yüzüne boşalmak

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Seks biziz
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 yüzüne boşalmak

Unread post by Seks biziz »

Девушки вам нравиться когда ваши мужчины парни кончают вам на лицо
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc /sg1sHWfR/359080246 ... 1200-0.jpg[/img] [/url]

[url=https://postimages.org/][ img]https://i.postimg.cc/ BnysrvtP/359080456 ... 1200-0.jpg[/img][ /url]
These users thanked the author Seks biziz for the post (total 8):
RedFox, Psvnl’ni, Seks tavuğu, Fargal94, alexey2024, Sibiryak89, Alesya, wikisistemler
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Yüzüne boşalmak

Unread post by lanaaas341 »

Anatolich: 19 Mar 2024, 11:28
Penis bir kadının yüzüne sperm tükürdüğünde, bu onu küçük düşürmez mi??? Söylemek istediğin bu mu??
Karşılıklı rıza ile yapılıyorsa hiç de aşağılayıcı değildir.
I Sizi temin ederim ki birçok kız ağızlarına ve yüzlerine boşalmaktan hoşlanır. Bunun gibi insanlarla tanıştım ve bu alışılmadık bir durum değildi.
Ya rıza olmadan?? Peki neden onların bundan hoşlandığına karar verdin?
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:31
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:12 Bir penis bir kadının yüzüne sperm tükürdüğünde, bu onu küçük düşürmez mi??? Söylemek istediğin bu mu??
Karşılıklı rıza ile yapılıyorsa hiç de aşağılayıcı değildir.
I Sizi temin ederim ki birçok kız ağızlarına ve yüzlerine boşalmaktan hoşlanır. Bunun gibi insanlarla tanıştım ve bu alışılmadık bir durum değildi.
Ya rıza olmadan?? Peki neden hoşlarına gittiğine karar verdiniz??
Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şey hakkında önceden konuşabilirsiniz.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Ksenofont: 19 Mar 2024, 11:43
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:31

Eğer bu karşılıklı rıza ile yapılıyorsa, hiç de aşağılayıcı değildir.
Sizi temin ederim ki pek çok kız bundan hoşlanır eğer ağza ve yüze boşalırlarsa. Bunun gibi insanlarla tanıştım ve bu alışılmadık bir durum değildi.
Ya rıza olmadan?? Peki neden hoşlarına gittiğine karar verdiniz??
Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şeyi önceden konuşabilirsiniz.
Konuşmak mı?? Ya spontan seksse! Veya tutkuyla seks!
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:44
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:31 İzin alınmadan ne yapılır?? Peki neden hoşlarına gittiğine karar verdiniz??
Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şeyi önceden konuşabilirsiniz.
Konuşmak mı?? Ya spontan seksse!
Sorun ne? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniyeliğine durup cevap verin - evet, ama saça değil!
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Ksenofont: 19 Mar 2024, 11:53
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:44
Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla muhatap olmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir. Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şeyi önceden konuşabilirsiniz.
Konuşmak mı?? Ya spontan seksse!
Sorun ne? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniye durup cevap verin - evet ama saç değil!
Hayal gücünüz gibi görünüyor! Gerçekte bunu hiç duymadım......
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:58
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:44 Tartışılsın mı? Ya spontan seksse!
Sorun ne? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniye durup cevap verin - evet ama saç değil!
Hayal gücünüz gibi görünüyor! Gerçekte bunu hiç duymamıştım......
Bu benim seks hayatım. Seks sırasında böyle bir iletişimin bir erkeği ne kadar heyecanlandırdığını hayal bile edemezsiniz. Eylemlerinizin ne zaman partneriniz için sorun yaratabileceğini her zaman sormanız gerektiğine inanıyorum.
Partnerinizin korumayı kullanıp kullanmadığını bilmiyorsanız, izin alınması gerekir. Peki yüz neden daha kötü?! Sperm alerjiniz olabilir.
Evet, arzularınızı ve prensip olarak sizi umursamayan erkekler var. Ancak bu tür insanlarla iletişim kurmak sizin seçiminizdir.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Anatolik
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Hadi, burada dolandırıldık, itiraf et en azından kendine. Avucunuzun içindeki en iyi şey nedir? :-D :haha:
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Ksenofont: 19 Mar 2024, 12:08
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:58
Sorun nedir? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniye durup cevap verin - evet ama saç değil!
Hayal gücünüz gibi görünüyor! Gerçekte bunu hiç duymamıştım......
Bu benim seks hayatım. Seks sırasında böyle bir iletişimin bir erkeği ne kadar heyecanlandırdığını hayal bile edemezsiniz. Eylemlerinizin ne zaman partneriniz için sorun yaratabileceğini her zaman sormanız gerektiğine inanıyorum.
Partnerinizin korumayı kullanıp kullanmadığını bilmiyorsanız, izin alınması gerekir. Peki yüz neden daha kötü?! Sperm alerjiniz olabilir.
Evet, arzularınızı ve prensip olarak sizi umursamayan erkekler var. Ancak bu tür insanlarla iletişim kurmak sizin tercihinizdir.
Yukarıdakilere göre tutkulu seks yapmadığınızı belirtmek isterim. Bana her zaman sorsaydın, bu bir "serseri" olurdu.....Ayrıca olası hastalıkları ve intoleransları da mı soruyorsun? Bu bütün akşam sürecek.... :muza:
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:31 Ya izin olmadan?? Peki neden beğendiklerine karar verdiniz?
Onay olmadan bitirmedim. Ve bu her zaman önceden tartışılır.
Neden karar verdim? Muhtemelen bunu kızın memnun yüzüne ve kendi sözlerine göre değerlendirdim.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 13:08
lanaaas341: 19 Mar 2024, 11:31 Ya izin olmadan?? Peki neden beğendiklerine karar verdiniz?
Onay olmadan bitirmedim. Ve bu her zaman önceden tartışılır.
Neden karar verdim? Muhtemelen bunu kızın memnun yüzüne ve kendi sözlerine göre değerlendirdim.
Ya spontane seks olsaydı?? Memnun yüz.... Gurur duyuyoruz....
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:21 Ya kendiliğinden seks olursa?? Memnun yüz.... Gurur duyuyoruz...
Eğer seks güvenilir bir partnerle spontane bir şekilde gerçekleşiyorsa, neyin mümkün olduğunu ve neyin mümkün olduğunu biliyorum hayır, bir kızın neyi sevip neyi sevmediği. If spontan seks spontane bir partnerle, o zaman yüzünüze boşalmanıza gerek kalmaz. Ancak prensip olarak bu tür bağlantılardan kaçınmaya çalışıyorum.

Bu arada, forumdaki mesajlara her zaman şüpheyle yaklaşmamalısınız. İnan bana, olup biteni oldukça gerçekçi değerlendiriyorum ve kendimi hiç övmüyorum. Ben zaten büyük bir çocuğum ve gençlik cesaretinin üstesinden geldim.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 13:37
lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:21 Ya kendiliğinden seks olursa?? Memnun yüz.... Gurur duyuyoruz...
Eğer seks güvenilir bir partnerle spontane bir şekilde gerçekleşiyorsa, neyin mümkün olduğunu ve neyin mümkün olduğunu biliyorum hayır, bir kızın neyi sevip neyi sevmediği. If spontan seks spontane bir partnerle, o zaman yüzünüze boşalmanıza gerek kalmaz. Ancak prensip olarak bu tür bağlantılardan kaçınmaya çalışıyorum.

Bu arada, forumdaki mesajlara her zaman şüpheyle yaklaşmamalısınız. İnan bana, olup biteni oldukça gerçekçi değerlendiriyorum ve kendimi hiç övmüyorum. Ben zaten büyük bir çocuğum ve gençliğin kabadayılığını aştım.
Spontane seks hakkında; romantik değil misin? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum... eğer büyük bir çocuksanız dikkatlice okuyun.
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:40 Kendiliğinden seks hakkında - romantik değil misin?? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum....Eğer büyük bir çocuksan dikkatlice oku.
Üzgünüm, yanlış anladım.
Ve yine de ...kalıcı bir partnerle sürekli iltifat etmek imkansızdır. Bir insanı neyin sarhoş ettiğini ve baskı altındayken ne yaptığını görebilirsiniz.

Romantizme gelince: İki spontan seks vakasını anlattım. Hangisini romantizmle ilişkilendiriyorsunuz?
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 13:45
lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:40 Spontane seks hakkında; romantik değil misin? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum....Eğer büyük bir çocuksan dikkatlice oku.
Üzgünüm, yanlış anladım.
Ve yine de ...kalıcı bir partnerle sürekli iltifat etmek imkansızdır. Bir insanı neyin sarhoş ettiğini ve baskı altındayken ne yaptığını görebilirsiniz.

Romantizme gelince: İki spontan seks vakasını anlattım. Hangisini romantizmle bağdaştırıyorsunuz?
Beğenmeseniz bile pohpohladığınızda bile kafayı bulabilirsiniz. Kadınları pek iyi tanımıyorsunuz... Romantik spontane seksspontane bir partnerle!
These users thanked the author lanaaas341 for the post:
Sibiryak89
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:48 Romantizm spontan seks kendiliğinden bir partnerle!
Ömür boyu kendiliğinden seks Toplamda üç kez yaşadım ve hiçbir durumda bu kadar çılgınca deneyim yaşamadım düzenli partnerimle yaşadığım zevk. Benim romantik olmadığımı düşünebilirsin.
Şahsen bana öyle geliyor ki, en güzel ve en ateşli ama tanıdık olmayan kadınla bile tamamen rahatlamak ve gevşemek imkansız. O kişiyi tanımanız ve ona güvenmeniz gerekir, o zaman seks harika olur.
Gündelik seksi inkar etmediğimi unutmayın, ancak KİŞİSEL OLARAK BENİM İÇİN bu daha az kaliteli.
These users thanked the author Anatolik for the post:
Fargal94
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 14:07
lanaaas341: 19 Mar 2024, 13:48 Romantizm spontan seks kendiliğinden bir partnerle!
Bir ömür boyu kendiliğinden seks Toplamda üç kez yaşadım ve hiçbirinde yapmadım Kalıcı bir partnerle yaşadığım çılgın hazzı yaşadım. Benim romantik olmadığımı düşünebilirsin.
Şahsen bana öyle geliyor ki, en güzel ve en ateşli ama tanıdık olmayan kadınla bile tamamen rahatlamak ve gevşemek imkansız. O kişiyi tanımanız ve ona güvenmeniz gerekir, o zaman seks harika olur.
Gündelik seksi inkar etmediğimi unutmayın, ancak KİŞİSEL OLARAK BENİM İÇİN daha düşük kalitededir.
Katılmıyorum! Yenilik, çeker ve çılgınca heyecanlandırır... Her ne kadar herkesin kendine göre....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
Sibiryak89, utandım
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 19 Mar 2024, 14:11 Kabul etmiyorum! Yenilik, cezbeder ve çılgınca heyecanlandırır.......Herkes için kendine göre....
Anlaşılan öyle değil her yenilik sizin için son derece heyecan vericidir. Mesela yüze boşalmak..
Bu arada ağza boşalmak hakkında ne söyleyebilirsiniz?
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 14:27
lanaaas341: 19 Mar 2024, 14:11 Kabul etmiyorum! Yenilik, cezbeder ve çılgınca heyecanlandırır.......Herkes için kendine göre....
Anlaşılan öyle değil her yenilik sizin için son derece heyecan vericidir. Mesela yüze boşalmak..
Bu arada ağza boşalmaya ne dersin?
Neden...almak yüzdeki sperm egzotik ve ahlaksızdır, heyecanlandırır. Ancak ağıza gelince, bu spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenektir....
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
Sibiryak89, utandım, İskender
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

lanaaas341: 19 Mar 2024, 14:33yüzünüze sperm gelmesi egzotik ve ahlaksız bir davranıştır, heyecanlandırır
Heyecan verici mi yoksa aşağılayıcı mı? Bir şekilde kafam karıştı.

59 saniye sonra gönderildi:
Ama ağızda bu, spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenek....
Hiç boşalmadım tanımadığın bir kadının ağzından.
Ne?!! Bu gerçekten ilginç olurdu :wink: :wink:
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!

Anatolich: 19 Mar 2024, 14:46
lanaaas341: 19 Mar 2024, 14:33 Yüzünüze sperm gelmesi egzotik ve ahlaksız bir davranıştır, heyecanlandırır
Heyecan verici mi yoksa aşağılayıcı mı? Bir şekilde kafam karıştı.

59 saniye sonra gönderildi:
Ama ağızda bu, spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenek....
Hiç boşalmadım tanımadığın bir kadının ağzından.
Ne?!! Bu gerçekten ilginç olurdu :wink: :wink:
Bir kadın için seks, zaten yazdım , bu heyecan verici bir tür aşağılanmadır.... bedensel zevklerin bir karışımıdır...
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
Psvnl’ni, Sibiryak89, utandım
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

lanaaas341,
Yapmanız zor anlamak. Spontan seks ilk kez gördüğünüz, size sormadan yüzünüzü spermle kaplayan bir partnerle. Bu romantizm değil, bu hayvan seksi. Evet, bende de yoktu. Kadınları aşağılamayı, onlara kaba davranmayı ve sekste sadece kendi çıkarlarımın peşinde koşmayı sevmiyorum.
Benimle yakın ilişkiye giren bir kadının kendini aşağılanmış hissetmesinden hoşlanmıyorum. Sevildiğini hissetmesini istiyorum.
Ama dedikleri gibi herkes bundan hoşlanıyor.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Psvnl’ni, Anatolik, Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Şalun70 »

Ksenofont: 19 Mar 2024, 16:31 Anlaşılması zor birisiniz. Spontan seks ilk kez gördüğünüz, size sormadan yüzünüzü spermle kaplayan bir partnerle. Bu romantizm değil, bu hayvan seksi. Evet, bende de yoktu. Kadınları aşağılamayı, onlara kaba davranmayı ve sekste sadece kendi çıkarlarımın peşinde koşmayı sevmiyorum. Benimle yakın ilişkiye giren bir kadının kendini aşağılanmış hissetmesinden hoşlanmıyorum. Sevildiğini hissetmesini istiyorum.
Ama dedikleri gibi herkes bundan hoşlanır.
Kadınlar farklıdır... Herkes değil sperm yüzü aşağılıyor alır! Ben de güzel hanımlarımızı küçük düşürmekten hoşlanmam ama benden özellikle yüzlerindeki veya vücudun diğer kısımlarındaki (sırt, göğüs, karın) spermleri boşaltmamı isteyen ve daha sonra bunu özel bir aletle kendilerine süren kadınlarım oldu. kozmetik olarak sperm.
Sevdiğiniz kadının en sevdiği kremi inkar ederseniz, sizin tarafınızdan pek sevildiğini hissetmeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle bu konuda karar verirken partnerinizin isteklerini de dikkate alın diye düşünüyorum.
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Ahah »

Ve dudaklara boşalmak - yüze mi sayılıyor yoksa hala dudaklarda mı?
Yüzüme boşalmayı sevmiyorum ama dudaklara boşalmayı seviyorum... :ayyy:
These users thanked the author Ahah for the post:
Psvnl’ni
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Servis »

Birçok kadın bundan hoşlanıyor. Böyle bir şey var. Sperm en iyi kırışıklık önleyici kremdir. Böylece onu bir kısmını yüze, bir kısmını da göğüse sürtüyorlar.
These users thanked the author Servis for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

Passiv_anal’nyi: 17 Mar 2024, 04:17
Truwor: 17 Mar 2024, 01:39 Karının zevki, durumu, sempatisi ve başka bir erkeğe karşı hoş algısı tüm kısıtlamaları ortadan kaldırır. Bir arkadaşım karısının vücudundaki spermini yalıyor ve karısını öpüyor, ben de arkadaşımın spermini benimki gibi karısının vücudundan yalıyorum ve ayrıca karımı da tam bir uyarılma içinde öpüyorum. Arkadaşımın sikini karımın ağzına doğru çektiğimde ve arkadaşım karımın ağzına boşaldığında, o bana dönüyor ve ağzı arkadaşının spermiyle dolu olarak beni öpüyor; ben de onun sikini elimde tutmaya devam ediyorum. Harika ve son derece heyecan verici.
Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk verici, ailede en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemez ’s 127814;💦’ 127825;
Burada arkadaşımızın eşi kadar çekici olması benim için de çok önemli. Hoş, yaşlı bir adam, karımı seviyor, bize birçok yönden yardımcı oluyor, kibirli değil, çok duyarlı ve özenli. Bazen seksimiz çok ciddidir, bazen de eğlencelidir. Eğlenceli seks sırasında spermi ağızdan ağza aktarırız. Ve ciddi seks sırasında, eşim bir arkadaşından eve döndüğünde ve 69. pozisyondayken, arkadaşımızın amından veya poposundan çıkan erkek spermlerini görünce donup kalıyorum.
These users thanked the author Truwor for the post:
Psvnl’ni
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

Truwor: 29 Mar 2024, 02:44
Passiv_anal’nyi: 17 Mar 2024, 04:17
Truwor: 17 Mar 2024, 01:39 Karısının zevki, durumu, sempatisi ve başka bir erkeğe karşı hoş algısı tüm kısıtlamaları ortadan kaldırır. Bir arkadaşım karısının vücudundaki spermini yalıyor ve karısını öpüyor, ben de arkadaşımın spermini benimki gibi karısının vücudundan yalıyorum ve ayrıca karımı da tam bir uyarılma içinde öpüyorum. Arkadaşımın sikini karımın ağzına doğru çektiğimde ve arkadaşım karımın ağzına boşaldığında, o bana dönüyor ve ağzı arkadaşının spermiyle dolu olarak beni öpüyor; ben de onun sikini elimde tutmaya devam ediyorum. Harika ve son derece heyecan verici.
Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk verici, ailede en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemez ’s 127814;💦’ 127825;
Burada arkadaşımızın eşi kadar çekici olması benim için de çok önemli. Hoş, yaşlı bir adam, karımı seviyor, bize birçok yönden yardımcı oluyor, kibirli değil, çok duyarlı ve özenli. Bazen seksimiz çok ciddidir, bazen de eğlencelidir. Eğlenceli seks sırasında spermi ağızdan ağza aktarırız. Ve ciddi seks sırasında, eşim bir arkadaşından eve döndüğünde ve 69. pozisyondayken, arkadaşımızın amından veya poposundan çıkan erkek spermlerini görünce donup kalıyorum.
nMmmmm……… ne kadar lezzetli, arkadaşımla seviştikten sonra karımın sperm dolu deliklerini yalamayı seviyorum, söylediğin her şey doğru, seni tamamen destekliyorum
These users thanked the author Psvnl’ni for the post:
Truwor
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
Psvnl’ni, Sibiryak89, Alesya, Audi
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Truwor »

Passiv_anal’nyi: 29 Mar 2024, 03:10
Truwor: 29 Mar 2024, 02:44
Passiv_anal’nyi: 17 Mar 2024, 04:17 Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk veren, ailedeki en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemez  🍆💦 🍑
nMmmmm ……… ne kadar lezzetli, bir arkadaşımla seviştikten sonra eşimin sperm sızan deliklerini yalamayı seviyorum, söyledikleriniz doğru, sizi tamamen destekliyorum
Karınız fışkırdığında ağzına sıvı almak da daha az hoş değil.
These users thanked the author Truwor for the post:
Psvnl’ni
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
Alesya, Audi
Ahah
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1875
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by Ahah »

Yüzüme boşalmayı sevmiyorum - dudaklarıma boşalmayı seviyorum.
https://i.postimg.cc/j5GX6fBd/43777251.gif
These users thanked the author Ahah for the post (total 6):
Oleg257, Psvnl’ni, Sibiryak89, Fargal94, Didudo, Audi
Psvnl’ni
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 768
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Psvnl’ni »

AxAX: 16 Apr 2024, 23:48 Yüzüme boşalmayı sevmiyorum - dudaklarıma boşalmayı seviyorum.
https://i.postimg.cc/j5GX6fBd/43777251.gif
Шикарно, я уже чувствую как сольюсь с ней в страстном поцелуе и слижу всю сперму ее самца, ммммммммм………….. невероятно возбуждающе
These users thanked the author Psvnl’ni for the post:
Ahah
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Spontan seks her zaman eğitim kampındaydı, şimdi iş gezilerinde, hoşuma gidiyor, bir gün, iki seks ve sonsuza kadar kaçmak, aşk yok, sümük yok, yükümlülük yok&#128522 ;
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Psvnl’ni, Ahah
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Samara »

Yüzüme boşalmayı severim ama günlük yaşamda bu çok nadirdir, sonrasında karımın cildinde tahriş olur, bu hemen kendini gösterir ve birkaç gün kalır, bu yüzden am ya da ağza boşalırım ve o gerçekten amın içinde olmasını seviyor, orada değilse alınıyor)
These users thanked the author Samara for the post (total 3):
Sibiryak89, Psvnl’ni, Ahah
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by İskender »

Tania: 17 Mar 2024, 03:30 Dürüst olmak gerekirse bunda iyi bir şey görmüyorum. Ama güçlü taraf bundan o kadar hoşlanıyor ki (tuhaf ama...) bazen onlara teslim olmak zorunda kalıyorsunuz.

Bir gördüm Birkaç kez yanlışlıkla spermin yüzüne düşen bir damla tahrişe neden oldu. Bu yüzden ben de dikkatli davranıyorum. Bu daha önce uygulanmadı, bu yüzden bu zevki modaya bir tür saygı olarak görüyorum. Ama "işçilerin" isteği üzerine bunu reddetmiyorum.
These users thanked the author İskender for the post:
Psvnl’ni
v2024
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 86
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by v2024 »

Passiv_anal’nyi: 14 Mar 2024, 04:59 Truwor: ↑14 Mart 2024, 04:43
ir arkadaşım ve eşim her zaman bir kadının (ve aynı zamanda bir erkeğin) içine boşalmanız gerektiğini iddia ediyor , bir partnerde, vücutta . Erkek spermi partnerin vücuduna girmeli ve orada kalmalıdır. Doğanın amacı budur. Ayrıca kadının çocuğu beslemesinde olduğu gibi anne sütünün havayla temas edip memeden doğrudan çocuğun ağzına girmemesi gerekirken, erkek sperminin de havayla temas ederek partnerin vücuduna girmemesi gerekir. havadan geçmeden.
Arkadaşımızın karısının da onu yutmaya vakti olmadığında ağzına ne kadar boşaldığını gördüm cum onun ağzından sızıyor. Ama bir defasında yüzüne geldi. Harikaydı! Penisinden sperm fışkırması çok güçlüydü ve 4-5 saniye, belki 6-7 saniye sürüyordu. Bana orgazmı çok uzun sürdü gibi geldi. Eşimin neredeyse tüm yüzü, gözleri, burnu, ağzı, boynunun bir kısmı ve saçı kapalıydı ve penisinden sıktığım spermin geri kalanı göğsüne düştü. Karısını ilk öpen oydu.
Böyle anlarda sperm yalamayı, öpmeyi ve tükürüğünü ağızdan ağza sürmeyi seviyorum mmmmmmmm……….. nefis
Ben de spermlerin tamamının partnerde kalması gerektiğini, vücuda bulaşan her şeyin yalanıp içeride yutulması gerektiğini, bir damlasının bile boşa gitmemesi gerektiğini düşünüyorum...
These users thanked the author v2024 for the post (total 4):
Psvnl’ni, Sibiryak89, Ahah, alexey.omelchenko1957
jilet666
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by jilet666 »

Gözlük takan ve seks sırasında bile çıkarmayan kızlara başsağlığı diliyorum
These users thanked the author jilet666 for the post:
Ahah
Derin yüz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Orientation: aseksüel

Unread post by Derin yüz »

razzor666: 18 Apr 2024, 18:23 seks sırasında bile onları çıkarıyorlar
peki lensler ne olacak?
jilet666
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 37

Unread post by jilet666 »

Deepface: 18 Apr 2024, 18:25 ya lensler?
Onları spermle lekelemiş gibisin, daha da kötü değil mi?
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Didudo »

Fotoğraflarda ve resimlerde seksi görünüyor
https://i.postimg.cc/52h4Qmz4/IMG-5786.jpg
These users thanked the author Didudo for the post (total 6):
Psvnl’ni, Alesya, Ahah, Oleg257, Fargal94, Audi