28 yaşında, ne kadar dayanabilir veya ne kadar eğlenebilirsin?
Bir kız kaç sike dayanabilir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir kız ne kadar süre penisini tutabilir?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years 6 months
Eşim hakkında kesin olarak bildiğim şey onun iki erkekle başa çıktığıdır. Hikayelere bakılırsa oldukça iyi.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 4):
- Sibiryak89, Milena69, Ahah, YeniDim
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
- Total posts: 237
- Registered for: 2 years 3 months
Öğrenciyken sefahate bulaşmıştım, gerçi şimdi bile birkaç üyenin kendimden geçmesine izin vermekten çekinmezdim)))
- These users thanked the author Milena69 for the post (total 3):
- Ahah, Elenarus, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 122
- Registered for: 1 year 3 months
Sadece ikisini denedim, biri ağzından diğeri kıçından sikti, harikaydı, keşke yaz olsaydı ve güneyde....
-
- Penetrasyon
Gerçekten yaralandım)))) Ben de sadece iki katını istiyorum))))
- These users thanked the author Milena69 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Fargal94, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
Böylece bir fırsat doğacak, çocukları aynı anda ve dikkatlice iki deliğe sokmaya çalışın. :melek:
nÇift popo+kedi denediniz mi? Bazı kızlar tahrik oluyor, böyle bir arkadaşım var, çok az buluşmamıza rağmen, kıçındaki iki sikten uçup gidiyor ve çatlıyor, kardeşim ve ben bir zamanlar onu böyle siktik. Uzun bir süre sadece erkek kardeşiyle sevişti, bana dokunmamış gibi, ama bir şekilde iyice sarhoş oldular ve ilk başta hiçbir sorun yaşamadan çıplak dans etti, sonra beni ve onu emdi... Sonunda başladılar sandviç yapmak. Daha sonra neden daha önce teklif etmediğini sordu, utangaç olduğunu söyledi!

Böylece bir fırsat doğacak, çocukları aynı anda ve dikkatlice iki deliğe sokmaya çalışın. :melek:
- These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
- Elenarus, Sibiryak89, Fargal94, Endişeli
-
- Penetrasyon
Yani her iki delikte de bir klasik, pek çok insan onu seviyor))))
- These users thanked the author Milena69 for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Bir arkadaşım EKB’ye geldiğinde, bir Konuşmamda bu dublörü denemek istediğini ama şimdilik korktuğunu ve sanki kimse yokmuş gibi (ikinci üye yok), bunun için benden poposunu geliştirmemi istedi, iş gezisindeyken poposunu eğittim . Ve bir buçuk ay sonra bir arkadaşımla geldim ve onun hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olduk.
- These users thanked the author Ahah for the post (total 4):
- Venüs, Sibiryak89, Fargal94, Endişeli
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
))) Kesinlikle birkaç sike dayanabilirim))) soru, onların bana dayanıp dayanamayacağıdır.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Sibiryak89, Ahah, Tanya
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Duracaklar! Biraz dinlendik ve sonra savaşa geri döndük!
-
- Nirvana’dayım
Strecoza,
Herkes öyle söylüyor, ve sonra spor salonuna giderler
Kelimenin tam anlamıyla
Herkes öyle söylüyor, ve sonra spor salonuna giderler
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Venüs, Ahah
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Sibiryak89, ))) İyi bir seksten sonra yürüyebilirsin civarında))) buna değer.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Sibiryak89, Ahah, Fargal94, İskender
-
- heyecanlanıyorum
Yorumları okudum ve karımın diğerlerine göre mütevazı olduğunu fark ettim :) Bildiğim kadarıyla iki adam onu sırayla sikti (aynı anda bile değil). Her birinin birden fazla kez kendini iyi hissettiğini düşünüyorum. Muhtemelen eşim için birkaç kez iyi oldu. Bunu bana anlattıklarında ve dinlediğimde neredeyse kendimi bitiriyordum.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 3):
- Sibiryak89, Endişeli, YeniDim
-
- En güçlü orgazm!
Sen orada değil miydin? Bunu gözden kaçıramazsınız, kendinize güvenin; kendinizi kandırıyorsunuz...Zhora Kuni: ↑17 Apr 2024, 20:58 Yorumları okudum ve karımın diğerlerine göre mütevazı olduğunu fark ettim :) Bildiğim kadarıyla iki adam onu sırayla sikti (aynı anda bile değil). Her birinin birden fazla kez kendini iyi hissettiğini düşünüyorum. Muhtemelen eşim için birkaç kez iyi oldu. Bana bunu anlattıklarında ve ben de dinlediğimde adeta kendimi bitirdim.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
Mzhmm ve mmzhmm çok büyülüydü, daha önce hiç bu kadar keyif almamıştım
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- Mamaşamaşa, Sibiryak89, İskender
-
- heyecanlanıyorum
I mevcut değildi. Şans eseri kızımı gördüm. O zamanlar henüz küçüktü ve bunu bana sır olarak anlattı ama tüm çocuklar gibi annemle tartışmayacağıma dair bana söz verdirdi.AxAX: ↑17 Apr 2024, 21:01Sen orada değil miydin? Bunu gözden kaçıramazsınız, sözünüze güvenin, kendinizi kandıracaksınız...Yorumları okudum ve karımın diğerlerine göre mütevazı olduğunu fark ettim :) Bildiğim kadarıyla iki adam onu sırayla sikti (aynı anda bile değil). Her birinin birden fazla kez kendini iyi hissettiğini düşünüyorum. Muhtemelen eşim için birkaç kez iyi oldu. Bana bunu anlattıklarında ve ben de dinlediğimde adeta kendimi bitirdim.![]()
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
- Ahah, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Ne dönüşü, büyük kızım? Annenin sikildiğini anladın mı, yoksa erkeklerle kadınların çıplak güreştiğini henüz anlamadın mı?Zhora Kuni: ↑17 Apr 2024, 21:32I mevcut değildi. Şans eseri kızımı gördüm. O zamanlar henüz küçüktü, sonra bunu bana sır olarak anlattı ama tüm çocuklar gibi annemle tartışmayacağıma dair bana söz verdirtti.AxAX: ↑17 Apr 2024, 21:01Sen orada değil miydin? Bunu gözden kaçıramazsınız, sözünüze güvenin, kendinizi kandıracaksınız...Zhora Kuni: ↑17 Apr 2024, 20:58 Yorumları okudum ve karımın diğerlerine göre mütevazı olduğunu fark ettim :) Bildiğim kadarıyla iki adam onu sikti dönüşler (aynı anda bile değil). Her birinin birden fazla kez kendini iyi hissettiğini düşünüyorum. Muhtemelen eşim için birkaç kez iyi oldu. Bana bunu anlattıklarında ve ben de dinlediğimde adeta kendimi bitirdim.![]()
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: eşcinsel
Ne tür erkeklerin, nasıl baktıklarına, hangi yere ve hangi mekanlara baktıklarına bağlı. Her şey bireyseldir
-
- heyecanlanıyorum
Kızım 11 yaşındaydı. Bu, çocukların bunun ne olduğunu anladığı yaştır. Eşim daha sonra çalışanlarıyla birlikte denize gitti ve kızını da yanına aldı. Kızım sokakta aynı kızla oynuyordu. Su içmek istedi ancak annesiyle birlikte yaşadığı evin kapısı içeriden kilitlendi. Pencerelerdeki perdeler kapalı. Odada ne olduğunu görebileceği bir boşluk buldu. Bir çocuğun bunu görmesinin ne kadar büyük bir şok olduğunu hayal edebiliyorum. Sadece birkaç ay sonra bana büyük bir sır verdi. İlk başta çeşitli yönlendirici sorularla bu konuda ne hissedeceğimi anlamaya çalıştım. Daha sonra söylediği gibi onun için en önemli şey eşimle kavga edip boşanmamamızdı. Prensip olarak karımın başka erkeklerle ilişkileri olduğunu biliyordum. Kızıma annesinden boşanmayacağıma dair söz verdiğimde gördüğü her şeyi bana anlattı. Onun hikayesini duymak neredeyse beni boşaltıyordu.AxAX: ↑17 Apr 2024, 21:42Ne dönüşü, büyük kızım? Erkekler ve kadınlar çıplak güreşirken annenizin sikildiğini veya henüz anlamadığını fark ettiniz mi?Zhora Kuni: ↑17 Apr 2024, 21:32I mevcut değildi. Şans eseri kızımı gördüm. O zamanlar henüz küçüktü, sonra bunu bana sır olarak anlattı ama tüm çocuklar gibi annemle tartışmayacağıma dair bana söz verdirtti.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 4):
- Ahah, Sibiryak89, Alex7515, Endişeli
-
- En güçlü orgazm!
Bu konuda ona ne söylediniz? Mesela - Her şey yolunda, amcaların annene masaj mı yaptı?
Hmm, nasıl bir şey olduğunu duymak ilginç olurdu çocuğum tüm bu eylemi anlattım. Ama sanırım bunu kelimelerle anlatamazsınız.
Bu konuda ona ne söylediniz? Mesela - Her şey yolunda, amcaların annene masaj mı yaptı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
En büyüğüm 11 kişi tarafından sikildi, gerçi bir arkadaşım da vardı
-
- Nirvana’dayım

Evet, ordudayken bir takım kızları hatırladığımdan çok etkilendim birden fazla kez sikildin
-
- Penetrasyon
Ben de isterim ama kocamın bunu anlamamasından korkuyorum (((
- These users thanked the author Milena69 for the post (total 2):
- Ahah, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
Sadece kocanızla mı seks yapıyorsunuz?) veya üçlü yapmayı denediniz mi (oyuncaklar sayılmaz) .
-
- heyecanlanıyorum
Bu yüzden ona, annesinin yaptıklarından sonra çocukların her zaman ortaya çıkmadığını açıklamak gibi zor bir görevim vardı. Kızım bana karşı sorular sormaya devam etti. En zor şey, neden diğer insanların erkekleriyle, sadece bir değil, sırayla iki adamla sorusunu yanıtlamaktı. Hayatta var olduğu şekliyle cevap vermekten başka bir şey aklıma gelmedi. Ona yetişkinlerin bunu keyifli hale getirmek için daha sık yaptığını söyledim. Kızım, erkek ve kız kardeşinin olmayacağını, bu yüzden annesinden ayrılmayacağımı ve üçümüzün eskisi gibi yaşamaya devam edeceğimizi anlayınca sakinleşti.
Peki bunu 11- yaşındaki birine söyleyemeyeceğini anlıyor musun? yaşındaki çocuk? Kızım bunun ne olduğunu sokaktaki çocuklardan ve okuldaki arkadaşlarından zaten biliyordu. Emin olduğu tek şey yetişkinlerin bunu çocuk sahibi olabilmek için yaptığıydı. İşte tam da bu bakımdan kızımın kafası tam bir karmaşa içindeydi. Birincisi, annemin bunu neden benimle değil de tamamen yabancı iki kişiyle aynı anda yaptığını anlamadı. İkincisi, ikizlerin olması için olduğunu düşünüyordu. Yani, kızın bazı bilgileri ve kavramları olsa da, hepsi çocukça saf görünüyordu. Kızımız da tek çocuktu ve böyle olmaya alışıktı. Tüm ilgimizin üzerinde olmasına alışkın. Kategorik olarak bir erkek ya da kız kardeş istemiyordu, hatta aynı anda iki tane olmasını da.
Bu yüzden ona, annesinin yaptıklarından sonra çocukların her zaman ortaya çıkmadığını açıklamak gibi zor bir görevim vardı. Kızım bana karşı sorular sormaya devam etti. En zor şey, neden diğer insanların erkekleriyle, sadece bir değil, sırayla iki adamla sorusunu yanıtlamaktı. Hayatta var olduğu şekliyle cevap vermekten başka bir şey aklıma gelmedi. Ona yetişkinlerin bunu keyifli hale getirmek için daha sık yaptığını söyledim. Kızım, erkek ve kız kardeşinin olmayacağını, bu yüzden annesinden ayrılmayacağımı ve üçümüzün eskisi gibi yaşamaya devam edeceğimizi anlayınca sakinleşti.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
- Sibiryak89, Ahah
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 4 months
Gençliğinde Asya’yı tanıdığım bir kız vardı, altısı onu sikti ve bütün gece sırayla ve birlikte yaptılar, sonra bütün gün uyudu ve barımda pazarlamacı olarak gece vardiyasına sorunsuzca gitti, ne oldu? bir yetenek))) Kocası ve çocukları ile aynı bölgede tesadüfen onunla karşılaştığımda hala ayağa kalkıyor)
- These users thanked the author Samara for the post (total 3):
- Sibiryak89, Ahah, Endişeli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 62
kasabanın etrafında gece devriyesi)))Sibiryak89: ↑18 Apr 2024, 08:47 ordudayken bir müfrezenin bir kızı birden fazla kez becerdiğini hatırlıyorum
-
- Nirvana’dayım
Hayır, beni köyden bir arabayla şirketin son yatağına getirdiler
-
- En güçlü orgazm!
Her türlü saçmalığı icat etmek yerine mükemmel bir cevap!Zhora Kuni: ↑19 Apr 2024, 13:33 ... Ona yetişkinlerin bunu daha keyifli hale getirmek için bunu daha sık yaptığını söyledim. Kızım, erkek ve kız kardeşinin olmayacağını, bu yüzden annesinden ayrılmayacağımı ve üçümüzün eskisi gibi yaşamaya devam edeceğimizi anlayınca sakinleşti.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 7 months
Kocam ve ben, bir bakışta en fazla 5 kişiyi aynı anda içeri alabileceğimi hayal ediyorduk, ama hayatımda, gençliğimde, aynı anda iki kişi vardı, sadece denemek istedim: ağızda ve kedide, kedide ve kıçında. Şunu söyleyeyim, oldukça yorucu oluyor, ilk başta çifte penetrasyondan kafayı buluyorsunuz, sonra bitirmelerini bekliyorsunuz, sonra mekanik olarak rahatlayıp veriyorsunuz ki onları kırmamak ve tatmin etmemek için.
- These users thanked the author günlük şöhret for the post:
- Ahah
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Kız olduğundan emin misin, İkinci Üyeden sonra bilincini kaybettiğini kendin söylüyorsun. Sorular ve ilgi var, bu ortaya çıkıyor.
Ya yalan söylemene gerek yok (sürünme).
Ya yalan söylemene gerek yok (sürünme).
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
İnternetteki bilgileri okudum. İsrail’de bir askeri üste bir kadın birkaç saat içinde yaklaşık 15 erkeğin içinden geçti. Saat 4’te başladı. Sonra birkaç tane daha geldi. Sarhoştu ama çöpte değildi, hiçbir şikayeti yoktu. Erkeklerin çoğu oral seks yapıyordu. birlik komutanı cezalandırıldı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 48
- Registered for: 1 year 9 months
Bir keresinde normal perime bunu sormuştum. Cevap muhteşemdi.
Bir miktar gururla, bir gün 12 kişiyi kabul ettiğini söyledi. Bunlardan 6 tanesi iki yaklaşımdır.
Fotoğrafta o var. Fotoğraflar bana aittir. Poz vermeyi sever.
https://i.postimg.cc/fb9n2FXc/33.jpghttps://i.postimg.cc/YCVBxk42/44.jpg
Bir miktar gururla, bir gün 12 kişiyi kabul ettiğini söyledi. Bunlardan 6 tanesi iki yaklaşımdır.
Fotoğrafta o var. Fotoğraflar bana aittir. Poz vermeyi sever.
https://i.postimg.cc/fb9n2FXc/33.jpghttps://i.postimg.cc/YCVBxk42/44.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
O zaman üniversitenin ikinci yılındaydım. Bir pansiyonda yaşıyordu. Beni dördüncü sınıftan bir kızla aynı odaya koydular. Ve benimle her gün seks hakkında konuşuyordu. Bu konuyla meşgul olduğu belliydi. Yine de arkadaş olduk. Bir defasında beni başka bir eğitim kurumunun yurdundaki arkadaşlarını ziyarete götürdü.
Çocuklar arkadaşımı bütün gece orada becerdiler. Kaç tane vardı ve her birinin kaç kez olduğunu kabaca saymaya bile cesaret edemiyorum, çünkü ilk başta oldukça hızlı değiştiler ve sonra "sıkı çalışma" başladı. O zamanlar artık bakire değildim. Ben de biraz aldım. Dört adam beni becerdi. Utangaçtım. Daha fazlasını verebilirdi ama vermedi.
Çocuklar arkadaşımı bütün gece orada becerdiler. Kaç tane vardı ve her birinin kaç kez olduğunu kabaca saymaya bile cesaret edemiyorum, çünkü ilk başta oldukça hızlı değiştiler ve sonra "sıkı çalışma" başladı. O zamanlar artık bakire değildim. Ben de biraz aldım. Dört adam beni becerdi. Utangaçtım. Daha fazlasını verebilirdi ama vermedi.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 4):
- Ahah, Yağmurcu, Tanya, İskender
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim ve ben arkadaşlarımdan biri tarafından sikildik. Bu şekilde sayarsanız öyle çünkü o tadı aldığında artık onu siken biz değil, bizi siken o oldu. Karısı oldukça güzel ve iyi bir vücuda sahip, bu yüzden ereksiyonla ilgili herhangi bir sorunumuz olmadı ama hiçbir şey yapacak kadar sağlığımız yoktu. Birkaç saat sonra arkadaşım ve ben zaten kabukların asılı olduğunu ve boş yumurtaların sarktığını gördük. Eşim bizim gibi beş kişiye daha rahatlıkla dayanabilirdi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 9 months
Eşim evli olmadığımız zamanlarda bile gün boyunca altı erkek tarafından sikildi. Daha sonra teknik okuldan sonra antrenmana çıktı. Daha sonra vajinasının ağrıdığını, kendisinin de hamile kaldığını ve kürtaj yaptırdığını söyledi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
Andryusha, bunun hangi koşullar altında olduğunu daha açık söyleyebilir misiniz? olmuş? Tecavüz gibi miydi yoksa bir şekilde onlara bağımlı mıydı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 9 Replies
- 490 Views
-
Last post by Lenok
-
- 15 Replies