Eşimle ara sıra karşılıklı oturuyoruz, eşim delikli oyuncaklarla oynuyor) doğal olarak bu güzellik bana da mastürbasyon yaptırıyor!!! Bir seks oyunu olarak bizi çok heyecanlandırıyor, sonrasında zaten azami heyecanla çok ateşli bir şekilde sikişiyoruz)
Kaç kişinin bu şekilde samimi akşamlar geçirdiğini merak ediyorum?
Sevgilinin önünde mastürbasyon...
-
Автор темыBüyüleyici
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sevgilinin önünde mastürbasyon...
- These users thanked the author Büyüleyici for the post (total 3):
- Mishanya090, Dimon84, O geri dönecek
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Partnerin önünde mastürbasyon yapmak...
Eşim ve ben, neredeyse 6 metrelik yatak odasının tamamına veya bende çağrıştırdığı 2,7 m’lik tavana doğru yaptığım "çekimleri" beğeniyorum.
Eşim ve benim büyük arkadaşım bile beni kıskanıyor. Aynı "uçuş menziline" sahip olmasa da, 4-5 saniye süren, hatta 6 saniye süren çok daha güçlü bir çeşmesi var, bir nedenden dolayı eşinin tüm yerlerini kenardan dolduruyor.
Eşim ve benim büyük arkadaşım bile beni kıskanıyor. Aynı "uçuş menziline" sahip olmasa da, 4-5 saniye süren, hatta 6 saniye süren çok daha güçlü bir çeşmesi var, bir nedenden dolayı eşinin tüm yerlerini kenardan dolduruyor.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- Büyüleyici
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Vay canına dostum)))) Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki dünya rekoru 5,71, boyu ise 3,7. Sağlıklı bir erkek vücudu için 4-5 saniyelik boşalma oldukça normaldir.Truwor: ↑11 Apr 2024, 00:55 Karım ve ben, neredeyse 6 metrelik yatak odasının tamamına veya bende çağrıştırdığı 2,7 m’lik tavana doğru yaptığım “çekimleri” beğeniyorum.
Eşim ve benim büyük arkadaşım bile beni kıskanıyor. Aynı "uçuş menziline" sahip olmasa da, çok daha güçlü bir çeşmesi var; 4-5 saniye sürüyor, hatta 6 saniye sürüyor ve bir nedenden dolayı karısının tüm yerlerini ağzına kadar dolduruyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Ne yapıyorsun oğlum, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren benim. Yoksa cahil misin? Her şey özel olarak atanmış bir komisyon tarafından lazerli uzaklık ölçer ve elektronik kronometre ile ölçülüyordu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 703 Views
-
Last post by İskender 1
-
- 39 Replies