Harika! Peki ya tanıdıksanız? Bu bir saçmalıkDiana39ts: ↑07 Dec 2022, 21:22Hem çiftlerin hem de bekarların gittiği swing kulüpleri var, M, o J. Ve genellikle bayanlar için giriş ücretsizdir. Petersburg’dayken her zaman bu swing kulübünü ziyaret ederim. Haftanın gününe bağlı olarak farklı programlar vardır. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum ve düzenli partilerde her zaman iyi sikişmeye gelen hanımlar vardır. Conda, ilk defa böyle bir kulüpteydim; bir kızın saat 21’de yatması benim için şok oldu, ben de saat 24’te çıktım ve o hala yataktan çıkmadı ve bacaklarını hareket ettirmedi. Benim düşünceme göre, tüm erkekler zaten en az bir kez, bazıları ise birden fazla kayıt yaptırmış durumda.
Ve belirli günlerde, kadınların erkeklere oranının 1:4 veya daha fazla olduğu grup toplantıları yapıyorlar. Ve bazen bir bayanın 10 veya daha fazla erkekle tanışmak istediğini ön görüyorum. Bir daire kiralıyorlar ve birkaç saatliğine maraton koşuyorlar.
Genel olarak isteyen onu bulabilir.![]()
Swing kulüpleri ve partiler. Partilerde grup seks.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Swing kulüpleri ve partiler. Partilerde grup seks.
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
svetik125, mutlaka çiftler halinde olması gerekmez. Eğer bu bir swinger partisiyse, o zaman evet. Ama aynı zamanda sadece seks partileri ve seks karısı partileri de var. Yaklaşık 4-5 yıl önce VK’da bu tür reklamlara rastlıyordum. Öncelikle sizi kapalı bir sohbete davet ediyorlar ve nasıl iletişim kurduğunuzu, yeterli olup olmadığınızı görüyorlar. Sonra davetiye veriyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
Bu anlaşılabilir bir durum! Herkes kabul edilmiyor! Yaş da sınırlıdır
1 saat 12 dakika 34 saniye sonra gönderildi: Yeni yıl için nasıl bir eğlence sunacaklar? Evde böyle bir parti düzenlemek isteyen var mı?
Fedos: ↑07 Dec 2022, 21:47 svetik125, mutlaka çiftler halinde olması gerekmez. Eğer bu bir swinger partisiyse, o zaman evet. Ama aynı zamanda sadece seks partileri ve seks karısı partileri de var. Yaklaşık 4-5 yıl önce VK’da bu tür reklamlara rastlıyordum. Öncelikle sizi kapalı bir sohbete davet ediyorlar ve nasıl iletişim kurduğunuzu, yeterli olup olmadığınızı görüyorlar. Peki, sonra bir davetiye veriyorlar.
Bu anlaşılabilir bir durum! Herkes kabul edilmiyor! Yaş da sınırlıdır
1 saat 12 dakika 34 saniye sonra gönderildi: Yeni yıl için nasıl bir eğlence sunacaklar? Evde böyle bir parti düzenlemek isteyen var mı?
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Peki, eğer arkadaşlarınız böyle bir partiye geldiyse muhtemelen onlar da Puşkin’i okumayacaktır :oops: belki ilginç bir şey ortaya çıkabilir.
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
Bunun neden utanç verici olduğunu anlamıyorum? Neden swing partisine geldin? Kocanız olmadan yalnız gelmeniz arkadaşlarınızın gözünde rahatsızlık yaratabilir. Ve kocayı tanıyorlar. O zaman katılıyorum, karışıklık olabilir. Ve eğer ikiniz bir araya gelirseniz, o zaman utanılacak bir şey yok.
- These users thanked the author Diana itaatsizlik etti for the post (total 3):
- İsveç125, Sibiryak89, Fedolar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 3 years 6 months
Sovyet kültürü, elinde kova olan bir kadın olmadanDew: ↑07 Dec 2022, 11:32 Yakuza, Moskova’daydım Adem ile Havva kulübü.
2013 yılındaydı. İyiydi. 22:00’da başlıyor. Isınma ile başlar. Striptizli küçük bir performans, ardından seyircilerin katılımıyla çeşitli yarışmalar. Saat 00:00’dan itibaren kulüp çevresinde ücretsiz iletişim ve hareket. İlgi alanlarına göre kabinler var, ortak odalar var, sadece çiftlere özel odalar var. Her şey sivil ve temiz. Her odada bir dağ prezervatifinin bulunduğu büyük bir kase vardır. Saat 02:00’de yine küçük bir eğlence programı düzenlenecektir. Siyahi bir vücut geliştirmeci kızımızla dans etti. Sonra tekrar, rahat bir ortamda seks sonrası genel sikişme ve iletişim. Ve saat 4:00’ten itibaren temizlikçi kadın elinde bir paspas ve bir bez parçasıyla tüm odalarda olacak! Zaten kimsenin olmadığı bir yere girmeye çalıştım ama uyumsuzluk gözlerime çarptı. Herkes çıplak ve yarı çıplak ve burada elinde bir kova ve paspas olan, kıyafetli yaşlı bir kadın var. Tüm aktivitelerin sonu 6:00’da.
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
Temizlik sağlığın anahtarıdır! Oradaki servisteki kız da daha sonra çarşafları değiştirdi ve sandalyeyi antiseptikle sildi.Tatlı biber: ↑21 Mar 2024, 14:01Sovyet kültürü, elinde kova olan bir kadın yokDew: ↑07 Dec 2022, 11:32 Yakuza , Moskova’da Adem ve Havva kulübündeydim.
2013 yılındaydı. İyiydi. 22:00’da başlıyor. Isınma ile başlar. Striptizli küçük bir performans, ardından seyircilerin katılımıyla çeşitli yarışmalar. Saat 00:00’dan itibaren kulüp çevresinde ücretsiz iletişim ve hareket. İlgi alanlarına göre kabinler var, ortak odalar var, sadece çiftlere özel odalar var. Her şey sivil ve temiz. Her odada bir dağ prezervatifinin bulunduğu büyük bir kase vardır. Saat 02:00’de yine küçük bir eğlence programı düzenlenecektir. Siyahi bir vücut geliştirmeci kızımızla dans etti. Sonra tekrar, rahat bir ortamda seks sonrası genel sikişme ve iletişim. Ve saat 4:00’ten itibaren temizlikçi kadın elinde bir paspas ve bir bez parçasıyla tüm odalarda olacak! Zaten kimsenin olmadığı bir yere girmeye çalıştım ama uyumsuzluk gözlerime çarptı. Herkes çıplak ve yarı çıplak ve burada elinde bir kova ve paspas olan, kıyafetli yaşlı bir kadın var. Tüm aktivitelerin sonu 6:00’da.
-
- Sürtünmeler
Paspas ve kovadan bahsediyorduk .lanaaas341: ↑21 Mar 2024, 14:34Temizlik sağlığın anahtarıdır! Oradaki servisteki kız daha sonra çarşafları değiştirdi ve sandalyeyi antiseptikle sildi....Tatlı biber: ↑21 Mar 2024, 14:01Sovyet kültürü, elinde kova olan bir kadın yokDew: ↑07 Dec 2022, 11:32 Yakuza, Moskova’da Adem ve Havva kulübündeydim. 2013 yılındaydı. İyiydi. 22:00’da başlıyor. Isınma ile başlar. Striptizli küçük bir performans, ardından seyircilerin katılımıyla çeşitli yarışmalar. Saat 00:00’dan itibaren kulüp çevresinde ücretsiz iletişim ve hareket. İlgi alanlarına göre kabinler var, ortak odalar var, sadece çiftlere özel odalar var. Her şey sivil ve temiz. Her odada bir dağ prezervatifinin bulunduğu büyük bir kase vardır. Saat 02:00’de yine küçük bir eğlence programı düzenlenecektir. Siyahi bir vücut geliştirmeci kızımızla dans etti. Sonra tekrar, rahat bir ortamda seks sonrası genel sikişme ve iletişim. Ve saat 4:00’ten itibaren temizlikçi kadın elinde bir paspas ve bir bez parçasıyla tüm odalarda olacak! Zaten kimsenin olmadığı bir yere girmeye çalıştım ama uyumsuzluk gözlerime çarptı. Herkes çıplak ve yarı çıplak ve burada elinde bir kova ve paspas olan, kıyafetli yaşlı bir kadın var. Tüm aktivitelerin sonu 6:00’da.
-
- Orgazm!
Yerde ne var? Daha az enfeksiyon...Tatlı biber: ↑21 Mar 2024, 14:50Paspas ve paspastan bahsediyorduk kova.lanaaas341: ↑21 Mar 2024, 14:34Temizlik sağlığın anahtarıdır! Oradaki servisteki kız daha sonra çarşafları değiştirdi ve sandalyeyi antiseptikle sildi....
-
- Sürtünmeler
Yanında yaşlı, şişman bir kadın yeri yıkarken sikini emdiğinde kendini iyi hissediyor musun? ?))) işte bu kadarlanaaas341: ↑21 Mar 2024, 14:59Yerde ne var? Enfeksiyon daha az.....Tatlı biber: ↑21 Mar 2024, 14:50Paspas ve paspastan bahsediyorduk kova.lanaaas341: ↑21 Mar 2024, 14:34 Temizlik sağlığın anahtarıdır! Oradaki servisteki kız daha sonra çarşafları değiştirdi ve sandalyeyi antiseptikle sildi....
-
- Orgazm!
Toparlama işi yaşlı ve şişman bir kadın tarafından değil, oldukça genç ve nazik bir kadın tarafından yapılıyordu. Üstelik neredeyse bitirmek üzereyken................Tatlı biber: ↑21 Mar 2024, 16:54Sen sikini emdiğinde ve yaşlı, şişman bir kadının yanında yerleri yıkaması iyi bir duygu mu? ))) yani
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 1 month
https://i.postimg.cc/13GxBKNc/Joseline-Kelly-Leah-Gotti.gif
Отправлено спустя 8 минут 24 секунды:
https://i.postimg.cc/3NQp77nv/if.gif
Отправлено спустя 8 минут 24 секунды:
https://i.postimg.cc/3NQp77nv/if.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
- lanaaas341
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post