Annemi seks yapması için kandırmak mı istiyor?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year 3 months
 Annemi seks yapması için kandırmak mı istiyor?

Unread post by ArtyomŞok »

Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etti?
Last edited by ArtyomŞok on 25 Apr 2024, 11:08, edited 1 time in total.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Annemi seks için kandırmak mı istiyor?

Unread post by Yün »

Evet değildi. Sanırım daha önce Denis’tin? :göz kırp:
These users thanked the author Yün for the post:
Eustace
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Bolbol: 25 Apr 2024, 11:02 Evet değildi. Sanırım önceden Denis’tin?
Ben mi? Denis??? Kesinlikle hayır
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Vay98ah »

Eğer bu annenizin bir fotoğrafıysa, buna şaşmamak gerek. Sanırım arkadaşınızın babası zaten birden fazla kez oradaydı. Aksi halde neden böyle bir kadına bu kadar sık ​​​​gitsin? Figürüne bakılırsa annen bir erkeğe gerçek zevk verebilir
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 386
Registered for: 2 years
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by kadınköle »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 10:58 Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etmeye başladı?

Neden onlara müdahale edebileceğine karar verdin? Annen yetişkin bir kadın ve kime verip kime vermeyeceğini kendisi anlayacak. Ve eğer arkadaşın olsaydım onu ​​babamla sikerdim.
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Womanslave: 25 Apr 2024, 11:15 Ve eğer arkadaşın olsaydım onu ​​kesinlikle babamla becerirdim.
Ne??? Tamamen yanılıyor musun??? Arkadaşım benim yaşımda, kahretsin, 15 yaşında. Annemin babasıyla yatıp yatmadığını bilmiyorum. Bu bilinmiyor. Ama ondan boşanmak istediğine eminim.
VOV98AH: 25 Apr 2024, 11:14 Sanırım arkadaşınızın babası burayı birden fazla kez ziyaret etti.
Bu bilinmiyor. Umarım değildir.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Bolbol, evet, onu fotoğraf çekimine sürüklüyorlar , bazen baş başa tartışıyoruz Gerçekten farklıyız, bazen de tam tersi piliç babasının canını sıkıyor... Kısacası tuhaf bir çocuk!!! :)
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

İşte TS-ra’nın annesinin başka bir fotoğrafı :daypyat:

https://sun9-21.userapi.com/impg/-U8nBq ... type=album
These users thanked the author Yün for the post:
Audi
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 11:24 Ne??? Tamamen yanılıyor musun??? Arkadaşım benim yaşımda, kahretsin, 15 yaşında. Annemin babasıyla yatıp yatmadığını bilmiyorum. Bu bilinmiyor. Ama eminim ki ondan boşanmak istiyor.
Annenin ne kadar harika göründüğünü anlamıyorsun. Ve yetişkin erkekler bunun yürüyen bir zevk denizi olduğunu görürler. Öyle gözler, öyle memeler. Ben de böyle bir kadını büyük bir zevkle sikerdim

7 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
İşte TS-ra’nın annesinin başka bir fotoğrafı
Telefon numarası sende yok mu? Belki benimle tanışabilirsin)))
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

VOV98AH: 25 Apr 2024, 11:38 Ben de böyle bir kadını büyük bir zevkle sikerdim
Rüya görmek zararlı değil.
Bir telefonun yok mu? Belki birbirinizle tanışabilirsiniz)))
Bu mümkün olmayacak. Onunla tanışmana gerek yok
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 11:43 İşe yaramayacak. Onu tanımanıza gerek yok
O halde onu tanıtın. Telefon numaranızı kişisel bir mesaja yazmanız daha iyi olur. Onun evli olmadığını kendin söyledin. Ayrıca uzun zamandır bir kadınla birlikte olmadım. Beni tanıştırın. Annen çok güzel!
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ArtemShok: 25 Apr 2024, 11:24
Ve ben senin arkadaşın olsaydım onu ​​kesinlikle babamla becererdim.
Ne??? Tamamen yanılıyor musun??? Arkadaşım benim yaşımda, kahretsin, 15 yaşında. Annemin babasıyla yatıp yatmadığını bilmiyorum. Bu bilinmiyor. Ama ondan boşanmak istediğine eminim.
VOV98AH: 25 Apr 2024, 11:14 Sanırım arkadaşınızın babası burayı birden fazla kez ziyaret etti.
Bu bilinmiyor. Umarım öyle değildir.
Peki ya 15 yaşındaysa? Annene tokat atmak istemediğini mi sanıyorsun?
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Womanslave: 25 Apr 2024, 13:57 Peki ya 15 yaşındaysa? Annene tokat atmak istemediğini mi sanıyorsun?
Elbette hayır. Ve onu babasıyla tanıştırması boşunaydı
AndreyVodoley
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by AndreyVodoley »

Tabii ki onu seks için kandırmak istiyordu. Sonra hile yaptı ve şimdi her hafta sonu daha fazlasını almak için geliyor. İzin günleriniz ne zaman? Cumartesiden pazara mı? Sanırım bu sıralarda annen çok fırtınalı geceler geçiriyor.
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 10:58 Tabii ki hayır. Ve onu babasıyla tanıştırması boşunaydı
Sen sadece bir amcıksın. Kendinizi yetişkin bir adamın yerinde hayal edin. Eşinden boşandı, artık yalnızdır. Ve oğlunun, aynı zamanda en iyi arkadaşının annesi[/url]oğlu. Bu birbirimizi tanımak için harika bir fırsat. Ve annenin göğüslerini görünce sertleşti ve tüm hayatını onu tanımakla geçireceğini anladı. Ve annenizin de elbette sağlık ve zevk için sekse ihtiyacı var. Bu yüzden onunla buluşmayı kabul etti. Ve tecrübeli bir adam olduğu için annenle aynı yatağa girmek onun için sorun değil. Ve şimdi sadece birbirimizi tanıyarak işin kremasını alıyoruz.

Cahil olmayın. Annemin telefon numarasını yaz. Sadece onunla sohbet etmek istiyorum.
Şalun 2010
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Şalun 2010 »

Adamın gençlik kıskançlığı hikayesini dinleyeceğim.
Bu adamın bir üvey erkek kardeşi olmasına şaşırmazdım. Hayat böyledir, onu nerede bulacağını, nerede kaybedeceğini bilemezsin.
Mlp98
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Mlp98 »

Yaramaz 2010: 25 Apr 2024, 14:49 Adamın gençlik kıskançlığı hikayesini dinleyeceğim
Bu onun arzusu bağlamında kıskançlık değil annesini becermek için.

Bu daha çok ebeveynler arasındaki zorlu boşanmanın ve bunun koşullarının bir sonucudur.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Mart »

Bolbol: 25 Apr 2024, 11:02 Evet değildi. Sanırım önceden Denis’tiniz?
Çok fazla hayal gücü yok. Tüm saçmalıkları farklı takma adlar altında ama aynı tarzda ortaya koyuyor. İlginç bile değil.
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 10:58 Bu adamın bir üvey erkek kardeşi olmasına şaşırmazdım. Hayat böyledir, onu nerede bulacağını, nerede kaybedeceğini bilemezsin
Böyle bir anne için günah olur çocuk sahibi olmamak. Kendim yapardım ama TS annemin numarasını yazmıyor)
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

VOV98AH: 26 Apr 2024, 02:43
Bu adamın bir üvey erkek kardeşi olmasına şaşırmazdım. Hayat böyledir, onu nerede bulacağını, nerede kaybedeceğini bilemezsin
Böyle bir anne için günah olur çocuk sahibi olmamak. Kendim yapardım ama TS annesinin numarasını yazmıyor)
Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve annesi başkalarının onu becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası.
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

Womanslave: 27 Apr 2024, 12:27 Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve başkalarının annesini becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası
Arkadaşının babası büyük olasılıkla onu birden fazla sikti. Böyle muhteşem bir kadınla başka ne yapılabilir? Sinemaya gitmek mi?
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Womanslave: 27 Apr 2024, 12:27 Kendisi için bir erkek veya kız kardeş istemiyor. Egoist. Ve başkalarının annesini becermesine izin vermiyor: ne arkadaşı ne de babası.
Annem hakkında böyle şeyler yazmayı bırakın. Bu bir iftiradır
VOV98AH: 28 Apr 2024, 10:44 Arkadaşının babası büyük olasılıkla onu birden fazla kez yırttı. Böyle muhteşem bir kadınla başka ne yapılabilir? Sinemaya mı gitmek istiyorsunuz?
Bunu kesin olarak bilmiyorsunuz. O yüzden kötü şeyler söyleme
VOV98AH: 26 Apr 2024, 02:43 Böyle bir annenin bebek sahibi olmaması günah olur. Kendim yapardım ama TS annemin numarasını yazmıyor.
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Devam etmek »

ArtemShok: 28 Apr 2024, 11:13 Annem hakkında böyle şeyler yazmayı bırakın. Bu bir iftiradır
Oğlum, bu forumu terk et ve bu yolu unut. Burada sana yazacak olanlar sadece yaşlı, azgın sapıklardır. Aslında zaten yazıyorlar. Kapatın şu pisliği ve daha fazla bulaşmayın. Annenizin sorun yaşamasını istemiyorsanız buraya hiçbir fotoğraf veya kişi göndermeyin.
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

AmberaMaze: 28 Apr 2024, 11:28 Oğlum, bu forumu terk et ve bu yolu unut. Burada sana yazacak olanlar sadece yaşlı, azgın sapıklardır. Aslında zaten yazıyorlar. Kapatın şu pisliği ve daha fazla bulaşmayın. Annenizin sorun yaşamasını istemiyorsanız buraya fotoğraf paylaşmayın
Hangi sorunlar? Adının ne olduğunu ve hangi şehirden olduğumuzu yazmıyorum
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Devam etmek »

ArtemShok: 28 Apr 2024, 11:33 Ne gibi sorunlar var? Adını ve hangi şehirden olduğumuzu yazmıyorum
Farklı sorunlar. Bilenler istenirse şehri ve adını tanıyacaktır. Tekrar ediyorum, bu bok çukurunu kapatın ve buraya giden yolu unutun
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ArtemShok: 28 Apr 2024, 11:13 Annem hakkında böyle şeyler yazmayı bırakın. Bu bir iftiradır
Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsun. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Womanslave: 28 Apr 2024, 17:37 Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsunuz. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
Bunu nereden çıkardınız??? Uzun süredir erkeksiz yaşıyor. Ve onunla her şey yolundaydı. Artık arkadaşımın babası ona yaklaşmaya başladı, bu daha önce hiç olmamıştı. Asla. "Lanet yaş" ne anlama geliyor?
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 10:58 Uzun süredir erkeksiz yaşıyor. Ve onunla her şey yolundaydı. Artık arkadaşımın babası ona yaklaşmaya başladı, bu daha önce hiç olmamıştı. Asla. "Lanet yaş" ne anlama geliyor?
Sana söylediler, sen bilmiyorsun. Büyük göğüslü bir kadın erkeklerin dikkatini çeker. Annenle hiç denize gittin mi? Erkeklerin ona nasıl baktığını fark etmedin mi?
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

VOV98AH: 28 Apr 2024, 23:52 Annenle hiç denize gittin mi? Erkeklerin ona nasıl baktığını fark etmediniz mi?
Gittik. Birkaç kez fark ettim. Bakıyorlardı. Ama nadiren geldiler. Bir veya iki kez. Jeep’e bindikten sonra iki adamla konuştu ama hiçbir şeyleri yoktu. %100
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

zorunlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by zorunlu »

ArtemShok: 25 Apr 2024, 10:58 Annem okulumuzda öğretmen olarak çalışıyor. Üçüncü sınıftan beri tanıdığım bir okul arkadaşım var. Yaklaşık bir yıl önce ailesi boşandı. Anladığım kadarıyla annesinin yanında kalmıştı ama geçen sene eylül ya da ekim ayında benden babasını annemle tanıştırmamı istedi. Genel olarak bizi ziyarete geldiler, oturdular ve konuştular. İşte bu. Burada. Daha sonra arkadaşımın babası tek başına yanımıza gelmeye başladı. Üstelik bir arkadaşımız onu çok nadir gördüğünü söylüyor ama biz onu neredeyse her hafta görüyoruz. Hafta sonu büyükannemdeysem, eve geldiğimde çöpte neredeyse her zaman bir şişe şarap veya şampanyayla birlikte bir pizza ambalajı olur. Anladığım kadarıyla annemi seks için kandırmak istiyor. Onu daha önce pek tanımıyorduysa, boşandıktan sonra neden ona asılmaya karar verdi? Onu nasıl durdurabilirim? Peki neden arkadaşım onunla tanışmasına yardım etti?
herkes kaç yaşında?
Автор темы
ArtyomŞok
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

heretuta: 29 Apr 2024, 01:29 herkes kaç yaşında?
Ben 15 yaşındayım, annem 37. Arkadaşımın babasını kesin olarak tanımıyorum. Yaklaşık 45. Belki daha az. Ama ne önemi var?
Vay98ah
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Vay98ah »

VOV98AH: 29 Apr 2024, 00:16 15 yaşındayım, annem 37. Arkadaşımın babasını kesin olarak tanımıyorum. Yaklaşık 45. Belki daha az. Ama ne önemi var?
Bu en kahrolası yaş. Annen bu işin içinde. Telefon numarasını yazın 📞
kadınköle
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ArtemShok: 28 Apr 2024, 23:23
Sadece pembe gözlüklerle yaşıyorsunuz. Annen uzun zamandır sikişiyor. Sadece bunu bilmiyorsun. Ve kim olduğunu bile bilmiyorsun. Yoksa sikilebilir yaştaki bir kadının uzun süre erkeksiz yaşayacağını mı düşündünüz?
Bunu nereden çıkardınız??? Uzun süredir erkeksiz yaşıyor. Ve onunla her şey yolundaydı. Artık arkadaşımın babası ona yaklaşmaya başladı, bu daha önce hiç olmamıştı. Asla. "Lanet yaş" ne anlama geliyor?
Evet, sana erkekleri nasıl ve nerede becerdiğini anlatacak... Lanet yaş, ona sahip olduğun zamandır. aynı zamanda bir kadının üzerine kalkar. Bir kadın erkekler için cinsel açıdan çekici olduğunda ona sikilebilir (sikilebilen) denir.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

Fanteziler her şeyle ortaya çıktı.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”