Doğacılar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel
 Doğacılar

Unread post by Elenarus »

Bir keresinde Anapa’da bir natürist plajda dinlenirken güneşleniyordum ve yanımda iki kızı olan bir kadın vardı, ortalıkta koşup oynuyorlardı, pembe amcıkları görünüyordu ve bir kutu bira içtik ve oturduk konuşuyoruz. sertleştiler mi? Kızlar ayağa kalktılar mı? Penise hafifçe vurarak geri sıçradılar. Kızlar sanki hiçbir şey olmamış gibi bana baktılar ve tabii ki anneleri ve ben açıklığı kapattık ve hepimiz yemek yemeye oturduk. Kızlardan biri çantasına uzandı ve görülebilecek bir pozisyonda durdu. Kahverengi delik ve pembe amcık beni daha da gergin hale getirdi, taş gibi. Ve umursamıyorlar. Sonra daha çok insan geldi, aileler, plaj doluydu. Ben de bütün gün orada durdum, suya daldım, amım buruştu ve sudan çıktığımda tekrar ayağa fırladı.
https://i.postimg.cc/C5t6dMY8/i.webp
These users thanked the author Elenarus for the post (total 2):
abartı, Fedor36
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Doğa Bilimciler

Unread post by Alexa »

Koktebel’deki plajın açık mı yoksa kapalı mı olduğunu söyleyebilir misiniz?
Автор темы
Elenarus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 122
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Doğa Bilimciler

Unread post by Elenarus »

Bildiğim kadarıyla çalışıyor... Ben Moskovalıyım, burada her şey kapalı, hamamlarda toplanıyoruz, yazın diyelim emekli oluyorum, sadece güney hala oraya zorlanabilir.
These users thanked the author Elenarus for the post:
abartı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

Return to “Seks hakkında genel sorular”