sadecebaşka bir metres, Garrett
Kahretsin!!! Fransızım için üzgünüm)))
Fotoğraftaki anne ve kızı...Baba mı çekti?))))
Ve baba kızlarla birlikte...Aferin!!! O kadar çok duygu doğdu))))))))
[/quote]
Nasıl görüneceğimi anlamıyorum? Bana PM veya sepet gönderir misin?
These users thanked the author 1020 for the post (total 3):
[ref=#804000]sadecebaşka bir metres[/ref], [ref=#0000ff]Garrett[/ref] Kahretsin!!! Fransızım için üzgünüm))) Fotoğraftaki anne ve kızı...Baba mı çekti?)))) Ve baba kızlarla birlikte...Aferin!!! O kadar çok duygu doğdu)))))))) [/quote] Nasıl görüneceğimi anlamıyorum? Bana PM veya sepet gönderir misin?
Maksik90: ↑13 Nov 2023, 23:01
Bu "yaşlı kadın" herkese bir avantaj sağlayacak. Ve sen bir sapıksın (küçüklerin sevgilisi), bu seni hayatta rahatsız edecek.
Bana nerede olduğumu açıkça belirttiğimi göster küçüklerin sevgilisi mi? Rüya gördün mü? Bunlar garip rüyalar, muhtemelen haloperidol katili. Ancak avatarınız açıkça sapkınlıklardan bahsediyor.
[quote=Maksik90 post_id=287556 time=1699905676 user_id=8622] Bu "yaşlı kadın" herkese bir avantaj sağlayacak. Ve sen bir sapıksın (küçüklerin sevgilisi), bu seni hayatta rahatsız edecek. [/quote] Bana nerede olduğumu açıkça belirttiğimi göster küçüklerin sevgilisi mi? Rüya gördün mü? Bunlar garip rüyalar, muhtemelen haloperidol katili. Ancak avatarınız açıkça sapkınlıklardan bahsediyor.
|_retko_|: ↑21 Nov 2023, 15:15
Reşit olmayanları sevdiğimi nerede açıkça belirttiğimi bana göster?
En iyi savunma saldırıdır. Bu prensiple hareket ediyor.
Ayrıca tüm trollerin ilkesine göre - kendisinin de bilmediği bir konuda rakibini suçlamak (ve asılsız, temelsiz), öyle ki rakibin kendisini haklı çıkarmak zorunda kalması. Pindos bunu dünyanın her yerinde yapıyor.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
[quote=|_retko_| post_id=291494 time=1700568929 user_id=19139] Reşit olmayanları sevdiğimi nerede açıkça belirttiğimi bana göster? [/quote]En iyi savunma saldırıdır. Bu prensiple hareket ediyor. Ayrıca tüm trollerin ilkesine göre - kendisinin de bilmediği bir konuda rakibini suçlamak (ve asılsız, temelsiz), öyle ki rakibin kendisini haklı çıkarmak zorunda kalması. Pindos bunu dünyanın her yerinde yapıyor.
buluşmayacağız, eğer Mesih’e inanırsan karanlıkta kalacaksın, ve eğer reenkarnasyondaysan, o zaman en düşük yaratıktasın.
Ah nasıl. Sanırım gidip kendim kontrol ettim.
Yalancı şahitliğin günah olduğunun farkında mısınız?
Peki lan. Peki Muhammed’e inanıyorsa ne olacak?
Altı yaşındaki Aisha ile evlendi ve 9 yaşından itibaren ona sonuna kadar sahip oldu. Evet ve Mary, Vatikan’a göre 14 yaşından önce, yani 12 yaşında evlendirildi. Hadi kiliseye gidelim, Kutsal Aileyi pedofili ile suçladı.
These users thanked the author rmt for the post (total 3):
[quote=Büyücü post_id=287733 time=1699951805 user_id=21115] [quote=Aion2012Dead post_id=287731 time=1699951668 user_id= 6819] Sonraki dünyada buluşacağız. [/quote]buluşmayacağız, eğer Mesih’e inanırsan karanlıkta kalacaksın, ve eğer reenkarnasyondaysan, o zaman en düşük yaratıktasın. [/quote] Ah nasıl. Sanırım gidip kendim kontrol ettim. 🤓 Yalancı şahitliğin günah olduğunun farkında mısınız? Peki lan. Peki Muhammed’e inanıyorsa ne olacak? Altı yaşındaki Aisha ile evlendi ve 9 yaşından itibaren ona sonuna kadar sahip oldu. Evet ve Mary, Vatikan’a göre 14 yaşından önce, yani 12 yaşında evlendirildi. Hadi kiliseye gidelim, Kutsal Aileyi pedofili ile suçladı. 😁
[quote=AxAX post_id=363936 time=1714373656 user_id=2965] [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/PrXxPCqQ/44048f1f4ea25f6e3d99564fda552265.jpg[/img][/url] [/quote] Ну.. Что сказать, симпатяжка. И эта девочка уже явно не "девочка".
Bir keresinde bazı gençleri sikişmek için yaktım, yani, sadece araştırdılar, nehirden çok uzak değildi, müdahale etmedim, uzaktan mastürbasyon yaptım, telefonum yanımda değildi.
These users thanked the author Golder0 for the post (total 3):
Bir keresinde bazı gençleri sikişmek için yaktım, yani, sadece araştırdılar, nehirden çok uzak değildi, müdahale etmedim, uzaktan mastürbasyon yaptım, telefonum yanımda değildi.
:bel_flag: Bazen bu forumu okuyorum ve şimdi muhtemelen çılgın arzularımı ve fantezilerimi gizli olarak paylaşmanın zamanı geldi. 42 yaşındayım, özgür bir kadınım, hayranlarım var, ilgilenilmiyor....
Last post
. 13 yaşındaki bir zavallı tarafından söylenmiş gibi görünüyor
Annem bizim okulda çalışıyor. Ama son zamanlarda yeni bir tarih öğretmenimiz var ve onu sürekli onun yanında görüyorum. Okulda kafeteryada birlikte oturuyorlar; onları birkaç kez birlikte yürürken...
Last post
İlk aşamalardaki ilişkilerde yaşın bir rolü yoktur. Aşk, dedikleri gibi, kötüdür)
Son zamanlarda annemin hafta sonları işyerindeki bir adamdan Telegu üzerinden mesajlar aldığını fark etmeye başladım. Övgülerle. Bir ay önce arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaya kulak misafiri oldum;...
Last post
Bak ne kadar genç bir adam! Böyle bir üvey babadan nefret ediyorum! )))
Ayrıca yere düşebilir, kollarınızı ve bacaklarınızı vurup ağlayabilirsiniz! :lütfen :
Bu yaşta karşı cinse ilgi ortaya çıkar. Bu yaş civarında anonim olmayı öğrendim. Ve bana bu konuda yardım edecek kız olmadığından ablamın külotu kullanıldı. Onları denedim, Yeşim çubuğumu onlarla...
Grubumuzda hoşlandığım Nastya adında bir kızımız var. Ondan hoşlanıyorum, bazen iletişim kuruyoruz ama bir yıl önce şu anda 33 yaşında olan Andrey onun arkadaşı oldu ve Nastya 19 yaşında. Eylül...
Last post
Her şey olabilirdi, tıpkı hiçbir şeyin olamayacağı gibi
Özellikle oral seks ve seksi saymazsanız prezervatifle hile yapıyor, buradaki gibi forumda kesinlikle hiçbir şey olmadı)) Sadece el ele...