Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kafkasyalılarla Seks
İlk eşim enstitüde okurken bir Çeçen son sınıf öğrencisiyle çıktı. İkincisi, yine öğrencilik yıllarında, bir keresinde bir Etiyopyalının odasına girmiş ve ona çay ısmarlamış, muhtemelen içinde bir şey varmış. Sonra bütün akşam ve gece boyunca sikiştim. Bundan sonra, ebeveynleri onu siyah bir torunu veya torunu için öldüreceği için kürtaj yaptırmaya gitti.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- YoYo90, Sibiryak89, Martin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Bir öğrenci olarak, ben de dahil olmak üzere pek çok kişi, ders çalışmaktan sonraki boş zamanlarında her türlü lokanta ve büfede çalışıyordu. Ve tüm bu sıcak noktaların tam olarak bu halkların temsilcileri tarafından işgal edildiği göz önüne alındığında...
Üniversitemizin yanında Snickers, bira vb. satan bir sürü büfe vardı, burası onların çalıştığı yerdi.
Üniversitemizin yanında Snickers, bira vb. satan bir sürü büfe vardı, burası onların çalıştığı yerdi.
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
Peki hangi uyruğu daha iyi tanıdınız?Tania: ↑29 Mar 2024, 09:18 Ben öğrenciyken ben dahil pek çok kişi boş zamanlarında ders çalışarak her türlü lokanta ve büfede çalışırdı. Ve tüm bu sıcak noktaların bu halkların temsilcileri tarafından işgal edildiğini düşünürsek....
Üniversitemizin yanında Snickers, bira vb. satan bir sürü büfe vardı, orada çalışıyorlardı. n
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
Zaman Eski SSCB cumhuriyetleri arasındaki düşmanlık henüz başlamamıştı, bu nedenle bazen birbirlerinin milliyetlerini biliyorlardı. Bu soru artık çok ciddi. Herşeyi sonuna kadar getirdik.Alesander: ↑29 Mar 2024, 13:39Peki hangi uyruğu daha iyi tanımayı başardınız?Ben öğrenciyken, ben de dahil olmak üzere pek çok kişi, boş zamanlarında ders çalışarak her türlü lokanta ve büfede çalışıyordu. Ve tüm bu sıcak noktaların bu halkların temsilcileri tarafından işgal edildiğini düşünürsek....
Üniversitemizin yanında Snickers, bira vb. satan bir sürü büfe vardı, orada çalışıyorlardı. n
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Vadik, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 6 months
Kimisi Kafkasyalıları sever, kimisi Alabais’i sever, kimisi Pitbull’a deli olur :) Tadı ve rengi, dedikleri gibi....
Sakın düşünmeyin, ben hayvanlarla cinsel ilişki konusunda sakinim. Kısacası bu konuyla ilgilenmiyorum :)
Sakın düşünmeyin, ben hayvanlarla cinsel ilişki konusunda sakinim. Kısacası bu konuyla ilgilenmiyorum :)
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 7 months
Benimki bir keresinde bana, biz tanışmadan önce bile iki Ermeni tarafından sikildiğini söylemişti. Kalın ve ince. Nedense bu beni gerçekten tahrik etti. Şimdi bile yazıyorum ve sikim ayakta))). Onu o kadar çok becerdiklerini ve sonrasında zorlukla yürüyebildiğini söylüyor)))
- These users thanked the author Kurmak for the post (total 2):
- YoYo90, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 1 year 8 months
Kafkasyalılar mizaçları, iddialılıkları ve... toplumda bir Rus kadınla Kafkasyalılar arasındaki ilişkinin keskinliğini artıran belirli bir tabu var.
-
- heyecanlanıyorum
Evet! Bazı nedenlerden dolayı, onu heyecanlandıran şey iki kıllı yakışıklı tarafından incilenmesi gerçeği))))). Üstelik hikayesine göre bunu oldukça kaba bir şekilde ve onu düşünmeden yapmışlar (bu özellikle hoşuna gitti) 

.
Ucuz bir otelde bütün deliklerden sikildim)))
Ucuz bir otelde bütün deliklerden sikildim)))
- These users thanked the author Kurmak for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Ama bu kesinlikle doğru ve özellikle bu, Rusya’nın sarhoş özgürlükten ve pazarların güneyden gelen göçmenler tarafından tamamen ele geçirilmesinden bunaldığı bir dönemde kendini gösterdi.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Takma ad, Sibiryak89, İskender
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Babam Gürcü, annem Rus ..gerçi Gürcülerin babası ordudan sonra Novosib’de kaldı "haklı değil", Sibselmash’ta çalışmaya başladım, ardından NETI ve mühendisler emekli olana kadar şehirdeki işletmelerde çalışmaya başladım!
Genel olarak, her şey akıllıca yapılırsa bunda kötü bir şey yok!
Ben, pencerelerin altında 12. meslek okulunda...Milletvekilleri Konseyi’ne bağlı olarak, akşamları Kafkasya’dan gelen konuklarla sürekli futbol oynuyorduk!
Ama o zaman Sovyetler Birliği’nde çocuklar gelirdi, çalışma meslekleri kazanırdı, birkaçı fiilen girerdi üniversitede... ama yine de huzur içinde yaşadılar!!!
Onlar hakkında tek kötü söz söyleyemem.
Eh, yazar Sıradan bir aptal, Asyalılar ve Ukraynalılar hakkında tarif ettiği şevkle aynı... Moronların beyni yok, yani var... ama çok küçük!(((
Diyelim ki ben bu tür ilişkilerin bir "ürünüyüm"!
Babam Gürcü, annem Rus ..gerçi Gürcülerin babası ordudan sonra Novosib’de kaldı "haklı değil", Sibselmash’ta çalışmaya başladım, ardından NETI ve mühendisler emekli olana kadar şehirdeki işletmelerde çalışmaya başladım!
Genel olarak, her şey akıllıca yapılırsa bunda kötü bir şey yok!
Ben, pencerelerin altında 12. meslek okulunda...Milletvekilleri Konseyi’ne bağlı olarak, akşamları Kafkasya’dan gelen konuklarla sürekli futbol oynuyorduk!
Ama o zaman Sovyetler Birliği’nde çocuklar gelirdi, çalışma meslekleri kazanırdı, birkaçı fiilen girerdi üniversitede... ama yine de huzur içinde yaşadılar!!!
Eh, yazar Sıradan bir aptal, Asyalılar ve Ukraynalılar hakkında tarif ettiği şevkle aynı... Moronların beyni yok, yani var... ama çok küçük!(((
-
- Nirvana’dayım
Fakat objektiflik adına, bugün kızın güney bölgelerinin insanlarıyla olan bağlantısı, en azından etrafındakiler arasında şüphe uyandırıyor. Ve belki 90’lardaki kadar keskin değil (kesinlikle bir mürekkep hokkasıydı), ama yine de.....
SSCB’de her şeyin şimdikinden tamamen farklı olduğunu düşünüyorum. Ve ne yazık ki, özellikle insanlar arasındaki ilişkilerde (komşular, yurttaşlar, sadece tanıdıklar ve yabancılar) çok daha iyi, eski nesilden pek çok insan, yanlarında duran, yaşayan, çalışan kişilerin uyruğunu çoğu zaman bilmediklerini söylüyor. . ve bu onlar için önemli değildi. Ne yazık ki bu, özenle karalanan bir hikaye.Tapkin: ↑19 Apr 2024, 22:21diyelim ki ben bu tür ilişkilerin "ürünü"!nFakat bu kesinlikle doğru ve bu özellikle Rusya’nın sarhoş özgürlükler ve pazarların güneyden gelen göçmenler tarafından tamamen ele geçirilmesi karşısında bunalıma girdiği dönemde belirgindi.
Babam Gürcü, annem Rus..gerçi Gürcülerin babası"haksız" Novosib’de kaldı Ordudan sonra Sibselmash’ta çalışmaya başladı, ardından NETI ve mühendisler emekli olana kadar şehirdeki işletmelerde çalışmaya başladı! Genel olarak, her şey akıllıca yapılırsa bunda kötü bir şey yok!
I , 12 numaralı meslek okulunun pencereleri altında... Milletvekilleri Konseyi’nin altında, akşamları Kafkasyalı misafirlerle sürekli futbol oynuyorduk!
Ama Sovyetler Birliği’ndeydi, çocuklar geldi, çalışma mesleği edindiler , birkaçı aslında üniversiteye gitti... ama yine de huzur içinde yaşadılar!!!
n
Eh, yazar sıradan bir aptal, Asyalılar ve Ukraynalılar hakkında tarif edebildiği gayretle aynı...moronların beyni yok, yani var...ama çok küçük!(((
Fakat objektiflik adına, bugün kızın güney bölgelerinin insanlarıyla olan bağlantısı, en azından etrafındakiler arasında şüphe uyandırıyor. Ve belki 90’lardaki kadar keskin değil (kesinlikle bir mürekkep hokkasıydı), ama yine de.....
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Tapkin, Nicolausblind
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Ve milliyetin ne olduğunu biliyorlardı. Komsomol’ün beyin yıkaması, parti toplantıları ve tüm diğer Sovyet beyin yıkamaları nedeniyle tüm Kafkasya ve Orta Asya, Rusya’nın etnik açıdan Rus bölgelerine müdahale etmemeye çalıştı.
Kafkasya’da, Gürcistan ve Ermenistan’da işleri daha kolaydı. Ve en azından bir kez orada bulunan herkes, aslında orada Sovyet gücünün bulunmadığı konusunda hemfikirdi. Ve Kafkasya’da sadece Sovka görünümündeydiler, ama gerçekte Rusya’da olan hiçbir şey yoktu. Bu yüzden Rusya’ya gitmediler çünkü Rusya’da durum onlar için zordu çünkü Kafkasya’daki yolsuzlukla aynı düzeyde değildiler. Genel kurallara uyum sağlamak gerekiyordu ve bu onlar için mümkün olanın eşiğindeydi.
Bu yüzden bu kadar inşa edilmişlerdi çünkü başka yolu yoktu ve herhangi bir sorunu çözmeleri imkansızdı. Kafkasya’da veya Orta Asya’da yaptılar.
Eh, bilmiyorlardı! Görünüşe göre zamanla tüm kötü şeyler tamamen unutuluyor ve geriye sadece iyi şeyler kalıyor.Tania: ↑20 Apr 2024, 05:02 SSCB’de her şeyin şimdi olduğundan tamamen farklı olduğunu düşünüyorum. Ve ne yazık ki, özellikle insanlar arasındaki ilişkilerde (komşular, yurttaşlar, sadece tanıdıklar ve yabancılar) çok daha iyi, eski nesilden pek çok insan, yanlarında duran, yaşayan, çalışan kişilerin uyruğunu çoğu zaman bilmediklerini söylüyor. . ve bu onlar için önemsizdi.
Ve milliyetin ne olduğunu biliyorlardı. Komsomol’ün beyin yıkaması, parti toplantıları ve tüm diğer Sovyet beyin yıkamaları nedeniyle tüm Kafkasya ve Orta Asya, Rusya’nın etnik açıdan Rus bölgelerine müdahale etmemeye çalıştı.
Kafkasya’da, Gürcistan ve Ermenistan’da işleri daha kolaydı. Ve en azından bir kez orada bulunan herkes, aslında orada Sovyet gücünün bulunmadığı konusunda hemfikirdi. Ve Kafkasya’da sadece Sovka görünümündeydiler, ama gerçekte Rusya’da olan hiçbir şey yoktu. Bu yüzden Rusya’ya gitmediler çünkü Rusya’da durum onlar için zordu çünkü Kafkasya’daki yolsuzlukla aynı düzeyde değildiler. Genel kurallara uyum sağlamak gerekiyordu ve bu onlar için mümkün olanın eşiğindeydi.
Bu yüzden bu kadar inşa edilmişlerdi çünkü başka yolu yoktu ve herhangi bir sorunu çözmeleri imkansızdı. Kafkasya’da veya Orta Asya’da yaptılar.
-
- Nirvana’dayım
ama Kafkasya’nın temsilcileriyle kızlarımız arasında hâlâ ilişkiler vardı ve muğlak tavırlara rağmen onlar da öyleydi İnsanların çoğunluğu (özellikle erkekler) buna yöneldi ve tüm bunlar sadece onlar tarafından satın alındı. Adamlarımızın sahip oldukları kadar kolay parası yoktu. Böylece çöpleri dağıttılar, hediyeler, ücretli partiler ve hatta sadece takılmak için para bile işlerini yaptı. Eh, işveren ve çalışan ayrı bir konu; elbette çoğunun yakın ilişkileri vardı ve çoğu zaman ihanetin çeşitleri vs. vardı. Bu aşamada önce para geldi. Ve bu tür bir günaha çoğu zaman kazandı. Direnmek zordu. Ve elbette, sadece karşılıklı sorumlulukları var, biri sizi ele geçirmiş, onun diğer kabilelerinden uzaklaşamıyorsunuz... Bu evrensel bir olgu değildir, ancak nadir de değildir..... özellikle de evde ebeveynleriyle birlikte yaşamayan kızlarda....Vasyanitsa: ↑20 Apr 2024, 18:33Eh, bilmiyorlardı! Görünüşe göre zamanla tüm kötü şeyler tamamen unutuluyor ve geriye sadece iyi şeyler kalıyor.Tania: ↑20 Apr 2024, 05:02 SSCB’de her şeyin şimdikinden tamamen farklı olduğunu düşünüyorum. Ve ne yazık ki, özellikle insanlar arasındaki ilişkilerde (komşular, yurttaşlar, sadece tanıdıklar ve yabancılar) çok daha iyi, eski nesilden pek çok insan, yanlarında duran, yaşayan, çalışan kişilerin uyruğunu çoğu zaman bilmediklerini söylüyor. . ve bu onlar için önemsizdi.
Bu yüzden bu kadar inşa edilmişlerdi çünkü başka yolu yoktu ve herhangi bir sorunu çözmeleri imkansızdı. Kafkasya’da ya da Orta Asya’da bunu yaptılar.
-
- heyecanlanıyorum
ne diyeyim, Kafkasyalı adamlar bir izlenim bırakabilir. Ve kadınları Kafkasyalı bir erkekle seks yaptıkları için kınamak bir şekilde tuhaf. Bu kişisel komplekslerden kaynaklanmaktadır.
-
- Nirvana’dayım
Parayı kolayca israf ettiler ve bu da bir izlenim bırakma yeteneğiydiNabubu: ↑30 Jul 2024, 12:09Ne diyebilirim ki, Kafkasyalı adamlar bir izlenim bırakabilir. Ve kadınları Kafkasyalı bir erkekle seks yaptıkları için kınamak bir şekilde tuhaf. bunun nedeni kişisel komplekslerdir.Bu evrensel bir olgu olmasa da nadir de değildir..... özellikle de evde ebeveynleriyle birlikte yaşamayan kızlarda....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7429 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies