Eşim ve ben MFM seksini denemek istiyoruz
-
Автор темыZaspa
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 5 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Re: Eşim ve ben MFM seksini denemek istiyoruz
ruh haliniz değiştiği için. Ve erkek partner kesinlikle yeterli olmalı! Ve davranışlarında sana ve karısına tamamen itaat etmelidir. Ve tabii ki, kazara ondan kötü şeyler kapmamanız için kesinlikle sağlıklı olması gerekiyor...
En başından itibaren eşinizin bu konuda ne kadar ciddi olduğunu öğrenmelisiniz. MFM. Aksi takdirde, son anda karısı seks yapmayı reddedecektir. Sırf
ruh haliniz değiştiği için. Ve erkek partner kesinlikle yeterli olmalı! Ve davranışlarında sana ve karısına tamamen itaat etmelidir. Ve tabii ki, kazara ondan kötü şeyler kapmamanız için kesinlikle sağlıklı olması gerekiyor...
-
Автор темыZaspa
Evet, bu anlaşılabilir bir durum, hem hijyen hem de eşin tutumu. Zaten 45 yaşındayız ancak bu tür bir deneyimimiz yok, MFM deneyimi olan insanlarla konuşmak ilginç
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Partner seçimi fizyolojisinin ilginç bir yönü
Gönderildi 2 dakika 12 saniye sonra:
İki ortağın aynı değere sahip olması mantıklı mı? aynı boyutlar
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Gönderildi 2 dakika 12 saniye sonra:
İki ortağın aynı değere sahip olması mantıklı mı? aynı boyutlar
-
- Nirvana’dayım
veya diz boyu bir süperdeviniz varsa, o zaman evet - boyut dikkate alınmalıdır. Ve ortalama boyutlarda her şey enstrümanınızı kullanma yeteneğinize ve aksiyonun psikolojik nüanslarına bağlıdır. Partneriniz cinsel açıdan çekici olacak mı? Mizaç olarak çiftinize uygun olacak mı? Davranış kültürüne göre mi? Vesaire. Psikoloji fizyolojiden çok daha önemlidir!
Cinsiyetin fizyolojisi tüm insanlar için aynıdır: ereksiyon, sokma, sürtünme, orgazm... Peki beden ne işe yarar? bununla bir ilgisi var mı? Elbette, beş santimetrelik bir cücenizZaspa: ↑03 Apr 2020, 17:41 Evet, bu anlaşılabilir bir durum, hem hijyen hem de eşin tutumu. Zaten 45 yaşındayız ancak bu tür bir deneyimimiz yok, MFM deneyimi olan insanlarla konuşmak ilginç
n3 dakika sonra gönderilir 38 saniye:
2 dakika 12 saniye sonra gönderildi:
İki tane olması mantıklı mı? partnerler aynı bedenlere sahiptir
veya diz boyu bir süperdeviniz varsa, o zaman evet - boyut dikkate alınmalıdır. Ve ortalama boyutlarda her şey enstrümanınızı kullanma yeteneğinize ve aksiyonun psikolojik nüanslarına bağlıdır. Partneriniz cinsel açıdan çekici olacak mı? Mizaç olarak çiftinize uygun olacak mı? Davranış kültürüne göre mi? Vesaire. Psikoloji fizyolojiden çok daha önemlidir!
-
Автор темыZaspa
Bu açıdan bilmiyorum, sıradan biriyim ama karımın maksimum zevk almasını istiyorum
4 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Eğer boyum 14 cm ise, daha etkileyici penise sahip bir partner bulabilir miyim diye merak ediyorum. Eşime soruyorum, benimki gibi biriyle mutlu olduğunu söylüyor, bilmiyorum, belki de beni kırmak istemiyor
48 saniye sonra gönderildi:
Burada ne yapacağımı bilmiyorum
3 dakika 21 saniye sonra gönderilir :
MFM uygulayan kişilerden tavsiye bekliyorum
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Ve daha birçok soru Bu alandaki cevapları bilmiyorum
4 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Eğer boyum 14 cm ise, daha etkileyici penise sahip bir partner bulabilir miyim diye merak ediyorum. Eşime soruyorum, benimki gibi biriyle mutlu olduğunu söylüyor, bilmiyorum, belki de beni kırmak istemiyor
48 saniye sonra gönderildi:
Burada ne yapacağımı bilmiyorum
3 dakika 21 saniye sonra gönderilir :
MFM uygulayan kişilerden tavsiye bekliyorum
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
Ve daha birçok soru Bu alandaki cevapları bilmiyorum
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 48 saniye sonra gönderilir :
Ve cevabını bilmediğim daha birçok soru bu alan
[/quote]
Aslında İnternet çeşitli türlerde seks rehberleriyle doludur. Orada öğrenecek çok şey var. Ancak hiçbir şey kişisel deneyimin yerini tutamaz. İyi şanlar!
Ve cevabını bilmediğim daha birçok soru bu alan
[/quote]
Aslında İnternet çeşitli türlerde seks rehberleriyle doludur. Orada öğrenecek çok şey var. Ancak hiçbir şey kişisel deneyimin yerini tutamaz. İyi şanlar!
-
Автор темыZaspa
Üzgünüm
1 saat 16 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Bana başka kim ne söyleyebilir?
1 saat 16 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Bana başka kim ne söyleyebilir?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Potansiyel seks nesnesi
Ben de denemek isterim ama nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum
-
Автор темыZaspa
İkna bile edemedim, bir arkadaş geldi, içti, uyuyakaldı, eşim şakayla penisini görmek istediğini söyledi, ben de şakayla mayoyu çıkardım, elinle al dedim, aldı. uyanmasın diye onu ağzına götürmeye korkuyordu. Ondan sonra konuşmaya başladık
-
Uzun süre kendimi ikna ettim. Kabul ettiğimde şu soru ortaya çıktı: kiminle? Arkadaşlarla birlikte olmak istemiyoruz ama yabancılarla birlikte olmak tehlikelidir. Daha sonra kadın, çalışanın kendisini takip ettiğini, kendisinden daha yaşlı olduğunu ve ikisinin de evli olmadığını, tekliflerimize nasıl tepki vereceğini bilmediğini itiraf etti, özellikle de eşinin bundan utandığını söylediği için, eşinin bensiz denemesine karar verdi. karşımda başka biriyle olursa bunun gerekli olup olmadığını anlama fırsatı olurdu. Görünüşe göre hoşuna gitti, onu hayal kırıklığına uğratmadı, kısa sürede ona anal yapmayı öğretti, ben başaramadım ama o başardı. Partner seçerken penis büyüklüğüne gelince insanlar ne diyorsa onu yazıyorlar, ben sadece kendi karşılaştığım şeyleri söyleyeceğim. Başka biriyle ilk seksten sonra kendini daha özgür hissettiğini fark ettim, ondan sonra onunla takılmaya başladım, eşim utanarak beni bunun heyecandan olduğuna ikna etti ve ben de kabul ettim. Ama dört ay boyunca eşimi her gün sömürdükten sonra bir aylığına ayrıldı ve birkaç hafta sonra onunki daralmaya başladı, bunu fark ettim ve o da benimkinin ona göre küçük olduğunu ve beni kırmak istemediğini itiraf etti. Dolayısıyla eşimin ona doğru koşmasına bakınca, kimde en çok şeye sahipse o efendidir diye düşünüyorum. Onu onunla tekrar konuşmaya ikna etmeye devam ettim, ona hakkımızda her şeyi anlattı, ikimizin de grup seks istediğini söyledi. Ondan bana böyle bir tepki beklemiyordum, sadece odayı küçümseme ve yakın gelecekte kendisi onu grup seksle memnun etmeye karar verdi, bunu arkadaşlarıyla paylaştı, beğendi ve bana onunla bir fotoğraf gönderdi. biz olmadan savaş sözleriyle. Bu nedenle partner seçmek benim için zor ama eşim zaten mutlu, ilk başta onu kıskanıyordum ama onu arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra sakinleştim.
Umarım er ya da geç seçeceğim onunla da katıl.
Umarım er ya da geç seçeceğim onunla da katıl.
-
- Nirvana’dayım
, ama sen "onlar olmadan da savaşıyorsun"! Bu nedenle durumun tam kontrolü sizde olmalıdır. Ve karınızın serbest bir yolculuğa çıkmasına izin vermek çok riskli....
İşte! Hoş olmayan sürprizlerden biri! Uzun zaman harcıyorsunuz ve ısrarla karınızı MFM’ye ikna ediyorsunuz, sonra kendinizi onların eğlencesinin dışında buluyorsunuz! Onlar sen olmadan kendilerini iyi hissediyorMisafir: ↑05 Apr 2020, 02:47 Uzun süre kendiminkini ikna etmeye çalıştım. Kabul ettiğimde şu soru ortaya çıktı: kiminle? Arkadaşlarla birlikte olmak istemiyoruz ama yabancılarla birlikte olmak tehlikelidir. Daha sonra kadın, çalışanın kendisini takip ettiğini, kendisinden daha yaşlı olduğunu ve ikisinin de evli olmadığını, tekliflerimize nasıl tepki vereceğini bilmediğini itiraf etti, özellikle de eşinin bundan utandığını söylediği için, eşinin bensiz denemesine karar verdi. karşımda başka biriyle olursa bunun gerekli olup olmadığını anlama fırsatı olurdu. Görünüşe göre hoşuna gitti, onu hayal kırıklığına uğratmadı, kısa sürede ona anal yapmayı öğretti, ben başaramadım ama o başardı. Partner seçerken penis büyüklüğüne gelince insanlar ne diyorsa onu yazıyorlar, ben sadece kendi karşılaştığım şeyleri söyleyeceğim. Başka biriyle ilk seksten sonra kendini daha özgür hissettiğini fark ettim, ondan sonra onunla takılmaya başladım, eşim utanarak beni bunun heyecandan olduğuna ikna etti ve ben de kabul ettim. Ama dört ay boyunca eşimi her gün sömürdükten sonra bir aylığına ayrıldı ve birkaç hafta sonra onunki daralmaya başladı, bunu fark ettim ve o da benimkinin ona göre küçük olduğunu ve beni kırmak istemediğini itiraf etti. Dolayısıyla eşimin ona doğru koşmasına bakınca, kimde en çok şeye sahipse o efendidir diye düşünüyorum. Onu onunla tekrar konuşmaya ikna etmeye devam ettim, ona hakkımızda her şeyi anlattı, ikimizin de grup seks istediğini söyledi. Ondan bana böyle bir tepki beklemiyordum, sadece odayı küçümseme ve yakın gelecekte kendisi onu grup seksle memnun etmeye karar verdi, bunu arkadaşlarıyla paylaştı, beğendi ve bana onunla bir fotoğraf gönderdi. biz olmadan savaş sözleriyle. Bu nedenle partner seçmek benim için zor ama eşim zaten mutlu, ilk başta onu kıskanıyordum ama onu arkadaşlarıyla paylaştıktan sonra sakinleştim.
Umarım er ya da geç katılırım onunla da.
, ama sen "onlar olmadan da savaşıyorsun"! Bu nedenle durumun tam kontrolü sizde olmalıdır. Ve karınızın serbest bir yolculuğa çıkmasına izin vermek çok riskli....
-
Автор темыZaspa
-
- Nirvana’dayım
-
Henüz hiçbir şeyden pişman değilim, er ya da geç umarım ben de onunla birlikte olurum. Tam istediğim gibi eşim başkalarına açık hale geldi ve çok daha özgür ve komplekssiz hale geldi.
İlişkiler çok daha güven verici hale geldi, sır yok, her şeyi birlikte anlatıp tartışıyoruz. Bir varlığımın olmaması üzücü, eşim bile beni farklı bir varlık altında görmekle ilgilendi.
İlişkiler çok daha güven verici hale geldi, sır yok, her şeyi birlikte anlatıp tartışıyoruz. Bir varlığımın olmaması üzücü, eşim bile beni farklı bir varlık altında görmekle ilgilendi.
-
- Nirvana’dayım
Yoksa sadece izleyip mastürbasyon yapmakla mı ilgileniyorsunuz? Yoksa sevgilini emmek mi istiyorsun? Yoksa ayrıca onu kıçına mı maruz bırakacaksın?
Madem öylesin Hemen her şeyden memnun kaldıktan sonra geriye sadece eğlenmek ve eşini diğer tanıdıklarının altına koymak kalıyor. Onu birlikte mi sikeceksiniz?Misafir: ↑06 Apr 2020, 00:52 Henüz hiçbir şeyden pişman değilim, er ya da geç umarım ben de onun yanında olurum. Tam istediğim gibi eşim başkalarına açık hale geldi ve çok daha özgür ve komplekssiz hale geldi.
İlişkiler çok daha güven verici hale geldi, sır yok, her şeyi birlikte anlatıp tartışıyoruz. Bir varlığımın olmaması çok yazık, karım bile beni başka birinin yanında görmek istedi.
Yoksa sadece izleyip mastürbasyon yapmakla mı ilgileniyorsunuz? Yoksa sevgilini emmek mi istiyorsun? Yoksa ayrıca onu kıçına mı maruz bırakacaksın?
-
Sadece arkadaşlarla değil. Gerçekten ikimize de aynı anda sahip olmak istiyorum
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыZaspa
-
-
-
Ağzıma boşaldıklarında.. Bundan hoşlanmıyorum.. ama her şeyi seviyorum
-
Benim 13. Arkadaşım 18 yaşında ve şişman. Ondan sonra karısını sikmenin zevki yok.. sadece anal ve sonra bir süre sonra..
-
Eşim ve ben pratik yapıyoruz... Sitede bir arkadaşla ve başka bir arkadaşla tanıştık.
Hepsi...hatta daha fazlasıydı...
Ayda iki kez buluşuyoruz..her şey iyi.. karımla ilişkimiz süper..
Hepsi...hatta daha fazlasıydı...
Ayda iki kez buluşuyoruz..her şey iyi.. karımla ilişkimiz süper..
-
-
- Nirvana’dayım
-
FFM ve FFM’yi denedik... Eşim FFM’yi sevmiyor
Ve gruptaki kadın MFM’den bahsediyor ama FFM’den daha iyi.
Ve gruptaki kadın MFM’den bahsediyor ama FFM’den daha iyi.
-
Her şeyi mzhm’de ve hatta bir erkekle deneyin.. Tavsiye ederim.
-
-
- Nirvana’dayım
Oh! Kendini! Bu takdir edilmeli! Bazıları yıllardır ikna etmeye çalışıyor ama hiçbir şey başaramıyor...
-
Biz çıkmaya başladığımızda o zaten aynı anda iki kişiyle çıkıyordu.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Peki sonra? Her şeyi berbat mı etti? Yoksa deneyimini paylaşıp denemeyi mi teklif etti?
-
Akşam telefonda fanteziler ve deneyimler hakkında konuşmaya başladılar.
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies