Öğretmeniyle kim seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine kimin karısını verdi?
-
Автор темыLivrik
- Penetrasyon
- Total posts: 207
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öğretmeniyle kim seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine kimin karısını verdi?
90’lı yıllarda okulumuzda, ben 9. sınıftayken, 30 yaşlarında evli bir Rusça öğretmeni tuvalette kalabalığın tecavüzüne uğradı, akşamları sınıfta disko vardı, ara sıra sigara içmeye koşardık. ve tuvalette içiyorum. Tuvaletin yakınında, Rus öğretmenlerin oturup bir şeyler kutladığı bir Rus ofisi vardı. Eve gitmeye hazır olduklarında bizim işimizden sorumlu olan kişi ofisi toparlamak ve kapatmak için kaldı. Derste ona baktık, hep dizlerinin üzerinde etek, siyah tayt, ayakkabı giyerdi, bazen eteğinin altında külotunu görebiliyorduk. Genelde tuvalette sigara içiyorduk, o da patikaya işemek için yandaki kadınlar tuvaletine gitti, bizi erkekler tuvaletinde sigara içerken gördü ve onu azarladı. Sonra kadınlar tuvaletinden çıkıp yanımıza geldiğinde sigara istedi, içki verdim, sarhoş olduğu için kendini kaptırmaya başladı, tuvalette pencere kenarına oturdu, bacakları ayrıldı - beyaz külotu göründü - bir nedenden dolayı tayt giymiyordu. Diğerleri gibi ben de bu görüntüden ereksiyon oldum, oturmuş sigara içiyor ve bir şeyler mırıldanıyordu, külotu parlıyordu, dayanamadım, yanına gittim, eteğini kaldırdım ve elimle külotunun içine uzandım kıllı amına dokunmak için, işemekten ıslanmıştı. Diğerleri gelip bacaklarını tutmaya ve göğüslerini bluzunun altına tokatlamaya başladılar, tekmelemesin diye ellerinden tutulmasını istedim, onu çıkarmaya başladım. Cebime koyduğum külotu, sonra ondan bacaklarını ayırmasına ve tutmasına yardım etmesini istedim, çünkü o güce sahipti. O ve ben yaklaşık olarak eşittik. Bacakları açıldığında açık kıllı ıslak deliğinin görüntüsü açıldı, bacaklarının arasında durdum, sikimi çıkardım ve sikmeye başladım, çabuk geldim, sikim düşmedi, çıkarmadan devam ettim ikinci kez gittim, sonunda benden sonra 9 kişi daha sikti, 3. kez sikmeye karar verdiğimde kırmızı şiş bir koparma vardı, üzerindeki saçlar birbirine yapışıktı kıçındaki delikten sperm, beyaz yapışkan süt aktı ve eteğinin içine çekildi, içi kaygan ve ıslaktı ama ben 3. kez geldim. Bu olaydan sonra onu kalabalıkta ve ayrı ayrı becerdik, onunla uzun süre görüştüm. Hem okulda hem de okul dışında sikiştiler.
- These users thanked the author Livrik for the post (total 8):
- Kasım, Endişeli, Mikha77, mega saniye, PavelNokia, Üzgünüm, Lalipop, seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 2 years
Re: Kimler öğretmeniyle seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine eşlerini verdi?
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
bilgisayarın başına eteksiz oturdu. Ve erkekler muhtemelen pantolonsuz oturuyorlardı.
Ayrıca fanteziler de var. Öğretirken, kendime ders verdim. Ama çok geçmeden sadece kızlarla çalışmaya başladı. Oğlanların düşünceleri herhangi bir şeyle meşgul, ancak onlara gaz maskesi ve yangın tulumuyla gelseniz bile materyalle değil. Ama biraz aksiyon için? Hayır, bu imkansız. En azından benim için. Öğretmenleri fahişelerle karıştırmayın, bunun hakkında zaten yazmıştım.
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Ne olmuş yani? Ders vermememe rağmen pandemi döneminde uzaktan çalıştım. AyrıcaCyrus Favor: ↑12 Jan 2024, 07:44 Bir arkadaşımla konuştum, Kovid sırasında uzaktan çalışıyordu. Ve oldukça doğal olarak sadece ceketli veya ceketsiz bluz giydiğini, bilgisayar başında eteksiz oturduğunu söyledi.

- These users thanked the author Aşka Dokunmak for the post (total 4):
- Sibiryak89, Cyrus Tabor, Kral Kuş, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 166
- Registered for: 1 year 6 months
Re: Kimler öğretmeniyle seks yaptı ya da öğretmenler öğrencilerine eşlerini verdi?
Ne kadar da romantik oldu)Livrik: ↑16 Aug 2022, 11:39 Bizim okulumuzda 90’lı yıllarda ben 9. sınıftayken 30 yaşlarında evli bir Rusça öğretmeni tuvalette kalabalığın tecavüzüne uğradı, akşamları sınıfta disko vardı, periyodik olarak biz sigara içmek ve içki içmek için tuvalete koştum. Tuvaletin yakınında, Rus öğretmenlerin oturup bir şeyler kutladığı bir Rus ofisi vardı. Eve gitmeye hazır olduklarında bizim işimizden sorumlu olan kişi ofisi toparlamak ve kapatmak için kaldı. Sınıfta ona baktık, hep dizlerinin üzerinde etek, siyah tayt, ayakkabı giyerdi, bazen eteğinin altında külotunu görebiliyorduk. Genelde tuvalette sigara içiyorduk, o da patikaya işemek için yandaki kadınlar tuvaletine gitti, bizi erkekler tuvaletinde sigara içerken gördü ve onu azarladı. Sonra kadınlar tuvaletinden çıkıp yanımıza geldiğinde sigara istedi, içki verdim, sarhoş olduğu için kendini kaptırmaya başladı, tuvalette pencere kenarına oturdu, bacakları ayrıldı - beyaz külotu göründü - bir nedenden dolayı tayt giymiyordu. Diğerleri gibi ben de bu görüntüden ereksiyon oldum, oturmuş sigara içiyor ve bir şeyler mırıldanıyordu, külotu parlıyordu, dayanamadım, yanına gittim, eteğini kaldırdım ve elimle külotunun içine uzandım kıllı amına dokunmak için, işemekten ıslanmıştı. Diğerleri gelip bacaklarını tutmaya ve göğüslerini bluzunun altına tokatlamaya başladılar, tekmelemesin diye ellerinden tutulmasını istedim, onu çıkarmaya başladım. Cebime koyduğum külotu, sonra ondan bacaklarını ayırmasına ve tutmasına yardım etmesini istedim, çünkü o güce sahipti. O ve ben yaklaşık olarak eşittik. Bacakları açıldığında açık kıllı ıslak deliğinin görüntüsü açıldı, bacaklarının arasında durdum, sikimi çıkardım ve sikmeye başladım, çabuk geldim, sikim düşmedi, çıkarmadan devam ettim ikinci kez gittim, sonunda benden sonra 9 kişi daha sikti, 3. kez sikmeye karar verdiğimde kırmızı şiş bir koparma vardı, üzerindeki saçlar birbirine yapışıktı kıçındaki delikten sperm, beyaz yapışkan süt aktı ve eteğinin içine çekildi, içi kaygan ve ıslaktı ama ben 3. kez geldim. Bu olaydan sonra onu kalabalıkta ve ayrı ayrı becerdik, onunla uzun süre görüştüm. Hem okulda hem okul dışında seviştik.
- These users thanked the author davenant_1 for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
Ne yazık ki okulda böyle bir deneyimim olmadı. Bir tanıdığım söyledi. Öğretmen olan karısı ve İngilizce öğretmeni olan meslektaşı, on birinci sınıf öğrencisi ile seks yaptı. Bu okul Ben kurdum ve her şeyi hazırladım. Bu adamdan hoşlandı, ona ve ailesine “Bir öğretmene ihtiyacın yok, ihtiyacın var” diye sordu. ve haftada 2 kez evine gelmeye başladı. Her şeyi ona öğretti, 35-37 yaşlarındaydı. KOCASI askeri bir adamdı ve ayda birkaç gün yoktu. Kocanın ve sevgilisinin sikleri neredeyse aynıydı. Bunu ona prezervatifsiz verdi. Bunun bir gün olduğunu ve gün boyunca bir erkekle seviştiğini söyledi. ve geceleri kocamla. Her şeyi düşündü, kocası hiçbir şey öğrenmedi ya da en azından ona hiçbir şey söylemedi. Mezun olduktan sonra her şey bitti. o gitti
- These users thanked the author Fedor36 for the post:
- seksforumu_
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years 1 month
Süper! Forumda arşivden sanki bir fotoğraf görmüştük, belki de güncelleme zamanı gelmiştir? :göz kırp:
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- seksforumu_
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ilkokul öğretmeni. Onu birkaç kez çalışma masasında becerdim. Daha sonra bi, swing ve seks hanımı konusu açılınca bir kadınla ilişkisi oldu. Arka sırada defalarca seviştiklerini söyledi.
Okul çocukları hakkında konuşulmadı; en yaşlıları bile seks için uygun değil. Ancak bunu paylaşmıyorum ama bir öğrencinin babasını kandırıp seks yapmaya ya da daha iyisi birden fazla babasını kandırmaya çalışmak gibi bir fantezimiz var. Ama henüz karar vermeyecek
Okul çocukları hakkında konuşulmadı; en yaşlıları bile seks için uygun değil. Ancak bunu paylaşmıyorum ama bir öğrencinin babasını kandırıp seks yapmaya ya da daha iyisi birden fazla babasını kandırmaya çalışmak gibi bir fantezimiz var. Ama henüz karar vermeyecek
- These users thanked the author program for the post (total 2):
- seksforumu_, Fedor36
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 4 months
Annem 42 yaşında, üniversitemde öğretmen olarak çalışıyor, kocası var, her şey her zamanki gibi ama son aylarda arkadaşlarımın veya yurt komşularımın annemle açıkça flört ettiğini ama annemin onları göndermediğini fark etmeye başladım. cehenneme gider ve onlara bu flörtü destekler. Üstelik bu durumlar babamın iş gezisine denk geliyordu. Annem fena görünmüyor, oldukça iyi bir vücuda sahip ve büyük göğüsleri var, bu yüzden son aylarda arkadaşlarımla içki içerken ve sohbet kadınlardan bahsetmeye başladığında, onların sürekli tartışma konusu annem oluyordu. Peki sizce bu gerçek mi Annemin arkadaşlarımla flört etmekten başka ilgisi var mı?
- These users thanked the author PustovitIgor for the post (total 2):
- PavelNokia, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 5 months
Annene mastürbasyon yapmaları gerçeği yüzde yüz. her zaman büyük memelere kalkarPustovitIgor: ↑06 Apr 2024, 15:23 Annem 42 yaşında, üniversitemde öğretmen olarak çalışıyor, kocası var, sanki her şey olağanmış gibi ama son aylarda arkadaşlarımın ya da yurt komşularımın annemle açıkça flört ettiğini fark etmeye başladım ama annem onları hiçbir yere göndermiyor ve bu flörtleşmeyi destekliyor. Üstelik bu durumlar babamın iş gezisine denk geliyordu. Annem fena görünmüyor, oldukça iyi bir vücuda sahip ve büyük göğüsleri var, bu yüzden son aylarda arkadaşlarımla içki içerken ve sohbet kadınlardan bahsetmeye başladığında, onların sürekli tartışma konusu annem oluyordu. Peki sizce bu gerçek mi annemin arkadaşlarımla flört etmekten başka bir şeyleri var mı?
-
PavelNokia,
peki, salak bunlar kapalı, bu anlaşılabilir bir durum ama flört etmeye ne dersiniz? Onları ***’e göndermiyor
peki, salak bunlar kapalı, bu anlaşılabilir bir durum ama flört etmeye ne dersiniz? Onları ***’e göndermiyor
-
- Sürtünmeler
PustovitIgor, sorun ne? Annem gençlerin ilgisini ve flört etmeyi seviyor. Normal kadın
-
PavelNokia,
Kocası var ve bu oğlanlar 19-20 yaşlarında. Kimsenin onunla ciddi bir şey yapmak istemediğini, bunun yerine sadece eğlenmek istediğini anlıyor
Kocası var ve bu oğlanlar 19-20 yaşlarında. Kimsenin onunla ciddi bir şey yapmak istemediğini, bunun yerine sadece eğlenmek istediğini anlıyor
-
- Sürtünmeler
PustovitIgor, peki, iyi eğlenceler, sorun ne? Annem de bir insandır) her kadın genç erkeklerin ilgisinden hoşlanır
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Yine, böyle bir öğretmen için kendi yaşında erkeklerle çalışmak daha zordur - her türlü kur yapma, sözleşmeler, ilişkiler, yükümlülükler. Mesela, eğer bir erkekle yattıysan, sanki bu zaten bir ilişkiymiş gibi olur ve başka kimseye bakma. Bir tür baskınlar, hesaplaşmalar olacak.
Ve burada, eğer bir okul çocuğuylaysa, o zaman bu sadece bir çocuğun gözyaşı gibi saf seksten başka bir şey değil. Ve adam muhtemelen orada büyük bir gaflet yaşayacak! Ve bunların hepsi gerçek ve hakiki olacak. Genel olarak ihtiyacınız olan şey bu.
Genel olarak, yetişkin öğretmenler için okullu çocukların, yetişkin erkekler için on yedi yaşındaki kızların aynı olduğunu düşünüyorum. Dürüst olalım, her yetişkin erkek genç bir kızla seks yapmaktan hoşlanır. Özellikle de kedi gibi sikişmek isteyen biriyle. Orada, yetişkin bir erkek için her şeyden hoşlanacaktır; sıkı, sıkı amcıklarından, vücudundan, genç vücudundan, gerçek arzusundan ve duygularının samimiyetinden.
4 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Bunun nedeni herhangi bir neden belirtmemiş olmanızdır. Bence asıl mesele belirli öğretmenlerYaşı kaç olursa olsun, lise öğrencilerine kendilerine karşı çıkmaları için kendileri neden veriyorlar. Görünüşe göre bütün mesele şu ki, bu öğretmenler seks istiyor. Ve asıl istediklerinin şu anda o masada oturmak olduğunu anlıyorlar. Ve o da bunu çok istiyor. Ve bu muhtemelen onu heyecanlandırıyor ve ders sırasında kafasındaki fantezilerden ORADA akması bile mümkün.
Yine, böyle bir öğretmen için kendi yaşında erkeklerle çalışmak daha zordur - her türlü kur yapma, sözleşmeler, ilişkiler, yükümlülükler. Mesela, eğer bir erkekle yattıysan, sanki bu zaten bir ilişkiymiş gibi olur ve başka kimseye bakma. Bir tür baskınlar, hesaplaşmalar olacak.
Ve burada, eğer bir okul çocuğuylaysa, o zaman bu sadece bir çocuğun gözyaşı gibi saf seksten başka bir şey değil. Ve adam muhtemelen orada büyük bir gaflet yaşayacak! Ve bunların hepsi gerçek ve hakiki olacak. Genel olarak ihtiyacınız olan şey bu.
Genel olarak, yetişkin öğretmenler için okullu çocukların, yetişkin erkekler için on yedi yaşındaki kızların aynı olduğunu düşünüyorum. Dürüst olalım, her yetişkin erkek genç bir kızla seks yapmaktan hoşlanır. Özellikle de kedi gibi sikişmek isteyen biriyle. Orada, yetişkin bir erkek için her şeyden hoşlanacaktır; sıkı, sıkı amcıklarından, vücudundan, genç vücudundan, gerçek arzusundan ve duygularının samimiyetinden.
4 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Yani onlara soruyorsun. Ve nazikçe, büyük bir özgüvenle sor. Kimseye söylemeyeceğim. Ve sanırım size her şeyi kendileri anlatacaklar. Ne ve nasıl, ne zaman, kiminle ve kaç kez.PustovitIgor: ↑ Demek düşündüğünüz şey bu annem ve arkadaşlarım arasında gerçekten başka bir şey mi var? flört etmenin dışında mı?
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Livrik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 3 months
Bir okul çocuğunun mantığına sahipsinVasyanitsa: ↑07 Apr 2024, 20:47 Yine, böyle bir öğretmen için erkek akranlarıyla her türlü kur yapma, gelenekler, ilişkiler, yükümlülükler daha zordur. Mesela, eğer bir erkekle yattıysan, sanki bu zaten bir ilişkiymiş gibi olur ve başka kimseye bakma. Bir tür baskınlar ve hesaplaşmalar olacak.
-
- En güçlü orgazm!
Okul çocuklarından herhangi birinin sana aşık olduğunu hiç fark etmediğini yazıyorsun. Yani görünüşe göre sana aşık değiller çünkü sınıftaki hiçbir okul çocuğunun topları yok. Ve belki de çekici olmadığınız için değil. Sadece ders verirken sen de seks istemiyorsun.
Hayal et...
Bu ikiyüzlülüğü bir kenara bırak ve hayal et...
Sınıftaki dersten önce herhangi bir okul binasında seks yaptınız. Ve sen o kadar iyice ve çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi sikildin. Ama sonra teneffüs zili çaldı ve sınıfta dersinize hazırlanmanız gerekiyor. Kendinizi bir şekilde toparlamayı zar zor başardınız ve ders için sınıfa koşuyorsunuz. Ama bütün düşüncelerin seksle ilgili. Gerçekten ziyafete devam etmek istiyorsun. Hatta geri dönüp devam etmeyi bile düşünüyorsunuz ve her şeyi siktir ediyorsunuz.
Ama yine de derse gidiyorsun. Bir derse başlıyorsunuz ve onun nasıl akmaya devam ettiğini hissediyorsunuz. Ve bunun ne olduğunu söylemek zor - seks arzusundan mı sızıyorsunuz yoksa az önce seks yaptığınız partnerinizin spermi mi? Ve tüm külotlarınız zaten ıslak ve biraz panikliyorsunuz - oturuyorsunuz - elbisenizin veya eteğinizin arkasında bir leke olacak. Ayakta durmak da korkutucu ama bacaklarınızdan aşağı doğru akmaya başlayacak! Ama şu anda kesinlikle akmaya başlayacak!
Ve tüm bunlar, sözde feromonlara ek olarak, sürekli seks isteyen ve sınıfta oturan erkek okul çocukları tarafından aktarılıyor. Birbirlerine bakıyorlar ve bir şeyden şüpheleniyorlar - mesela - vay be!!!!
Biri şu anda bizim Elena Viktorovna’mızı sikti!? Olamaz!
Ve bundan sonra seni avlamaya başlayacaklar, sana notlar falan gönderecekler. Peki, size mümkün olan her şekilde tepki vereceğim. Ve birine normalden en azından biraz daha fazla ilgi gösterirseniz, bu kesinlikle açık bir şekilde algılanacaktır. Peki, okuldan sonra başka birini sınıfta bırakırsanız ve sonra kalkıp kapıya gidip anahtarı deliğe sokarsanız, bundan sonra her şey tam istediğiniz gibi olacaktır.
Bu genç, ona söylediğiniz her şeyi yapacak. Bu, kendi aklı olan ve her istediğini yapabilen bir adam değil. Bu anlamda bir genç, yetişkin bir kadın için, eğer konu sadece seksle ilgiliyse ve başka hiçbir şeyle ilgili değilse daha uygun ve tercih edilir.
Eğer siz de öyle düşünüyorsanız, o zaman sözlerimi dinlemeye değer. Muhtemelen gerçekten gerçeği yansıtıyorlar.
Okul çocuklarından herhangi birinin sana aşık olduğunu hiç fark etmediğini yazıyorsun. Yani görünüşe göre sana aşık değiller çünkü sınıftaki hiçbir okul çocuğunun topları yok. Ve belki de çekici olmadığınız için değil. Sadece ders verirken sen de seks istemiyorsun.
Hayal et...
Bu ikiyüzlülüğü bir kenara bırak ve hayal et...
Sınıftaki dersten önce herhangi bir okul binasında seks yaptınız. Ve sen o kadar iyice ve çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi sikildin. Ama sonra teneffüs zili çaldı ve sınıfta dersinize hazırlanmanız gerekiyor. Kendinizi bir şekilde toparlamayı zar zor başardınız ve ders için sınıfa koşuyorsunuz. Ama bütün düşüncelerin seksle ilgili. Gerçekten ziyafete devam etmek istiyorsun. Hatta geri dönüp devam etmeyi bile düşünüyorsunuz ve her şeyi siktir ediyorsunuz.
Ama yine de derse gidiyorsun. Bir derse başlıyorsunuz ve onun nasıl akmaya devam ettiğini hissediyorsunuz. Ve bunun ne olduğunu söylemek zor - seks arzusundan mı sızıyorsunuz yoksa az önce seks yaptığınız partnerinizin spermi mi? Ve tüm külotlarınız zaten ıslak ve biraz panikliyorsunuz - oturuyorsunuz - elbisenizin veya eteğinizin arkasında bir leke olacak. Ayakta durmak da korkutucu ama bacaklarınızdan aşağı doğru akmaya başlayacak! Ama şu anda kesinlikle akmaya başlayacak!
Ve tüm bunlar, sözde feromonlara ek olarak, sürekli seks isteyen ve sınıfta oturan erkek okul çocukları tarafından aktarılıyor. Birbirlerine bakıyorlar ve bir şeyden şüpheleniyorlar - mesela - vay be!!!!
Biri şu anda bizim Elena Viktorovna’mızı sikti!? Olamaz!
Ve bundan sonra seni avlamaya başlayacaklar, sana notlar falan gönderecekler. Peki, size mümkün olan her şekilde tepki vereceğim. Ve birine normalden en azından biraz daha fazla ilgi gösterirseniz, bu kesinlikle açık bir şekilde algılanacaktır. Peki, okuldan sonra başka birini sınıfta bırakırsanız ve sonra kalkıp kapıya gidip anahtarı deliğe sokarsanız, bundan sonra her şey tam istediğiniz gibi olacaktır.
Bu genç, ona söylediğiniz her şeyi yapacak. Bu, kendi aklı olan ve her istediğini yapabilen bir adam değil. Bu anlamda bir genç, yetişkin bir kadın için, eğer konu sadece seksle ilgiliyse ve başka hiçbir şeyle ilgili değilse daha uygun ve tercih edilir.
- Livrik
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 3 months
öğrenciler benim tarafımdan erkek olarak algılanmıyor
Ben bir erkekle seks arzusundan mı akıyorum, değilVasyanitsa: ↑07 Apr 2024, 21:21 Siz seks arzusundan mı akıyorsunuz yoksa partnerinizin spermi mi akıyor
öğrenciler benim tarafımdan erkek olarak algılanmıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
Sınıf arkadaşımın erkek kardeşinin arkadaşı öğretmeni becerdi, sonra evlendiler ve bir de çocukları oldu.)
-
- En güçlü orgazm!
Ve siz farklı sorabilirsiniz; bütün erkekler on yedi yaşındaki genç kızlardan hoşlanır mı? Belki de herkes değil. Gerçi neredeyse herkes bana bunu söylüyor.
Belki birisi hayır diyebilir, ama bunun tek nedeni kaprisli, ne yapacağı belli olmayan bir kızla uğraşmak istememeleridir.
Ama eğer kız oldukça aklı başındaysa , ve bu adama karşı tutkulu olsa bile, yani ondan hoşlanıyorsa, o zaman kimsenin Böyle bir kızla vakit geçirin.
Peki, belki birine verilen bazı yükümlülükler hariç.
Diyelim ki ben şahsen biriyle yatamıyorum çünkü bu şekilde ruh eşime yalan söyleyeceğim. Ve ikimiz için de birbirimize yalan söylememek önemli. Yani konu seksle ilgili bile değil ve bir yerde birisi sabırsızlansa bile bunu birbirinin arkasından yapmamak çok önemli. Birisi için ne kadar vahşi ve aşağılayıcı görünse de, ilk önce sormanız gerektiği ortaya çıktı - mesela Vasya’nın bunu bana itmesinin bir sakıncası var mı?
Ya da tam tersi.
Birisi birbirinize bu kadar güvenemeyeceğinizi söyleyecek ve genel olarak bu işe gireceksiniz. Bir kadın, bir erkeğin zaten işyerinde birini becereceğini söyleyecektir ve yine de bu konuda hiçbir şey söylemeyecektir. Ve bir adam bir adama senin geyik olduğunu söyleyecek! Evet, size iş yerinde birisiyle buluştuğunu asla söylemeyecek. Aha! ve sen o kadar şaşkınsın ki, gelip birisiyle yatmak için izin isteyecek! Bekleyemiyorum!
Belki de durum budur, ben Rab Tanrı değilim. Ancak kesin olarak bilmediğiniz bir şey için başkasını suçlamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ve sadece kendi adına verdiğin sözleri tutman gerekiyor. Ve umarım siz de aldanmazsınız..
Peki öyleyse...
Koyunlarımıza dönelim...
Aslında gençler Seks öncesi ateşli olan her iki cinsiyetten insanlar yetişkin erkek ve kadınlara ilgi duymalıdır. Sadece temel içgüdü seviyesinde. Sırf genç bir bedenin herkesi eşit derecede heyecanlandırması gerektiği için. Ve eğer bu olmazsa, o zaman birisinin kafasında çok fazla hamamböceği olduğunu düşünüyorum. Sanki birisi tacının düşeceğinden korkuyormuş gibi. Ya da birisinin bedeniyle ya da cinsel organıyla ilgili bir kompleksi var.
Mesela burada siki hazır genç bir Apollon ve fazla kilolu ya da kusursuz bir vücuda sahip olmayan bir teyze var.
Çünkü aynı yaşla karşılaştırıldığında, göbekli bir adam normal görünür. Ancak formda ve atletik bir yapıya sahip genç bir adamın geçmişine bakıldığında, çok fazla gösteriş yapan biri kendine pek güvenmeyebilir.
Genel olarak şunu düşünüyorum: on yedi yaşındaki genç kızlar ve genç erkekler köpek yavrularını severler. Herkes tarafından her zaman beğenilmeleri gerekir. Eğer kedi ve yavru köpekleri sevmiyorsan bu, burada bir çeşit travma yaşadığın anlamına gelir.
Peki, o zaman Mantıksal olarak şu soruyu sorabilirsiniz: Neden bazı erkekler on yedi yaşındaki genç kızlardan hoşlanır? Kesinlikle çok genç.
Ve siz farklı sorabilirsiniz; bütün erkekler on yedi yaşındaki genç kızlardan hoşlanır mı? Belki de herkes değil. Gerçi neredeyse herkes bana bunu söylüyor.
Belki birisi hayır diyebilir, ama bunun tek nedeni kaprisli, ne yapacağı belli olmayan bir kızla uğraşmak istememeleridir.
Ama eğer kız oldukça aklı başındaysa , ve bu adama karşı tutkulu olsa bile, yani ondan hoşlanıyorsa, o zaman kimsenin Böyle bir kızla vakit geçirin.
Peki, belki birine verilen bazı yükümlülükler hariç.
Diyelim ki ben şahsen biriyle yatamıyorum çünkü bu şekilde ruh eşime yalan söyleyeceğim. Ve ikimiz için de birbirimize yalan söylememek önemli. Yani konu seksle ilgili bile değil ve bir yerde birisi sabırsızlansa bile bunu birbirinin arkasından yapmamak çok önemli. Birisi için ne kadar vahşi ve aşağılayıcı görünse de, ilk önce sormanız gerektiği ortaya çıktı - mesela Vasya’nın bunu bana itmesinin bir sakıncası var mı?

Ya da tam tersi.
Birisi birbirinize bu kadar güvenemeyeceğinizi söyleyecek ve genel olarak bu işe gireceksiniz. Bir kadın, bir erkeğin zaten işyerinde birini becereceğini söyleyecektir ve yine de bu konuda hiçbir şey söylemeyecektir. Ve bir adam bir adama senin geyik olduğunu söyleyecek! Evet, size iş yerinde birisiyle buluştuğunu asla söylemeyecek. Aha! ve sen o kadar şaşkınsın ki, gelip birisiyle yatmak için izin isteyecek! Bekleyemiyorum!
Belki de durum budur, ben Rab Tanrı değilim. Ancak kesin olarak bilmediğiniz bir şey için başkasını suçlamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Ve sadece kendi adına verdiğin sözleri tutman gerekiyor. Ve umarım siz de aldanmazsınız..
Peki öyleyse...
Koyunlarımıza dönelim...
Aslında gençler Seks öncesi ateşli olan her iki cinsiyetten insanlar yetişkin erkek ve kadınlara ilgi duymalıdır. Sadece temel içgüdü seviyesinde. Sırf genç bir bedenin herkesi eşit derecede heyecanlandırması gerektiği için. Ve eğer bu olmazsa, o zaman birisinin kafasında çok fazla hamamböceği olduğunu düşünüyorum. Sanki birisi tacının düşeceğinden korkuyormuş gibi. Ya da birisinin bedeniyle ya da cinsel organıyla ilgili bir kompleksi var.
Mesela burada siki hazır genç bir Apollon ve fazla kilolu ya da kusursuz bir vücuda sahip olmayan bir teyze var.
Çünkü aynı yaşla karşılaştırıldığında, göbekli bir adam normal görünür. Ancak formda ve atletik bir yapıya sahip genç bir adamın geçmişine bakıldığında, çok fazla gösteriş yapan biri kendine pek güvenmeyebilir.
Genel olarak şunu düşünüyorum: on yedi yaşındaki genç kızlar ve genç erkekler köpek yavrularını severler. Herkes tarafından her zaman beğenilmeleri gerekir. Eğer kedi ve yavru köpekleri sevmiyorsan bu, burada bir çeşit travma yaşadığın anlamına gelir.
- Livrik
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 3 months
Böyle şarkılar birdenbire doğmadı, ama bu şarkı zaten 60 yaşında
Böyle şarkılar birdenbire doğmadı, ama bu şarkı zaten 60 yaşında
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 3 years 6 months
Bu konuda hiçbir kişisel deneyimim olmadı. Son sınıftaki bir sınıf arkadaşı genç bir öğretmene kur yaptı ama görünüşe göre onu yatağına yatırmadı. Böyle bir durumu biliyorum. Köyden bir kız pedagojik okula okumaya gitti. Orada, yurtta elimden gelen herkese verdim. Birçok sorunu yatak aracılığıyla çözdüm. İki yetişkin erkekle grup seks yaptıktan sonra bir jinekolog tarafından tedavi edildi; kırsal bir okulda bölge merkezine atandı. orada kimse onu dinlemedi. ve bunu sınıftaki çocuklara önerdi. beklendiği gibi davran, beni dinle. ve karşılığında bunu mezuniyette herkese vereceğim. beş kişi vardı. İtaat ettiler. ve şişkin günde, içtikten sonra, sırayla beş adama verdi. ve sonra kim isterse onu hep birlikte sikti
- These users thanked the author Fedor36 for the post (total 2):
- Livrik, PavelNokia
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 17 Replies
- 2512 Views
-
Last post by Elf Kedisi