Hayır)
https://i.postimg.cc/brcjyTJR/Media-240125-161800.gif
ırklararası seks
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: ırklararası seks
- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
- Fargal94, Gilbert
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years

1 saat 19 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
"Kardeş-2"den alıntı neredeyse

1 saat 19 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Erkek tarafından farklı görünüyor. Beyaz kızlara göre herhangi bir avantaj fark etmedim, beyazlar çok daha aktifti, ama onları çok daha fazla becerdim)) Koku farklıydı, Sibirya’dan çok ahlaksız bir kız arkadaşımı hatırladım, istemedim onunla devam et. Siyah bir kadının boğucu kokusu. Onlar da farklı ve oraya taşınırsanız alışırsınız ama bu bir engeldi. İyi sikişmeme rağmen bir seçeneğim vardı. ))lanaaas341: ↑25 Jan 2024, 13:31 Irklararası seks heyecanım!bir kez bile uyuşturucu gibi denemeye değerdi....
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Ve burada belirtmek istediğim şey şu. Ancak Rus olmayanlarla seks oldukça ilginç bir konu. (Cinsiyet) tezahürü, temposu ve diğer birçok niteliği bakımından belirgin biçimde farklılık gösterir.
Örneğin, Avrupa’da, orada bile farklı ülkelerde fark edilir derecede farklıdır. Almanya yoksunlukla karakterize edilir. Bir Almanla bunu bir kez başaracaksınız ve ikinci seferde onu baştan çıkaracak yeterli güce sahip olamayacaksınız. Çek Cumhuriyeti’nde bu çok basit, bir adam kolayca gelip seni becermeyi teklif ediyor ve bu da her şeyin sırasına göre, kızlar pek uğraşmıyor, kabul ediyorlar ve kendilerinden vazgeçiyorlar..... en değerli şey onlar temiz ve yumuşak olması, size kabalık yapmaması.
Moğolistan’ın daha barbar bir yaklaşımı var, nereye ektiklerini bilmeden sizi kesiyorlar, tempo keskin ve sert, dikkat etmiyorlar senin hislerine göre, seni incitmeden durmak imkansız. Ve en kötüsü de kirli olmaları, erkekler genellikle pis kokulu ve bakımsız.
Lermontov’a göre, bizim uçsuz bucaksız genişliklerimizde, "yıkanmamış Rusya"da bu, Rusya’nın en uygar kesiminden çok uzakta olan bir bölge için tipik bir durum. nüfus bize geliyor. Onlar da burada geçici işçiler, yani bizden faydalanıyorlar, ihtiyaçlarını karşılamak için sanki boşaltmışlar ve herkes özgür. Kadınların saklanmasının temel nedeni budur ve bu nedenle düşük görünür. Ve Asya’dan ya da Kafkasya’dan gelen erkekler hiç tereddüt etmeden deliklere akın ediyorlar... Kendilerine en ufak bir tehlike geldiğinde oradan ayrılacaklar ve kimse onları aramayacak.
Koyu tenli erkekler (hakkında konuşmayacağız) boyut, bu büyük olasılıkla bir efsanedir, en azından onları görmediğim devler için), öngörülemezlik ve neredeyse her zaman normal kokumuzdan farklı bir koku ile karakterize edilirler. Ritim farklı, tüm süreç gibi daha hızlı.
Öyleyse bu kategoriyle temasa geçen kadınlara bakıldığında, ki bu da esas olarak pazarlar alanında, trenlerin istasyonlarda kendilerini öyle bir duruma sokuyorlar ki, en hafif tabirle saygısızlar. Bazen bunlara mürekkep hokkası da denir.
Örneğin, Avrupa’da, orada bile farklı ülkelerde fark edilir derecede farklıdır. Almanya yoksunlukla karakterize edilir. Bir Almanla bunu bir kez başaracaksınız ve ikinci seferde onu baştan çıkaracak yeterli güce sahip olamayacaksınız. Çek Cumhuriyeti’nde bu çok basit, bir adam kolayca gelip seni becermeyi teklif ediyor ve bu da her şeyin sırasına göre, kızlar pek uğraşmıyor, kabul ediyorlar ve kendilerinden vazgeçiyorlar..... en değerli şey onlar temiz ve yumuşak olması, size kabalık yapmaması.
Moğolistan’ın daha barbar bir yaklaşımı var, nereye ektiklerini bilmeden sizi kesiyorlar, tempo keskin ve sert, dikkat etmiyorlar senin hislerine göre, seni incitmeden durmak imkansız. Ve en kötüsü de kirli olmaları, erkekler genellikle pis kokulu ve bakımsız.
Lermontov’a göre, bizim uçsuz bucaksız genişliklerimizde, "yıkanmamış Rusya"da bu, Rusya’nın en uygar kesiminden çok uzakta olan bir bölge için tipik bir durum. nüfus bize geliyor. Onlar da burada geçici işçiler, yani bizden faydalanıyorlar, ihtiyaçlarını karşılamak için sanki boşaltmışlar ve herkes özgür. Kadınların saklanmasının temel nedeni budur ve bu nedenle düşük görünür. Ve Asya’dan ya da Kafkasya’dan gelen erkekler hiç tereddüt etmeden deliklere akın ediyorlar... Kendilerine en ufak bir tehlike geldiğinde oradan ayrılacaklar ve kimse onları aramayacak.
Koyu tenli erkekler (hakkında konuşmayacağız) boyut, bu büyük olasılıkla bir efsanedir, en azından onları görmediğim devler için), öngörülemezlik ve neredeyse her zaman normal kokumuzdan farklı bir koku ile karakterize edilirler. Ritim farklı, tüm süreç gibi daha hızlı.
Öyleyse bu kategoriyle temasa geçen kadınlara bakıldığında, ki bu da esas olarak pazarlar alanında, trenlerin istasyonlarda kendilerini öyle bir duruma sokuyorlar ki, en hafif tabirle saygısızlar. Bazen bunlara mürekkep hokkası da denir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Herkese merhaba.
Muhtemelen kadınlar siyah erkeklerdeki egzotiklikten etkileniyor ve büyük penis hakkındaki efsaneyi kontrol etmek istiyorlar. Kadınlar bu işi daha iyi biliyor...
Ama eşimin Almanya’da yaşayan iki kuzeni var ve ikisi de koyu tenli Almanlarla evli. Rusya’daki bir başka akraba ise kendisini koyu tenli bir adam olarak buldu. Çoğunlukla aileye dayalı olarak çevrimiçi iletişim kuruyorlar... Anladığım kadarıyla büyüklük konusunda bu bir efsane değil.
Bazen ailesinin koyu tenli insanlara duyduğu özlem konusunda şaka yapıyorum, beyaz biriyle nasıl evlendiği belli değil )
Muhtemelen kadınlar siyah erkeklerdeki egzotiklikten etkileniyor ve büyük penis hakkındaki efsaneyi kontrol etmek istiyorlar. Kadınlar bu işi daha iyi biliyor...
Ama eşimin Almanya’da yaşayan iki kuzeni var ve ikisi de koyu tenli Almanlarla evli. Rusya’daki bir başka akraba ise kendisini koyu tenli bir adam olarak buldu. Çoğunlukla aileye dayalı olarak çevrimiçi iletişim kuruyorlar... Anladığım kadarıyla büyüklük konusunda bu bir efsane değil.
Bazen ailesinin koyu tenli insanlara duyduğu özlem konusunda şaka yapıyorum, beyaz biriyle nasıl evlendiği belli değil )
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 1 year 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bazı nedenlerden dolayı, Asyalı görünümlü Rus olmayan kızlarla seks yapmaktan hoşlanıyorum, belki de kendim Asyalı gibi göründüğüm için?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 10 months
1 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Asyalı, Hintli, Arap kadınlar, siyahi, melez kadınlar arasından seçim yaparsanız, o zaman yalnızca son iki "kategori" ilgimi çekiyor.
Egzotik!! Tamamen ilgimi çektiği için, gösteri amaçlı deneyeceğim.
1 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Ve bana öyle geliyor ki kadınlarımız tam tersi, bu durumda "alçaltılmıştır".Gramen: ↑20 Aug 2023, 22:00 Buna kesinlikle karşı çıkıyoruz. Siyahlar arasında beyaz bir kadını sikmek en yüksek akrobasi olarak kabul edilir. Arkadaşları tarafından büyük saygı görecek, saygı duyulacak ve kıskanılacak.
Yani. Kadınlarımızın pahasına akrabaları arasında "yükseliyorlar", statülerini artırıyorlar.
2 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Asyalı, Hintli, Arap kadınlar, siyahi, melez kadınlar arasından seçim yaparsanız, o zaman yalnızca son iki "kategori" ilgimi çekiyor.
Last edited by Anatolik on 27 Apr 2024, 20:49, edited 1 time in total.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 2 years 8 months
Özür dilerim, sorunun özünü tam anlayamadım, kim karısını bunlarla seks yaparken görmek ister ki. heyecan veren beyaz bir kadın ile melez bir erkek arasındaki seks mi?!anno1: ↑22 Jul 2023, 11:40 Herkese merhaba, Kimi heyecanlandıran Beyaz bir kadın ile siyah veya Asyalı bir erkek arasında seks mi var? kim karısının kendisiyle seks yaptığını görmek ister ki? Yaz, konuşalım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7456 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies