Sık sık bu bölgede 40 yaş ve üzeri bir kız görüyorum, bir mağazada ya da sokakta buluşuyoruz, harika görünüyor... Özür dilerim, muhteşem
Onunla her tanıştığımda onu içinde hayal ediyorum tüm sapkınlıklarım)) Onu sokakta durdurup teklif etmek aptalca mı olur?
These users thanked the author adres_meadows for the post (total 2):
Sık sık bu bölgede 40 yaş ve üzeri bir kız görüyorum, bir mağazada ya da sokakta buluşuyoruz, harika görünüyor... Özür dilerim, muhteşem Onunla her tanıştığımda onu içinde hayal ediyorum tüm sapkınlıklarım)) Onu sokakta durdurup teklif etmek aptalca mı olur? :roll:
"Seni kandırabilir miyim?" filmindeki gibi, %99 oranında sana gönderecektir, onu arayabilir, şampanya veya şarap içebilirsin,
eğer sakıncası yoksa onu göreceksin orada.
Yaklaşık üç kez sarıldı, sonra ne kadar aptal olduğunu düşündüm.
Ve öptüğünde de oldu vb. ve kızlar (kadınlar) bunu umursamadı.
Küstahlığa gelince, evet, beklemekten yorulduğumda, kendime tırmandım, sonunda birkaç kadın
ve yani 50-60’a kadar muhtemelen deneyimsiz otururdum, örneğin bir aptal.
İnternette daha kolay, ama daha gerçekçi olmadan önce ve ben daha gençtim, örneğin, bir kadını
on NG davet ettim, işaretledim veya sadece pullara baktım. Yaklaşık 1/5’im var, sonunda eve uyum sağlayamadım,
ve 4/5 Birini ikna edebildim, koridorda birine sarıldım ve sakince tepki gösterdim, o zaman biriyle
ayağa kalktılar ve öpüştüler, sonra kıyafetlerini (dış) çıkarıp odaya girdiler ve orada 10 dakika veya daha uzun bir süre
zaten yataktaydılar.
These users thanked the author alex503311 for the post:
"Seni kandırabilir miyim?" filmindeki gibi, %99 oranında sana gönderecektir, onu arayabilir, şampanya veya şarap içebilirsin, eğer sakıncası yoksa onu göreceksin orada. Yaklaşık üç kez sarıldı, sonra ne kadar aptal olduğunu düşündüm. Ve öptüğünde de oldu vb. ve kızlar (kadınlar) bunu umursamadı. Küstahlığa gelince, evet, beklemekten yorulduğumda, kendime tırmandım, sonunda birkaç kadın ve yani 50-60’a kadar muhtemelen deneyimsiz otururdum, örneğin bir aptal. İnternette daha kolay, ama daha gerçekçi olmadan önce ve ben daha gençtim, örneğin, bir kadını on NG davet ettim, işaretledim veya sadece pullara baktım. Yaklaşık 1/5’im var, sonunda eve uyum sağlayamadım, ve 4/5 Birini ikna edebildim, koridorda birine sarıldım ve sakince tepki gösterdim, o zaman biriyle ayağa kalktılar ve öpüştüler, sonra kıyafetlerini (dış) çıkarıp odaya girdiler ve orada 10 dakika veya daha uzun bir süre zaten yataktaydılar.
alex503311: ↑13 Oct 2021, 06:39
"Seni kandırabilir miyim?" filmindeki gibi, %99 oranında sana gönderecektir, onu arayabilir, şampanya veya şarap içebilirsin
eğer sakıncası yoksa, onu orada göreceğiz.
Bu yaklaşık üç kez oldu, kucaklaştığında, sonra düşündü, ne kadar aptal.
Ve öpüştüğünde vs. oldu ve kızlar (kadınlar) umursamadı.
Küstahlığa gelince, evet, beklemekten yorulduğumda kendisi uzandı, sonuç olarak birkaç kadın
ve 50-60’a kadar muhtemelen otururdu deneyimi olmayan, bir aptal gibi.
İnternette daha kolay, ancak daha gerçekçi olmadan önce ve o daha gençken, örneğin bir kadını davet etti
on NG, işaretle veya sadece bak Pullardan yaklaşık 1/5 aldım, sonunda bunu evde yaptıramadım,
yaklaşık 4/5 ikna edebildim, koridorda birine sarıldım ve birine sakince tepki verdim.
ayağa kalktılar ve öpüştüler, sonra kıyafetlerini (dış) çıkarıp odaya girdiler ve orada 10 dakika veya daha fazla süre geçti
ve çoktan yataktalardı.
Sinemada ya da kafedeyse, bir yere çıkmayı kabul ederse bunun er ya da geç seksle sonuçlanacağı açıktır Doğrudan sorulan bir soruya verilen tepkiyle daha çok ilgileniyorum)
[quote=alex503311 post_id=36376 time=1634096340 user_id=2592] "Seni kandırabilir miyim?" filmindeki gibi, %99 oranında sana gönderecektir, onu arayabilir, şampanya veya şarap içebilirsin eğer sakıncası yoksa, onu orada göreceğiz. Bu yaklaşık üç kez oldu, kucaklaştığında, sonra düşündü, ne kadar aptal. Ve öpüştüğünde vs. oldu ve kızlar (kadınlar) umursamadı. Küstahlığa gelince, evet, beklemekten yorulduğumda kendisi uzandı, sonuç olarak birkaç kadın ve 50-60’a kadar muhtemelen otururdu deneyimi olmayan, bir aptal gibi. İnternette daha kolay, ancak daha gerçekçi olmadan önce ve o daha gençken, örneğin bir kadını davet etti on NG, işaretle veya sadece bak Pullardan yaklaşık 1/5 aldım, sonunda bunu evde yaptıramadım, yaklaşık 4/5 ikna edebildim, koridorda birine sarıldım ve birine sakince tepki verdim. ayağa kalktılar ve öpüştüler, sonra kıyafetlerini (dış) çıkarıp odaya girdiler ve orada 10 dakika veya daha fazla süre geçti ve çoktan yataktalardı. [ /quote]
Sinemada ya da kafedeyse, bir yere çıkmayı kabul ederse bunun er ya da geç seksle sonuçlanacağı açıktır Doğrudan sorulan bir soruya verilen tepkiyle daha çok ilgileniyorum)
[quote="Cexy girl" post_id=36393 time=1634108005 user_id=3196] Onu insanların önünde utandıracağın için reddediyor [/quote] Toplumda ona teklif etmek için megafon kullanmayacağım seks yapmak : Bravo:
[quote=Alexander1 post_id=36406 time=1634113962 user_id=1165] Kafeye gidip onu yiyemeyecek kadar çok istediğini söylerse önce sen yukarı çıkıp onu kafeye davet et. [/quote] En yetkin teklif . En sapkın kişi bile aynı fikirde olmayabilir)
[quote=Address_Luga post_id=36345 time=1634076268 user_id=3474] Onu sokakta aptalca durdurup evlenme teklif edersen bu çok kibirli ve kötü bir davranış olur mu? [/quote]
Bunun yapmasından korkmuyor musun? kabul etmek?)))
[ref=#bf0000]Sibiryak89[/ref], Veya onay aldım ama kalbim dayanamadı’ Buna dayanamam. Açıkça olumlu bir cevap duymayı beklemiyordu ama sonra kalp krizi geçirdi))))
Çok ilginç. Adamlardan bazıları taksi şoförlerine para yerine oral seks veya seks teklif etti. Buna nasıl tepki verdiler? Peki sonra ne oldu? Hikayelerinizi anlatın))
Last post
Size durumumu anlatacağım. Taksiye binerken Tolmaçevo havaalanına sipariş götürdüm, içeri karı koca, iki çocuk, Azerbaycanlı bir aile bindi. Tolmachevo’da bir adam onu bekleyip geri götürmeyi...
İyi günler.
Bu yorucu bir konu ama durumumla ilgili fikrinizi duymak istiyorum.
28 yaşındayım. Anne 46 yaşında, dul, mütevazı ve sessiz.
Birkaç yıl sonra üvey babasının ölümünden sonra bir...
Last post
Bu çok dikkatli yapılmalıdır. İlk seferinde kesinlikle işe yaramayacaktır, onu yavaş yavaş buna hazırlayın.
Hatta bir şeyler onun ilgisini çekebilir