Sevdiğiniz kız seks için dolandırılmadan önce onunla nasıl bağlantı kurabilirsiniz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
PyotrAndreev
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 7 months
 Sevdiğiniz kız seks için dolandırılmadan önce onunla nasıl bağlantı kurabilirsiniz?

Unread post by PyotrAndreev »

Sınıf arkadaşımı seviyorum. Şimdi ikinci yılımızda aynı üniversitede ama farklı yönlerde okuyoruz. Ben 18 yaşındayım, o ise 19. Bazen konuşuyoruz, çıkıyoruz ama çoğunlukla 27, 28 ve 29 yaşlarındaki erkeklerle takılıyor. Geçenlerde sayfasında doğada ve birinin kulübesinde fotoğraflar gördüm ve o da bu üçüyle birlikte oradaydı. Üniversitede dördünü defalarca gördüm. İşte bunu nasıl başarabileceğim. Arkadaş gibi görünüyorlar ama belki içlerinden biri onu seks için kandırmak istiyordur. Peki nasıl onun erkek arkadaşı olabilirim?
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Sevgiliniz seks için dolandırılmadan önce onunla nasıl bağlantı kurabilirsiniz?

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Bana öyle geliyor ki yazar uzun süredir boşanmış ve birkaç aydır bacaklarını önlerine açmış durumda)
Değilse, o zaman doğrudan yalnızca sizin kapsülünüzün uyduğunu söyleyin onun konektörü ve başka bir şey değil)
These users thanked the author Göğüsler beni heyecanlandırıyor for the post (total 2):
Büyük oğlan, slavik.meshalkin
Автор темы
PyotrAndreev
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 1 year 7 months
 Re: Sevgiliniz seks için dolandırılmadan önce onunla nasıl bağlantı kurabilirsiniz?

Unread post by PyotrAndreev »

Bana öyle geliyor ki yazar zaten uzun süredir dolandırılıyor ve kesinlikle birkaç aydır bacaklarını onların önüne açıyor)
Eh, eğer değilse, o zaman doğrudan sadece kapsülünüzün onun konektörüne uyduğunu, başka hiçbir şeyin uymadığını söyleyin)
O buluşmuyor onlarla. Aksi takdirde, bir kişi onun erkek arkadaşı olur ve geri kalanı olmaz.
MiAnKu
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 14
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by MiAnKu »

Bir çeşit saçmalık, saat 3’ten itibaren rahatlıkla uyuyabiliyor, ya nemfoman ise örneğin? Eğer bu konuda ciddiyseniz o zaman en iyi seçenek 1 yaşındayken, etrafta kimse yokken ona yaklaşıp onun hakkındaki düşüncelerinizi ona anlatmak, eğer sizi kapatırsa kendinizi şanslı sayın, eğer kapatmazsa da kendinizi şanslı sayın. seni kapatıyorum, genel olarak bu da iyi, ama aniden bir boynuzluya dönüşmeye hazırlıklı ol
Göğüsler beni heyecanlandırıyor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Göğüsler beni heyecanlandırıyor »

Yani bir erkeğe ihtiyacı olmayabilir, üçünü değiştirir ve iyi) dördüncü olur)
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by PlajTavşan »

Başlangıç ​​olarak onunla konuşmak ve bazı noktaları açıklığa kavuşturmak güzel olurdu, örneğin bu üç adamla ne tür bir özel ilişkisi olduğu gibi. Gerçekten saklayacak bir şeyi varsa yalan söyleyebilir ama gerçek hayatın gösterdiği gibi gerçekler genellikle çabuk ortaya çıkar.
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kral Kuş »

Petr Andreev: 07 Nov 2023, 14:06 Onlarla çıkmıyor. Aksi takdirde biri onun erkek arkadaşı olur, diğerleri olmaz
Biri onu sikebilir, diğerlerini arkadaşlık bölgesinde tutar. Böylece ilki bunu bilsin ve rahatlamasın. İlişkileri hakkında her şeyi sana rapor edeceklerinden gerçekten bu kadar emin misin?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

Petr Andreev: 07 Nov 2023, 13:51 Sınıf arkadaşımı seviyorum. Şimdi ikinci yılımızda aynı üniversitede ama farklı yönlerde okuyoruz. Ben 18 yaşındayım, o ise 19. Bazen konuşuyoruz, çıkıyoruz ama çoğunlukla 27, 28 ve 29 yaşlarındaki erkeklerle takılıyor. Geçenlerde sayfasında doğada ve birinin kulübesinde fotoğraflar gördüm ve o da bu üçüyle birlikte oradaydı. Üniversitede dördünü defalarca gördüm. İşte bunu nasıl başarabileceğim. Arkadaş gibi görünüyorlar ama belki içlerinden biri onu seks için kandırmak istiyordur. Bu şekilde onun erkek arkadaşı olabilir miyim?
Genç bir kız için oldukça yaygın bir durum. Artık seninle ilgilenmediğini anla. Sadece seksle ve sadece amındaki hislerle ilgilendiği zamanı çoktan geçti. Geç kaldın. Ona daha önce okuldayken ve on beş yaşındayken yaklaşmalıydın.

Sanırım çoktan kulaklarına kadar çuvalladı. Buraya gelin - https://chaturbate.com/couple-cams/
Bir sürü genç kız. Çok sayıda Rus çift var ve bazen iki veya üç erkeğe bir kız düşüyor. Ve bu kızlar fahişe değil. Çoğu yarın üniversiteye gidecek. Bazı Rus yayınlarını daha uzun izleyin. Kızlar ziyaretçilerin bazı ikramiye isteklerini yerine getiriyorlar. Ve yayın, maliyetinin ne kadar olduğunu gösteren bir liste yayınlıyor.

Kıçı tokatlamak bir bedel, göğüsleri göstermek başka bir bedel, oral seks yapmak üçüncü bir bedel, bir misyonerde seks konum dördüncüdür. Ve benzeri. Şimdi de kız arkadaşınızın bu yayınlardan birinde orada olduğunu hayal edin. Üç adamla sana yeter. Neden! Kolayca!
Ve bunların hiçbiriyle hiçbir ilişkisi yok. Sadece bununla ilgileniyor, bunu kınanacak bir şey olarak görmüyor. Ve hayatının bir döneminde bunların hepsinin sadece eğlence için olduğunu fark etti.

O, dört yılı daha olan ikinci sınıf öğrencisi. Her şey hala ileride, hayat güzel. Neden her şeyi denemiyorsunuz, özellikle de güvenliyse ve birlikte olmanın iyi, hoş ve kolay olduğu iyi, hoş insanlarlaysa.
Ama sizin için durum tam olarak böyle değil. Seninle zor olacak. Ortalıkta dolaşıp onu sıkacaksın, birini kıskanacaksın, ondan aptalca bir sadakat talep edeceksin.

Ama o gerçekten başka bir şey istiyor. Birisiyle örneğin Dubai’ye ya da Mallorca’ya gitmek ve parayı düşünmek istemiyor. Kışın ortasında birkaç hafta boyunca sonsuz yazın olduğu bir yere uçun. Kuruşları saymayın. Hayata bakmak, lezzetli şeyler yemek istiyor ve bunun bedelini bedeniyle ödemeye hazır. Ve lanet bir vücuda sahip olduğuna ve onu kaybetmeyeceğine inanıyor ve bu vücuda sahip birine istediği şey için para ödemekten çekinmiyor.

Size onu unutmanızı tavsiye ederim . Hoşlandığın kıza odaklansan iyi olur. Tanıştığınızda size ilk gülümseyen kişi. Seni gördüğüne kim sevindi? Ve kim seninle iletişim arıyor? Bu kızlardan hemen anlaşılıyor. Ve eğer bu kız bir manken değilse ve muhteşem bir görünüme sahip değilse çok fazla endişelenmeyin.

Sadece her zaman gerçekle yüzleşmeniz ve bunun gerçek olduğunu fark etmeniz gerekiyor. kızlar siz bu düşmeye değersiniz. Ve bu, eleştirilmesi faydasız bir termometre gibidir; sadece gerçekte ne olduğunu gösterir. Şu veya bu kızın senden hoşlandığını görüyorsan, o zaman bu tam olarak şu an bulunduğun seviyede demektir.
Eğer neredeyse bir manken sana aşıksa, bu sadece senin bir futbol topu olduğun anlamına gelir rus milli takımının oyuncusu. Veya bir binbaşı, bir başkent oligarkının oğlu veya yakışıklı ve Tanrı gibi yapılı.

Genel olarak, sizin durumunuzda, sizden hoşlanan kızlarla başlarım, değil seni sevenlerle .
Ve eğer bir oligarkın oğlu değilsen ve Tanrı kadar yakışıklı değilsen, o zaman ikinci olarak kendine dikkat eder ve görünüşünle durumu biraz iyileştirmeye çalışırsın. Peki, oraya pompala. Ne giydiğinizi düşünün. Gardırobunuzu düşünün. Para kazanın ve size uygun, modaya uygun ve stil sahibi kıyafetler satın alın. Yani, sadece gri bir ceket ve kafanızda gondol şapkasıyla dolaşmak değil, buna benzer bir şeydi. Ama fazla iddialı ve soytarıca değil.

Pekala, şimdilik mastürbasyon yapman gerekecek. Veya bir kız arkadaş-komşu edinin. Daha da iyisi, bir tanışma sitesinde yeterince seks yapmayan boşanmış bir kadın bulun. On dokuz yaşındaki genç öğrenciler genellikle başarının tadını çıkarmalıdır. Ve iki haftada bir sikileceksin. Veya haftada bir kez. Bu arada, üniversitede okuyun ve aşık olduğunuz kızları değil, size aşık olan kızları tavlamanız gerektiğini unutmayın.
PlajTavşan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by PlajTavşan »

Kral Zogu: 07 Nov 2023, 15:02 Biri onu becerebilir, diğerlerini arkadaşlık bölgesinde tutar. Böylece birincisi bunu bilsin ve rahatlamasın.
Bu açıdan bakıldığında hepsiyle farklı zamanlarda, hatta aynı anda yatabilir. aynı zamanda, ama bu sadece bir tahmin, başka bir şey değil.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

BeachBunny: 07 Nov 2023, 15:52 Bu açıdan bakıldığında hepsiyle farklı zamanlarda, hatta aynı anda yatmış olabilir ama bu sadece bir varsayım, başka bir şey değil.
Evet, evet. Onu kim yasaklayacak?
Ve her birinin özellikle ihtiyaç duyduğu bir şeye sahip olmasını. Diyelim ki ilginç bir insan, dizi çekilen, film, video çekilen bir yerde çalışıyor. Sadece dizilerde ya da reklamlarda gördüğünüz kişilere gelip bakabiliyorsunuz.
Parası olan, gösterişi seven, sürekli böyle şeyler veren, gösterişli yerlerde lezzetli yemek yemeyi seven, bu kızı yanında götüren bir başkası. onu.
Üçüncüsü iyi sikişiyor.

Uzun zaman önce bir arkadaşım vardı ve onun da bir kız arkadaşı vardı. Üçümüzün yolları zaman zaman bir yerlerde kesişiyordu. Bir gün bir şey içtikten sonra benimle bu adamın onu siktiğinde bacaklarının felç olduğunu ve bir noktada orgazm sırasında bilincini kaybettiğini paylaştı. Ve bir şekilde kendisine genel anestezi verilen küçük bir ameliyat geçirdi ve genel anestezi, erkek arkadaşının onu sikmesiyle aynı şey olduğunu söylüyor.

Yani, seks sırasında bir noktada. orgazm o anda kapanıyor. Ve bir süre sonra sanki unutulmuş gibi geri döner.
Yani şu ya da bu kızın sırf bunun için üçüncü bir erkek arkadaşı olabilir. En azından bilincini kaybedecek kadar sikilmenin nasıl bir şey olduğunu bilmek ve hissetmek için. Her şey tavana bakıp onun nihayet boşalmasını ve burnunu çekmeyi bırakmasını beklemekten daha iyidir.
Arıyor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 206
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Arıyor »

Petr Andreev,
Görenize göre hikayeler, o Artık onu seven sadece sen değilsin. Ve bu yüzden o artık senin olmayacak...
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

BeachBunny: 07 Nov 2023, 14:44 Başlangıç ​​olarak onunla konuşmak ve bazı noktaları açıklığa kavuşturmak güzel olurdu; örneğin bu üç adamla ne tür bir özel ilişkisi olduğu gibi. Gerçekten saklanacak bir şey varsa yalan söyleyebilir ama gerçek hayatın gösterdiği gibi, gerçekler genellikle çabuk ortaya çıkar.
Eğer aşıksan ve niyetim ciddiyse, o zaman diğer erkekler ve onların ilişkileri umurumda değil. bunu başarmalıyız. Birden fazla am almanın bir nedeni var. 2 yıldır hedefime ulaşmaya çalışıyorum ve birden fazla kez başarısız oldum. Evliliğin ortasında, eski sevgilisiyle gelişen ilişkiden vazgeçmiş, boşanma ve evlenme konusunda ciddi niyeti vardı, artık arkadaşlıktan dolayı yılda sadece birkaç kez sevişiyorlar...
In Benim gençliğimde şirketimizde bir kız vardı, gözlemeci bir kız. Bizimkilerden biri askerden sonra onunla evlendi; çocuklar 30 yıldır mutlular.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Fargal94
Carlos
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 38
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Carlos »

Böyle bir arkadaşımız vardı, önce arkadaşıyla birlikte düzüştüler, sonra abisiyle ilişkiye girdiler, bir kez de saat 5’te saunada takıldılar))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”