Ergenliğe girdiğinde baba-kız ilişkisi
-
Автор темыRem22
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years
Ergenliğe girdiğinde baba-kız ilişkisi
Aynı evde ne kadar rahatlar? Kızlar göğüslerini babalarına gösterir mi? Peki ya sutyenler, külotlar, pedler? Babalarının sutyenlerini görmesinden utanıyorlar mı? Veya beni kuruladıklarında külotlar (özellikle bir çeşit dantel ve tanga ise).
Peki eğer o seksi bir oyuncak bebekse babalar arzularını nasıl bastırırlar? Zaten tayt, çorap ve kısa etek giyiyor musunuz? Ya bir kez daha bir erkekle seks yapmak için dışarı çıkarsa?
Peki eğer o seksi bir oyuncak bebekse babalar arzularını nasıl bastırırlar? Zaten tayt, çorap ve kısa etek giyiyor musunuz? Ya bir kez daha bir erkekle seks yapmak için dışarı çıkarsa?
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Ergenliğe giren baba-kız ilişkisi
Kızlar babaları konusunda utangaç mıdır bilmiyorum ama babam hiç bakmadı kız kardeşlerim seksi olmalarına rağmen onları kendim sikmek istiyorumRem22: ↑29 Sep 2023, 23:12 Aynı evde ne kadar rahatlar? Kızlar göğüslerini babalarına gösterir mi? Peki ya sutyenler, külotlar, pedler? Babalarının sutyenlerini görmesinden utanıyorlar mı? Veya beni kuruladıklarında külotlar (özellikle bir çeşit dantel ve tanga ise).
-
Автор темыRem22
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years
ensest, belki de sadece saklıyor. Onun önünde nasıl giyiniyorlar?
Ayrıca babalar, kızlarının göğüs ölçüsünün kaç cm olduğunu ve bunun arzu edilen göğüs ölçüsüne uyup uymadığını bilip bilmediğini de merak ediyorum.
Ayrıca babalar, kızlarının göğüs ölçüsünün kaç cm olduğunu ve bunun arzu edilen göğüs ölçüsüne uyup uymadığını bilip bilmediğini de merak ediyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
kız kardeşlerin ve sen kaç yaşındasınız Peki kız kardeşleriniz babanızı tahrik ediyorsa? , o zaman arzularını başkalarına ilan etmeyebilir. Çoğunlukla yapılan da budur.incest: ↑30 Sep 2023, 00:07Kızlar babaları konusunda utangaç mıdır bilmiyorum ama babam hiç bakmadı kız kardeşlerim, seksi olmalarına rağmen onları kendim sikmek istiyorumAynı evde ne kadar rahatlar? Kızlar göğüslerini babalarına gösterir mi? Peki ya sutyenler, külotlar, pedler? Babalarının sutyenlerini görmesinden utanıyorlar mı? Veya beni kuruladıklarında külotlar (özellikle bir çeşit dantel ve tanga ise).
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 1 year 11 months
Babamı iyi tanıyorum ve kimseye sevgi gösterme konusunda pek iyi değil ve annemi becerdiğini hiç duymadım, kapıları her zaman açık, 2 kız kardeş, biri 19 yaşında, en büyüğü 29, 16 yaşındayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 10 months
Kızıma seksi kıyafetler giydirmeyi seviyorum.
- These users thanked the author Barsuk70 for the post (total 3):
- frenk, abartı, Aion2012Ölü
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 1 year 3 months
Barsuk70,
Benim oda arkadaşım da bu seviyor. Kızlarıma mini bikini gibi mayolar ve çok dekolteli iç çamaşırları alıyor..
Evde defile düzenliyoruz...
Benim oda arkadaşım da bu seviyor. Kızlarıma mini bikini gibi mayolar ve çok dekolteli iç çamaşırları alıyor..
Evde defile düzenliyoruz...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 10 months
Peki bu konuda ne düşünüyorsunuz? Peki erkeğinin kızlarını sikmek isteyebileceği gerçeğine?
Peki nasıl kızlar kaç yaşındalar?
Peki bu konuda ne düşünüyorsunuz? Peki erkeğinin kızlarını sikmek isteyebileceği gerçeğine?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
frenk,
Peki nasıl yapılır Ben de bir kadın olduğumu ve güzel olan her şeyi sevdiğimi hissediyorum!
Her kadın kendisine şehvetle bakılmaktan hoşlanır!) Elbette, erkeklerin bakışlarını üzerime çekmeyi ve birini heyecanlandırdığını fark etmeyi seviyorum!
Peki nasıl yapılır Ben de bir kadın olduğumu ve güzel olan her şeyi sevdiğimi hissediyorum!
Her kadın kendisine şehvetle bakılmaktan hoşlanır!) Elbette, erkeklerin bakışlarını üzerime çekmeyi ve birini heyecanlandırdığını fark etmeyi seviyorum!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 10 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
İlk adet kanaması. Onunla birlikte ped kullanmayı öğrendik. Tıraş makinesinin ilk seferde tıkanmaması için ona mahrem yerlerini doğru şekilde nasıl tıraş edeceğini öğrettim. Hala tuvalete çıplak koşmaktan çekinmiyor. Bazen, özellikle benimle dalga geçmek için, sırtımı ovmam veya saçımı yıkamama yardım etmem için beni çağırıyor. Yıkanırken de beni çıplak görüyor. O ve ben çıplaklığımızdan utanmamamız gerektiğine karar verdik.
17 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Kızım 7 yaşından beri bekar yaşıyorum baba. Artık 16 yaşında. Kızı büyüdüGözümün önünden geçti ve onun büyümesiyle ilgili tüm sorular aklımdan geçti. Külot, sutyen satın almak, yıkamak ve kurutmak vb. vesaire.
İlk adet kanaması. Onunla birlikte ped kullanmayı öğrendik. Tıraş makinesinin ilk seferde tıkanmaması için ona mahrem yerlerini doğru şekilde nasıl tıraş edeceğini öğrettim. Hala tuvalete çıplak koşmaktan çekinmiyor. Bazen, özellikle benimle dalga geçmek için, sırtımı ovmam veya saçımı yıkamama yardım etmem için beni çağırıyor. Yıkanırken de beni çıplak görüyor. O ve ben çıplaklığımızdan utanmamamız gerektiğine karar verdik.
17 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
açıkçası bu çok zor. Ama kızımla hemen bir anlaşma yaptık. Seksle ilgili sorularınız varsa dürüstçe cevaplarım. Bildiğim her şeyi kendim öğretiyorum. Ama baba-kız ilişkisini eskisi gibi sürdürmeye çalışıyoruz. Bana onlardan bahsetmesi şartıyla erkeklerle özgürce iletişim kurmasına izin veriyorum. Gerekirse belirli bir durumda nasıl davranılacağı konusunda tavsiyelerde bulunurum. Erkekleri kıskanmıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 7 months
Bir piçin fantezileri)Kızım 7 yaşından beri bekar bir babayım. Artık 16 yaşında.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Sanatçı,
Bu çok havalı . Bu kadar açık ve güven veren bir ilişkiniz var.
Bu şartlarda çizgiyi aşmamak ve seks yapmamak benim için çok zor olurdu.
Anladığım kadarıyla baba ve kız arasındaki cinsel yakınlık, eğer ikisi de isterse ve buna karşı değilse oldukça kabul edilebilir.
Ve romantik aşk amacıyla değil, daha güçlü bir ilişki olarak Diğer ilişkilere karşı kıskançlık veya olumsuzluk anlamına gelmeyen ilgili duyguların tezahürü.
Bu çok havalı . Bu kadar açık ve güven veren bir ilişkiniz var.
Bu şartlarda çizgiyi aşmamak ve seks yapmamak benim için çok zor olurdu.
Anladığım kadarıyla baba ve kız arasındaki cinsel yakınlık, eğer ikisi de isterse ve buna karşı değilse oldukça kabul edilebilir.
Ve romantik aşk amacıyla değil, daha güçlü bir ilişki olarak Diğer ilişkilere karşı kıskançlık veya olumsuzluk anlamına gelmeyen ilgili duyguların tezahürü.
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- Ded
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
Aion2012Ölü, cinsel ilişkiler vardı ancak yalnızca eğitim amaçlıydı . Hem pratik hem teori. Sokakta ya da bir şirkette seks yapmaktansa evde seksin ne olduğunu öğrenmesine ve denemesine izin vermek daha iyidir...
- These users thanked the author Sanatçı for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, rulo
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Sanatçı,
Bir yandan Katılıyorum ve önemin %90’ı bu; eğitim ve denetim.
Öte yandan, eğer tamamen zevkten ve karşılıklı mutluluktan kaynaklanıyorsa neden birbirinizin cinsiyetini inkar etmeniz gerekiyor?
Bir yandan Katılıyorum ve önemin %90’ı bu; eğitim ve denetim.
Öte yandan, eğer tamamen zevkten ve karşılıklı mutluluktan kaynaklanıyorsa neden birbirinizin cinsiyetini inkar etmeniz gerekiyor?
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- rulo
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Küçük olan bazen kışkırtıyordu. Biraz ama açıkça. )))
Aile durumu nedeniyle daha yakın iletişime izin verilmiyordu.
Fotoğrafları - evet, onları kullandım.
Aile durumu nedeniyle daha yakın iletişime izin verilmiyordu.
Fotoğrafları - evet, onları kullandım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 644 Views
-
Last post by Tamamen_pervert
-