Kadın arkadaşına mastürbasyon yapıyor

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Kadın arkadaşına mastürbasyon yapıyor

Unread post by tenzör »

İnternette erkeklerden kadınların kendilerine mastürbasyon yaptığına dair birçok mesaj var. sevgilileri olmayanlar, bir tür doğaçlama mastürbasyon, örneğin ders sırasında bir öğrenci arkadaşı veya buna benzer bir şey.

Bunun sadece fantezi olduğunu düşünüyorum. Ancak kadınlar bu tür fantezilere daha az eğilimlidir (her ne kadar bazen kadınlar da fantezi kursa da).

Bu nedenle, kadınlardan duymak ilginç; onların da benzer bir şeyleri olmuş mu?
homa515
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 396
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel
 Re: Kadın arkadaşına mastürbasyon yapıyor

Unread post by homa515 »

Hem evlilikten önce hem de sonra birden fazla kez oldu.
These users thanked the author homa515 for the post (total 3):
Audi, Sibiryak89, Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Saç gömlek »

suslik: 11 Aug 2022, 17:33[quote=suslik post_id=98380 time=1660228423 user_id=6993]
İkinci seferde her şey aynı senaryoya göre gerçekleşti, ancak mastürbasyon için kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyduğunda biraz soğuk şarap aldı ağzına koydum ve sonra yavaş bir akışla aletimin üzerine döktüm. bu çok heyecan vericiydi.
Bence ikinizin de çıplak olması, onun sizden çekinmemesi ve dahası, size dokunması gerçeği penisine dokundu ve ona dokunmana izin verdi ...
Genel olarak, bence arkadaşın aslında seks istiyordu ama el frenindeydi. Ve bence onu bu el freninden kurtarmayı başaramadın.
Fakat bu gerekliydi. Ve görünüşe göre onun da senden beklediği şey tam da buydu.

Sanırım ya onu daha çok sarhoş etmek ya da bir şekilde çocukça heyecanlandırmak gerekiyordu. Ve ne birini ne de diğerini yapmadın.
Onu sana vermesi için ikna etmeye başladın. Bence sorun da bu.
Başlangıçta %100 seks beklemeseydi, en başından beri ona dokunmana izin vermezdi, senin önünde çırılçıplak soyunmazdı. Ve hatta daha da önemlisi seninle çıplak olarak jakuziye girmek.

Bu süreçte belki buna benzer bir şeyin olabileceğini düşündü. Kadınların midelerinde kelebekler uçuştuğunu duydunuz mu? Ya da belki de en azından akmasını bekliyordu. Ama görünüşe göre akmıyordu bile, yani fizyolojik düzeyde seks yapma arzusu bile yoktu. Erkekler sertleşir, ancak arzu ortaya çıkarsa kadınlar ORAYA akar.
Ve anlaşılan o ki senin için sertleşmemiş bile.

Sana oral seks yapması için ona yalvarmamalıydın ama bir şekilde onu bu durumdan kurtarmalıydın. Eh, mumlar var, her türlü konuşma var, her yerde, her yerde onu okşuyorlar. Ve bu süreçte daha fazlasını eklemenin zamanı geldi. Pekala, bayıl, oh pekala. Her durumda, onu becerme fırsatın olacak. Eğer bayılmazsa eninde sonunda el frenini çekecek ve üzerinize tırmanacaktır. Ya da içki içmekten bayılırsa, onu yatağına götürebilir ve yarı baygın bir halde sikebilirsiniz.

Ve hatta her şeyi anlaması ve her şeyi çözmesi bile mümkün, ancak bu şekilde, adeta sizin ve kendisinin itibarını koruyacak - sanki bayılmış ve hiçbir şey hatırlamıyor. Her ne kadar gerçekten her şeyi anlayacak ve hatta sizi çok aktif bir şekilde teşvik edecek olsa da. Ama sonra hiçbir şey hatırlamadığımı söyleyecek.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

2. eşimin mastürbasyon yaptığını, Kritik Günlerde hayır işleri yapmayı sevdiğini ısrarla hatırladım😊 artık yoktu🤔
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Olga Vernandi
çoban
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by çoban »

Gençken arkadaşımın kız arkadaşından gerçekten hoşlanıyordum ve o da benden hoşlanıyordu. Bir gün birbirlerine gizli duygularını itiraf ettiler. Kendisi de şunu önerdi: İzin ver sana elimle yardım edeyim. Ve o yardım etti, asla reddetmedi. Yalamayı teklif ettim, o zaman karşı koyamayacağını söyleyerek reddetti. Sadece öpüştüler, göğüsler öpüşmeye izin verdi ve o da göğüslere boşalmak istedi, daha fazlası değil. Bunu beğen olur..
These users thanked the author çoban for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”