Karısının külotu boşalmayla kaplı
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Eşimin külotu spermle kaplı
Ona lezzetli bir kıç verirdim ve sonsuza kadar annesiyle yaşardı
- These users thanked the author kumarbaz for the post (total 3):
- Psvnl’ni, seksforumu_, Erkek kardeş
-
- Orgazm!
- Total posts: 768
Herkes kendi arkadaşımdır ve ben de bir dahaki sefere eve üç kişilik bir "çubuk" çay içmek için davet edildiğinde sevgilimi yala
- These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 2):
- seksforumu_, Ahah
-
- ön sevişme
Hmm .. böyle bir durumda, yalnızca sevgilinin avantajı vardır ve onun gözünde sen bir kaybedensin (kusura bakma) ve karın da "delici" deliği olan bir etten ibarettir. Dışarıdan bakıldığında tam olarak böyle görünüyor.Passiv_anal’nyi: ↑06 Apr 2024, 07:23 Herkesin kendi arkadaşı var, ama ben yalar ve bir dahaki sefere sevgilimi üç kişilik bir "çubuk" çay içmeye davet ederdim
- These users thanked the author kumarbaz for the post (total 2):
- Psvnl’ni, seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Şu tarihten sonra gönderildi:
Bu hesaplamaları kim yaptı? Yoksa gösteriler sırasında çok akıllı ve pratik olarak "mum tuttunuz" mu? Neyse, kurşun yağdırıyorsun!
Şu tarihten sonra gönderildi:
Bu hesaplamaları kim yaptı? Yoksa gösteriler sırasında çok akıllı ve pratik olarak "mum tuttunuz" mu? Peki, mermi yağdırıyorsun!gerçekten bunun hakkında düşünün. %90 hareket
- These users thanked the author omelchenkoa for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
Herkes şu veya bu durumu kendine göre düşünüyor ve hayal ediyor, biz mutluyuz bu yaşam tarzıyla mutluyuz ve birbirimizi seviyoruz dostum ama dışarıdan bakıldığında bu bize derin bir bok gibi görünüyor... tek bir hayat var, ondan maksimum zevk, vızıltı ve tutku alman gerekiyor ve sikişiyorsun karanlıkta bir battaniyenin altında misyoner pozisyonunda yaşlanıncaya ve günün geçtiğine sevinene kadar)kumarbaz: ↑06 Apr 2024, 09:41Hmm.. böyle bir durumda, yalnızca aşık avantajlıdır ve onun gözünde sen bir kaybedensin (kusura bakma) ve eş de "delme" için delik açılmış bir etten başka bir şey değil . Dışarıdan bakıldığında tam da böyle görünüyor.Passiv_anal’nyi: ↑06 Apr 2024, 07:23 Herkesin kendi arkadaşım, ama ben yalarım ve bir dahaki sefere sevgilimi üç kişilik bir "çubuk" çay içmeye davet ederim
- These users thanked the author Psvnl’ni for the post (total 2):
- seksforumu_, Ahah
-
- ön sevişme
Ve o günün geçmesine seviniyoruz, daha doğrusu yeni bir günün gelmesine seviniyoruz çünkü ülkede savaş tüm hızıyla devam ediyor
Misyonerlikte ve ışıksız ortamda neden bu kadar aşırılıklar var?Passiv_anal’nyi: ↑06 Apr 2024, 10:16 ve karanlıkta bir battaniyenin altında misyoner pozisyonunda yaşlanana kadar sikişirsiniz ve günün geçtiğine sevinirsiniz)
Ve o günün geçmesine seviniyoruz, daha doğrusu yeni bir günün gelmesine seviniyoruz çünkü ülkede savaş tüm hızıyla devam ediyor
- These users thanked the author kumarbaz for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Umarım o zaman her şey açıktır. Kendilerini iyi hissediyorlar, oraya boşalıyor. Oradan hemen akıyor ve geri kalanı hemen giydiği külotun içine giriyor. Eve geliyor ve banyoda kirli çamaşırlar için bir sepet var. Karısı geldiği külotu oraya atar. Yıkanıyor, temiz külot giyiyor, hepsi bu.
Hiçbir zaman sepeti karıştırmıyorum ve bunu yapmanın da bir anlamı yok. Eşim onları alt katta saklamıyor, sadece atıyor, bu yüzden onları sık sık yukarıdan görüyorum. Eşimin külotunun büyük bir kısmı beyaz olmasına rağmen karakteristik lekeleri olduğu çok açık.
Her şey çok daha basit. Mesela eşim oldukça güvenilir sayılabilecek bir adamla ilişki içerisinde. Bu, prezervatifler Prensipte gerekli değildir, çünkü kauçuk olmadan duyumlar tamamen farklıdır. Eşim artık yaşı nedeniyle hamilelik tehlikesiyle karşı karşıya değil.rim11: ↑17 Feb 2024, 11:58 Spermlerin kadının külotunda görünmesi, içinde görülmesinden daha zordur. Peki, gerçekten bir düşün. Eylemlerin yüzde 90’ı hâlâ prezervatifle yapılıyor. Eğer yoksa sperm herhangi bir yere atılır ama “oraya” atılmaz. Kendinizi birdenbire doğru yerde bulursanız, peçeteler ve tuvalet kağıtları vardır. En uç durumda, artık hemen hemen tüm bayanların stoklarında bir "günlük harçlık" var.
Yani külota sperm almak ya fantastik bir durumdur ya da kasıtlı olarak yapılmıştır.
Umarım o zaman her şey açıktır. Kendilerini iyi hissediyorlar, oraya boşalıyor. Oradan hemen akıyor ve geri kalanı hemen giydiği külotun içine giriyor. Eve geliyor ve banyoda kirli çamaşırlar için bir sepet var. Karısı geldiği külotu oraya atar. Yıkanıyor, temiz külot giyiyor, hepsi bu.
Hiçbir zaman sepeti karıştırmıyorum ve bunu yapmanın da bir anlamı yok. Eşim onları alt katta saklamıyor, sadece atıyor, bu yüzden onları sık sık yukarıdan görüyorum. Eşimin külotunun büyük bir kısmı beyaz olmasına rağmen karakteristik lekeleri olduğu çok açık.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- seksforumu_, Ded, çiçek hastalığı, Ahah
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 5 months
Дурацкий вопрос. Это уже была бы не жена. . мне такая дура.Joker27: ↑12 Feb 2024, 08:21 Herkese merhaba, eşinizin külotunda sperm izleri olduğunu fark etseniz nasıl tepki verirdiniz? Diyelim ki eve geldi, duşa gitti ve ardından banyoya girdiğinizde bunu fark ettiniz :)
https://i.postimg.cc/SKnvTk4r/trusy-zhen-v-sperme-50.jpg
- These users thanked the author red_fox for the post (total 3):
- seksforumu_, kumarbaz, Erkek kardeş
-
- ön sevişme
Herkesin sahip olduğu bir eşe sahip olmanın eğlenceli yanı nedir? O senin bile değil... o paylaşılıyor.
Erkekleri "nefesi altında" seven erkeklere erkek denilemeyeceğini anlıyorum, ancak diğerlerinde hâlâ en azından biraz erkeklik gururu kaldı mı? Başkasının adamı senin karına sahip!!! Sahiplenme duygusu nerede, baskın erkek nerede? Bacaklarının arasında fazladan bir organı sallanan zavallı bir fahişe sadece.
Erkekleri "nefesi altında" seven erkeklere erkek denilemeyeceğini anlıyorum, ancak diğerlerinde hâlâ en azından biraz erkeklik gururu kaldı mı? Başkasının adamı senin karına sahip!!! Sahiplenme duygusu nerede, baskın erkek nerede? Bacaklarının arasında fazladan bir organı sallanan zavallı bir fahişe sadece.
- These users thanked the author kumarbaz for the post (total 2):
- Aslan 123540, Psvnl’ni
-
- Orgazm!
Arkadaş, neden bu foruma gelip bu konuları ziyaret ettin, neden buradasın? Sinir sisteminizi ve eşinizin sinirlerini test ediyoruz, istatistikler: Kocaların %60’ı karısını aldatıyor, kadınların da %98’i kocasını aldatıyor, bir düşünün, karınıza güveniyor musunuz? O gerçekten o %2’den biri mi, yoksa hiçbir şey bilmiyor musun??? Kendi adıma biliyorum, o tam bir fahişe, hoşuma gidiyor, ben ve sevgilim bundan keyif alıyoruz ve ben onunla aynı şey için birlikteyim, biz en iyi arkadaşlar gibiyiz, birlikte sikiş erkeklerini tartışıyoruz, birlikte gidiyoruz birlikte iç çamaşırı mağazasına gideriz, birlikte sikiliriz, bundan hepimiz memnunuz, birbirimizi seviyoruz ve birbirimiz olmadan yaşayamayız)kumarbaz: ↑06 Apr 2024, 22:31 Herkesin sahip olduğu bir eşe sahip olmanın eğlenceli yanı nedir? O senin bile değil... o paylaşılıyor.
Erkekleri "nefesi altında" seven erkeklere erkek denilemeyeceğini anlıyorum, ancak diğerlerinde hâlâ en azından biraz erkeklik gururu kaldı mı? Başkasının adamı senin karına sahip!!! Sahiplenme duygusu nerede, baskın erkek nerede? Bacaklarının arasında fazladan bir organı sallanan zavallı bir fahişe.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
Passiv_anal’nyi, Siz en iyi çiftsiniz. İşte böyle olmalı. Güven ve karşılıklı anlayış başarılı bir ailenin anahtarıdır.
-
- Orgazm!
Anlayışınız ve harika iltifatlarınız için teşekkür ederim arkadaşım, havadan bir öpücük ve oral seks yakalayın sevgilimden bir kırlangıçla)
-
- ön sevişme
Bunu kim ve ne zaman gerçekleştirdi? Hangi yıllarda, hangi ülkelerde? Hangi yaş ve sosyal grup arasında?
Tüm bu istatistikler birdenbire ortaya çıktı, yalnızca başka bir İngiliz bilim insanı)))
İstatistikler nerede nereden geldin? Bu rakamlar oldukça yaklaşıktır, hatta çok uzaktır.Passiv_anal’nyi: ↑07 Apr 2024, 01:01 istatistikler: Kocaların %60’ı karısını aldatıyor ve kadınların %98’i kocasını aldatıyor
Bunu kim ve ne zaman gerçekleştirdi? Hangi yıllarda, hangi ülkelerde? Hangi yaş ve sosyal grup arasında?
Tüm bu istatistikler birdenbire ortaya çıktı, yalnızca başka bir İngiliz bilim insanı)))
-
- En güçlü orgazm!
Öte yandan, şu durumla karşı karşıyayız:
Her erkek, karar verdiğinde evlenmek, genç, güzel, seksi bir eş aramaktır ve kesinlikle dışarı çıkıp iyi bir ev hanımı olmamaktır.
Bütün bunlar var, ama siz kendiniz takdir edebilen bir erkek olduğunuz sürece işe yarar. böyle bir kadın ve onun tüm avantajlarını etkili bir şekilde kullanıyor.
Siz yürümeye başlıyorsunuz, karınız da aynısını yapacak. Eğer içersen, yalnız içmeye terk edilirsin.
Peki ya normal davranıyor ve iyi para kazanıyor gibi görünüyorsanız, ancak belirli koşullar nedeniyle artık karınızın seksi olduğunu düşünmüyorsanız ve hatta durum tam tersi olabilirse? Ne de olsa bir zamanlar genç bir kadınla evlenmiş....
Bir ailen var, seni baba, eşini anne olarak gören çocuklar seni eşit derecede seviyor.
Yani eşin hala çok şey istiyor ama sen artık o kadarını yapamazsın (böyle çok çok durum var).
Bunun için eşle birlikte kocanın evlilik sorumluluklarıyla başa çıkmasına yardımcı olabilecek bir kişiyi belirlemenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Asıl mesele, kadının er ya da geç ne olacağını kocasından gizler.
Buna aynı anda hem katılabilirsiniz hem de katılmayabilirsiniz. İdeal durumda, başka bir adamın karınızdan faydalanması ve sizin zaten azgın olarak görülmesi elbette kötüdür.kumarbaz: ↑06 Apr 2024, 22:31 Herkesin sahip olduğu bir eşe sahip olmanın eğlenceli yanı nedir? O senin bile değil... o paylaşılıyor.
Erkekleri "nefesi altında" seven erkeklere erkek denilemeyeceğini anlıyorum, ancak diğerlerinde hâlâ en azından biraz erkeklik gururu kaldı mı? Başkasının adamı senin karına sahip!!! Sahiplenme duygusu nerede, baskın erkek nerede? Bacaklarının arasında fazladan bir organı sallanan zavallı bir fahişe.
Öte yandan, şu durumla karşı karşıyayız:
Her erkek, karar verdiğinde evlenmek, genç, güzel, seksi bir eş aramaktır ve kesinlikle dışarı çıkıp iyi bir ev hanımı olmamaktır.
Bütün bunlar var, ama siz kendiniz takdir edebilen bir erkek olduğunuz sürece işe yarar. böyle bir kadın ve onun tüm avantajlarını etkili bir şekilde kullanıyor.
Siz yürümeye başlıyorsunuz, karınız da aynısını yapacak. Eğer içersen, yalnız içmeye terk edilirsin.
Peki ya normal davranıyor ve iyi para kazanıyor gibi görünüyorsanız, ancak belirli koşullar nedeniyle artık karınızın seksi olduğunu düşünmüyorsanız ve hatta durum tam tersi olabilirse? Ne de olsa bir zamanlar genç bir kadınla evlenmiş....
Bir ailen var, seni baba, eşini anne olarak gören çocuklar seni eşit derecede seviyor.
Yani eşin hala çok şey istiyor ama sen artık o kadarını yapamazsın (böyle çok çok durum var).
Bunun için eşle birlikte kocanın evlilik sorumluluklarıyla başa çıkmasına yardımcı olabilecek bir kişiyi belirlemenin daha iyi olacağını düşünüyorum.
Asıl mesele, kadının er ya da geç ne olacağını kocasından gizler.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Ded, Psvnl’ni
-
- ön sevişme
Andrey Lukashov, peki, eğer kendini bulursan öyle bunalımlı bir durumda ki her şey dağılıyor ve sadece çocuklar için yaşanıyor... Bilmemek muhtemelen daha iyi. Ancak bu felsefe kategorisindendir.
Bu arada, eğer karınız istiyor ve siz yapamıyorsanız o zaman çocuklar en az 20 yaşındadır, yani minimum sayı. Yani boşanmadan normal şekilde kurtulacaklar ve en azından karının istasyondaki tüm serserilerle seks yapmasına izin verecekler - yani, önce kedi gelir
Bu arada, eğer karınız istiyor ve siz yapamıyorsanız o zaman çocuklar en az 20 yaşındadır, yani minimum sayı. Yani boşanmadan normal şekilde kurtulacaklar ve en azından karının istasyondaki tüm serserilerle seks yapmasına izin verecekler - yani, önce kedi gelir
-
- En güçlü orgazm!
Muhtemelen her erkek, bir aile kurmayı planlarken, güzel, ekonomik ve kesinlikle yatakta rahat olmayan bir eş arıyordur. Bir ara ben de bu kriterlerden yola çıktım. Eşimin benden genç olması bile iyi bir şey. Her ne kadar evde genç karımla yeterince seks yapmış olsam da hayatımda hâlâ başka kızlar ve kadınlar vardı. O zamanlar henüz genç olan karımın küçük kızıyla birlikte doğum izninde olduğunu ve hem ev işlerini hem de çocuğu idare ettiğini belirtiyorum. O zamanlar sadece para kazanmaya odaklanmıştım.
Şimdi düşüneceğim, hatırlayacağım ve anlayacağım ki belki de sıra ona gelmiştir.
Peki, bir şey daha. Mesela eşimden boşanacağım. Derhal bir yedek aramalısınız. Haftada en az bir kez ya da daha iyisi alıştığım gibi iki kez seks yapmaya ihtiyacım var. Mesela başka bir kadın bulacağım. Bu, alışmak zorunda kalacağım kendi gereksinimleri, arzuları ve alışkanlıkları olan bir insan olacak. Ve şu anki karımdan daha az seks isteyeceği de bir gerçek değil. O zaman ne yapmalıyım???
Yani birisi beni anlamayabilir ama şu anda kendimi sakin hissediyorum. Eşim yanımda dolaşıp çok hassas bir konu üzerinde bir veya iki saat daha konuşması gerektiğini ima etse bile, ben, eşim ve başka bir adam bunu biliyoruz, kim bilir çenesini kapalı tutmayı bilir.
Ve kapıdaki evsizlere gelince, karım bir erkeği ne kadar istese de hiç böyle acı çekmedi.
Eğer okursan Dikkatli ol, sonra eşimin istediği hiçbir yere yazmadım ama hiçbir şekilde yapamam.kumarbaz: ↑08 Apr 2024, 15:58 Andrey Lukashov,
......Bu arada, eğer karınız istiyor ve siz yapamıyorsanız, o zaman çocuklar en az 20 yaşındadır, yani minimum sayı. Yani boşanmadan normal şekilde kurtulacaklar ve en azından karının tüm istasyon serserileriyle seks yapmasına izin verecekler - yani, am her şeyden önce
Muhtemelen her erkek, bir aile kurmayı planlarken, güzel, ekonomik ve kesinlikle yatakta rahat olmayan bir eş arıyordur. Bir ara ben de bu kriterlerden yola çıktım. Eşimin benden genç olması bile iyi bir şey. Her ne kadar evde genç karımla yeterince seks yapmış olsam da hayatımda hâlâ başka kızlar ve kadınlar vardı. O zamanlar henüz genç olan karımın küçük kızıyla birlikte doğum izninde olduğunu ve hem ev işlerini hem de çocuğu idare ettiğini belirtiyorum. O zamanlar sadece para kazanmaya odaklanmıştım.
Şimdi düşüneceğim, hatırlayacağım ve anlayacağım ki belki de sıra ona gelmiştir.
Peki, bir şey daha. Mesela eşimden boşanacağım. Derhal bir yedek aramalısınız. Haftada en az bir kez ya da daha iyisi alıştığım gibi iki kez seks yapmaya ihtiyacım var. Mesela başka bir kadın bulacağım. Bu, alışmak zorunda kalacağım kendi gereksinimleri, arzuları ve alışkanlıkları olan bir insan olacak. Ve şu anki karımdan daha az seks isteyeceği de bir gerçek değil. O zaman ne yapmalıyım???
Yani birisi beni anlamayabilir ama şu anda kendimi sakin hissediyorum. Eşim yanımda dolaşıp çok hassas bir konu üzerinde bir veya iki saat daha konuşması gerektiğini ima etse bile, ben, eşim ve başka bir adam bunu biliyoruz, kim bilir çenesini kapalı tutmayı bilir.
Ve kapıdaki evsizlere gelince, karım bir erkeği ne kadar istese de hiç böyle acı çekmedi.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Ded, Psvnl’ni
-
- ön sevişme
Andrey Lukashov, elbette evsizler konusunda abarttım. Öncelikleriniz belli, bunu yapamam, ben doğası gereği sadece bir ev sahibiyim, özellikle de eşimi ilgilendiriyorsa. Görüyorsun, sadece düşünce bile seni kötülüğe götürüyor. Altın ortalamada ustalaşmazdım, eğer bir şey olsaydı, hemen siktir et... Her zamanki yaşam tarzımda benim için daha kötü olsun, ama senin ******’nin bir yabancı olduğunu bilmek daha da kötü .
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
Andrey Lukashov, En önemli şey eşin Böyle harika ve anlayışlı bir kocanın yanında olduğu zaman mutlu oluyor. Böyle bir eşle hayat her zaman bir tatildir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 76 Replies
- 13328 Views
-
Last post by Varian_Rin
-
- 2 Replies