Bishki kızları mı?
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bishki kızları mı?
Çok ilginç. Reglere baktığınızda kızların yarısı biseksüel olduğunu söylüyor. Bunu çok seviyorum: Kutlamalarını sevdiğim anlamda değil, her türlü hikayeyi sevdiğim anlamında. Hey, bishki kızlar, neden orada oturup yazmıyorsunuz? Sadece Natali_Natali sıcak hikayelerden memnun. Bu arada uzun zamandır buralarda değildim, seni özledim. Geri kalanı ne olacak?
İşte beyler, giyinme[/url] cıvıldıyorlar ve AC hakkında rüya görüyorlar......
Kısacası anladınız mı: hadi kadınların biseksüel aşkı hakkında konuşalım mı? Lehte olanlar lütfen kimin elinde ne varsa yükseltin. Kim karşı çıkıyor - biz de sessiz kalmayalım, koşalım, zehir tükürelim, beyaz önlüğü çıkaralım - kısacası her şey istediğimiz gibi)))
Kısacası anladınız mı: hadi kadınların biseksüel aşkı hakkında konuşalım mı? Lehte olanlar lütfen kimin elinde ne varsa yükseltin. Kim karşı çıkıyor - biz de sessiz kalmayalım, koşalım, zehir tükürelim, beyaz önlüğü çıkaralım - kısacası her şey istediğimiz gibi)))
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 7):
- Nikk, Sibiryak89, seksforumu_, Eustace, Elenarus, Maksimum, sapık
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
Yanıt: Bishki kızları mı?
..................Uh)
- These users thanked the author Pierro for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Hooligan Carrie, zaten ona tükürdüler o..

- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Ahah, seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 6 months
Ve tükürmeleri doğru))
- These users thanked the author Alesya for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 9 months
"Herkes istediği gibi mastürbasyon yapar." diyebilirim. Yani iki yönlü bir kıza karşı değilim. Bence bir kız bir kızla güzel olduğunda...
- These users thanked the author Juss for the post (total 3):
- Zorba Carrie, seksforumu_, abartı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Neyse kendi adıma konuşacağım. Sadece bir kız arkadaşım vardı. Eğer ciddiye alırsak ve sadece eğlenmek için sohbet etmek ve öpüşmek değil. Duygular vardı, bu yüzden bunu bazı forumlarda yabancılarla tartışmak istemiyorum. Kısacası hikayemi başka bir konuda zaten anlatmıştım.
Ve fanteziler - bunları tartışmanın bir anlamı yok) bunların gerçekleşmesi gerekiyor. Ve bunu tartışırsanız, o zaman yalnızca bunları uygulayabileceğiniz bir kişiyle)
Ve fanteziler - bunları tartışmanın bir anlamı yok) bunların gerçekleşmesi gerekiyor. Ve bunu tartışırsanız, o zaman yalnızca bunları uygulayabileceğiniz bir kişiyle)
Last edited by Devam etmek on 15 Apr 2024, 23:20, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Sibiryak89, seksforumu_, sapık
-
- Flört etmek
ah, neden buraya yazıyorsun? hiç mi?AmberaMaze: ↑15 Apr 2024, 22:41 Yabancılarla konuşmak istemiyorum.
Ve fanteziler - bunları tartışmanın ne anlamı var)
- These users thanked the author Alesya for the post (total 2):
- Ahah, seksforumu_
-
- Penetrasyon
Şahsen çok fazla mesaj ekliyorum, istediğim yere yazıyorum olabilmek).
Evde otururken vakit geçiriyorum
Neden yazıyorsun?
Şahsen çok fazla mesaj ekliyorum, istediğim yere yazıyorum olabilmek).
Evde otururken vakit geçiriyorum
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 3):
- Ahah, Sibiryak89, seksforumu_
-
- Flört etmek
Ayı önemsediğin kadar bi konuyu da önemsiyorsun
- These users thanked the author Alesya for the post (total 2):
- Zorba Carrie, seksforumu_
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
2 dakika sonra gönderildi 26 saniye :
45 saniye sonra gönderildi:
Ben de öyle düşünüyorum)
2 dakika sonra gönderildi 26 saniye :
Ah.... Burada oturmamızın bir sakıncası var mı? Ahlaki ilkelerinin zirvesinde soğuk değil misin? Aksi halde bize gelir misiniz?) Burada, değersiz insanlar arasında her şey basittir))AmberaMaze: ↑ bu nedenle bu konuyu bazı konularda tartışmak istemiyorum yabancılarla forum. n
45 saniye sonra gönderildi:
Nereden biliyorsun? )
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Ahah, seksforumu_
-
- Penetrasyon
Çeşitli konular hakkında konuşmaktan mutluluk duyarım aynı eğilimlere sahip kız ve erkeklerden oluşan bir toplulukla, daha doğrusu gerçek bir ilişki için buluşmak daha iyi olur. Evet yazacak özel bir şeyim yok, kimseyi şaşırtmayacağım, buradaki çoğu insan çok tecrübeli, daha ilginç hikayeleri olacak.
Ah, hayır, özel ahlaki ilkeler yoktur) Hava soğuk , bu yüzden buradayım ve başka bir yerdeyim). Her yere burnumu sokarım) Ben aslında basit bir insanım. Kusura bakmayın, eğer boşuna yazdıysam, kulağa sert gelmiş olabilir veya kulağa osuruk gibi gelmiş olabilir, soru sadece profilinde yönelimini "bi" olarak belirten kızlara yönelikti ve kendi kendime şöyle açıkladım: neden pek yazmıyorum? Genel olarak profilde "pan-demi" cinselliğini belirtirdim ama böyle bir seçenek yok ve olmayacak).Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 00:28 Hata.... Burada oturmamızın bir sakıncası var mı? Ahlaki ilkelerinin zirvesinde soğuk değil misin? Yoksa bize gelir misiniz?) Burada değersiz insanlar arasında her şey basittir))
Çeşitli konular hakkında konuşmaktan mutluluk duyarım aynı eğilimlere sahip kız ve erkeklerden oluşan bir toplulukla, daha doğrusu gerçek bir ilişki için buluşmak daha iyi olur. Evet yazacak özel bir şeyim yok, kimseyi şaşırtmayacağım, buradaki çoğu insan çok tecrübeli, daha ilginç hikayeleri olacak.
Last edited by Devam etmek on 16 Apr 2024, 01:10, edited 3 times in total.
- These users thanked the author Devam etmek for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Anlatana kadar asla bilemezsiniz)) Hikayeleri karşılaştırmak gibi bir görevimiz yok "kimden daha havalı" yaz!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
Kızları öptüğümü hatırladığımda aklıma ilk gelen şey kadınların yumuşak, hassas dudaklarıdır. Erkeklerinkinden daha hassas. Bir kızla ilk öpücüğüm kadınsı bir kızlaydı (gerçi ben daha çok "acımasız" olanları seviyorum) ve dudaklarının, teninin yumuşaklığını ve yüzünden, saçından ve dudaklarından yayılan doğal kızsı kokusunu hala hatırlıyorum. Nedense 17 yaşımdayken bu durum aklımı başımdan aldı. Dahası, ilişki geliştikçe onunla öpüşmek daha yaygın hale geldi. Zaten düşünülecek yeni konular vardı.
Fakat daha sonra diğer kızların dudaklarının ne kadar yumuşak ve hassas olduğunu fark ettim.
Örneğin, bir erkeğe karşı hassasiyetten pek hoşlanmam, onun cesurca davranması, hükmetmesi hoşuma gider ve çoğunlukla tamamen erkeksi birincil ve ikincil özelliklerden hoşlanırım. Ama beni asıl tahrik eden şey o şefkatli kadının dudakları)
Daha sonra ilişkiye başladığım lezbiyen kız neden kocamı bırakıp onunla normalde tek eşli bir ilişki kurmayacağımı anlamadı. Ve ona kızlarla ve erkeklerle tamamen farklı aşklar, farklı duygular ve hisler, tamamen farklı hisler yaşadığımı açıklayamadım.
Hmm. Aslında bir hikaye değil. Sadece sohbet etmek için.
Kızları öptüğümü hatırladığımda aklıma ilk gelen şey kadınların yumuşak, hassas dudaklarıdır. Erkeklerinkinden daha hassas. Bir kızla ilk öpücüğüm kadınsı bir kızlaydı (gerçi ben daha çok "acımasız" olanları seviyorum) ve dudaklarının, teninin yumuşaklığını ve yüzünden, saçından ve dudaklarından yayılan doğal kızsı kokusunu hala hatırlıyorum. Nedense 17 yaşımdayken bu durum aklımı başımdan aldı. Dahası, ilişki geliştikçe onunla öpüşmek daha yaygın hale geldi. Zaten düşünülecek yeni konular vardı.
Fakat daha sonra diğer kızların dudaklarının ne kadar yumuşak ve hassas olduğunu fark ettim.
Örneğin, bir erkeğe karşı hassasiyetten pek hoşlanmam, onun cesurca davranması, hükmetmesi hoşuma gider ve çoğunlukla tamamen erkeksi birincil ve ikincil özelliklerden hoşlanırım. Ama beni asıl tahrik eden şey o şefkatli kadının dudakları)
Daha sonra ilişkiye başladığım lezbiyen kız neden kocamı bırakıp onunla normalde tek eşli bir ilişki kurmayacağımı anlamadı. Ve ona kızlarla ve erkeklerle tamamen farklı aşklar, farklı duygular ve hisler, tamamen farklı hisler yaşadığımı açıklayamadım.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 8):
- Juss, Zorba Carrie, bot458, Ahah, Sibiryak89, Anatolik, seksforumu_, Arianna
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Katılıyorum, her şey böyle.... Sadece erkekleri öpmeyi daha çok seviyorum. Ancak nazikçe sarılmak, vücudu keşfetmek ve oral seks yapmak - kadınlar bunu daha iyi yapar çünkü kadın bedenini daha iyi anlarlar. Ve farklı yeni şeyleri ortadan kaldırmak daha kolaydır)) Erkekler muhafazakar ve karmaşıktır....AmberaMaze: ↑16 Apr 2024, 01:47 kızlarla ve erkeklerle tamamen farklı aşklar, farklı duygu ve hisler, tamamen farklı hisler yaşıyorum
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- Ahah, İskender, Sibiryak89, seksforumu_, Arianna
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Cinsiyetin bununla hiçbir ilgisi yok. Erkeklerin daha iyi oral seks yaptığına dair aynı aptalca ifade var. Her zaman belirli ortağa bağlıdır. HER ZAMAN.
Cooney’i şu kişiler daha iyi becerir: 1 daha dikkatli ortağına göre 2’nin daha fazla deneyimi var. HER ŞEY.Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 09:25Katılıyorum, bu kadar.....AmberaMaze: ↑16 Apr 2024, 01:47 kızlarla ve erkeklerle tamamen farklı aşk, farklı duygu ve hisler ve tamamen farklı hisler yaşadığımı
Sadece erkekleri öpmeyi daha çok seviyorum. Ancak nazikçe sarılmak, vücudu keşfetmek ve oral seks yapmak - kadınlar bunu daha iyi yapar çünkü kadın bedenini daha iyi anlarlar. Ve farklı yeni şeyleri ortadan kaldırmak daha kolaydır)) Erkekler muhafazakar ve karmaşıktır....
Cinsiyetin bununla hiçbir ilgisi yok. Erkeklerin daha iyi oral seks yaptığına dair aynı aptalca ifade var. Her zaman belirli ortağa bağlıdır. HER ZAMAN.

- These users thanked the author bot458 for the post (total 3):
- Ahah, seksforumu_, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
Bu sitede kadın biseksüelliğinin erkeklere göre yüz kat daha az tartışılması veya konuşulması da şaşırtıcı. Biseksüel kızlara özel olarak sorduğum sorulara, kızların övünmekten hoşlanmadığı cevaplar aldım. Her ne kadar hayatımda biseksüel bir bayanla birkaç kez tanıştım ve sadece en hoş ve heyecan verici anıları yaşadım.
- These users thanked the author İskender for the post (total 2):
- Zorba Carrie, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
- Registered for: 2 years 3 months
Biseksüel eşim, hem kendisi hem de eşiyle ayrı ayrı buluşuyoruz, bazen karım arkadaşlarını eve getiriyor, çoğunlukla ben orada olmadığımda veya benden yürüyüşe çıkmamı istiyor
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Yakında beyaz insanların esmer olamayacağı noktaya gelecek -tenli, kocalar eş olamaz, biz öyle olamayız, bazı kıyafetler renk şeması olamaz, olamayız
https://i.postimg.cc/m2QMHSkk/images.jpg
3 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Yakında beyaz insanların esmer olamayacağı noktaya gelecek -tenli, kocalar eş olamaz, biz öyle olamayız, bazı kıyafetler renk şeması olamaz, olamayız
https://i.postimg.cc/m2QMHSkk/images.jpg
- These users thanked the author Kahretsin for the post:
- seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Eşim biseksüel ama deneyimi yok)). Onun için bir ortak arıyordum ve arıyorum). Bir erkek için bu zor bir görevdir, çünkü... Bi kızlar eş arayan M ile iletişime geçmezler). Ancak birkaç kez çabalarım tamamen boşa çıkmadı. Yazışmalar ve bir kafede bir toplantı, hepsi başarıdır. Eşin kendisi arama konusunda inisiyatif almayacak, bu yüzden aramaya çalışıyorum).
Bi kızlar eşleriyle sohbet etmek isterlerse ona iletişim bilgilerini vereceğim. Sizinle kendim iletişim kurmayacağım, endişelenmeyin.)
Bi kızlar eşleriyle sohbet etmek isterlerse ona iletişim bilgilerini vereceğim. Sizinle kendim iletişim kurmayacağım, endişelenmeyin.)
- These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Arapsaçı4
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Eşimin böyle bir arkadaşı olsaydı pek umursamazdım. Ve orada MFF’den uzak değil)
- These users thanked the author Orlov’u sayın for the post (total 2):
- seksforumu_, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Peki ikisini aynı anda mı çıkaracaksınız? İnanın bana, her ikisi de mutlu ve memnun olsun diye iki kıza ilgi göstermek o kadar kolay değil.Orlov Sayısı: ↑16 Apr 2024, 12:42 Karımın böyle bir arkadaşı olsa pek umursamazdım. Ve orada da MFA’dan çok uzakta değil)
- These users thanked the author Juss for the post (total 2):
- seksforumu_, Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
- Registered for: 2 years 1 month
bot458, sana pek katılmıyorum.
Bir kızın cunnilingus yaptığını fark etmeye ne dersiniz?
Bu o kadar muazzam duygular verebilir ki, dikkatli bir partnerin veya deneyimli bir partnerin cunnilingus’tan duyduğu duygular karşılaştırılamaz.
Bir kızın cunnilingus yaptığını fark etmeye ne dersiniz?
Bu o kadar muazzam duygular verebilir ki, dikkatli bir partnerin veya deneyimli bir partnerin cunnilingus’tan duyduğu duygular karşılaştırılamaz.
- These users thanked the author Alice for the post (total 3):
- Sibiryak89, seksforumu_, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Bu nedenle de her şey bireyseldir
Öncelikle, bu herkes için önemli bir fetiş değil ve ben özellikle genelleştirilmiş bir yanlış anlamanın yanlışlığından bahsediyordum ve ikincisi, her kız bunu yapmaz sende böyle duygular uyandırıyor, değil mi?

- These users thanked the author bot458 for the post (total 2):
- Alice, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 11 months
Onlar lezbiyen kızlar,
Akıllarında tek bir şey var:
Birbirlerinin amını okşamak.
Onlar hippi ya da punk değiller,Hooligan Carrie: ↑15 Apr 2024, 21:24 Çok ilginç. Reglere baktığınızda kızların yarısı biseksüel olduğunu söylüyor. Bunu çok seviyorum: Kutlamalarını sevdiğim anlamda değil, her türlü hikayeyi sevdiğim anlamında. Hey, bishki kızlar, neden orada oturup yazmıyorsunuz? Sadece Natali_Natali sıcak hikayelerden memnun. Bu arada uzun zamandır buralarda değildim, seni özledim. Geri kalanı ne olacak?
Kısacası anladınız mı: hadi kadınların biseksüel aşkı hakkında konuşalım mı? Lehte olanlar lütfen kimin elinde ne varsa yükseltin. Kim karşı çıkıyor - biz de susmayalım, saldıralım, zehir tükürelim, beyaz önlüğü çıkaralım - kısacası her şey istediğimiz gibi)))
Onlar lezbiyen kızlar,
Akıllarında tek bir şey var:
Birbirlerinin amını okşamak.
- These users thanked the author evet peki for the post:
- seksforumu_
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
10 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Doğru. Ben de kadınların daha dikkatli, daha az bencil olduğunu söylüyorum.
10 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Bak, ne güzel temiz ucube))
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2516
Bence bu çok güzel ve heyecan verici.
Baş belası olduğu ortaya çıkan bir arkadaşım vardı. Erkeklerle ve kadınlarla eşit derecede iyi hissediyor.
Fakat yine de kadınlarla daha şehvetli ve hassas seks yaptığını itiraf ediyor. Partner ne kadar iyi olursa olsun.
Tamamen farklı duygular
Baş belası olduğu ortaya çıkan bir arkadaşım vardı. Erkeklerle ve kadınlarla eşit derecede iyi hissediyor.
Fakat yine de kadınlarla daha şehvetli ve hassas seks yaptığını itiraf ediyor. Partner ne kadar iyi olursa olsun.
Tamamen farklı duygular
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Böyle bir sevginin bir diğer büyük artısı da erkeğin veya kocanın neredeyse hiç kıskanmaması)))
Ava’nızı her gördüğümde takılıyorum ve hayranlık duyuyorum)))Nick1979: ↑16 Apr 2024, 20:18 Bunun çok güzel ve heyecan verici olduğunu düşünüyorum.
Tamamen farklı duygular
Böyle bir sevginin bir diğer büyük artısı da erkeğin veya kocanın neredeyse hiç kıskanmaması)))
- Nick1979
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Karım bir keresinde önümde arkadaşını tutkuyla öpmüştü, doğal olarak sarhoştu - yani kıskançlık yoktu! Hatta arkadaşı devam etmesi için onu ziyarete davet etti ama benimki gitmedi. Ve ben de bırakırdım
Bu şunun için: elbette !!!Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 20:26 Böyle bir sevginin bir diğer büyük artısı - bir erkek ya da koca neredeyse hiç kıskanmaz)))
Karım bir keresinde önümde arkadaşını tutkuyla öpmüştü, doğal olarak sarhoştu - yani kıskançlık yoktu! Hatta arkadaşı devam etmesi için onu ziyarete davet etti ama benimki gitmedi. Ve ben de bırakırdım

-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Muhtemelen gitmene izin verirlerdi ve sonra sana her şeyi ayrıntılı olarak anlatmayı talep ederlerdi? Doğru mu tahmin ettin? :göz kırp:
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ve diğerlerinin aksine ne tür kadınlardan hoşlandığımı itiraf etmekten korkmuyorum.
Teşekkür ederim. Eh, herkes bundan hoşlanmaz. Ama umurumda değil. İstediğim gibi yaşıyorum.
2 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Ve diğerlerinin aksine ne tür kadınlardan hoşlandığımı itiraf etmekten korkmuyorum.
- These users thanked the author Nick1979 for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bir yerde bir video gördüm - şimdi bulamıyorum - son derece heyecan vericiydi: Yaşlı bir kadın var (sizin ava’nıza benzer) ve başka bir genç kadın. Evlerinden birine otururlar, kız gibi çöreklerle çay içerler, sonra oyuncaklarını çıkarırlar, soyunurlar ve oyuncaklarla arkadaşlarını okşamaya başlarlar. Videonun estetiği tam bir ateş. Artık buna rastlamamam üzücü.
Korkacak ne olduğunu anlamıyorum ile ilgili. Böyle bir kadını NASIL sevmezsin?
Bir yerde bir video gördüm - şimdi bulamıyorum - son derece heyecan vericiydi: Yaşlı bir kadın var (sizin ava’nıza benzer) ve başka bir genç kadın. Evlerinden birine otururlar, kız gibi çöreklerle çay içerler, sonra oyuncaklarını çıkarırlar, soyunurlar ve oyuncaklarla arkadaşlarını okşamaya başlarlar. Videonun estetiği tam bir ateş. Artık buna rastlamamam üzücü.
- Nick1979, Ahah
-
- Nirvana’dayım
Hooligan Carrie,
İşte bu bir kadın Hoşunuza gidebilir ama herkes bunu itiraf edemez çünkü yargılanmaktan korkarlar.
Bu konu beni de heyecanlandırıyor. Bunu görmek çok güzel.
İşte bu bir kadın Hoşunuza gidebilir ama herkes bunu itiraf edemez çünkü yargılanmaktan korkarlar.
Bu konu beni de heyecanlandırıyor. Bunu görmek çok güzel.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Evet, elbette!! :göz kırp: :göz kırp:Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 20:35Muhtemelen gitmene izin verirlerdi ve sonra da bunu söylemeni isterlerdi Her şeyi ayrıntılı olarak biliyor musun? Doğru mu tahmin ettin?![]()
- These users thanked the author Anatolik for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Eh, onu yer imlerine eklemem gerekirdi, ama şimdi bunların hepsi sizin bilgisizce hayal kurmanız yüzünden oldu. bu video))))Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 20:53I Korkacak ne olduğunu hiç anlamıyorum. Böyle bir kadını NASIL sevmezsin?
Bir yerde bir video gördüm - şimdi bulamıyorum - son derece heyecan vericiydi: Yaşlı bir kadın var (sizin ava’nıza benzer) ve başka bir genç kadın. Evlerinden birine otururlar, kız gibi çöreklerle çay içerler, sonra oyuncaklarını çıkarırlar, soyunurlar ve oyuncaklarla arkadaşlarını okşamaya başlarlar. Videonun estetiği tam bir ateş. Yazık ki artık buna rastlamıyorum.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
İtiraf ediyorum! Yanlış! Ama.....Hiçbir zaman yer imleri oluşturmam....Aynı bilgisayarda çalışmıyorum. Çalışma sürecinin ortasında yanlışlıkla yanlış yer imini açarsam kahrolurum

- Nick1979
-
- Sürtünmeler
Bunun iyi olması sadece açarsınız)))) ) Şimdi, eğer bağlantıyı birine de iletirseniz... O zaman bir şekilde faut olmayacak)))))Hooligan Carrie: ↑16 Apr 2024, 21:00Kabul ediyorum! Yanlış! Ama.....Hiçbir zaman yer imleri oluşturmam....Aynı bilgisayarda çalışmıyorum. Çalışma sürecinin ortasında yanlışlıkla yanlış yer işaretini açarsam çok kötü olur![]()
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
İş süreci kesinlikle bir araya gelecek!
- Nick1979, Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
:udivlenie:
Ve sadece süreç duracak mı?)))) acilen Viagra’yı toplu olarak satın alın

- These users thanked the author Juss for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ama bilmiyorum böyle bir konu, yorumlara bakılırsa herkesin hoşuna gitmiyor.
Evet, her anlamda "yükselecek" demek istiyorum)))
Ama bilmiyorum böyle bir konu, yorumlara bakılırsa herkesin hoşuna gitmiyor.
- Nick1979, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 7 months
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Упала и лежу! Мужчина, почем сумАчку брали?Pierro: ↑16 Apr 2024, 22:04https://i.postimg.cc/131tcf2M/Sacha-Baron-Cohen-Ali-G-Harvard-University.jpgИшь, чистоплюи какие))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 2775 Views
-
Last post by Alexsss
-
- 0 Replies