kız arkadaşımın annesiyle yattım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Orientation: heteroseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız arkadaşımın annesiyle yattım
Fuhuşa bulaşmış olması oldukça muhtemel. Amcığı bu yüzden bu kadar berbat.
Benim gözlemlerime göre, iki veya üç partnerle aynı anda uzun süreli seks yapıldığında berbat amcıklar oluyor.
Yani diyelim ki bir kız iki veya üç erkekle seksin heyecanına kapılıyor, yani bu ilişki konusunda endişelenmeyin.
Diyelim ki bir kız bir erkekle yaşıyor. Ve adamın bir arkadaş grubu var. Sıklıkla takılırlar ve genellikle mümkün olan her şekilde eğlenmeyi severler. Ve bir kız, bir erkeğin arkadaşlarına küfretmediğinde ve onlarla çok fazla zaman geçirdiği için erkeği azarlamadığında da bu durum gerçekleşebilir (ancak bu nadiren olur). Dahası, birlikte vakit geçirmeye kendisi de karşı değil.
Ve er ya da geç, karşılıklı rızayla, harika bir dostluk ve tam bir karşılıklı anlayış temelinde grup seks yaparlar.
Ve o da partide bir yerde iki ya da üç kez aynı anda sikişiyor. Ve daha da fazlası. Ve bunların hepsi karşılıklı rızayla oluyor. Ve en önemlisi erkekler bu kızın fahişe olduğunu düşünmüyor. Her şey çok harika ve herkes çok iyi.
Peki neden tüm bunlar hemen değerlendirilsin?
Her şey yolunda olurdu ama iki veya üç kişiyle seks, bir kişiyle seks değildir. Kız tahrik olduysa ve zaten bir veya iki kez geldiyse. Ve iki ya da üç adam var. Ve onu sikmeye devam ediyorlar...
Ve o da boşalıyor, boşalıyor ve buna bağlı olarak çok heyecanlanıyor. Ve çok güçlü bir uyarılma ve buna bağlı olarak orgazm sırasında, muhtemelen siz de orgazm sırasında bir kadından sikini çıkarırsanız, bazen kedi yerine bir tür görebileceğiniz somut bir delik göreceğimizi fark etmişsinizdir. içeride.
Tıbbi açıdan bakıldığında, çok güçlü uyarılma sırasında vajinada kasılma kasılmaları meydana gelir ve genişler. Ve bazen çok güçlü oluyor, öyle ki içine bir el feneri bile tutabileceğiniz büyük bir delik oluşuyor.
Ve bence berbat amcıklar bunun gibi oldukça sık seks yüzünden oluyor, bu sırada kız çok güçlü bir uyarılmaya maruz kalıyor. Bu sırada vajina düzenli olarak genişler.
Ve tabii ki son faktörün de iki veya üç sevişme durumunda seksin tek partnerle aynı olmaması olduğunu düşünüyorum. . Eğer iki ya da üçü sevişiyorsa, pratikte durup birbirlerinin yerini almazlar çünkü kadın gittikçe daha fazlasını ister. Ama her sikinde iyi bir ereksiyon oluyor ve olup bitenler konusunda çok heyecanlı. İşte bu yüzden sonuna kadar buna değer. Buna göre erkeklerin sikleri büyük ve kalındır. Sonuna kadar.
Ve bence şu ya da bu kızın amını eziyorlar. Peki ya bu düzenli olarak gerçekleşirse? Sonra muhtemelen bir süre sonra kedi bu tür sikişmeye alışır.
Ancak görünüşe göre bir noktada kedinin başına geri dönüşü olmayan bir şey geliyor ve öyle kalıyor.
Peki , sonra birisi, kendisinden önce ne ve nasıl olduğundan tamamen habersiz böyle bir kızla evlenir. Ve ilk başta koca tüm bunları görmeyebilir veya hissetmeyebilir bile. Biraz dikkatli, nazik ve kısa ömürlü bir seks. Belki çok yaygın değildir. O halde ilk başta.
Sonra orada gerçekten bir şapka olduğu ortaya çıkıyor.
Kayınvalidesinin neden böyle bir amcığı var çünkü Görünüşe göre çok az sikişiyor, pek sık değil. Yine vasat bir sik ve belki de her seferinde uzun sürmeyecek. Bu yüzden on dört yaşında bir kız gibi onun yanında kaldı.
Belki de senin hakkında hiçbir şey bilmiyorsun eş. Seninle tanışmadan önceki hayatını kastediyorum.
Benim gözlemlerime göre, iki veya üç partnerle aynı anda uzun süreli seks yapıldığında berbat amcıklar oluyor.
Yani diyelim ki bir kız iki veya üç erkekle seksin heyecanına kapılıyor, yani bu ilişki konusunda endişelenmeyin.
Diyelim ki bir kız bir erkekle yaşıyor. Ve adamın bir arkadaş grubu var. Sıklıkla takılırlar ve genellikle mümkün olan her şekilde eğlenmeyi severler. Ve bir kız, bir erkeğin arkadaşlarına küfretmediğinde ve onlarla çok fazla zaman geçirdiği için erkeği azarlamadığında da bu durum gerçekleşebilir (ancak bu nadiren olur). Dahası, birlikte vakit geçirmeye kendisi de karşı değil.
Ve er ya da geç, karşılıklı rızayla, harika bir dostluk ve tam bir karşılıklı anlayış temelinde grup seks yaparlar.
Ve o da partide bir yerde iki ya da üç kez aynı anda sikişiyor. Ve daha da fazlası. Ve bunların hepsi karşılıklı rızayla oluyor. Ve en önemlisi erkekler bu kızın fahişe olduğunu düşünmüyor. Her şey çok harika ve herkes çok iyi.
Her şey yolunda olurdu ama iki veya üç kişiyle seks, bir kişiyle seks değildir. Kız tahrik olduysa ve zaten bir veya iki kez geldiyse. Ve iki ya da üç adam var. Ve onu sikmeye devam ediyorlar...
Ve o da boşalıyor, boşalıyor ve buna bağlı olarak çok heyecanlanıyor. Ve çok güçlü bir uyarılma ve buna bağlı olarak orgazm sırasında, muhtemelen siz de orgazm sırasında bir kadından sikini çıkarırsanız, bazen kedi yerine bir tür görebileceğiniz somut bir delik göreceğimizi fark etmişsinizdir. içeride.
Tıbbi açıdan bakıldığında, çok güçlü uyarılma sırasında vajinada kasılma kasılmaları meydana gelir ve genişler. Ve bazen çok güçlü oluyor, öyle ki içine bir el feneri bile tutabileceğiniz büyük bir delik oluşuyor.
Ve bence berbat amcıklar bunun gibi oldukça sık seks yüzünden oluyor, bu sırada kız çok güçlü bir uyarılmaya maruz kalıyor. Bu sırada vajina düzenli olarak genişler.
Ve tabii ki son faktörün de iki veya üç sevişme durumunda seksin tek partnerle aynı olmaması olduğunu düşünüyorum. . Eğer iki ya da üçü sevişiyorsa, pratikte durup birbirlerinin yerini almazlar çünkü kadın gittikçe daha fazlasını ister. Ama her sikinde iyi bir ereksiyon oluyor ve olup bitenler konusunda çok heyecanlı. İşte bu yüzden sonuna kadar buna değer. Buna göre erkeklerin sikleri büyük ve kalındır. Sonuna kadar.
Ve bence şu ya da bu kızın amını eziyorlar. Peki ya bu düzenli olarak gerçekleşirse? Sonra muhtemelen bir süre sonra kedi bu tür sikişmeye alışır.
Ancak görünüşe göre bir noktada kedinin başına geri dönüşü olmayan bir şey geliyor ve öyle kalıyor.
Peki , sonra birisi, kendisinden önce ne ve nasıl olduğundan tamamen habersiz böyle bir kızla evlenir. Ve ilk başta koca tüm bunları görmeyebilir veya hissetmeyebilir bile. Biraz dikkatli, nazik ve kısa ömürlü bir seks. Belki çok yaygın değildir. O halde ilk başta.
Kayınvalidesinin neden böyle bir amcığı var çünkü Görünüşe göre çok az sikişiyor, pek sık değil. Yine vasat bir sik ve belki de her seferinde uzun sürmeyecek. Bu yüzden on dört yaşında bir kız gibi onun yanında kaldı.

-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Garip bir şekilde eski(!) karıma bakire verildi. Ama kahretsin, fena halde aşık oldum. Gençliğim ve neredeyse günün her saatinde çalışabilen "birim" nedeniyle yeteneklerim, sadece eşim için değil, "boş zamanlara" izin vermedi.
Övünmeden (!), her kadın bana izin veremezdi. çekicilik. Ancak büyük... Ama onu dikkatlice ovuşturdu ve sonsuz orgazmlar yaşattı. Doğru, heyecanlandığımda acıdan ağlardım. Günde yedi veya sekiz defaya kadar, onu kontrolsüzce amcıklarıyla sikmek işe yaradı. Üstelik kayınvalidesiyle ilişkisi olduğu dönem de değildi, zaten üç çocuğumuz vardı ve çok sayıda kürtaj yapmıştık.
Yani o dönemde eşimin gerçekten de “pelvis”i vardı. ” .. Ve MFM yapmaktan çekinmedik. Gündelik seksi bir şekilde çeşitlendirmek için, Ateşli olmasına rağmen ben de yeni bir şey istedim.
Eşim ve ben düşmanca bir güvene dayalı olarak ve yatakta birisiyle (!), yalnızca karşılıklı rızayla yaşadık.
Yani eşim için neredeyse her şeyi biliyorum...
İlişkimizi diğer başlıklarda anlattım...
Kısaca. Her şey seksle ilgiliydi
Benim için birkaç tane, komik, efendim.Vasyanitsa: ↑16 Oct 2022, 19:28Belki de senin hakkında hiçbir şey bilmiyorsun eş. Seninle tanışmadan önceki hayatını kastediyorum.İyi olan tek şey, kayınvalidenin belinde sıkı delikler var. Karısı elinde leğenle dolaşıyor. Sanki ona aynı anda iki ya da üç sik sokulmuş gibiydi... Hatta tuhaftı...
![]()
Garip bir şekilde eski(!) karıma bakire verildi. Ama kahretsin, fena halde aşık oldum. Gençliğim ve neredeyse günün her saatinde çalışabilen "birim" nedeniyle yeteneklerim, sadece eşim için değil, "boş zamanlara" izin vermedi.
Övünmeden (!), her kadın bana izin veremezdi. çekicilik. Ancak büyük... Ama onu dikkatlice ovuşturdu ve sonsuz orgazmlar yaşattı. Doğru, heyecanlandığımda acıdan ağlardım. Günde yedi veya sekiz defaya kadar, onu kontrolsüzce amcıklarıyla sikmek işe yaradı. Üstelik kayınvalidesiyle ilişkisi olduğu dönem de değildi, zaten üç çocuğumuz vardı ve çok sayıda kürtaj yapmıştık.
Yani o dönemde eşimin gerçekten de “pelvis”i vardı. ” .. Ve MFM yapmaktan çekinmedik. Gündelik seksi bir şekilde çeşitlendirmek için, Ateşli olmasına rağmen ben de yeni bir şey istedim.
Eşim ve ben düşmanca bir güvene dayalı olarak ve yatakta birisiyle (!), yalnızca karşılıklı rızayla yaşadık.
Yani eşim için neredeyse her şeyi biliyorum...
İlişkimizi diğer başlıklarda anlattım...
Kısaca. Her şey seksle ilgiliydi
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Kayınvalidemi de sikerdim ama bu gerçekçi değil, iş yerinde bir kadın tam donanımlıdır, tamponundan farlarına kadar, onu sikiyorum, genç bir adamın onu sikmesi beni daha çok tahrik ediyor (Ben’ m 28, o 45 yaşında) Sikiştiğimizden bir fotoğraf ekliyorum
- These users thanked the author Denize for the post (total 2):
- Tolkala, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bu yaşta bir kadının çekici kalmasının nadir olması üzücü.
Aynı adamdan hamile kalan birkaç anne ve kız da muhtemelen bu şekilde muhteşem görünürdü
Aynı adamdan hamile kalan birkaç anne ve kız da muhtemelen bu şekilde muhteşem görünürdü

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Hem karısının annesiyle hem de karısıyla yatan bir arkadaşım var. Bunun çok heyecan verici olduğunu söylüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Genç adamlar, yaklaşık 30 yaşında

klasik "bir kapı açıldı ve 30 yaşlarında yaşlı bir adam" sözlerini anlayın yaşında kapıyı kapattı)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
komik hikayeler! Küçükken tek bir olay yaşadım, ben de bir kızla çıktım, annesi o zaman 42 yaşındaydı. Ona sık sık bilgisayar konusunda yardım ediyordum ve o da her türlü açık ipucunu veriyordu, ancak ben bunların hepsini yalnızca bir test olarak algıladım. Elbette onu becermek istedim ama sikimi açar açmaz ya da ilgi gösterir göstermez stres testinin biteceğinden ve aileden bana oksijen verilmesinden korkuyordum. Bundan önce de farklı bir olay olmuştu, başka bir kız beni "kontrol"e ikna ettiğinde kız arkadaşıma karşı koyamadım ve ikisini de kaybettim

-
- Orgazm!
- Total posts: 586
kızınızın annesi akıllıdır) Kısa sürede alıştı)Sashka: ↑20 Oct 2020, 23:43 Ben bir erkeğim, 30 yaşındayım, kız arkadaşım 23 yaşında. 4 yıldır birlikteyiz, ideal bir ilişkimiz var ve birbirimizi seviyoruz, genel olarak her şey yolundaydı, geçen pazar gününe kadar. Bir hafta önce annesi kendi işi nedeniyle şehrimize geldi ve biz de kızımızı bu 3 hafta boyunca bizimle yaşaması için bıraktık. Bu arada onunla kişisel tanışıklığımdı, hemen ortak bir dil bulduk, 47 yaşında çok neşeli ve nazik bir bayan. Genel olarak Pazar günü birlikte kulübeye gitmeye, etle şarap içmeye ve şehrin gürültüsünden biraz uzaklaşmaya karar verdik. Her şey iyi başladı, ta ki kız arkadaşım işten telefon alana kadar, orada büyük bir şey oldu, gitmesi gerekiyordu ve sadece yarım bardak içmeye vakti vardı. Ama ben eti falan pişirirken zaten yeterince içmiştim, bu yüzden artık direksiyona geçemedim, o bir taksiyle gitmek zorunda kaldı ve annesi köyde benimle kaldı, diyor ki: Metropolden sonra sakin bir köyde dinlenmek büyük bir nimet. Bir noktada konuşmamız samimi konulara ulaştı ve iletişimin ortasında beni penisimden tuttu ve genç erkeklere hayran olduğunu söyledi. Çok şaşırdım ama dokunuşu beni çok çılgınca heyecanlandırdı ve sonra aramızdaki tutku alevlendi. ..Gerçekten uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım, sikim süngü gibi duruyordu ve bitirmem uzun zaman aldı. Bütün evi alt üst ettik, masayı kırdık. O zamanlar hayatımdaki en iyi seksti ve onun cunnilingus’umdan inlemesi ve seks sırasında ben de ecstasy’ye girdim. Sabah uyandığımda az çok ayıldım, olanlardan dolayı kafamda hafif bir panik vardı. Ama her şeyi iyice düşünüp anladıktan sonra olduğu gibi kabul ettim. Kız arkadaşımı sevdim ve hala delice seviyorum, bırakın annesini, olanları ona anlatmayacağım. Ama o bugünlerde hala bizimleyken, annesi ve ben sevişiyoruz...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
Eski sevgilimin annesini becerdim, bu uzun süre devam etti. Bu arada, evet, annesinin amcığı kızınınkinden daha kötü değildi, sadece onun kadar dardı.
- These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
- Sibiryak89, Esnek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
:cat1 :
..peki ya? üçlü..ve kayınpeder nerede onu tak, orada hala bir sürü varis olabilir..kesinlikle Sharik ve Murzik olacak!))))
:cat1 :
-
- Total posts: 19
Kayınvalidemi memnun etmeyi başardım, ya sen fotoğrafın var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Evet şanslısın :) kayınvalidem zaten yaşlı ve korkutucuydu. Ama arkadaş canlısı. Ama abla karımın kafası tamamen karışmıştı. Sürekli çıplak dolaşıyordu ve onu rahatsız ettiğimi söyleyerek bana bağırıyordu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
Ve ben de senin için aynısını düşünüyorum - hâlâ öyle Kimin daha şanslı olduğu bilinmiyor; sen mi yoksa kız arkadaşın mı?
Demek istediğim, genç yaşta evlenmek için acele etmemek ve kadınlar hakkındaki bilginizi bir şekilde genişletmeye çalışmak muhtemelen daha iyidir. Nihayet seçiminizi yapıp evlenmeden önce bu çok faydalıdır.
Birçok genç, evleneceği kişiyi gerçekten düşünmeden evlenir. Aşık olmak ve kadın cinsiyetiyle iletişim konusunda deneyim eksikliği, aşkınızı mezara sürten kişiyi objektif olarak değerlendirmeyi mümkün kılmaz. Ve sonra her şey hayal kırıklığıyla sonuçlanır.
Ancak seks de dahil olmak üzere bir tür ilişki deneyiminiz varsa bu tamamen farklı bir konudur. Şu anda nerede dolandırıldığınızı, sizi nerede manipüle etmeye çalıştıklarını, size nerede acımak istediklerini ve sizi nerede sadece kullandıklarını anlamaya başlıyorsunuz.
Ve en önemli şey, kolaylık olsun diye seninle evlenmek istedikleri zamandır. Yani, birisi için sadece bazı hedeflere ulaşmanın bir yolu olduğunuzda. Ve bu gerçekten korkunç. Ancak kadınlar bunu sıklıkla yapıyor çünkü hayatlarını daha iyiye doğru kökten değiştirmenin başka yollarını kendileri için göremiyorlar. Ve kendi hayatlarını büyük ölçüde iyileştirmek için birinin hayatını mahvetmeye hazırlar. Ve çoğu zaman evlendikleri kişiyi sevmediklerini oldukça bilinçli olarak anlarlar. Üstelik onu zavallı ve geyik olarak bile görebilirler. Ve daha sonra ondan boşanacaklarını tamamen itiraf ediyorlar. Ama önce bunu mevcut sorunlarını çözmek için kullanıyorlar.
Ve bunu yaparak bir adamın hayatının mahvolmasını umursamıyorlar. Çünkü istekleri yerine acilen her şeyden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Çünkü paraya ihtiyacın var. Hatta birisi bir yerde dönüşümlü olarak çalışmak zorunda kalacak.
52 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Sonuçta kayınvalideni sikmeyi denemeliydin. Üstelik anne ve kızı iyi durumdayız. Ve anne ve kızı annenizin sizi kullanması konusunda kolaylıkla hemfikir olabilir. Annenin bir erkeği yok ve uzun süredir kızıyla birlikte erkeksiz yaşıyor. Kızım tüm bunların farkında ve bu durumun onun için ne kadar zor olduğunu biliyor. Belki bazı kadın hastalıkları bile bundan kaynaklanıyordur.
Ve sonra birdenbire düzgün bir penise sahip bir adam ortaya çıktı. Belki kızının annesi bile izin istemiştir. Sanki hala belli değil, belki kaçacaksın, belki ben kullanırım? Yani sizin tarafınızdan.
Bu oldukça mümkün. Genel olarak reddetmemem gerektiğini düşünüyorum.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Şakadaki gibi - "Karım başkasına gitti. Kimin daha şanslı olduğu hâlâ bilinmiyor!"
Ve ben de senin için aynısını düşünüyorum - hâlâ öyle Kimin daha şanslı olduğu bilinmiyor; sen mi yoksa kız arkadaşın mı?
Demek istediğim, genç yaşta evlenmek için acele etmemek ve kadınlar hakkındaki bilginizi bir şekilde genişletmeye çalışmak muhtemelen daha iyidir. Nihayet seçiminizi yapıp evlenmeden önce bu çok faydalıdır.
Birçok genç, evleneceği kişiyi gerçekten düşünmeden evlenir. Aşık olmak ve kadın cinsiyetiyle iletişim konusunda deneyim eksikliği, aşkınızı mezara sürten kişiyi objektif olarak değerlendirmeyi mümkün kılmaz. Ve sonra her şey hayal kırıklığıyla sonuçlanır.
Ancak seks de dahil olmak üzere bir tür ilişki deneyiminiz varsa bu tamamen farklı bir konudur. Şu anda nerede dolandırıldığınızı, sizi nerede manipüle etmeye çalıştıklarını, size nerede acımak istediklerini ve sizi nerede sadece kullandıklarını anlamaya başlıyorsunuz.
Ve en önemli şey, kolaylık olsun diye seninle evlenmek istedikleri zamandır. Yani, birisi için sadece bazı hedeflere ulaşmanın bir yolu olduğunuzda. Ve bu gerçekten korkunç. Ancak kadınlar bunu sıklıkla yapıyor çünkü hayatlarını daha iyiye doğru kökten değiştirmenin başka yollarını kendileri için göremiyorlar. Ve kendi hayatlarını büyük ölçüde iyileştirmek için birinin hayatını mahvetmeye hazırlar. Ve çoğu zaman evlendikleri kişiyi sevmediklerini oldukça bilinçli olarak anlarlar. Üstelik onu zavallı ve geyik olarak bile görebilirler. Ve daha sonra ondan boşanacaklarını tamamen itiraf ediyorlar. Ama önce bunu mevcut sorunlarını çözmek için kullanıyorlar.
Ve bunu yaparak bir adamın hayatının mahvolmasını umursamıyorlar. Çünkü istekleri yerine acilen her şeyden vazgeçmek zorunda kalacaktır. Çünkü paraya ihtiyacın var. Hatta birisi bir yerde dönüşümlü olarak çalışmak zorunda kalacak.
52 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Keşke evli olsaydın kayınvaliden seni böyle trollerdi. Ama o sadece bir kızdı.N@TyPaL: ↑08 Jan 2023, 13:31 eğlenceli hikayeler! Küçükken tek bir olay yaşadım, ben de bir kızla çıktım, annesi o zaman 42 yaşındaydı. Ona sık sık bilgisayar konusunda yardım ediyordum ve o da her türlü açık ipucunu veriyordu, ancak ben bunların hepsini yalnızca bir test olarak algıladım. Elbette onu sikmek istiyordum ama sikimi açar açmaz ya da ilgi gösterir göstermez stres testinin biteceğinden ve aileden bana oksijen verilmesinden korkuyordum. Ancak bundan önce farklı bir durum vardı, başka bir kız beni "kontrol"e ikna ettiğinde kız arkadaşıma karşı koyamadım ve ikisini de kaybettim
Sonuçta kayınvalideni sikmeyi denemeliydin. Üstelik anne ve kızı iyi durumdayız. Ve anne ve kızı annenizin sizi kullanması konusunda kolaylıkla hemfikir olabilir. Annenin bir erkeği yok ve uzun süredir kızıyla birlikte erkeksiz yaşıyor. Kızım tüm bunların farkında ve bu durumun onun için ne kadar zor olduğunu biliyor. Belki bazı kadın hastalıkları bile bundan kaynaklanıyordur.
Ve sonra birdenbire düzgün bir penise sahip bir adam ortaya çıktı. Belki kızının annesi bile izin istemiştir. Sanki hala belli değil, belki kaçacaksın, belki ben kullanırım? Yani sizin tarafınızdan.
Bu oldukça mümkün. Genel olarak reddetmemem gerektiğini düşünüyorum.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Ve nasıl birlikte yaşamaya mı başladınız?Ve işte abla karısının kafası tamamen karışmıştı. Sürekli ortalıkta çıplak dolaşıyor ve onu rahatsız ettiğimi söylüyordu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Bu fotoğrafta 45 yaşında bir kadının kıçı yok, ama 12-14 yaşında bir kızın poposu.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- En güçlü orgazm!
Eğer eski damadım beni görmeye geldiğinde hoş bir sürpriz olacağını düşünüyorum. Hayatında yeterince seks vardı. Erkeklerin ilgisinden mahrum değildi. Ancak delik her zaman şeklini korudu. Bu yüzden endişelenmek için bir neden göremiyorum. Ve aynı zamanda, aynı yaştaki bir arkadaşı (bu arada o da...) inşa etti... Özel bir küveti vardı.
Gerçi diğer her şeyde oldukça kendindeydi.
Haydi...
Eğer eski damadım beni görmeye geldiğinde hoş bir sürpriz olacağını düşünüyorum. Hayatında yeterince seks vardı. Erkeklerin ilgisinden mahrum değildi. Ancak delik her zaman şeklini korudu. Bu yüzden endişelenmek için bir neden göremiyorum. Ve aynı zamanda, aynı yaştaki bir arkadaşı (bu arada o da...) inşa etti... Özel bir küveti vardı.
Gerçi diğer her şeyde oldukça kendindeydi.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
nGenel olarak her şey bireyseldir. Fizyoloji ve diğer evrimsel şeyler
Büyük liman yoktur, küçük gemiler vardır.
nGenel olarak her şey bireyseldir. Fizyoloji ve diğer evrimsel şeyler
-
- En güçlü orgazm!
Sanırım Likorov sınıfından bahsediyorsunuz? İyi bir kargo gemisi benim için yeterli. Yaklaşık 18.000 tonUzun görüşlü: ↑22 Jan 2024, 09:19Büyük limanlar yoktur, küçük gemiler vardır.Özel bir küveti vardı.
Genel olarak her şey bireyseldir. Fizyoloji ve diğer evrimsel şeyler
-
- En güçlü orgazm!
Ama neden ve neden genişlediği sorusunu doktorlara sormanız gerekiyor.
Ve bu geniş vajinaların sahiplerine kendilerine sormanız daha da iyi. Önce onlara güzel bir içki ver. Aksi takdirde bu konuda onlardan hiçbir şey alamayacağınızı düşünüyorum.
Ancak burada her şeyi varsayabileceğimizi düşünüyorum, fuhuş dahil. Benim tahminime göre şu ya da bu kız penisi çok büyük bir adamla yaşıyordu. En az yirmi santimetre. Böyle bir adamla bir yıl düzenli seks yapmanın vajinanın gerçekten çok geniş olması için yeterli olacağını düşünüyorum. Ve bence aslında bütün mesele bu.
Ve bence bu yüzden insanlar sıklıkla kayınvalidesinin de on sekiz yaşındaki kızı gibi bir deliği olduğunu yazıyorlar. . Bunun tam da bu nedenle olduğunu düşünüyorum; kocasından başka kimsesi yoktu. Ve kocanın kendisinin de tamamen sıradan bir penisi vardı. Ve onu sık sık becermedim. Ve sonra tamamen erkeksiz yaşadım.
Ancak cinsel aktiviteye başlayan kızların tüm vajinaları çok sıkıdır. Tekrar ediyorum - istisnasız herkes için!Uzun görüşlü: ↑22 Jan 2024, 09:19 Büyük limanlar yoktur, küçük gemiler vardır.
Genel olarak her şey bireyseldir. Fizyoloji ve diğer evrimsel şeyler
Ama neden ve neden genişlediği sorusunu doktorlara sormanız gerekiyor.
Ve bu geniş vajinaların sahiplerine kendilerine sormanız daha da iyi. Önce onlara güzel bir içki ver. Aksi takdirde bu konuda onlardan hiçbir şey alamayacağınızı düşünüyorum.

Ancak burada her şeyi varsayabileceğimizi düşünüyorum, fuhuş dahil. Benim tahminime göre şu ya da bu kız penisi çok büyük bir adamla yaşıyordu. En az yirmi santimetre. Böyle bir adamla bir yıl düzenli seks yapmanın vajinanın gerçekten çok geniş olması için yeterli olacağını düşünüyorum. Ve bence aslında bütün mesele bu.
Ve bence bu yüzden insanlar sıklıkla kayınvalidesinin de on sekiz yaşındaki kızı gibi bir deliği olduğunu yazıyorlar. . Bunun tam da bu nedenle olduğunu düşünüyorum; kocasından başka kimsesi yoktu. Ve kocanın kendisinin de tamamen sıradan bir penisi vardı. Ve onu sık sık becermedim. Ve sonra tamamen erkeksiz yaşadım.
-
- En güçlü orgazm!
Bir kadının vajinası uzunlamasına esnemez. Bunlar masaldır. Genişlikte - evet.
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
Düzlem çoğunlukla yataydır. Herhangi bir ölçüm yapmadım - daha çok organoleptiklere, organa ve içindeki hislere odaklandım.Uzun görüşlü: ↑22 Jan 2024, 15:44Her şey düzleme ve ölçüm raporlama noktasına bağlıdırBir kadının vajinası uzunlamasına esnemez. Bunlar masaldır. Genişlik olarak - evet.![]()
-
- En güçlü orgazm!
Ben büyük bir penisimle övünemem ama şu veya bu kadınla birlikteyken bir veya iki defadan fazla ulaşamadığımı hissettim ne kadar çabalasam da vajinanın sonu. Ve böyle anlarda kendinizi şu anda bu kadına seks sırasında bir tane daha teklif edebileceğinizi düşünürken buluyorsunuz ve o da hemen mutlu bir şekilde kabul edecek. Bundan önce bile bunu hiçbir koşulda kabul etmedim. Ve böyle anlarda şunu düşünürsünüz - peki, onun için iyi bir sikle bu üçüncüyü şu anda nereden bulabilirim? Hangi koldan almalıyım?
Tarımsal siki olan siyah bir adamın beyaz bir kıza girdiği videoyu hiç görmedin mi? Ve tamamen giriyor. Kız sırtüstü yatıyor. Ve kocaman aletiyle ona tamamen nüfuz ediyor. Sanırım yirmiden bile fazla görünüyor.
Ben büyük bir penisimle övünemem ama şu veya bu kadınla birlikteyken bir veya iki defadan fazla ulaşamadığımı hissettim ne kadar çabalasam da vajinanın sonu. Ve böyle anlarda kendinizi şu anda bu kadına seks sırasında bir tane daha teklif edebileceğinizi düşünürken buluyorsunuz ve o da hemen mutlu bir şekilde kabul edecek. Bundan önce bile bunu hiçbir koşulda kabul etmedim. Ve böyle anlarda şunu düşünürsünüz - peki, onun için iyi bir sikle bu üçüncüyü şu anda nereden bulabilirim? Hangi koldan almalıyım?

- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Esnek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
bana öyle geliyor ki bu hem erkekler hem de kadınlar için bireysel olabilir. Eşimin rahmine sık sık dokundum. Kabuklular bazen bu kadar derine inmemeyi bile istedi. Kendisi minyatür, üstelik kızı gibi peçeli bir baykuş. Ve spirali taktığımda, bu dallar kıçımı herhangi bir pozisyonda deldiğinde gerçekten rahmin içine doğru ittiğimi fark ettim. Bu diğerlerinde olmamış gibi görünüyordu. Ama orada hız ve koşullar farklı. Bunu karımla dinleyebilirdim) taktım, çıkardım, düşündüm, içtimVasyanitsa: ↑22 Jan 2024, 19:45 vidos, tarım aleti olan siyah bir adamın beyaz bir kıza girdiği yer?

-
- ön sevişme
- Total posts: 122
?
Üç baloncuktan sonra direksiyona geçtin mi? Yoksa onların kayınpederleri ve kayınvalideleri hapsedildi ve sen bir çakmaktaşı mısınOleg: ↑14 Feb 2021, 13:34 Oleg’in mesajı » 14 Şubat 2021, 13:34
22 yaşındayım, eşim 18, kayınvalidem 40 yaşında, 6 aydır evliyiz, şehirde yaşıyoruz, kayınvalidem köyde, bir hafta önce kayınvalidem ve kayınpederim iş için geldiler, bizim eve geldiler doğal olarak, Bir şişe aldım, sonra bir saniye, bir üçüncü, kayınpeder bayıldı, kayınvalide gerçekten ayağa kalktı, ama zayıf bir şekilde, karısı kal diyor, kayınvalidesi yok , sığırlar evde, karısı diyor ki al onu, kayınpederi, onu ön koltuğa, kayınvalidesi arkaya, hadi gidelim, kayınpederi uyuyordu, onu koymuşlar uykulu halde, 80 km sürdüm, yolun yarısını gördüm, kayınvalidem yanına düştü ve uyuyordu, yoldan çıkıp çalıların arasına doğru sürdü, kayınvalidesinin arkasına oturdu, uzandı, eteği kalktı, uyuyor, amına dokundu, sıfır tepki, nasıl uyum sağlayacağımı düşünüyorum, kayınvalidemi sırtına koydum, bacaklarını kaldırdım, mayosunu bir kenara ittim, diktim, kahretsin, Amcık kız gibi, dar, sikini sıkıyor, karımınki asker şapkası gibi, kalemi bardağa saplar gibi hareket ettiriyorum, neden oluyor bu,, kayınvalidemi siktim, ben içeri girdim, dışarı çıktım ve sigara içtim, tekrar istedim, üzerine uzandım, yerleştirdim, pompalıyorum, görüyorum ki kayınvalidem kıpırdanmaya başlamış, beni öpüyor, boşalmaya başladı, o bağırmaya başladım, öptüm, ağzımı kapattım, bitirdim, orayı sildim, hadi gidelim, getirdim, kayınpederimi getirdim, kayınvalidemi istedim, o benim için, ben ’uyuyamıyorum, ben deliyim, o zaman uyumadım diyorum, ikinci kez yok diyorum, ne yapacağız? Bilmiyor, daha fazlasını verir misin, gitti, hamama gitti, kabuklu oldu, bir baktım amcığı, küçük dar, az sonra taktın, yürekten siktin. Ver dedim, gitti, Uyan, amcıksız bir hayat düşünemiyorum, aradım anlattım, güldü ve telefonu kapattı.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Şu tarihten sonra gönderildi:
evet, fotoğraf 45 yaşındaki birinin kıçına ait değil kadın ama 14 yaşında bir kızın kıçına benziyor.
Şu tarihten sonra gönderildi:
evet, fotoğrafta kıç değil 45 yaşında bir kadına ait ama 14 yaşında bir kız kıçına sahip.Ben de kayınvalidemi sikerdim ama bu gerçekçi değil, iş yerinde bir kadın tam donanımlı, tamponuna, farlarına kadar, onu sikiyorum, bu onu daha çok tahrik ediyor genç bir adamın onu siktiğini (ben 28 yaşındayım, o 45 yaşında) sikiştiğimizden bir fotoğraf ekliyorum
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Yani bir şey diğerine engel olmuyor gibi görünüyor. Ve onunla tanışmadan önce bile arkadaşıyla “arkadaştım”.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
Erkeklerin anne ve kızlarını sikmeyi hayal ettiklerini sıklıkla duydum. Bu onların özgüvenini artıran bir şey mi?
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
-
- Total posts: 16
-
- Similar Topics