spartakbubnov: 23 Apr 2024, 16:23
Ne olduğunu denemek için bir arzum var... Peki buna değer mi? İzlenimlerinizi paylaşın
Not: Forumda lingam masajıyla bir erkeğe nasıl keyif verileceğini bilen bir zanaatkar kadın var mı? You need to register to see the link.
Мне как-то одна девушка, что-то подобное делала, но может она не профессионал - мне не зашло. Я люблю, чтобы еще и яйца массировали.
AxAX,
Yani lingam masajında Yumurtalara da masaj yapılmalıdır. En azından böyle bir masajın çeşitli tekniklerini anlattıkları videoda, onlar (toplar) da çok iyi bir muamele görüyorlar)) Korkunç olan, bu kadar profesyonel olmayan bir şeyle karşılaşmanız ve her şeyin sıradan bir şeye benzemesi. bir kadından bir erkeğe handjob. Kaçınmak istediğim şey bu...
spartakbubnov: 23 Apr 2024, 17:23AxAX, Yani lingam masajında yumurtalara da masaj yapılmalıdır. En azından böyle bir masajın çeşitli tekniklerini anlattıkları videoda, onlar (toplar) da çok iyi bir muamele görüyorlar)) Korkunç olan, bu kadar profesyonel olmayan bir şeyle karşılaşmanız ve her şeyin sıradan bir şeye benzemesi. bir kadından bir erkeğe handjob. Kaçınmak istediğim şey bu...
O beni aşıyor bunu beğendim Genel olarak araba sürdüm, döndüm, "büyüleyici" bir şey yaptım Sadece bir dikmeyi boyamamasını istedim, aksi halde zaten sürtünme hissi var (tüm bunları bir tür yağla yapmış olmasına rağmen).
Prostat masajı hakkında bir yazının yazarıyım. Cevaplarınız için herkese çok teşekkür ediyorum.
Bazıları doktora yaptırdıklarını yazdı. Ancak tıbbi ve erotik masajların farklı olduğunu okudum. Erotik...
Profesyonel değil ama heyecan uğruna erotik. Makul yaştaki kızlar, 25’ten büyük olmayan erkekler, ince üniversite. Transic daha da iyi. Enerji, inisiyatif ve ahlaksızlık memnuniyetle karşılanır....
Makul yaştaki kızlar, 25’ten büyük olmayan erkekler, ince üniversite. Transic daha da iyi. Enerji, inisiyatif ve ahlaksızlık memnuniyetle karşılanır. Üstler ve beyler ilgilenmiyor, ben itaatkar bir...
8-900-638-12-56 KISA, DAHA İNCE esmer, 41 yaşında, 5 beden LÜKS göğüsleri ve KABUKLU amcıklı, Slav görünümlü bir erkeği ziyarete davet edeceğim. SALON değil. ORAL seksi, CUNISH’i, MBR’yi seviyorum,...
Komplekssiz SICAK esmer, 6 beden göğüsler, Slav görünümlü bir erkeği evime davet edeceğim, gelin, DOLUCA RAHATLANALIM!!! ya da sana geleceğim. Marina39 yaşında