Herkes bize ihanet etti 2

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Herkes bize ihanet etti 2

Unread post by Veronika »

Bu arada, eğer bilmiyorsanız, o zaman böyle bir önyargımız var - kelliğin kendisi seksidir, tamam, daha fazla sabuna ihtiyacınız var ama şampuandan tasarruf edersiniz. Şaka elbette.
Ama ben kızken, kendi aramızda (sadece bebeklerle oynadığımızı mı sanıyorsun? Şu anda.)
Erkeklerden hangisinin burnu daha uzun ve burnu daha büyüktü penis. Kızlar... Ve siz bebekler, kızlar ve anneler, zaten kızınıza ve annenize layık birini arıyordunuz.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Zorba Carrie, Slv3rF0x
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Sidor »

Pierro: 15 Mar 2024, 23:54 alkol zehirdir.. her dozunda!
Kesinlikle katılmıyorum. Her gün kendimi bununla zehirlemesem de, az önce iki bardak konyak içtim. 100 gr. Ev için, aile için doktorlar diğer şeylerin yanı sıra bunu tavsiye ediyor.
These users thanked the author Sidor for the post:
Veronika
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sidor, cevabına üç beğeni. Senin için buradayım. Konyak değil, kendi likörlerimizden birkaçı.
Özellikle hafta sonları.
These users thanked the author Veronika for the post:
Sidor
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

bombalar.. geleceğin bulaşık makinesi.. iki yüksek lisans derecesine sahip..
ve buradaki herkes onu mahvetti..
ve Natasha, bu altın antilop, yüzlerce serseri toplamak için tasarlandı, hatta onun için bir hesap oluşturdum, haklı çıkmadım umarım aptal çıktım..
ve teknik olarak burada her şey çok kötü çalışıyor..

ama ortalıkta dolaşıyor ve inatla devam ediyor bir kaktüs yiyin..
sonuçta.. sakat bir forum para ister.. ama kar getirmez..

in Almanya, temizlikçilerin buna ihtiyacı var mı sertifika almak mı? ya da iki Rus diploması... dilenciler bunu yapar mı?)
These users thanked the author Pierro for the post (total 2):
Eustace, Zorba Carrie
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

Tanya,
Çalınan bir figür konuşmanın! Bu arada, bana yaptığı son çağrıya bakılırsa "çalmak" başarısız oldu.
Tüm canlıların fizyolojik olarak bir araya gelme isteği vardır. Biz istisna değiliz. Bir araya toplanıp hayatta kalmak daha kolay, bizim durumumuzda iletişim kurmak daha rahat. Temelde iletişim kurmak istemediğim kişilerle bile.
Forumumuzda kelepçe denilen bir tane vardı ve hemen hemen tüm forum kullanıcılarının ilgi gösterdiği bir tane daha ortaya çıktı.
Oksanka, klonlarıyla birlikte topluluğumuza sızdı, bir ataşı cezbetmeye çalıştı ve diğerini cezbetti. Bunu beceriksizce ve meydan okurcasına yaptı, aynı zamanda vahşi sürünün diğer aktif üyelerini de baştan çıkardı.
Benim gibi bir kullanıcının başka bir foruma geçmeyi önermesinin başka bir şey olduğunu, sahibinin bunu yapmasının başka bir şey olduğunu zaten yazmıştım. Bana öyle geldi ki, kendi forumunu tanıtmak uğruna bir forumun yok edilmesi en azından akıllıca değil. Konu başlığının biraz yanlış olduğuna katılıyorum. Ama siz kadınlar çok düşüncesizsiniz, bu yüzden Holigan muhtemelen duygularını çok sert bir şekilde ifade etti.
Sonuç olarak forumumuz, bu forumu bir arada yürüten iki kadını kaybetti. Anaerkilliğe geri dönmemizin seks forumları biçiminde olması ilginç. Ama bu onların tercihi ve biz ancak bununla uzlaşabiliriz.
Geri kalanı duygulardır. Peki onlar olmadan nerede olurduk?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Veronika, Christmas_Christmas, Fargal94
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Peki, Avrupa Birliğinize geçin. Burada ne yapıyorsun? Liberal... Orada kıçını sallarsan bir çeşit Sejm’e kabul edileceklerini göreceksin. Ancak Rusya’da erkeklerin çalışması gerekiyor. Bizim için daha kolay, bacaklarımızı açmak bir bonus. Bir kez daha, hatta iki kez hayallerim çılgına dönüyor, ne yazık ki bunu çok geç fark ettim. Yaş, ısırmazlar. Haydi, kıçını eline al ve Avrupa Parlamentosu’na git.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Veronika: 16 Mar 2024, 11:51 Sidor, cevabına üç beğeni. Senin için buradayım. Konyak değil, kendi likörümden birkaçı.
Özellikle hafta sonu.
Kardeşlik için teklif ediyorum. Sadece öpüşmeyeceğiz. Birincisi, cinsiyetinizden tam olarak emin değilim ve ikincisi, kocanız hakkında yazdıklarınızı hatırlıyorum.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Veronika
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

hmm..alkol kötüdür..)
These users thanked the author Pierro for the post:
Tanya
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ah! Zamanımız yoktu. Vero-Nika zaten onuncu destesini aldı!
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Eustace »

Pierro: 16 Mar 2024, 12:05 meh.. alkol kötüdür..)
Ksenofont: 16 Mar 2024, 12:07 Eh! Zamanımız yoktu. Vero-Nika zaten onuncu yığını aldı!
ne fark ettin! Alkashka gibi! Beyni sıvılaştırır. :-D
These users thanked the author Eustace for the post:
Fargal94
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 16 Mar 2024, 12:00 Tanya,
Bu mecazi sözü çaldın! Bu arada, bana yaptığı son çağrıya bakılırsa "çalmak" başarısız oldu.
Tüm canlıların fizyolojik olarak bir araya gelme isteği vardır. Biz istisna değiliz. Bir araya toplanıp hayatta kalmak daha kolay, bizim durumumuzda iletişim kurmak daha rahat. Temelde iletişim kurmak istemediğim kişilerle bile.
Forumumuzda kelepçe denilen bir tane vardı ve hemen hemen tüm forum kullanıcılarının ilgi gösterdiği bir tane daha ortaya çıktı.
Oksanka, klonlarıyla birlikte topluluğumuza sızdı, bir ataşı cezbetmeye çalıştı ve diğerini cezbetti. Bunu beceriksizce ve meydan okurcasına yaptı, aynı zamanda vahşi sürünün diğer aktif üyelerini de baştan çıkardı.
Benim gibi bir kullanıcının başka bir foruma geçmeyi önermesinin başka bir şey olduğunu, sahibinin bunu yapmasının başka bir şey olduğunu zaten yazmıştım. Bana öyle geldi ki, kendi forumunu tanıtmak uğruna bir forumun yok edilmesi en azından akıllıca değil. Konu başlığının biraz yanlış olduğuna katılıyorum. Ama siz kadınlar çok düşüncesizsiniz, bu yüzden Holigan muhtemelen duygularını çok sert bir şekilde ifade etti.
Sonuç olarak forumumuz, bu forumu bir arada yürüten iki kadını kaybetti. Anaerkilliğe geri dönmemizin seks forumları biçiminde olması ilginç. Ama bu onların tercihi ve biz ancak bununla uzlaşabiliriz.
Geri kalanı duygulardır. Ama onlar olmasaydı biz nerede olurduk!
Uyandı ihtiyar! Aksi takdirde uyurum, birkaç içki içerim. İlginç. Bu arada 4’e gitmeye çalıştım, dün oradaydım, arkadaşlarımdan biri orada kaldı, rock uzmanı "Foreman". Dün işe yaramadı. Bugün denedim - Sovyet rejiminden gelen yaban turpu. Giriş kapalı
Uyuma Xenofusha (Ne kadar nazik bir şekilde sordum?)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pierro: 16 Mar 2024, 12:05 mmm...alkol kötüdür..)
Sana kesinlikle katılmıyorum. Bu birisi için. Bu iki gün boyunca alkol içerek aydınlanmaya ulaştım ve artık tüm dünyayı seviyorum.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Ksenofont: 16 Mar 2024, 12:11 Bu iki günlük alkol tüketimi için
ne kadar tükettiğinize bağlıdır. :)
Fargal94
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Elbette onda biri değil. Ama doyurucu bir kahvaltı yaptım. Kocam öğle yemeğinden sonra gelecek.
Bu arada, Lula dün kebap yaptı.
Kocam restorana, sürahiye, salataya ve elbette Lula’ya gittiğini hatırladı.
Nick, al şunu... Bütün et işletmelerini dolaştım. Hiçbir yerde, hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Yerel bir restorana gittim (kafe değil, restoran) Menüde lula kebabı var mı? Hayır.
Ev yapımı kıyma (sığır eti ve domuz eti), marketten yeşillikler (kişniş vb.) aldım. Daha fazla soğan, yeşillik, evet, bir paket daha Kafkas otu’.
In sabah, likörden önce, fırında denedim... kahretsin, zaten chacha istiyorum.
Yemek yapmayı seviyorum.
Tüm avantajlara sahip, sadece çekici, çok güzel bir kadın değil , ama aynı zamanda harika bir ev kadını. Ve sizi lezzetli yemeklerle besleyecek, sizi temiz bir yatağa yatıracak ve sevdiğiniz kişinin istediğini size verecek: telefon, uzaktan kumanda veya başka bir şey.
Kıskanç olun. Ancak mamutların düzenli ve daha kalın getirilmesi gerekiyor. O zaman bir kadının sevgisi paketin kalınlığına göre büyür... ah mamut.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Ded, Sidor, Zorba Carrie, Slv3rF0x
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Sidor »

Veronika: 16 Mar 2024, 12:24 Ev yapımı kıyma (sığır eti ve domuz eti), marketten yeşillikler (kişniş vb.) aldım. Daha fazla soğan, yeşillik ve evet bir paket daha Kafkas otu.
Eti bir kadına verin:"Güzel bir kadın için eti pişirin" ...ve o da onu mahveder. Veronichka, güneş ışığı, lula kebabı kuzu eti, yağlı kuyruk yağı, soğan ve baharatlardan yapılır. "Köfte" oluştururlar, şişlere dizerler ve ateşte kızartırlar.
Veronika: 16 Mar 2024, 12:24 Tüm avantajlarıyla birlikte yalnızca büyüleyici, çok güzel bir kadın değil, aynı zamanda harika bir ev hanımıdır. Ve seni lezzetli yiyeceklerle besleyecek, seni temiz bir yatağa koyacak ve sevdiğine istediğini verecek
Sana meme mi vermek üzere? Ah, ne güzel, bu garnitüre ne kadar da bayılıyorum. :-D
These users thanked the author Sidor for the post:
Veronika
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Katılıyorum, kadın şişi mahveder. Ama çok lezzetli çıktı.
Zorba Carrie, Sidor
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

Veronica, Sen gerçek bir metressin. Ve Ocak Bekçisi. Sizi tanımayan ya da hayatınızla ilgilenmeyen herkes sizin hakkınızda istediğini düşünebilir. Ama gerçekte sen en iyi eş ve annesin. Sizinle iletişim kurmak ruhun ve bedenin kutlamasıdır. Ve herhangi bir toplantı, bir fincan kahve eşliğinde bile olsa, en muhteşem kutlamaya dönüşür. Sen akıllı ve bilgilisin. Çok hoşsun. Ve en önemlisi toplumda sizin gibi kadınlar daha fazla olsaydı dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Birçok kişiye ilham kaynağı oluyorsun.
These users thanked the author Ded for the post:
Vajinist
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ama dürüst olmak gerekirse evlenmek için acelem vardı. Kendimi kafeste gibi hissediyorum. Bunca yıldan sonra özgürlüğe alıştım. İstediği kişiyle becerdiği gerçeğiyle ilgili değil, yine de öyle. Ama anlayın, beklemeniz gerekiyor, buna borçlusunuz...
Bu, kendiniz için veya sahibi için çalıştığınız zamandır. Kim kendisi için çalışmayı denedi? Sahibi için çalışması pek mümkün değil.
Ded, Slv3rF0x
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ded: 16 Mar 2024, 13:07 Veronika, Sen gerçek bir metressin . Ve Ocak Bekçisi. Sizi tanımayan ya da hayatınızla ilgilenmeyen herkes sizin hakkınızda istediğini düşünebilir. Ama gerçekte sen en iyi eş ve annesin. Sizinle iletişim kurmak ruhun ve bedenin kutlamasıdır. Ve herhangi bir toplantı, bir fincan kahve eşliğinde bile olsa, en muhteşem kutlamaya dönüşür. Sen akıllı ve bilgilisin. Çok hoşsun. Ve en önemlisi toplumda sizin gibi kadınlar daha fazla olsaydı dünya çok daha güzel bir yer olurdu. Pek çok kişi için ilham kaynağısın.
Kişisel ilişkilerine burnumu soktuğum için özür dilerim. Ama sormadan edemeyeceğim. Gerçekten Veronica’yla kahve içmek için mi buluştun?
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Zorba Carrie »

Veronika: 16 Mar 2024, 13:17 Ded, teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ama dürüst olmak gerekirse evlenmek için acelem vardı. Kendimi kafeste gibi hissediyorum. Bunca yıldan sonra özgürlüğe alıştım. İstediği kişiyle becerdiği gerçeğiyle ilgili değil, yine de öyle. Ama anlayın, beklemeniz gerekiyor, buna borçlusunuz...
Bu, kendiniz için veya sahibi için çalıştığınız zamandır. Kim kendisi için çalışmayı denedi? Sahibi için çalışması pek mümkün değil
Kendiniz için mi çalışıyorsunuz yoksa işe mi alındınız?
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

Veronika, Kocanın iyi bir ilişki yaşadığını anlaması gerekiyor ve doğal olarak özgürlüğü seven bir eş. Ve neden onu bazı şeyler yapmaya zorluyorsunuz? Daha da önemlisi, her eyleminizi kontrol etmek büyük bir hatadır. Onun asıl görevi, her şeyden önce tüm çabalarınızda sevgi, saygı ve destektir. Kendinizi kafeslenmiş hissetmemelisiniz. Ve bu kafes ne kadar atarsa ​​atsın, saf altından yapılmış olsa bile her zaman kafes olarak kalır. Bu her ailede çok önemlidir. Eğer bir koca, karısını gerçekten seviyorsa, sanki akşam yemeği zamanında hazırlanmamış, ev temizlenmemiş veya başka bir şeymiş gibi, hiçbir konuda onu asla suçlamayacaktır. Sizin gibi kadınlar için dua etmelisiniz ve hiçbir durumda kavga etmemelisiniz. Kadın her zaman haklıdır. Ve biz kadınsız erkekleriz.
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 2 years

Unread post by Oksana »

Pierro, gönderilerinde çok fazla gramer hatası var okuduğun ve gözlerinin dolduğu :grust:
40 yaşında bu kadar cahil olmak çok yazık :zeki:
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Oksanka: 16 Mar 2024, 13:44 yayınlarınızda o kadar çok dilbilgisi hatası var ki, okuyorsunuz ve gözleriniz doluyor
Öncelikle şunu unutmayın: camdan evde yaşayan kimse taş atmamalı komşulara. Evet doğru yazmaya çalıştığınızı görüyorum ama hatalı da yazıyorsunuz kusura bakmayın.
40 yaşın üzerinde bu kadar cahil olmak utanç verici
İkincisi, seks forumunda "utanmak" bir tür tezatlıktır)) )
Üçüncü olarak, yaşa dayalı utandırma genellikle en alttadır. Elbette tamamen IMHO.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Nick1979, Sidor
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Nick1979 »

Hooligan Carrie: 15 Mar 2024, 11:13 Başka bir bölüme kopyalıyorum aksi takdirde herkes önceki konuyu görmez
Konu aynı. ile karşılaştılar:zeki: Vay canına...
Evet, koşarak geliyorlar. Orada, tabiri caizse "her türlü pislik ve kötülüğün" olmadığı daha iyi bir forum var. Yalnızca yüksek :twisted: :-D var
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Christmas_Christmas »

Oksanka: 16 Mar 2024, 01:05 Anormal Natalie dışında kimseye yazmadım. Ben de ona hikayeyi alması için yazdım, bize gelmesi için değil. Bir web sitesini hesap makinesinden ayırt edememesi - peki ne yapabilirim? Eğer ona yazarsam Bir kullanıcı adın ve şifren var,
damn.... Ben sadece deli değilim... Ben herhangi biriyim ve herkes... işte insanlarda kötü olan şey... en "siyah ve çürümüş" şey bu, elbette benim....
Sadece şaka yapıyorum... Ben’ Küfür etmeyeceğim, tartışmayacağım ya da bahane üretmeyeceğim... Tek bir şey söyleyeceğim, sizden 4all’da benim için bir hesap oluşturmanızı istemedim...

2 dakika 39 saniye sonra gönderildi :
ve kim kime ihanet etti? Hâlâ anlamıyorum... Ben mi?... kahretsin, bana taş atıyorsun... uzun süre...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Oksana, Sidor, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:17 Bahane uydurmayacağım... Senden benim için 4all’da bir hesap oluşturmanı istemediğim tek bir şey söyleyeceğim...
ne kadar akıllı bir kız : cat1:
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:20 ve kim kime ihanet etti? Hâlâ anlamıyorum... Ben mi?... kahretsin, bana taş atıyorsun... uzun süre...
sanki konu seninle ilgili değil :wink:
Zorba Carrie
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Üzgünüm, bu muhtemelen benim için geçerliydi. Bir de Natalie vardı, gençleşmek istiyordu. Sonra bir forum üyesiyle anlaştık, kocam aldırış etmedi ama gerçek yaşımı öğrendi, sonra 43 yaşındaydım ve ortadan kayboldu. Ahlaklı, profili oku ama saklamadım.
Ama bazen bunu yapmak istiyorum ve 35 yaşındaki Natalie’yi yarattım, bu arada ben de o yaşta görünüyorum. Sonra beni ittiler, rahatsız ettiler vb.
O yüzden onlara kızmayın. Sana, Nika’na, Natalie’ye saygılarımla.
Sidor, Slv3rF0x
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 16 Mar 2024, 14:21
Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:20 ve kim kime ihanet etti? Hâlâ anlamıyorum... Ben mi?... kahretsin, bana taş atıyorsun... uzun süre...
sanki konu seninle ilgili değil :wink:
peki, Tanrıya şükür konu benimle ilgili değil....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Veronika, Zorba Carrie, Fargal94
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Nick1979 »

Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:20 ve kim kime ihanet etti? Hâlâ anlamıyorum... Ben mi?... kahretsin bana taş atıyorsun... uzun bir süre...
Sakin ol , bundan bahsetmiyorsun.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 2):
Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Carrie’nin cevabı. Ben bir çalışanım, olduğum yerde, olduğum yerde. Kuponları vergilendiriyorum. Şimdi bunların hepsi muhasebeyle ilgili. Daha önce planlama ve ekonomi departmanı vardı. Yani zorunlu köle. Patronun ayakkabılarının kokusunu alıyorum, yalamam gerekiyor ama kendimi yenemiyorum. Ayakkabı cilası lezzetli değil.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:20lanet olsun.... Ben sadece anormal değilim... Ben herhangi biriyim ve herkesim... İnsanların kötü tarafı bu... En "siyah ve çürük" şey bu, elbette benim .... n
Canım, buradaki en normal kişi sen gibi görünüyorsun. Cidden, şaka yok. :cat2:
Başlık KESİNLİKLE sizinle ilgili değil. Ancak onun için buraya bir kereden fazla geldim.
Last edited by Zorba Carrie on 16 Mar 2024, 14:39, edited 1 time in total.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Eustace, Christmas_Christmas, Nick1979
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natalie’den Natalie-natalie’ye arkadaş olalım mı? Üç Natalie mi? Erkekler için çekirdekleri çıkarılmış şeftali gibidir. Tekrar özür dilerim, bunun olacağını bilmiyordum ve olacak, saklanmıyordum.
Sadece yanılmıştık. Ama mırıltı. Dostluk?
Zorba Carrie, Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:26 Tanrıya şükür benimle ilgili değil....
:cat1: Seni özledim :oops :
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Zorba Carrie, Christmas_Christmas, Fargal94
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Carrie, seni kırdım. EN normalini söylemek istedim. Kızlar bu yaz size bir sürprizim var. Daha önce hiç böyle bir şey hissetmemiştik. Üçüncüsü de katıldığına göre üç kişilik sipariş vereceğim.
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Veronika: 16 Mar 2024, 14:37 ÇOK normal,
Değişikliğe katılıyorum)) Geri dönmen çok güzel :shamp:
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Veronika
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Canis91 »

Ben bile hezeyan sırasına göre hatırladım:
Hepimiz ihanete uğradık
Ordu yenildi.
Atım düştü.
At! Bir at için yarım krallık! (Sitata) en iyilerden biri).
En iyi dileklerimle ve iyi bir ruh hali. :arkadaşlar:
These users thanked the author Canis91 for the post:
Fargal94
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 16 Mar 2024, 14:56 Hezeyan sırasına göre aklıma bir şey geldi:
Hepimiz ihanete uğradık
Ordu yenildi.
Atım düştü.
At! Bir at için yarım krallık! (Sitata) en iyilerden biri).
En iyi dileklerimle ve iyi bir ruh hali. :arkadaşlar:
Richard III
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Canis91
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Dileklerin için teşekkürler. Ama at düşmedi ve kardeşim, oğlum gibi kahramanlar savaşıyor. Ve zaferle gelecekler. inanıyorum. Üstelik oğlum pazar günü tatile gelecek.
Canis91, Fargal94
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 16 Mar 2024, 14:35
Natali_Natali: 16 Mar 2024, 14:26 peki, Tanrıya şükür benimle ilgili değil....
:cat1: Seni özledim :oops:
Ben de özledim... iletişim kurduğum herkesi... tüm forumumuzu...
Anlamıyorum. Neden herkes gitmeme karar verdi? Hikayelerim için her şeyin onlarla olduğunu söyledim... ama ayrılmak konusunda hiçbir şey söylemedim...
Artık daha sessiz olacağım... çok daha sessiz... hatta çok daha fazla. ..
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Sidor
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Forumumuz”