Herkes bize ihanet etti 2

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Herkes bize ihanet etti 2

Unread post by Ksenofon »

Sürekli onlarla takılan insanların forumların ölümü hakkında yazması gerçekten hoşuma gidiyor. Peki, sosyal medyaya gidin. ağlar, telgraflar veya başka herhangi bir yer.
İnsanları baştan çıkararak ve cennetten mana vaat ederek bir forumu tanıtmak iyi değil. Prensip olarak, kaynağı geliştirmek için tek fikri bir yerden bir şeyler çalmak olan bir moderatör varken 4’e gitmeyeceğim. Kendi fikirlerim sıfır.
Forumunun tanıtımını yapmak yerine burada oturuyor ve ne kadar harika olduğunu anlatıyor.
Ancak, insanların birden fazla forumda takılmak için zamanları varsa, bayrak onların ellerindedir!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 4):
Omut46, Zorba Carrie, Yün, Christmas_Christmas
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Neşeli Roger »

Kardeş: 15 Mar 2024, 13:16
Kardeş: 15 Mar 2024, 13:07 Böylece "yaşayan" olanların tümünü listelediniz.
Birbirlerini takip ediyorlar, bir daire oluşturuyorlar ve soyut konularda gönülsüzce birbirlerinin beyinlerini sikiyorlar.
Bataklık...
nHepinizi unutmadım :) Bira göbeği ve bir bardak bira bir kartvizittir. Ve ben alaycı değilim. Herkesi listelemedim. Hala insanlar var ve eğer birinin adını vermediysem hala listededir. Örneğin Piero. O aynı zamanda bir arama kartıdır. Fargal94. Hala çok sayıda insan var.
Ve herhangi bir "arama kartının" ayrılması forum için bir kayıptır.
işte bu, bitti. Bu forumların tümü kullanım ömrünü doldurdu
Eski ava’yı geri getirin. Bira ve göbek ev gibi görünüyordu. Ve bu avatar mezardan çıkarıldıktan sonra bir cesede benziyor :( Karşılaştırma için özür dilerim ama bazı nedenlerden dolayı hemen aynı çağrışımları yapıyorum
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Jolly Roger: 15 Mar 2024, 14:22
Kardeş: 15 Mar 2024, 13:16
Hepinizi unutmadım :) Bir bira göbeği ve bir bardak bira bir arama kartı. Ve ben alaycı değilim. Herkesi listelemedim. Hala insanlar var ve eğer birinin adını vermediysem hala listededir. Örneğin Piero. O aynı zamanda bir arama kartıdır. Fargal94. Hala çok sayıda insan var.
Ve herhangi bir "arama kartının" ayrılması forum için bir kayıptır.
işte bu, bitti. Bu forumların tümü kullanım ömrünü doldurdu
Eski ava’yı geri getirin. Bira ve göbek ev gibi görünüyordu. Ve bu avatar mezardan çıkarıldıktan sonra bir cesede benziyor :( Karşılaştırma için özür dilerim ama bazı nedenlerden dolayı bende hemen hemen aynı çağrışımlar oluştu
Utanıyor O bir muhbir!
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Venüs »

))) Ahah. Sadece iki gündür telefondayım ama zaten her şeyi biliyorum. Peki orada takılır mısın?)))
Ama cidden, kimse beni oraya çekmedi. Prensip olarak bir yetişkini herhangi bir yere çekmek imkansızdır. Sadece onları bir şeye ilgilendirmek için olsa da, her durumda, kullanıcılar nerede daha rahat ve ilginç hissedeceklerine kendileri karar verirler. Eğer burası ilginizi çekiyorsa, burada oturuyoruz. Çok ilginç, orada oturuyoruz. Burada ve orada ilginç. Orada burada oturuyoruz.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 15 Mar 2024, 12:18
Büyücü: 15 Mar 2024, 12:13burası nerede?
Hayır - orada.

Ama nereden artık ibne resimleri yok!
hayır, bu tür kaynaklara gidip moderatörlük yapmak istemiyorum. Kıdemli moderatör olma deneyimim var ancak bu tür kaynaklar konusunda deneyimim yok.
))) Ahah. Moderatör olarak deneyiminiz olduğuna inanmıyorum. Kendi web sitenizi oluşturdunuz ve onunla ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Kuralları bulduğunuzda, hayal gücünüzün acı çekenlerin bir çizgisini çizdiği zaten açıktı. Bu böyle olmaz.
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 15 Mar 2024, 15:14 Senin
kartvizitin olduğuna inanmıyorum, ha ha. Hastasınız hanımefendi. Forumdaydım ve hala da varım ama onlar zaten forumların öldüğünü söylediler. Hastasın ve artık Noopet alma zamanın geldi, çünkü tavuk hafızan var, ah evet, sen bir tavuksun. Kendinize saygı duymadığınızı kanıtlamalısınız. Öyleyse dışarı çık...
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Büyücü: 15 Mar 2024, 15:17
Kartvizitinizin
ha ha ha ha olduğuna inanmıyorum. Hastasınız hanımefendi. Forumdaydım ve hala da varım ama onlar zaten forumların öldüğünü söylediler. Hastasın ve artık Noopet alma zamanın geldi, çünkü tavuk hafızan var, ah evet, sen bir tavuksun. Kendinize saygı duymadığınızı kanıtlamalısınız. Öyleyse çıkın...
))) Karakterinizle insanlarla çalışmak genellikle imkansızdır. Fikri kendi kaynağınıza bırakın. Başarılı bir kaynak üzerindeki herkesi yok edebilir ve dağıtabilirsiniz, ancak bir siteyi sıfırdan aktif hale getirmek hiç de size göre değil. :cat1:
Büyücü
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2154
Orientation: biseksüel

Unread post by Büyücü »

Strecoza: 15 Mar 2024, 15:29 Karakteriniz insanlarla çalışmayı kesinlikle imkansız kılıyor. Fikri kendi kaynağınıza bırakın. Başarılı bir kaynaktaki herkesi yok edip dağıtabilirsiniz, ancak siteyi sıfırdan aktif hale getirmenin
sizin için sıkıntılı bir nokta olmadığını söyledi bu yan deney. Senin psikiyatrist olduğuna inanmıyorum, sen bu psikiyatristin hastasısın. Oraya nasıl yazıyorsun, ha)))).
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 15 Mar 2024, 15:01 )))) Ahah. Sadece iki gündür telefondayım ama zaten her şeyi biliyorum. Peki orada takılır mısın?)))
Ama cidden, kimse beni oraya çekmedi. Prensip olarak bir yetişkini herhangi bir yere çekmek imkansızdır. Sadece onları bir şeye ilgilendirmek için olsa da, her durumda, kullanıcılar nerede daha rahat ve ilginç hissedeceklerine kendileri karar verirler. Eğer burası ilginizi çekiyorsa, burada oturuyoruz. Çok ilginç, orada oturuyoruz. Burada ve orada ilginç. Orada burada oturuyoruz.
Uzun zaman önce onlar bu konuyu tartışmaya yeni başladıklarında geldim ve tartışmanın bitiminden kısa bir süre sonra buna şaşırdım. Konu burada, orada ortaya çıktı ve bu forumda konuyu tartışan aynı kişiler, orada da tartışmaya başladı.
Natalie’yi çalmaya yönelik özel operasyonun başlamasından sonra bana da bu forumdan ayrılıp oraya gitmem teklif edildi. Bu nedenle tekrar gittim ve beklenmedik bir şekilde orada aktif olarak yazan ve iletişim kuran birçok meslektaşımızla karşılaştım. Bu iyi. Ancak bu durumda buradaki aktivitelerinin azaldığını fark etmeden duramazsınız.
Orada yasaklandığında burada daha sık bulunduğunu fark etmeden duramıyorum.
Büyük ihtimalle subjektifim ama bu beni rahatsız ediyor. Yaşlılık ve huysuzluk. Ne yazık ki.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Zorba Carrie
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Zorba Carrie »

Strecoza: 15 Mar 2024, 15:01 Yani oraya mı gidiyorsunuz?)))
Hiçbir koşulda. Bir günde 34 saatim yok. Lyuli’nin bize anlattığı türden. Orada okurken esneyenler (ya da tam tersi, esnerken orada okuyanlar).
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Ksenofont: 15 Mar 2024, 15:33
))) Ahah. Sadece iki gündür telefondayım ama zaten her şeyi biliyorum. Peki orada takılır mısın?)))
Uzun zaman önce onlar bu konuyu tartışmaya yeni başladıklarında geldim ve tartışmanın bitiminden kısa bir süre sonra buna şaşırdım. Konu burada, orada ortaya çıktı ve bu forumda konuyu tartışan aynı kişiler, orada da tartışmaya başladı.
Natalie’yi çalmaya yönelik özel operasyonun başlamasından sonra bana da bu forumdan ayrılıp oraya gitmem teklif edildi. Bu nedenle tekrar gittim ve beklenmedik bir şekilde orada aktif olarak yazan ve iletişim kuran birçok meslektaşımızla karşılaştım. Bu iyi. Ancak bu durumda buradaki aktivitelerinin azaldığını fark etmeden duramazsınız.
Orada yasaklandığında burada daha sık bulunduğunu fark etmeden duramıyorum.
Büyük ihtimalle subjektifim ama bu beni rahatsız ediyor. Yaşlılık ve huysuzluk. Ne yazık ki.
))) Bilmiyorum. Belki gerçekten birini aramışlardır. Davet edilmedim. Aralık ayında değil, şimdi değil. O zaman her şey şans eseri oldu, şimdi ise daha da rastgele.
Neredeyse seks konuşmayı veya burada herhangi bir şeyi tartışmayı bıraktılar. Sadece sürekli hesaplaşmalar. Daha önce kavga etmekle suçlandım ama gördüğünüz gibi burada herkes benim katılımım olmadan gayet iyi dövüşüyor. Ortadan kaybolacağım, kemiklerimi tekrar yıkamayı hatırlamaları dışında kimse fark etmeyecek. Yani zaten sürekli yıkamadan temizlenmişler))) parlıyorlar
These users thanked the author Venüs for the post:
Tanya
Hacı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 244

Unread post by Hacı »

Hooligan Carrie: 15 Mar 2024, 11:13 Karşılaştık Peki, ne oluyor...
Özür dilerim kaçırmışım ama nerede?
These users thanked the author Hacı for the post:
Oksana
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 15 Mar 2024, 15:40 Burada neredeyse seks konuşmayı, herhangi bir şeyi tartışmayı bırakıyorlardı.
Evet, doğru. Herkes her şeyi çok güzel tartışıyor ve ana sayfadaki aktif konular da eskisi kadar hareketli geçiyor. Ancak muhtemelen herkes bundan hoşlanmaz ve eğer kendinize forumu kasıtlı olarak öldürme görevini verirseniz, o zaman her şeyi öldürmek modadır.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
Sibiryak89, Fargal94, Christmas_Christmas
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Hooligan Carrie: 15 Mar 2024, 15:47
Strecoza: 15 Mar 2024, 15:40 Neredeyse burada seks konuşmayı veya herhangi bir şeyi tartışmayı bıraktılar.
Evet, doğru. Herkes her şeyi çok güzel tartışıyor ve ana sayfadaki aktif konular da eskisi kadar hareketli geçiyor. Ancak muhtemelen herkes bundan hoşlanmayacaktır ve eğer kendinize bir forumu bilerek öldürmeyi görev edindiyseniz, o zaman her şeyi öldürmek modadır.
)) ) Kimse öldürmeyecek. Kesinlikle bunu yapmıyorum.
Tanya
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Pilgrim: 15 Mar 2024, 15:45
Karşılaştık Peki ne oldu...
Kusura bakma, kaçırdım ama nerede?
Benzer konuların olduğu ve daha az katılımcının olduğu benzer bir foruma, yöneticisi buraya gelir ve herkesi uzaklaştırır: orada güneş daha parlak parlıyor, çimenler daha yeşil gibi ve yürüyen merdivenler daha sık çalışıyor.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
Ksenofon, Hacı, Sibiryak89, Oksana
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza,
Çok üzgünüm ! Bu kadar uzun süre sadece seksi tartışmak kesinlikle imkansız. Bok. Bu konuyla özellikle ilgilendiğinizi fark etmedim. Ve seni tartıştıkları gerçeği. Evet. Popülersin ve bunda yanlış olan ne?
Ancak tüm bunlar beni ilgilendirmez.
Kabul etmediğim tek şey 4all’un popüler olacağı. Çok temiz bir moderatör tarafından yönetilmeyen bir kaynak popüler olamaz.
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Hımmm »

Bana tam olarak ne olduğunu anlat!)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Oksana
Автор темы
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mürekkep - şunun gibi:
- Kusura bakmayın, kaçırdım ama nerede?
- Benzer konuların olduğu ve daha az katılımcının olduğu, yöneticisi buraya gelip herkesi baştan çıkaran benzer bir foruma: beğen , güneş ışığı var Işıklar daha parlak, çimler daha yeşil ve yürüyen merdivenler daha sık çalışıyor.
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Hımmm »

Hmmmm
Gidip bir bakmalıyız)
These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
Oksana, Tanya
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Neşeli Roger »

Chall, alan adının "ayarlarını" değiştirinceye ve en azından Tor tarayıcısına sadık kalıncaya kadar asla popüler olmayacak. Birisi emekli olduğunda, böyle bir insan her şeyi ve herkesi umursamaz. Yani neredeyse herkes. Ancak çalıştığınızda veya hizmette olduğunuzda sizin için hiçbir şey itibarınızdan daha önemli değildir. Bir çalışanın ziyaret etmesi durumunda, sadece ziyaretleri vurguluyorum, bu tür sitelerin zaten onun itibarına gölge düşürdüğünüz yapıları anlamıyorsunuz.

6 dakika 41 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont: 15 Mar 2024, 15:33 Natalie’yi çalmaya yönelik özel operasyonun başlamasından sonra bana da ayrılmam teklif edildi bu foruma gidin ve oraya gidin.
Fakat artık böyle şeyler yapmak iyi değil. Herhangi bir forum. Chall(u) veya başkası. Forum üyelerini yüzsüzce platformunuza sürüklemek "sportif değil". Oraya gitme teklifiyle "özel operasyonlar" veya "zincirleme mektuplar" içeren referanslarla değil, ilginç içerikle cezbetmeniz gerekiyor.
Ben böyle bir davet almadım, ancak buna yakın bile değilim. "armatürlerimizin" popülerliği ". Peki sonunda ne olur? Ayrıca özel operasyonlar ve hatta "burayı terk edip oraya gitme" davetlerini içeren açık mektuplar da var?
Ve ben hâlâ kendimi paranoyak olarak görüyorum :)
Last edited by Neşeli Roger on 15 Mar 2024, 16:26, edited 2 times in total.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 3):
Zorba Carrie, Oksana, Christmas_Christmas
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Hımmm »

Ama beni aramadılar((((((
)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Canis91
Vajinist
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 45
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Vajinist »

Dragonfly’ın neden 4ALL’a gittiği de benim için net değil. Forum yöneticisini kendisini yasaklamakla suçladığı ve aynı zamanda tüm forumu en aşağılık lakaplarla lanetlediği ve sadece oraya gitmemekle kalmayıp söz verdiği üç günlük histeriyi çok iyi hatırlıyorum. ayrıca oraya sormamak lazım. Ve sonra B-ah-h, ne büyük aşk! Ve şimdi orada yazıyor ve Bülbül ile dolu..
Birkaç açıklamam var:
- Yusufçuk, dengesiz bir ruha sahip bir kişi ve fikrini iptal etmek, hatta tam tersine değiştirmek, onun tarif ettiği gibi iki parmak gibi.. yani. duygusal deneyim yok
- Burada Dragonfly ve Dragonfly kendileri için bir tür kaynak sağlamak amacıyla bir tür program üzerinde çalışan farklı (neredeyse farklı) insanlar var
- Biz (ben) bilmediğimiz, anlamadığımız hiçbir şeyi yapmıyorlar, istedikleri gibi oynuyorlar bizimle

Bekleyip göreceğiz, şimdilik ilginç
These users thanked the author Vajinist for the post:
Sibiryak89
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Tanya »

Burada işler ters gitmeye başlayınca pek çok kişi oraya gitti ve ben mesela uzun süre buraya giremedim. Bu forumu tesadüfen buldum ve aslında orada burada tanıdıklarla tanışacak kadar sansasyonel bir şey görmüyorum. İletişim kuruyorlar ve bunu yapmaları iyi bir şey. Kavga edip pislik atmaya başladıklarında durum daha kötüdür. Her ne kadar bu olmadan mümkün olsa da.....
These users thanked the author Tanya for the post (total 6):
Neşeli Roger, Sibiryak89, Tapkin, Murena0314, Yün, Fargal94
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Yün »

Vaginist: 15 Mar 2024, 19:45 Dragonfly’ın neden 4ALL’a gittiği de benim için net değil. Kendisini yasaklamakla forum yöneticisini suçladığı ve aynı zamanda tüm forumu en aşağılık lakaplar ve vaatlerle lanetlediği o üç günlük histeriyi çok iyi hatırlıyorum. oraya git ama oraya gitmeyi isteme. Ve sonra B-ah-h, ne büyük aşk! Ve şimdi orada yazıyor ve Bülbül ile dolu..
Birkaç açıklamam var:
- Yusufçuk, dengesiz bir ruha sahip bir kişi ve fikrini iptal etmek, hatta tam tersine değiştirmek, onun tarif ettiği gibi iki parmak gibi.. yani. duygusal deneyim yok
- Burada Dragonfly ve Dragonfly kendileri için bir tür kaynak sağlamak amacıyla bir tür program üzerinde çalışan farklı (neredeyse farklı) insanlar var
- Biz (ben) bilmediğimiz ve anlamadığımız hiçbir şeyi yapmıyoruz, bizimle istedikleri gibi oynuyorlar

Bekleyelim görelim, şimdilik ilginç
Eski 4ALL’dan en Vaginist olan siz misiniz? :göz kırp:
Vajinist
Flört etmek
Flört etmek

Bolbol: 15 Mar 2024, 19:59 Sen eski 4ALL’daki aynı Vaginist misin?
evet, benim, diğer adıyla Uran, diğer adıyla Marafon, diğer adıyla Pynda
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Pierro »

Jolly Roger: 15 Mar 2024, 12:11 Forumumuza Challa’ya ağırlık veren kişiler geldi. Aynı Vaginist
bugagashechki))
gözyaşlarına kadar güldü..)))) "kilolu"??????))
These users thanked the author Pierro for the post:
Fargal94
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Yün »

Vaginist: 15 Mar 2024, 20:06
Eski 4ALL’dan gelen aynı Vaginist misiniz?
evet, benim, diğer adıyla Uran, diğer adıyla Marafon, diğer adıyla Pynda
Peki, dürüstlüğün için teşekkürler :evet:
Bu, elini kalbinin üzerine koy ve şöyle cevapla bu sessiz, göze çarpmayan forumda ne istiyorsun? :bilinmiyor:
These users thanked the author Yün for the post:
Fargal94
Vajinist
Flört etmek
Flört etmek

Bolbol: 15 Mar 2024, 20:23 bu sessiz, göze çarpmayan forumda ne istiyorsun?
boşver
These users thanked the author Vajinist for the post (total 2):
Ahah, Zorba Carrie
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tapkin »

Vaginist: 15 Mar 2024, 19:45 Dragonfly’ın neden 4ALL’a gittiği de benim için net değil. Kendisini yasaklamakla forum yöneticisini suçladığı ve aynı zamanda tüm forumu en aşağılık lakaplar ve vaatlerle lanetlediği o üç günlük histeriyi çok iyi hatırlıyorum. oraya git ama oraya gitmeyi isteme. Ve sonra B-ah-h, ne büyük aşk! Ve şimdi orada yazıyor ve Bülbül ile dolu..
Birkaç açıklamam var:
- Biz (ben) bilmediğimiz, anlamadığımız hiçbir şeyi yapmıyorlar, bizimle istedikleri gibi oynuyorlar

Göreceğiz, şimdilik ilginç
Lanet olsun.. .Wood!
Buraya nasıl geldin...itiraf et, kimin göğüsleri seni baştan çıkardı?))))
n :cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Fargal94
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Hooligan Carrie: 15 Mar 2024, 11:13 Başka bir bölüme kopyalıyorum aksi takdirde herkes önceki konuyu görmez
Konu aynı. Peki, ne...
yalnızca her şeyle değil.
Ayrıca ilk konuyu da göremiyorum.
ve kim ihanet etti?)
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Tapkin, Fargal94
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Konuyu okumayı bitirdim, Dragonfly’a sevindim.
Mutlu (mali açıdan) kadın, sık sık maaş miktarından şikayetçiydi.
belki işler düzelir..

bu foruma.. çok hareketli.. konular açılıyor.. ama tartışmalar başlamıyor.. sohbet hatırlatıyor..
belki bu normaldir.. saat akıllı telefonlar için geldi.. ve dar görüşlü insanlar..)
Eh, o da.. ölü doğmuş..

Size söylüyorum.. hasta insan kalabalığı İnternette dolaşıyor, yazmaya ihtiyacı olan, fotoğraf paylaşan, oynayan..
ve platform yok. kim onları püskürtebilir..)))
These users thanked the author Pierro for the post:
Zorba Carrie
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 15 Mar 2024, 21:04 Konuyu okumayı bitirdim, Dragonfly’a sevindim.
an (mali açıdan) mutsuz bir kadın, sık sık maaş miktarından şikayetçiydi.
belki işler düzelir geliştir..
ve bu forum.. titriyor.. konular açılıyor.. ama tartışmalar başlamıyor.. sohbet hatırlatıyor..
belki bu normaldir .. akıllı telefonların zamanı geldi.. ve dar görüşlü insanların zamanı geldi..)
eh, o da.. ölü doğmuş..

Sana söylüyorum.. İnternette yazı yazması, fotoğraf yayınlaması, oynaması gereken bir sürü hasta insan dolaşıyor..
ve platformlar yok. kim onları kandırabilir ki..)))
))) Buradan hiçbir yere ayrılmayacaktım. Ancak geçen hafta bu, ayrılmamla ilgili üçüncü konu oldu. ısrarla eskortluk yapıyorlar. Seni gönderiyorlar derdim.
Seni özleyip özlemeyeceğimi sorduğunu hatırlıyor musun?))) Ah, beni özleyecek misin?
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 15 Mar 2024, 21:40 Beni özleyecek misin?
tabii ki)
ama o başka bir şeyden bahsediyordu..
umarım orada geçirdiğiniz zamandan para kazanırsınız..)

şimdi bakmaya geldim..)
işte böyle.. parayla ilgili sorunlar.. reklamcılık var kesildi ve görüşlere ihtiyaç var.. "haydi basalım" konusunu bile açtılar..
burası ölü doğmuş bir forum.. tüm düşünceler kârla ilgili.. ama satacak hiçbir şey yok.. orada içerik yok..
vay işadamları.. o yüzden tereddüt etmeyin - tanıtımda yardım için ön ödeme isteyin..)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 15 Mar 2024, 21:45
Beni özleyecek misin?
tabii ki)
ama o başka bir şeyden bahsediyordu..
umarım orada geçirdiğiniz zamandan para kazanırsınız..)

şimdi bakmaya geldim..)
işte böyle.. parayla ilgili sorunlar. . reklamları rafa kaldırdık ve görüşlere ihtiyaç var.. hatta "haydi basalım" konusunu bile açtılar..
burası ölü doğmuş bir forum.. bütün düşünceler parayla ilgili.. ama satacak hiçbir şey yok.. orada içerik yok..
vay iş adamları.. o yüzden çekinmeyin - tanıtım konusunda yardım için para isteyin..)
n VPP şimdi yeniden seçilecek, bu da maaşımın artacağı anlamına geliyor Ben hiçbir zaman kimseden para istemedim ve istemeyeceğim. Sahip olduklarım bana yeter.
Last edited by Venüs on 15 Mar 2024, 22:10, edited 1 time in total.
Veronika
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Veronika »

Hooligan Carrie: 15 Mar 2024, 11:13 Konu aynı. Peki, ne......
kim-nerede? Holigan, biliyorsun, beni "sarhoş" etiketiyle, hatta üç hatayla bir pislikle dışarı attılar.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Ahah, Zorba Carrie
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Strecoza: 15 Mar 2024, 21:54 GSYH artık yeniden seçilecek
bu bir gerçek değil..)
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Veronika »

Dragonfly, senin iyiliğin ve refahının artması için, oyumu GSYİH’ya vereceğim.
Ama dürüst olmak gerekirse, zaten oyumu verdim. Eğer okursam tek doğru oy bendim.
Rusya’yı seviyoruz, vatanseveriz.
Ve bu tek doğru seçim, özellikle de adam havalı olduğu için. Onu verirdim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Venüs, Fargal94
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Pierro: 15 Mar 2024, 21:57
GSYİH artık yeniden seçilecek
gerçek değil..)
))) Ben bile ona oy verdim. Seçim komisyonundaki bir arkadaş, gerekli yüzdeyi alamamaları halinde dörde bölüneceklerini söyledi. Ah, zaten oy verecek kimse yoktu ama yine de oy vermek zorundaydınız))) İşte bu kadar.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Veronika: 15 Mar 2024, 22:00Verirdim
))) Sen jimnastikçi değilsin))) ama o jimnastikçileri seviyor
Fargal94