Biseksüellik hem bir ruh hali hem de bir yaşam biçimidir! Bu yönün farklı yönleri.

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
sfinksd
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Biseksüellik hem bir ruh hali hem de bir yaşam biçimidir! Bu yönün farklı yönleri.

Unread post by sfinksd »

Bu özel boyutta yaşayan, bu ruh halinin özelliklerini hisseden ve anlayan insanları bulmayı gerçekten çok isterim. Biseksüellik benim için başlangıçta böyle bir durumun sadece fizyolojisi değil, psikolojiydi. Gay devletinden temel farkı çok erken fark ettim. Bu nedenle, uzun bir süre sonunda kendime geldim - evet, ben en saf haliyle Bişka’yım. 5 yaşımdan itibaren arkadaşım ve ben birbirimizin cinsel organlarını okşamaya çalıştık. Doğada, pantolonlarını çıkardılar ve yarım saate kadar oturabilmek için popolarını birbirlerinin amına dayayarak yarı çömelme pozisyonunda oturdular, sonra değiştiler. Sanki aile oyunu oynuyorlardı. Zamanla bundan uzaklaştık ve ilgisiz hale geldi. Peki, bundan geriye kalanlar çok daha sonra, okulun sonuna doğru kendini gösterdi. İnanılmaz bir zevk alırken anal deliği parmaklarımla denemeye başladım! Bu yüzden penetrasyona karşı artan duyarlılığını hissettim. Bunu farklı nesnelerle uygulamaya başladım. Daha sonra kadınlarla ilişkiler ortaya çıktı ama ben her zaman partnerimin anal penetrasyonunu içime dahil etmeye çalıştım. Ve çok hızlı bir şekilde üstümde kayış kullanmaya başladılar. Ancak yakınlığın sonunda her zaman bir şeyler eksik kalıyordu, bu yüzden partnerimle tanışmayı denemeye karar verdim! Ancak bu 1 defadan fazla yeterliydi. Sürece herhangi bir katılım olmadı. Bir ortağın varlığına büyük ihtiyaç hissettim. Ortaklarıma geri döndüm ama zamanla tüm bunlarla nasıl ilişki kuracağıma dair kendi teorim oluşmaya başladı. Bu çok heyecan verici, bunu hiçbir zaman açık bir izleyici kitlesine ifade etmeye çalışmadım, ancak artık başkalarının buna nasıl yaklaştığını, sizin için ne yaptığını, onunla nasıl yaşadığınızı ve diğer ince yönleri keşfetmeye büyük bir ihtiyaç var. İlgileniyorsanız yazın, özellikle bunun gerçek hayat olduğu kişiler için ilginçse, hikayeme başka zaman devam edeceğim... :leto:
https://i.postimg.cc/vH2rp0C0/Hugs.jpg
These users thanked the author sfinksd for the post (total 5):
ilovebiboys, abartı, Esinti, Truwor, Sergey.v
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Registered for: 2 years 5 months
 Re: Biseksüellik hem bir ruh hali hem de bir yaşam biçimidir! Bu yönün farklı yönleri.

Unread post by Esinti »

Sorun bacak arasında değil, kulakların arasında! Kulak arası problemini çözdüğümde bacak arası problem de kendiliğinden ortadan kalkıyor!
İsimsiz9
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 366
Registered for: 1 year 9 months
 Re: Biseksüellik hem bir ruh hali hem de bir yaşam biçimidir! Bu yönün farklı yönleri.

Unread post by İsimsiz9 »

Bütün adamlarım beni kıçımdan fena sikti. Külotu yırtıp içeri soktular ve aldılar. Kadınlar nazikti, ilgilenildi, temas vardı. Belki durum budur ya da biseksüel değilsiniz ama hetero-esneksiniz. Bu İngilizceden yapılmış bir çeviridir.
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Truwor »

sfinksd: 29 Aug 2023, 20:22 Bu özel boyutta yaşayan, bu ruh halinin özelliklerini hisseden ve anlayan insanları bulmayı gerçekten çok isterim. Biseksüellik benim için başlangıçta böyle bir durumun sadece fizyolojisi değil, psikolojiydi. Gay devletinden temel farkı çok erken fark ettim. Bu nedenle, uzun bir süre sonunda kendime geldim - evet, ben en saf haliyle Bişka’yım. 5 yaşımdan itibaren arkadaşım ve ben birbirimizin cinsel organlarını okşamaya çalıştık. Doğada, pantolonlarını çıkardılar ve yarım saate kadar oturabilmek için popolarını birbirlerinin amına dayayarak yarı çömelme pozisyonunda oturdular, sonra değiştiler. Sanki aile oyunu oynuyorlardı. Zamanla bundan uzaklaştık ve ilgisiz hale geldi. Peki, bundan geriye kalanlar çok daha sonra, okulun sonuna doğru kendini gösterdi. İnanılmaz bir zevk alırken anal deliği parmaklarımla denemeye başladım! Bu yüzden penetrasyona karşı artan duyarlılığını hissettim. Bunu farklı nesnelerle uygulamaya başladım. Daha sonra kadınlarla ilişkiler ortaya çıktı ama ben her zaman partnerimin anal penetrasyonunu içime dahil etmeye çalıştım. Ve çok hızlı bir şekilde üstümde kayış kullanmaya başladılar. Ancak yakınlığın sonunda her zaman bir şeyler eksik kalıyordu, bu yüzden partnerimle tanışmayı denemeye karar verdim! Ancak 1 defadan fazla yeterliydi. Sürece herhangi bir katılım olmadı. Bir ortağın varlığına büyük ihtiyaç hissettim. Ortaklarıma geri döndüm ama zamanla tüm bunlarla nasıl ilişki kuracağıma dair kendi teorim oluşmaya başladı. Bu çok heyecan verici, bunu hiçbir zaman açık bir izleyici kitlesine ifade etmeye çalışmadım, ancak artık başkalarının buna nasıl yaklaştığını, sizin için ne yaptığını, onunla nasıl yaşadığınızı ve diğer ince yönleri keşfetmeye büyük bir ihtiyaç var. İlgileniyorsanız yazın, özellikle bunun gerçek hayat olduğu kişiler için ilginçse, hikayeme başka zaman devam edeceğim... :leto:
https://i.postimg.cc/vH2rp0C0/Hugs.jpg
Вы как то очень правильно описали это состояние. Главное, что оно созвучно моему состоянию тоже. У нас женой два друга, один старше, другой наш ровесник. Они оба спят с моей женой. Со старшим другом у нас бывает групповой секс втроём, и соответственно элементы гомо у нас с ним между нами происходят тоже. А с другим другом такого не бывает, они с женой спят вдвоём, иногда в разных комнатах, (бывает, что и просто они вдвоём, в палатке, в походе или в машине). Сначала жена с ним, потом со мной, или наоборот, или только с ним. По разному. Может в будущем у нас с ним и что то будет, но пока нет. Это я к тому, что для меня би-сексуальность зависит от партнёра. То есть, как и в случае с женщинами: одна нравится и вызывает желание, другая нет. В случае би-сексуальности тоже самое. Бывали и другие случаи. Больше собственного секса с женой меня возбуждает её секс с другими мужчинами, но и элементы би-сексуальности при этом играют тоже очень важную роль для меня. Например, мне очень нравится ласкать своей рукой и ртом член нашего друга и затем направлять его в пису, в попу или в рот моей жены. Особенно нравится мне, когда он полностью своим членов войдёт в жену, ласкать его яички. Открылось всё это во мне почти случайно, (не считая детские забавы), когда нам с женой пришлось почти что вынужденно лечь со старшим другом втроём. У ночи и у постели свои законы, и то, что днём кажется невероятным, с приходом ночи становится приемлемым и даже очень желанным.
These users thanked the author Truwor for the post:
Sergey.v
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”