[quote=Eustace post_id=352614 time=1711571115 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=352611 time=1711570821 user_id= 13155] Mahkum, oradaki yasağın henüz kaldırılmadı mı? Her neyse, [/quote]beni en kısa zamanda geri gönderecekler giriş. :) [/quote] Yardım gerekli. Yoksa kendiniz halledebilir misiniz? :-D :-D :bükülmüş:
[quote=Eustace post_id=352619 time=1711571503 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=352616 time=1711571341 user_id= 13155] Yardım gerekli. Yoksa kendiniz halledebilir misiniz? [/quote]tabii ki :) [/quote] nŞüphem bile yoktu. Biz kendimizden vazgeçmeyiz. Bir şey olursa para hazır
[quote=Nick1979 post_id=352620 time=1711571574 user_id=13155] Eğer büyükanneler hazırsa [/quote]sen ve büyükanneler yolda dövüleceksiniz. :ROFL: :ROFL: :ROFL:
[quote=Eustace post_id=352618 time=1711571453 user_id=21266] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], sen benim internet aşkımsın . Sana tapıyorum! [/quote] bu elbette harika.... ama her şeyi [ ref=#bf0000]Strecoza[/ref], foruma geri dön.... bir şeyler yap, orada öylece oturmayın...
Nick1979: ↑27 Mar 2024, 23:32
Eğer büyükanneler hazırsa
sen ve büyükanneler yolda darbe yiyeceksiniz.
Yani ben açıkça değil. Ben komplonun yanındayım.
Örgü ile ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O halde bam ve gidiyoruz
[quote=Eustace post_id=352622 time=1711571642 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=352620 time=1711571574 user_id= 13155] Eğer büyükanneler hazırsa [/quote]sen ve büyükanneler yolda darbe yiyeceksiniz. :ROFL: :ROFL: :ROFL: [/quote] Yani ben açıkça değil. Ben komplonun yanındayım. Örgü ile ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O halde bam ve gidiyoruz :-D :-D :-D
Nick1979: ↑27 Mar 2024, 23:36
Yani açıkça yapmadım. Gizli davranıyorum.
Örgüyle ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O zaman bam ve gidiyoruz
[quote=Nick1979 post_id=352625 time=1711571816 user_id=13155] Yani açıkça yapmadım. Gizli davranıyorum. Örgüyle ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O zaman bam ve gidiyoruz [/quote]siktir et :ROFL: yaratmayı :ROFL: :ROFL :kaç tane döngü var :)
Nick1979: ↑27 Mar 2024, 23:36
Yani açık değilim. Gizli davranıyorum.
Örgüyle ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O zaman bam ve gidiyoruz
siktir et yaratmayı :ROFL :peki kaç tane piçin döngüsü var
Ama korkarım onlar kazandılar beni uğursuzluk getirmesin. Aksi halde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım.
Ben de diğerleri gibi bazen buraya geleceğim. Henüz iyileşmeyeceğim, aman tanrım
[quote=Eustace post_id=352629 time=1711572103 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=352625 time=1711571816 user_id= 13155] Yani açık değilim. Gizli davranıyorum. Örgüyle ilgili bir konu oluşturacağım. Kelime kelime. Ve sonra büyükannemin bana yalnız öğrettiğini söyleyeceğim. O zaman bam ve gidiyoruz [/quote]siktir et :ROFL: yaratmayı :ROFL: :ROFL :peki kaç tane piçin döngüsü var :) [/quote] Ama korkarım onlar kazandılar beni uğursuzluk getirmesin. Aksi halde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım. Ben de diğerleri gibi bazen buraya geleceğim. Henüz iyileşmeyeceğim, aman tanrım
Nick1979: ↑27 Mar 2024, 23:44
Sadece beni uğursuzluk getirmelerinden korkuyorum. Aksi takdirde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım.
Ben de diğerleri gibi buraya bazen geleceğim. Henüz düzeltmeyeceğim, Tanrım
Seni orada görmüyorum, büyükannelerinle birlikte seni bekleyen kimse yok.
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
[quote=Nick1979 post_id=352630 time=1711572251 user_id=13155] Sadece beni uğursuzluk getirmelerinden korkuyorum. Aksi takdirde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım. Ben de diğerleri gibi buraya bazen geleceğim. Henüz düzeltmeyeceğim, Tanrım [/quote]Seni orada görmüyorum, büyükannelerinle birlikte seni bekleyen kimse yok.
Nick1979: ↑27 Mar 2024, 23:44
Sadece beni uğursuzluk getirmelerinden korkuyorum. Aksi takdirde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım.
Ben de diğerleri gibi buraya bazen geleceğim. Henüz düzeltmeyeceğim, Tanrım
Seni orada görmüyorum, paranla seni bekleyen kimse yok.
Evet onların formatına uymadığımı biliyorum. Ben şair değilim. Ve havadan sudan konuşmaya devam edemem.
Ah, biz basit insanlarız
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 3):
[quote=Eustace post_id=352633 time=1711572578 user_id=21266] [quote=Nick1979 post_id=352630 time=1711572251 user_id= 13155] Sadece beni uğursuzluk getirmelerinden korkuyorum. Aksi takdirde beni cezbedecekler ve artık onlara dayanamayacağım. Ben de diğerleri gibi buraya bazen geleceğim. Henüz düzeltmeyeceğim, Tanrım [/quote]Seni orada görmüyorum, paranla seni bekleyen kimse yok. [/quote] Evet onların formatına uymadığımı biliyorum. Ben şair değilim. Ve havadan sudan konuşmaya devam edemem. Ah, biz basit insanlarız
Bayanlar ve Baylar. Elbette her şeyi anlıyorum, aniden tanıştık, diller kilitlendi (klavyelerde, ekranlarda parmaklar). Belki hesaplaşmalar, düğünler vb. için özel bir konu oluşturabilirsiniz. Hayır, elbette kimseyi buradan uzaklaştırmıyorum, lütfen : smile233:
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 4):
Bayanlar ve Baylar. Elbette her şeyi anlıyorum, aniden tanıştık, diller kilitlendi (klavyelerde, ekranlarda parmaklar). Belki hesaplaşmalar, düğünler vb. için özel bir konu oluşturabilirsiniz. Hayır, elbette kimseyi buradan uzaklaştırmıyorum, lütfen : smile233:
Natali_Natali: ↑27 Mar 2024, 23:36
eher şey Strecoza’ya, foruma dön
))) Ahaha. Sevgili Natasha, buradan hiç ayrılmadım. Mart ayı boyunca beni neden burada tuttuklarını bilmiyorum. Kulağa ne kadar aptalca gelse de, kısa süreliğine ortadan kayboluşunuzdan bile beni sorumlu tuttular. Eh, gücenmekten hoşlanan insanlar var ve onlar da gücenmek için bir neden bulacaklar))) Zaten senden bahsetmiyorum.
Pierrot bana bir meydan okumanın aktif olamayacağını savundu . Ona bunun mümkün olduğunu gösterdim. Herhangi bir forum aktif olabilir.
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi: n
Bayanlar ve Baylar. Elbette her şeyi anlıyorum, aniden tanıştık, diller kilitlendi (klavyelerde, ekranlarda parmaklar). Belki hesaplaşmalar, düğünler vb. için özel bir konu oluşturabilirsiniz. Hayır, elbette kimseyi buradan uzaklaştırmıyorum ama lütfen : smile233:
))) Küfür etmeyin)) )) Forumlarda taşkınlık bizim her şeyimiz
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
[quote=Natali_Natali post_id=352624 time=1711571764 user_id=6331] eher şey Strecoza’ya, foruma dön [/quote]
))) Ahaha. Sevgili Natasha, buradan hiç ayrılmadım. Mart ayı boyunca beni neden burada tuttuklarını bilmiyorum. Kulağa ne kadar aptalca gelse de, kısa süreliğine ortadan kayboluşunuzdan bile beni sorumlu tuttular. Eh, gücenmekten hoşlanan insanlar var ve onlar da gücenmek için bir neden bulacaklar))) Zaten senden bahsetmiyorum. Pierrot bana bir meydan okumanın aktif olamayacağını savundu . Ona bunun mümkün olduğunu gösterdim. Herhangi bir forum aktif olabilir.
[size=85] [color=green]1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=Moray eel0314 post_id=352652 time=1711585903 user_id=18507 ] Bayanlar ve Baylar. Elbette her şeyi anlıyorum, aniden tanıştık, diller kilitlendi (klavyelerde, ekranlarda parmaklar). Belki hesaplaşmalar, düğünler vb. için özel bir konu oluşturabilirsiniz. Hayır, elbette kimseyi buradan uzaklaştırmıyorum ama lütfen : smile233: [/quote]
))) Küfür etmeyin)) )) Forumlarda taşkınlık bizim her şeyimiz
Eustace: ↑28 Mar 2024, 12:30unu açıklığa kavuşturmanız iyi oldu
))) Onunla dalga geçiyorsun ve o çok alıngan. İnce doğa, havadar. Dalga geçmenize gerek yok(((ona karşı daha sert olmanız gerekiyor, o [url=viewtopic.php?t=11568]gönderim
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
[quote=Eustace post_id=352767 time=1711618233 user_id=21266]unu açıklığa kavuşturmanız iyi oldu [/quote]
))) Onunla dalga geçiyorsun ve o çok alıngan. İnce doğa, havadar. Dalga geçmenize gerek yok(((ona karşı daha sert olmanız gerekiyor, o [url=viewtopic.php?t=11568]gönderim[/url]
[quote=Strecoza post_id=352769 time=1711618405 user_id=15698] ona karşı daha sert olman gerekiyor, boyun eğmeyi seviyor [/quote] böyle fantezileri var)))
kahretsin.... Eustace, Strecoza, yaratıcı kişiliğin ve sevdiğim şeyler için teşekkür ederim " daha katı"... Bunu seviyorum falan... ama konu benimle ilgili değil, bizimle ilgili değil... konu Moray eel0314, ... bu onun hikayesi, onun fantezisi.. ve biz yüzsüzce müdahale ettik... konuyu spamledik(((...
Küfür etmeye gerek olmadığını ve kimsenin bir yerden ayrılmasına gerek olmadığını söylemek istiyorum.... çünkü birisi ayrılır ayrılmaz forum bir şekilde boşalır (((....
kahretsin.... [ref=#bf0000]Eustace[/ref], [ref=#bf0000]Strecoza[/ref], yaratıcı kişiliğin ve sevdiğim şeyler için teşekkür ederim " daha katı"... Bunu seviyorum falan... ama konu benimle ilgili değil, bizimle ilgili değil... konu [ref=#804000]Moray eel0314[/ref], ... bu onun hikayesi, onun fantezisi.. ve biz yüzsüzce müdahale ettik... konuyu spamledik(((... Küfür etmeye gerek olmadığını ve kimsenin bir yerden ayrılmasına gerek olmadığını söylemek istiyorum.... çünkü birisi ayrılır ayrılmaz forum bir şekilde boşalır (((....
[quote=Eustace post_id=352618 time=1711571453 user_id=21266] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], sen benim internet aşkımsın . Sana tapıyorum! [/quote]ve sen Natasha’daki bu forumda, Dragonfly’daki forumda evleniyorsun. Ben bir tanığım!
[quote=Tanyushka post_id=352847 time=1711635127 user_id=22919] [quote=Eustace post_id=352618 time=1711571453 user_id= 21266] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], sen internet aşkım. Sana tapıyorum! [/quote]ve sen Natasha’daki bu forumda, Dragonfly’daki forumda evleniyorsun. Ben tanığım! [/quote]kıskanma :deli:
Heyecan verici bir hikaye. Teşekkür ederim!
Yazar, mümkünse size bizzat gerçek hikayemi anlatırdım ve hikayeyi baz alarak okumak harika olur kendi tarzınızda.
Heyecan verici bir hikaye. Teşekkür ederim! ♥️ Yazar, mümkünse size bizzat gerçek hikayemi anlatırdım ve hikayeyi baz alarak okumak harika olur kendi tarzınızda.
AnonymousTmn: ↑29 Mar 2024, 08:45
Heyecan verici bir hikaye. Teşekkür ederim!
Yazar, mümkünse size bizzat gerçek hikayemi anlatırdım ve hikayeyi baz alarak okumak harika olur kendi tarzınızda anlatın.
Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Hikâyenizi özel olarak yazın, ama tabii ki benim bunu yaptığım bir gerçek değil hikayesinden başarılı olabilir. Hemen hiçbir şey için söz vermiyorum
These users thanked the author Murena0314 for the post (total 2):
[quote=AnonymousTmn post_id=353028 time=1711691102 user_id=23788] Heyecan verici bir hikaye. Teşekkür ederim! ♥️ Yazar, mümkünse size bizzat gerçek hikayemi anlatırdım ve hikayeyi baz alarak okumak harika olur kendi tarzınızda anlatın. [/quote] Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Hikâyenizi özel olarak yazın, ama tabii ki benim bunu yaptığım bir gerçek değil hikayesinden başarılı olabilir. Hemen hiçbir şey için söz vermiyorum
Çok hoş bir sürpriz. Tamamlanmış bir çalışma gibi görünüyor.
Daha önceki çalışmalarınızın aksine, şehvetli ve hassas.
Ne kadar çok yönlüsünüz!
Çok teşekkür ederim!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Çok hoş bir sürpriz. Tamamlanmış bir çalışma gibi görünüyor. Daha önceki çalışmalarınızın aksine, şehvetli ve hassas. Ne kadar çok yönlüsünüz! Çok teşekkür ederim! :spasibo: :spasibo: :spasibo:
Küçük, tek odalı bir stüdyo daireye taşındım, ama rahat, temiz, tüm olanaklara ve iyi bir çift kişilik yatağa, bağımsız yaşam için gerekli tüm eşyaların bulunduğu bir mutfağa ve hatta bir mikrodalga...
Last post
Moray eel0314 ,
Gerçekten beğendim hikaye)))...çok teşekkür ederim....