yüzüne boşalmak
-
Автор темыSeks biziz
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
yüzüne boşalmak
Девушки вам нравиться когда ваши мужчины парни кончают вам на лицо
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc /sg1sHWfR/359080246 ... 1200-0.jpg[/img] [/url]
[url=https://postimages.org/][ img]https://i.postimg.cc/ BnysrvtP/359080456 ... 1200-0.jpg[/img][ /url]
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc /sg1sHWfR/359080246 ... 1200-0.jpg[/img] [/url]
[url=https://postimages.org/][ img]https://i.postimg.cc/ BnysrvtP/359080456 ... 1200-0.jpg[/img][ /url]
- These users thanked the author Seks biziz for the post (total 8):
- RedFox, Psvnl’ni, Seks tavuğu, Fargal94, alexey2024, Sibiryak89, Alesya, wikisistemler
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
Re: Yüzüne boşalmak
Ya rıza olmadan?? Peki neden onların bundan hoşlandığına karar verdin?Anatolich: ↑19 Mar 2024, 11:28Karşılıklı rıza ile yapılıyorsa hiç de aşağılayıcı değildir.Penis bir kadının yüzüne sperm tükürdüğünde, bu onu küçük düşürmez mi??? Söylemek istediğin bu mu??
I Sizi temin ederim ki birçok kız ağızlarına ve yüzlerine boşalmaktan hoşlanır. Bunun gibi insanlarla tanıştım ve bu alışılmadık bir durum değildi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şey hakkında önceden konuşabilirsiniz.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 11:31Ya rıza olmadan?? Peki neden hoşlarına gittiğine karar verdiniz??Anatolich: ↑19 Mar 2024, 11:28Karşılıklı rıza ile yapılıyorsa hiç de aşağılayıcı değildir.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 11:12 Bir penis bir kadının yüzüne sperm tükürdüğünde, bu onu küçük düşürmez mi??? Söylemek istediğin bu mu??
I Sizi temin ederim ki birçok kız ağızlarına ve yüzlerine boşalmaktan hoşlanır. Bunun gibi insanlarla tanıştım ve bu alışılmadık bir durum değildi.
-
- Orgazm!
Konuşmak mı?? Ya spontan seksse! Veya tutkuyla seks!Ksenofont: ↑19 Mar 2024, 11:43Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şeyi önceden konuşabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
Sorun ne? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniyeliğine durup cevap verin - evet, ama saça değil!lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 11:44Konuşmak mı?? Ya spontan seksse!Ksenofont: ↑19 Mar 2024, 11:43Rıza olmadan bu şiddettir ve böyle bir adamla uğraşmamanın daha iyi olduğunun açık bir göstergesidir . Her iki partnerin de ağzı ve dili vardır ve onun yardımıyla her şeyi önceden konuşabilirsiniz.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 11:31 İzin alınmadan ne yapılır?? Peki neden hoşlarına gittiğine karar verdiniz??
-
- Orgazm!
Hayal gücünüz gibi görünüyor! Gerçekte bunu hiç duymadım......Ksenofont: ↑19 Mar 2024, 11:53Sorun ne? Sevgilim, oral seks sırasında partnerimin kafasının önünde diz çökerek yüzüne boşalabilir miyim? Başını sallayabilirsin. Veya bir saniye durup cevap verin - evet ama saç değil!
-
- Nirvana’dayım
Partnerinizin korumayı kullanıp kullanmadığını bilmiyorsanız, izin alınması gerekir. Peki yüz neden daha kötü?! Sperm alerjiniz olabilir.
Evet, arzularınızı ve prensip olarak sizi umursamayan erkekler var. Ancak bu tür insanlarla iletişim kurmak sizin seçiminizdir.
Bu benim seks hayatım. Seks sırasında böyle bir iletişimin bir erkeği ne kadar heyecanlandırdığını hayal bile edemezsiniz. Eylemlerinizin ne zaman partneriniz için sorun yaratabileceğini her zaman sormanız gerektiğine inanıyorum.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 11:58Hayal gücünüz gibi görünüyor! Gerçekte bunu hiç duymamıştım......
Partnerinizin korumayı kullanıp kullanmadığını bilmiyorsanız, izin alınması gerekir. Peki yüz neden daha kötü?! Sperm alerjiniz olabilir.
Evet, arzularınızı ve prensip olarak sizi umursamayan erkekler var. Ancak bu tür insanlarla iletişim kurmak sizin seçiminizdir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
Hadi, burada dolandırıldık, itiraf et en azından kendine. Avucunuzun içindeki en iyi şey nedir?
:haha:

-
- Orgazm!
Yukarıdakilere göre tutkulu seks yapmadığınızı belirtmek isterim. Bana her zaman sorsaydın, bu bir "serseri" olurdu.....Ayrıca olası hastalıkları ve intoleransları da mı soruyorsun? Bu bütün akşam sürecek....Ksenofont: ↑19 Mar 2024, 12:08Bu benim seks hayatım. Seks sırasında böyle bir iletişimin bir erkeği ne kadar heyecanlandırdığını hayal bile edemezsiniz. Eylemlerinizin ne zaman partneriniz için sorun yaratabileceğini her zaman sormanız gerektiğine inanıyorum.
Evet, arzularınızı ve prensip olarak sizi umursamayan erkekler var. Ancak bu tür insanlarla iletişim kurmak sizin tercihinizdir.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Neden karar verdim? Muhtemelen bunu kızın memnun yüzüne ve kendi sözlerine göre değerlendirdim.
Onay olmadan bitirmedim. Ve bu her zaman önceden tartışılır.
Neden karar verdim? Muhtemelen bunu kızın memnun yüzüne ve kendi sözlerine göre değerlendirdim.
-
- Orgazm!
Ya spontane seks olsaydı?? Memnun yüz.... Gurur duyuyoruz....
-
- Sürtünmeler
Bu arada, forumdaki mesajlara her zaman şüpheyle yaklaşmamalısınız. İnan bana, olup biteni oldukça gerçekçi değerlendiriyorum ve kendimi hiç övmüyorum. Ben zaten büyük bir çocuğum ve gençlik cesaretinin üstesinden geldim.
Eğer seks güvenilir bir partnerle spontane bir şekilde gerçekleşiyorsa, neyin mümkün olduğunu ve neyin mümkün olduğunu biliyorum hayır, bir kızın neyi sevip neyi sevmediği. If spontan seks spontane bir partnerle, o zaman yüzünüze boşalmanıza gerek kalmaz. Ancak prensip olarak bu tür bağlantılardan kaçınmaya çalışıyorum.
Bu arada, forumdaki mesajlara her zaman şüpheyle yaklaşmamalısınız. İnan bana, olup biteni oldukça gerçekçi değerlendiriyorum ve kendimi hiç övmüyorum. Ben zaten büyük bir çocuğum ve gençlik cesaretinin üstesinden geldim.
-
- Orgazm!
Spontane seks hakkında; romantik değil misin? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum... eğer büyük bir çocuksanız dikkatlice okuyun.Anatolich: ↑19 Mar 2024, 13:37Eğer seks güvenilir bir partnerle spontane bir şekilde gerçekleşiyorsa, neyin mümkün olduğunu ve neyin mümkün olduğunu biliyorum hayır, bir kızın neyi sevip neyi sevmediği. If spontan seks spontane bir partnerle, o zaman yüzünüze boşalmanıza gerek kalmaz. Ancak prensip olarak bu tür bağlantılardan kaçınmaya çalışıyorum.
Bu arada, forumdaki mesajlara her zaman şüpheyle yaklaşmamalısınız. İnan bana, olup biteni oldukça gerçekçi değerlendiriyorum ve kendimi hiç övmüyorum. Ben zaten büyük bir çocuğum ve gençliğin kabadayılığını aştım.
-
- Sürtünmeler
Ve yine de ...kalıcı bir partnerle sürekli iltifat etmek imkansızdır. Bir insanı neyin sarhoş ettiğini ve baskı altındayken ne yaptığını görebilirsiniz.
Romantizme gelince: İki spontan seks vakasını anlattım. Hangisini romantizmle ilişkilendiriyorsunuz?
Üzgünüm, yanlış anladım.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 13:40 Kendiliğinden seks hakkında - romantik değil misin?? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum....Eğer büyük bir çocuksan dikkatlice oku.
Ve yine de ...kalıcı bir partnerle sürekli iltifat etmek imkansızdır. Bir insanı neyin sarhoş ettiğini ve baskı altındayken ne yaptığını görebilirsiniz.
Romantizme gelince: İki spontan seks vakasını anlattım. Hangisini romantizmle ilişkilendiriyorsunuz?
-
- Orgazm!
Beğenmeseniz bile pohpohladığınızda bile kafayı bulabilirsiniz. Kadınları pek iyi tanımıyorsunuz... Romantik spontane seksspontane bir partnerle!Anatolich: ↑19 Mar 2024, 13:45Üzgünüm, yanlış anladım.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 13:40 Spontane seks hakkında; romantik değil misin? Kadınların dalkavukluğundan bahsediyorum....Eğer büyük bir çocuksan dikkatlice oku.
Romantizme gelince: İki spontan seks vakasını anlattım. Hangisini romantizmle bağdaştırıyorsunuz?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Şahsen bana öyle geliyor ki, en güzel ve en ateşli ama tanıdık olmayan kadınla bile tamamen rahatlamak ve gevşemek imkansız. O kişiyi tanımanız ve ona güvenmeniz gerekir, o zaman seks harika olur.
Gündelik seksi inkar etmediğimi unutmayın, ancak KİŞİSEL OLARAK BENİM İÇİN bu daha az kaliteli.
Ömür boyu kendiliğinden seks Toplamda üç kez yaşadım ve hiçbir durumda bu kadar çılgınca deneyim yaşamadım düzenli partnerimle yaşadığım zevk. Benim romantik olmadığımı düşünebilirsin.
Şahsen bana öyle geliyor ki, en güzel ve en ateşli ama tanıdık olmayan kadınla bile tamamen rahatlamak ve gevşemek imkansız. O kişiyi tanımanız ve ona güvenmeniz gerekir, o zaman seks harika olur.
Gündelik seksi inkar etmediğimi unutmayın, ancak KİŞİSEL OLARAK BENİM İÇİN bu daha az kaliteli.
-
- Orgazm!
Katılmıyorum! Yenilik, çeker ve çılgınca heyecanlandırır... Her ne kadar herkesin kendine göre....Anatolich: ↑19 Mar 2024, 14:07Bir ömür boyu kendiliğinden seks Toplamda üç kez yaşadım ve hiçbirinde yapmadım Kalıcı bir partnerle yaşadığım çılgın hazzı yaşadım. Benim romantik olmadığımı düşünebilirsin.
Gündelik seksi inkar etmediğimi unutmayın, ancak KİŞİSEL OLARAK BENİM İÇİN daha düşük kalitededir.
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 2):
- Sibiryak89, utandım
-
- Sürtünmeler
Bu arada ağza boşalmak hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Anlaşılan öyle değil her yenilik sizin için son derece heyecan vericidir. Mesela yüze boşalmak..lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:11 Kabul etmiyorum! Yenilik, cezbeder ve çılgınca heyecanlandırır.......Herkes için kendine göre....
Bu arada ağza boşalmak hakkında ne söyleyebilirsiniz?
-
- Orgazm!
Neden...almak yüzdeki sperm egzotik ve ahlaksızdır, heyecanlandırır. Ancak ağıza gelince, bu spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenektir....Anatolich: ↑19 Mar 2024, 14:27Anlaşılan öyle değil her yenilik sizin için son derece heyecan vericidir. Mesela yüze boşalmak..lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:11 Kabul etmiyorum! Yenilik, cezbeder ve çılgınca heyecanlandırır.......Herkes için kendine göre....
Bu arada ağza boşalmaya ne dersin?
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Sibiryak89, utandım, İskender
-
- Sürtünmeler
59 saniye sonra gönderildi:
Ne?!! Bu gerçekten ilginç olurdu
Heyecan verici mi yoksa aşağılayıcı mı? Bir şekilde kafam karıştı.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:33yüzünüze sperm gelmesi egzotik ve ahlaksız bir davranıştır, heyecanlandırır
59 saniye sonra gönderildi:
Hiç boşalmadım tanımadığın bir kadının ağzından.Ama ağızda bu, spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenek....
Ne?!! Bu gerçekten ilginç olurdu

-
- Orgazm!
Bir kadın için seks, zaten yazdım , bu heyecan verici bir tür aşağılanmadır.... bedensel zevklerin bir karışımıdır...Anatolich: ↑19 Mar 2024, 14:46Heyecan verici mi yoksa aşağılayıcı mı? Bir şekilde kafam karıştı.lanaaas341: ↑19 Mar 2024, 14:33 Yüzünüze sperm gelmesi egzotik ve ahlaksız bir davranıştır, heyecanlandırır
59 saniye sonra gönderildi:Hiç boşalmadım tanımadığın bir kadının ağzından.Ama ağızda bu, spontan seks ve spontan durumlar için daha kabul edilebilir bir seçenek....
Ne?!! Bu gerçekten ilginç olurdu![]()
![]()
- These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 3):
- Psvnl’ni, Sibiryak89, utandım
-
- Nirvana’dayım
lanaaas341,
Yapmanız zor anlamak. Spontan seks ilk kez gördüğünüz, size sormadan yüzünüzü spermle kaplayan bir partnerle. Bu romantizm değil, bu hayvan seksi. Evet, bende de yoktu. Kadınları aşağılamayı, onlara kaba davranmayı ve sekste sadece kendi çıkarlarımın peşinde koşmayı sevmiyorum.
Benimle yakın ilişkiye giren bir kadının kendini aşağılanmış hissetmesinden hoşlanmıyorum. Sevildiğini hissetmesini istiyorum.
Ama dedikleri gibi herkes bundan hoşlanıyor.
Yapmanız zor anlamak. Spontan seks ilk kez gördüğünüz, size sormadan yüzünüzü spermle kaplayan bir partnerle. Bu romantizm değil, bu hayvan seksi. Evet, bende de yoktu. Kadınları aşağılamayı, onlara kaba davranmayı ve sekste sadece kendi çıkarlarımın peşinde koşmayı sevmiyorum.
Benimle yakın ilişkiye giren bir kadının kendini aşağılanmış hissetmesinden hoşlanmıyorum. Sevildiğini hissetmesini istiyorum.
Ama dedikleri gibi herkes bundan hoşlanıyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Sevdiğiniz kadının en sevdiği kremi inkar ederseniz, sizin tarafınızdan pek sevildiğini hissetmeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle bu konuda karar verirken partnerinizin isteklerini de dikkate alın diye düşünüyorum.
Kadınlar farklıdır... Herkes değil sperm yüzü aşağılıyor alır! Ben de güzel hanımlarımızı küçük düşürmekten hoşlanmam ama benden özellikle yüzlerindeki veya vücudun diğer kısımlarındaki (sırt, göğüs, karın) spermleri boşaltmamı isteyen ve daha sonra bunu özel bir aletle kendilerine süren kadınlarım oldu. kozmetik olarak sperm.Ksenofont: ↑19 Mar 2024, 16:31 Anlaşılması zor birisiniz. Spontan seks ilk kez gördüğünüz, size sormadan yüzünüzü spermle kaplayan bir partnerle. Bu romantizm değil, bu hayvan seksi. Evet, bende de yoktu. Kadınları aşağılamayı, onlara kaba davranmayı ve sekste sadece kendi çıkarlarımın peşinde koşmayı sevmiyorum. Benimle yakın ilişkiye giren bir kadının kendini aşağılanmış hissetmesinden hoşlanmıyorum. Sevildiğini hissetmesini istiyorum.
Ama dedikleri gibi herkes bundan hoşlanır.
Sevdiğiniz kadının en sevdiği kremi inkar ederseniz, sizin tarafınızdan pek sevildiğini hissetmeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle bu konuda karar verirken partnerinizin isteklerini de dikkate alın diye düşünüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Ve dudaklara boşalmak - yüze mi sayılıyor yoksa hala dudaklarda mı?
Yüzüme boşalmayı sevmiyorum ama dudaklara boşalmayı seviyorum... :ayyy:
Yüzüme boşalmayı sevmiyorum ama dudaklara boşalmayı seviyorum... :ayyy:
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 4 years 8 months
Birçok kadın bundan hoşlanıyor. Böyle bir şey var. Sperm en iyi kırışıklık önleyici kremdir. Böylece onu bir kısmını yüze, bir kısmını da göğüse sürtüyorlar.
- These users thanked the author Servis for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Burada arkadaşımızın eşi kadar çekici olması benim için de çok önemli. Hoş, yaşlı bir adam, karımı seviyor, bize birçok yönden yardımcı oluyor, kibirli değil, çok duyarlı ve özenli. Bazen seksimiz çok ciddidir, bazen de eğlencelidir. Eğlenceli seks sırasında spermi ağızdan ağza aktarırız. Ve ciddi seks sırasında, eşim bir arkadaşından eve döndüğünde ve 69. pozisyondayken, arkadaşımızın amından veya poposundan çıkan erkek spermlerini görünce donup kalıyorum.Passiv_anal’nyi: ↑17 Mar 2024, 04:17Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk verici, ailede en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemezTruwor: ↑17 Mar 2024, 01:39 Karının zevki, durumu, sempatisi ve başka bir erkeğe karşı hoş algısı tüm kısıtlamaları ortadan kaldırır. Bir arkadaşım karısının vücudundaki spermini yalıyor ve karısını öpüyor, ben de arkadaşımın spermini benimki gibi karısının vücudundan yalıyorum ve ayrıca karımı da tam bir uyarılma içinde öpüyorum. Arkadaşımın sikini karımın ağzına doğru çektiğimde ve arkadaşım karımın ağzına boşaldığında, o bana dönüyor ve ağzı arkadaşının spermiyle dolu olarak beni öpüyor; ben de onun sikini elimde tutmaya devam ediyorum. Harika ve son derece heyecan verici.![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
nMmmmm……… ne kadar lezzetli, arkadaşımla seviştikten sonra karımın sperm dolu deliklerini yalamayı seviyorum, söylediğin her şey doğru, seni tamamen destekliyorumTruwor: ↑29 Mar 2024, 02:44Burada arkadaşımızın eşi kadar çekici olması benim için de çok önemli. Hoş, yaşlı bir adam, karımı seviyor, bize birçok yönden yardımcı oluyor, kibirli değil, çok duyarlı ve özenli. Bazen seksimiz çok ciddidir, bazen de eğlencelidir. Eğlenceli seks sırasında spermi ağızdan ağza aktarırız. Ve ciddi seks sırasında, eşim bir arkadaşından eve döndüğünde ve 69. pozisyondayken, arkadaşımızın amından veya poposundan çıkan erkek spermlerini görünce donup kalıyorum.Passiv_anal’nyi: ↑17 Mar 2024, 04:17Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk verici, ailede en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemezTruwor: ↑17 Mar 2024, 01:39 Karısının zevki, durumu, sempatisi ve başka bir erkeğe karşı hoş algısı tüm kısıtlamaları ortadan kaldırır. Bir arkadaşım karısının vücudundaki spermini yalıyor ve karısını öpüyor, ben de arkadaşımın spermini benimki gibi karısının vücudundan yalıyorum ve ayrıca karımı da tam bir uyarılma içinde öpüyorum. Arkadaşımın sikini karımın ağzına doğru çektiğimde ve arkadaşım karımın ağzına boşaldığında, o bana dönüyor ve ağzı arkadaşının spermiyle dolu olarak beni öpüyor; ben de onun sikini elimde tutmaya devam ediyorum. Harika ve son derece heyecan verici.![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
https://i.postimg.cc/FRPdhPwq/Viola-Bailey-s.gif
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
https://i.postimg.cc/rz28Txy3/xhamster-com-462030-cumsh-ot-mistake-240p.gif
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
https://i.postimg.cc/rz28Txy3/xhamster-com-462030-cumsh-ot-mistake-240p.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 4):
- Psvnl’ni, Sibiryak89, Alesya, Audi
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
Karınız fışkırdığında ağzına sıvı almak da daha az hoş değil.Passiv_anal’nyi: ↑29 Mar 2024, 03:10nMmmmm ……… ne kadar lezzetli, bir arkadaşımla seviştikten sonra eşimin sperm sızan deliklerini yalamayı seviyorum, söyledikleriniz doğru, sizi tamamen destekliyorumTruwor: ↑29 Mar 2024, 02:44Burada arkadaşımızın eşi kadar çekici olması benim için de çok önemli. Hoş, yaşlı bir adam, karımı seviyor, bize birçok yönden yardımcı oluyor, kibirli değil, çok duyarlı ve özenli. Bazen seksimiz çok ciddidir, bazen de eğlencelidir. Eğlenceli seks sırasında spermi ağızdan ağza aktarırız. Ve ciddi seks sırasında, eşim bir arkadaşından eve döndüğünde ve 69. pozisyondayken, arkadaşımızın amından veya poposundan çıkan erkek spermlerini görünce donup kalıyorum.Passiv_anal’nyi: ↑17 Mar 2024, 04:17 Truwor, bunların hepsi akıllara durgunluk veren, ailedeki en yüksek düzeyde zevk, sevgi ve güven, paha biçilemez![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
https://i.postimg.cc/8P83wZBg/xhamster-com-2240383-collared-wife-takes-daytime-outdo-or-facial-240p.gif
Отправлено спустя 56 секунд:
https://i.postimg.cc/28fcnVrz/xhamster-com-648389-super-russian-fuc-k-240p.gif
Отправлено спустя 56 секунд:
https://i.postimg.cc/28fcnVrz/xhamster-com-648389-super-russian-fuc-k-240p.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
- Alesya, Audi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
Yüzüme boşalmayı sevmiyorum - dudaklarıma boşalmayı seviyorum.
https://i.postimg.cc/j5GX6fBd/43777251.gif
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
- Registered for: 1 year 4 months
Шикарно, я уже чувствую как сольюсь с ней в страстном поцелуе и слижу всю сперму ее самца, ммммммммм………….. невероятно возбуждающеAxAX: ↑16 Apr 2024, 23:48 Yüzüme boşalmayı sevmiyorum - dudaklarıma boşalmayı seviyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Spontan seks her zaman eğitim kampındaydı, şimdi iş gezilerinde, hoşuma gidiyor, bir gün, iki seks ve sonsuza kadar kaçmak, aşk yok, sümük yok, yükümlülük yok
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Psvnl’ni, Ahah
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 5 months
Yüzüme boşalmayı severim ama günlük yaşamda bu çok nadirdir, sonrasında karımın cildinde tahriş olur, bu hemen kendini gösterir ve birkaç gün kalır, bu yüzden am ya da ağza boşalırım ve o gerçekten amın içinde olmasını seviyor, orada değilse alınıyor)
- These users thanked the author Samara for the post (total 3):
- Sibiryak89, Psvnl’ni, Ahah
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
Bir gördüm Birkaç kez yanlışlıkla spermin yüzüne düşen bir damla tahrişe neden oldu. Bu yüzden ben de dikkatli davranıyorum. Bu daha önce uygulanmadı, bu yüzden bu zevki modaya bir tür saygı olarak görüyorum. Ama "işçilerin" isteği üzerine bunu reddetmiyorum.
Bir gördüm Birkaç kez yanlışlıkla spermin yüzüne düşen bir damla tahrişe neden oldu. Bu yüzden ben de dikkatli davranıyorum. Bu daha önce uygulanmadı, bu yüzden bu zevki modaya bir tür saygı olarak görüyorum. Ama "işçilerin" isteği üzerine bunu reddetmiyorum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Ben de spermlerin tamamının partnerde kalması gerektiğini, vücuda bulaşan her şeyin yalanıp içeride yutulması gerektiğini, bir damlasının bile boşa gitmemesi gerektiğini düşünüyorum...Passiv_anal’nyi: ↑14 Mar 2024, 04:59 Truwor: ↑14 Mart 2024, 04:43
ir arkadaşım ve eşim her zaman bir kadının (ve aynı zamanda bir erkeğin) içine boşalmanız gerektiğini iddia ediyor , bir partnerde, vücutta . Erkek spermi partnerin vücuduna girmeli ve orada kalmalıdır. Doğanın amacı budur. Ayrıca kadının çocuğu beslemesinde olduğu gibi anne sütünün havayla temas edip memeden doğrudan çocuğun ağzına girmemesi gerekirken, erkek sperminin de havayla temas ederek partnerin vücuduna girmemesi gerekir. havadan geçmeden.
Arkadaşımızın karısının da onu yutmaya vakti olmadığında ağzına ne kadar boşaldığını gördüm cum onun ağzından sızıyor. Ama bir defasında yüzüne geldi. Harikaydı! Penisinden sperm fışkırması çok güçlüydü ve 4-5 saniye, belki 6-7 saniye sürüyordu. Bana orgazmı çok uzun sürdü gibi geldi. Eşimin neredeyse tüm yüzü, gözleri, burnu, ağzı, boynunun bir kısmı ve saçı kapalıydı ve penisinden sıktığım spermin geri kalanı göğsüne düştü. Karısını ilk öpen oydu.
Böyle anlarda sperm yalamayı, öpmeyi ve tükürüğünü ağızdan ağza sürmeyi seviyorum mmmmmmmm……….. nefis
- These users thanked the author v2024 for the post (total 4):
- Psvnl’ni, Sibiryak89, Ahah, alexey.omelchenko1957
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Orientation: aseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Fotoğraflarda ve resimlerde seksi görünüyor
https://i.postimg.cc/52h4Qmz4/IMG-5786.jpg
https://i.postimg.cc/52h4Qmz4/IMG-5786.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
https://i.postimg.cc/GpQfJVzR/1394736125-amateurcumshots1211.jpg
https://i.postimg.cc/fTt6nHW7/1659947991-4-topdevka-com-p-erotika-konchayut-na-glaza-4.jpg
https://i.postimg.cc/6pCgTyvy/1667039472-59-goliedevushki-pro-p-erotika-dvoinoi-kamshot-na-litso-76.jpg
https://i.postimg.cc/65kF9dTk/1673868822-30-topdevka-com-p-erotika-konchil-devushke-na-volosi-33.jpg
https://i.postimg.cc/mrRq9BYV/275434-beauty-in-disgrace.jpg
https://i.postimg.cc/tJfwn6kV/309BC87.jpg
https://i.postimg.cc/fTt6nHW7/1659947991-4-topdevka-com-p-erotika-konchayut-na-glaza-4.jpg
https://i.postimg.cc/6pCgTyvy/1667039472-59-goliedevushki-pro-p-erotika-dvoinoi-kamshot-na-litso-76.jpg
https://i.postimg.cc/65kF9dTk/1673868822-30-topdevka-com-p-erotika-konchil-devushke-na-volosi-33.jpg
https://i.postimg.cc/mrRq9BYV/275434-beauty-in-disgrace.jpg
https://i.postimg.cc/tJfwn6kV/309BC87.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 130 Replies
- 12855 Views
-
Last post by Alex yapardı