Kim trende sikişti ki?
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: En az bir kez trende sikişen kim?
Çok seyahat ettik ve seyahat ettik, demiryollarının romantizmi eşsiz bir durum yaratıyor ve sadece zevk değil, aynı zamanda bir tür ilham ve aydınlanma da yaratıyor. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama daha fazlasını istiyorum. Ve sadece St. veya kompartımanda değil, aynı zamanda çarşafın arkasında ayrılmış bir koltukta ve hatta genel bir arabanın kokan tuvaletinde oral seks bile bir şekilde inanılmaz ve güzel. Elbette en güçlü adrenalin, genç erkek arkadaşların olduğu 4 kişilik coupe’dedir. Tabii ki, en çok üçümüzün başka bir adamla seyahat ettiğimizi ve onun ranzanın üst katında uyuyormuş gibi göründüğünü, eşim ve ben dişlerimi sıkarak orgazm olduktan sonra o adamın elinde çikolata tuttuğunu hatırlıyorum. Ranzanın üst kısmından masaya düştü ve elinde 18 yaşındaki Macalan ve Barros’un olduğunu söyledi. Peki karısının porto şarabını sevdiğini nereden bilebilirdi? Böyle bir teklifi reddetmek aptalcaydı ve bir saat sonra karım kulağıma fısıldadı:
-Bize izin verecek misin?
- Ondan hoşlanıyor musun?
- Evet. Senden ne haber?
- Sanırım senin ne istediğini göz önünde bulundurarak ben de öyle yapıyorum.
- Bu yüzden sana izin verdim çünkü ondan hoşlanıyorum. Ve şimdi onun yanında olmak istiyorum, bana öyle aç bir bakışla bakıyor ki yüzdüm.
- Tamam. ne ihtiyacım var?
- Tuvalete gitmek gibi yaklaşık 10 dakika dışarı çıkın ve geri döndüğünüzde hiçbir şey fark etmemiş gibi davranarak rafınıza uzanın.
Ayağa kalktım, omzundan tuttum, avucumu kolunun altına indirdim, sert penisini ve taşaklarını sıktım, elini sıktım ve her şeyi anlaması umuduyla "ihtiyacım var" diyerek ayrıldım. Ve geri döndüğünde öpüşüyorlardı, karısı yatıyordu, o da oturuyor ve onun üzerine eğiliyordu. Bu şartı biraz ihlal ettim, omuzlarından sarıldım, karısını öptüm ve "Yatacağım" dedim.
Doğal olarak uyuyamadım, yarı karanlıkta eşimin bacaklarını açıp aralarına tünemesini, karısının külotunu çıkarmasına yardım etmesini ve karısının içine girdiğinde inlemesini sessizce izledim. Onlar sikişirken, öpüşürken ben dayanamayıp elimi uzattım ve karımın bacağını okşadım, tam amına kadar uzandım ve karımın avucuyla birlikte penisine ve taşaklarına dokundum. Sonra döndü ve 69 pozisyonu aldı, karısının amını öptü, karısı da onun aletini ağzına aldı ve avucumla karımın aletini saran dudaklarına dokundum. Neredeyse aynı anda orgazm oldular. Karısı biraz daha erken davrandı ve tekrar döndü ve karısının yüzünün üzerinde durarak orgazmını ağzına verdi.
Ben de mastürbasyon yaparken tekrar geldim. Sadece karısını uzun süre öptüğünü ve sonra uyumak için yukarıya çıktığını hatırlıyorum.
Sabah karımı öptüm.
O ayrılırken ben de karısına veda etmek için kompartımandan ayrılırken o da kompartımandan ayrılırken bana karısı dışında onu en çok heyecanlandıran şeyin karımı öpmem olduğunu söyledi. sabah, yakın zamanda orgazmını ağzında yaşadı.
Sözleri beni de heyecanlandırdı.
Artık arkadaşız.))) Doğru, nadiren buluşuyoruz.
-Bize izin verecek misin?
- Ondan hoşlanıyor musun?
- Evet. Senden ne haber?
- Sanırım senin ne istediğini göz önünde bulundurarak ben de öyle yapıyorum.
- Bu yüzden sana izin verdim çünkü ondan hoşlanıyorum. Ve şimdi onun yanında olmak istiyorum, bana öyle aç bir bakışla bakıyor ki yüzdüm.
- Tamam. ne ihtiyacım var?
- Tuvalete gitmek gibi yaklaşık 10 dakika dışarı çıkın ve geri döndüğünüzde hiçbir şey fark etmemiş gibi davranarak rafınıza uzanın.
Ayağa kalktım, omzundan tuttum, avucumu kolunun altına indirdim, sert penisini ve taşaklarını sıktım, elini sıktım ve her şeyi anlaması umuduyla "ihtiyacım var" diyerek ayrıldım. Ve geri döndüğünde öpüşüyorlardı, karısı yatıyordu, o da oturuyor ve onun üzerine eğiliyordu. Bu şartı biraz ihlal ettim, omuzlarından sarıldım, karısını öptüm ve "Yatacağım" dedim.
Doğal olarak uyuyamadım, yarı karanlıkta eşimin bacaklarını açıp aralarına tünemesini, karısının külotunu çıkarmasına yardım etmesini ve karısının içine girdiğinde inlemesini sessizce izledim. Onlar sikişirken, öpüşürken ben dayanamayıp elimi uzattım ve karımın bacağını okşadım, tam amına kadar uzandım ve karımın avucuyla birlikte penisine ve taşaklarına dokundum. Sonra döndü ve 69 pozisyonu aldı, karısının amını öptü, karısı da onun aletini ağzına aldı ve avucumla karımın aletini saran dudaklarına dokundum. Neredeyse aynı anda orgazm oldular. Karısı biraz daha erken davrandı ve tekrar döndü ve karısının yüzünün üzerinde durarak orgazmını ağzına verdi.
Ben de mastürbasyon yaparken tekrar geldim. Sadece karısını uzun süre öptüğünü ve sonra uyumak için yukarıya çıktığını hatırlıyorum.
Sabah karımı öptüm.
O ayrılırken ben de karısına veda etmek için kompartımandan ayrılırken o da kompartımandan ayrılırken bana karısı dışında onu en çok heyecanlandıran şeyin karımı öpmem olduğunu söyledi. sabah, yakın zamanda orgazmını ağzında yaşadı.
Sözleri beni de heyecanlandırdı.
Artık arkadaşız.))) Doğru, nadiren buluşuyoruz.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 3):
- mega saniye, Ahah, Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 1 year 7 months
birden fazla kez oldu. ilki 15 yaşındaydı
- These users thanked the author gahfjasdkj for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 3 years 5 months
Öyleydi. Arkadaşımla denize gittik. İkimiz kompartımanda birkaç saat yalnız kaldık. Bu duygu muhteşem.
- These users thanked the author Grob1100 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 11 months
Gençliğimde çok seyahat ettim, kimseyle sevişemedim, sadece birkaç kez birbirimize sarıldık, öpüştük, el yordamıyla... Sonra biri yoluma çıktı...
- These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
- denis.viktorovich, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Orientation: heteroseksüel
Gece herkes ranzanın alt kısmında uyurken ben duvara yaslandım ve tekerlek sesi ve arabanın hafif ileri geri sallanma sesi altında yavaşça ileri geri işlemi başlattım!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years
Fantezilerinizi buraya getirin, beni seks için kandırdı, evet. Büyükannem, umutsuz seks umuduyla beni üç saatlik bir konuşmadan kurtardı
Ve kondüktörün kendi kompartımanı yok .Andrey-37: ↑12 Jan 2024, 09:16 Bir keresinde bir orkestra şefini birbirine yapıştırdım (güzel, yaklaşık 35 yaşındaydım, ben ise 40 yaşındaydım). Birkaç saat boyunca kompartımanda tek başıma yolculuk yaptım ve onu şarap içmeye davet ettim. Oturup içki içiyoruz, ilginç bir sohbete başladık, erkekleri hakkında çoktan başladık. Şöyle diyor: "Şu anda istasyonda kimse seninle oturmazsa, önümüzdeki 3 saate kadar özgürüm." Sanırım seni kızartacağım!!! İstasyonda bir büyükanne kompartımanıma girdi, tüm heyecanı mahvetti, kondüktörü beceremedim.

Fantezilerinizi buraya getirin, beni seks için kandırdı, evet. Büyükannem, umutsuz seks umuduyla beni üç saatlik bir konuşmadan kurtardı

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 9 months
Şoförün bir kompartımanı ve içinde uyuyan bir arkadaşı varFUCKYAMATERITY: ↑19 Jan 2024, 00:11 Ve kondüktörün kendi bölmesi yok.
Fantezilerinizi buraya getirin, onu sekse yöneltti, Tanrım. Büyükannem umutsuz bir seks umuduyla beni üç saatlik bir konuşmadan kurtardı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Ve iki kere sikiştim. İlki 1988’de Habarovsk-Komsomolsk treninde pedagoji enstitüsünde bir öğrenciyle, ikincisi ise 1991’de Dnepropetrovsk-Moskova treninde gerçekleşti. Benden büyük bir kadınla, yaklaşık 14 yaşındaki oğlumla seyahat ediyordum. Kondüktörler kompartımanı 10 Sovyet rublesine kiraladılar. Ve Habarovsk-Vanino treninde kondüktörlerle defalarca seviştim
- These users thanked the author Genson for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 6 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
Bir tanıdığım bir gezgin arkadaşımla seks yaptı
Arabaya bindi ve adam KVD’ye gitti
Arabaya bindi ve adam KVD’ye gitti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
3 kez. Bana gelince, büyüleyici ya da akılda kalıcı bir şey yok, çünkü etrafta horlayan, pis kokulu insanlar var. Gece yarısı girişindeki oral seks bile etkileyici değildi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 8 months
Adler’e giden bir trende tek başıma seyahat ettiğimde bir durum vardı, bir grup insan beni orada bekliyordu, yol arkadaşlarım vardı, orta yaşlı bir çift, içki içiyorlardı, gece yatağa gittiler, uyandılar bir tür kıkırdama, ranzanın üst kısmında uyudum ve alt ranzada bir kızın erkeğini emdiği, Kaifova’yı çarşafsız emdiği, periyodik olarak onu mastürbasyon yaptığı resmini gözlemlemeye başladım, bir süre sonra adam benim olduğumu gördü onları izliyordum ama görünüşe göre kendiminkini kırmamak için sadece gülümsedim.. sonra tuvalette mastürbasyon yapmak zorunda kaldım
- These users thanked the author alexey.bro for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Birçok kez oldu.....ama en çok tuvaletteyken hatırlıyorum.....benimki çok inliyordu ve orada ne kadar kaldığımızı hatırlamıyorum.. Ama dışarı çıktıklarında, toplananlar bana baktılar. biz böyleyiz..
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 5 months
Bu birkaç kez oldu. Eşimle birlikte bir kompartımanda seyahat ediyorduk. Çıktılar. sıradışı duyumlar.
- These users thanked the author Sergey1975 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 7 months
Genson, lütfen bize daha yaşlı biriyle seks hakkında daha fazla bilgi ver kadın. bu konu başlıyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 4 months
Bir araba dolusu vardiya işçisiyle vardiyamızdan dönüyorduk. Bütün gün içtiler ve akşam olduğunda yattılar. Meslektaşım ve ben oturduk ve sohbet ettik. Dekoltelerime baktığını söylüyor, benden hoşlanıyor musun? Evet diyorum. Peki, hadi girişe gidelim. İlk başta uzun bir süre öpüştüler, sonra girişte ayakta seviştiler. Böylece bir yıl süren romantizmimiz başladı. Artık arkadaşız, birbirimizi çağırıyoruz.
- These users thanked the author Maksimum for the post (total 3):
- Sibiryak89, Vik.ruba80, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
Birkaç kez yaşadım. Bir kez eşimle, bir kez rehberle, bir kez de can sıkıntısından bir yol arkadaşımla. Ve bir kez sessiz bir adamla tanıştım, böylece bir kez olsun Moskova’daydım.....
Trende sevişmenin zorluğu arabanın titreşiminin ritmine uymaktır: chug-chug, chug -chug..... Bu nedenle rafta Coupe’nin rahat olmasına rağmen daha zor olduğu ortaya çıktı. Ayakta durmak daha kolaydır.
Trende sevişmenin zorluğu arabanın titreşiminin ritmine uymaktır: chug-chug, chug -chug..... Bu nedenle rafta Coupe’nin rahat olmasına rağmen daha zor olduğu ortaya çıktı. Ayakta durmak daha kolaydır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
- Tavşan, Vik.ruba80, Juss, Yün, Ahah, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 10 months
kahretsin, siktir et... Bunu okudum, şimdi akşama kadar güleceğim!!! :haha:

- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 11 months
Bir kez oldu. O zaman ben 21 yaşındaydım, o kadın da 38 yaşındaydı. Kompartımandaydı. Üstelik kompartımanda bizden başka 50 yaşlarında bir kadın ve yine 45-50 yaşlarında, çalışkan bir adam da seyahat ediyordu. Geceleri alt rafta seviştik. Ve diğer kadın da alt rafta uyuyor gibiydi.
- These users thanked the author SON for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Aynen öyle! Hatırlıyorum, kocam ilk başta ritmi yakalayamadı. Ancak bu geçmişte kaldı ve o koca zaten eski bir...
35 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Hayır, hayır , HAYIR.

35 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Yani tanımadığınız bir kadın mıydı? Ve kim kimi kandırarak seks yaptı, o seni mi yoksa sen onu mu?fin: ↑25 Apr 2024, 08:51 Bir kez oldu. O zaman ben 21 yaşındaydım, o kadın da 38 yaşındaydı. Kompartımandaydı. Üstelik kompartımanda bizden başka 50 yaşlarında bir kadın ve yine 45-50 yaşlarında, çalışkan bir adam da seyahat ediyordu. Geceleri alt rafta seviştik. Ve diğer kadın da alt rafta uyuyor gibiydi.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Vik.ruba80, Juss, Eustace
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
Trende hafif seks yaptım, kondüktör bana oral seks yaptı. :ayyy:
- These users thanked the author Juss for the post (total 2):
- Psvnl’ni, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: aseksüel
Peki, bunda özellikle sıra dışı ya da romantik olanın ne olduğunu bilmiyorum... Seks de seks gibidir. 
Pekala, tuvalet hariç - bunun için tabii ki gerçekten donmuş olmanız gerekiyor :)

Pekala, tuvalet hariç - bunun için tabii ki gerçekten donmuş olmanız gerekiyor :)
- These users thanked the author bot458 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Ama uçakta sadece tuvalet var, başka yer yok) )
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- bot458, Fargal94
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: aseksüel
Ah, siktir et :) Diğer seçenekleri düşünmek daha iyi . Üstelik artık tuvaletler IL-86/96’daki gibi değil

- These users thanked the author bot458 for the post:
- Zorba Carrie
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 11 months
Hooligan Carrie, Hepimiz Moskova’da oturduk. sabah. Öğle yemeği vaktinde kompartımanda birlikte öğle yemeği yemeye karar verdik ve o adamla birlikte bir şişe votka içmek için yemekli vagona gittik. Öğle yemeği sırasında 38 yaşındaki kadının masanın altından ayaklarıyla bana dokunduğunu hissettim. Akşam o ikisi uykuya dalınca onun alt rafına çekildik. Seks yaptık, köpek stiline girdim ve ranzamın üstüne çıktım. Özel bir şey yok.
- These users thanked the author SON for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Fargal94
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
- Registered for: 1 year 4 months
Kuzenimle arabadaydık, bizi rahatsız etmeye başladı, kendimizi astık ve hepsi bu, seks yapmadan, belki de doğru olanı yaptı! Bilmiyorum

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
Girişte değil ama girişe yakın bir bankta bir tane vardı. Bir arkadaşının kızını becerdim. Doğum günüydü, 18 yaşına girdi.
Sabantuy’dan sonra beni uğurlamaya gitti, saat çoktan gece yarısına yaklaşmıştı. Ben daha çok bira içmek istiyordum, o da bana destek olmak istiyordu. Gece ışığından bir bira aldık, girişin yakınındaki bir banka oturduk ve orada onu becerdim. Sonra benden her zaman hoşlandığını ve her zaman benimle birlikte olmak istediğini söyledi.
Sabantuy’dan sonra beni uğurlamaya gitti, saat çoktan gece yarısına yaklaşmıştı. Ben daha çok bira içmek istiyordum, o da bana destek olmak istiyordu. Gece ışığından bir bira aldık, girişin yakınındaki bir banka oturduk ve orada onu becerdim. Sonra benden her zaman hoşlandığını ve her zaman benimle birlikte olmak istediğini söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 9 months
Girişle bankın ne alakası var? BT?Barsuk70: ↑25 Apr 2024, 22:04 Eh, girişte değil ama girişe yakın bir bankta bir zamanlar vardı. Bir arkadaşının kızını becerdim. Doğum günüydü, 18 yaşına girdi.
Sabantuy’dan sonra beni uğurlamaya gitti, saat çoktan gece yarısına yaklaşmıştı. Ben daha çok bira içmek istiyordum, o da bana destek olmak istiyordu. Gece ışığından bir bira aldık, girişin yakınındaki bir banka oturduk ve orada onu becerdim. Sonra da benden her zaman hoşlandığını ve her zaman benimle birlikte olmak istediğini söyledi.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197