başkasının üzerinde denemedim. Denemek istedim. Ama sanırım anında bitirirdim
Kendi tarzımda sikilirdim. İkinci olmasına rağmen hızlı geldi
Ama bunu başkasının üzerinde denemedim. Denemek istedim. Ama sanırım anında bitirirdim
Kendi tarzımda sikilirdim. İkinci olmasına rağmen hızlı geldi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 22 Replies
- 7725 Views
-
Last post by Alex Barları
-