[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Bugün fotoğrafı kokladım - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Seni davet etmek harika, sevgili dostum!
Turşu ve çeşit çeşit şişelerle dolu kapalı çayırların resimlerini gösterin..... Bakın, misafir çoktan yemiş ve sarhoş olmuş - onu eve gönderme zamanı geldi! :özür dilerim:
These users thanked the author George for the post (total 3):
Seni davet etmek harika, sevgili dostum! Turşu ve çeşit çeşit şişelerle dolu kapalı çayırların resimlerini gösterin..... Bakın, misafir çoktan yemiş ve sarhoş olmuş - onu eve gönderme zamanı geldi! :özür dilerim:
VARG_: ↑12 Apr 2024, 13:25
Dijital bir fotoğrafın nasıl koktuğunu merak ediyorum?
Pixels 🫤
Oh hayır... İkili kod gibi kokuyor... Ve yalnızca BASIC ve DOS konusunda büyümüş, birden fazla derleme kodu yemiş bir programcı bunun kokusunu alabilir koku....
Matrix’e henüz bakmadınız mı? Orada bir ipucu vardı)
These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
[quote="şeytani Eeh" post_id=358794 time=1713150372 user_id=21061] [quote=VARG_ post_id= 358023 time=1712917532 user_id=22702] Dijital bir fotoğrafın nasıl koktuğunu merak ediyorum? [/quote] Pixels 🫤 [/quote] Oh hayır... İkili kod gibi kokuyor... Ve yalnızca BASIC ve DOS konusunda büyümüş, birden fazla derleme kodu yemiş bir programcı bunun kokusunu alabilir koku.... Matrix’e henüz bakmadınız mı? Orada bir ipucu vardı)
Hmmmm,
Ne kodu. Fare ayrıca matrisin tavuğun tadının nasıl olduğunu bildiğini de söyledi. Aniden gerçekten deli gibi oluyor. Ve fotoğrafta ne olduğuna bağlı olarak. Belki külotunun üzerine :evet: yazmıştır
[ref=#804000]Hmmmm[/ref], Ne kodu. Fare ayrıca matrisin tavuğun tadının nasıl olduğunu bildiğini de söyledi. Aniden gerçekten deli gibi oluyor. Ve fotoğrafta ne olduğuna bağlı olarak. Belki külotunun üzerine :evet: yazmıştır
farklı kadınların külotlarının kokusunu kimin alabileceği harika bir şey - örneğin, karısının annesi ve kayınvalidesi :roll: kokuyu karşılaştırabilir - bunu kim yaptı, ben de okurdum PM’im :ayyy:
O zamanlar 14 yaşındaydım, annem kurumsal bir Yeni Yıl partisine hazırlanıyordu: Boyu 158, kilosu 64. Karnı küçük, biraz şişman ama bu ona kadınlık veriyor. Sürekli külot astarlarını kokladım, sık...
Bugün erkek arkadaşımdan ayrılalı 3 ay oldu. Ayrılığın tüm aşamalarını geçtim, bu da yoluma devam edebileceğim anlamına geliyor. 😊
Kızlarla kulübe gidiyorum ve bu geceyi kızların kollarında geçirmeyi...
Last post
Haydi! Biraz ısıt! Ve izlenimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. :bel_flag:
Ah, bugün ne kadar sıcak bir gündü! Şimdi bile akşam saatlerinde havada bir miktar havasızlık var. Ancak yaz mevsiminin gelmesinin nedeni de budur. Yoğun bir iş gününün ardından evime dönüyorum....
Anonim.
Devam...
Arkadan gelen fısıltıların kesildiğini fark ettim. Her şey mutlak bir sessizlik içinde gerçekleşir. Hafif bir hava nefesi ayaklarıma dokunuyor, birisinin sundressimin eteğini...