Annemi kızının önünde kim sikti?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Annesini kızının gözü önünde kim sikti?

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Zhora Kuni: 01 Sep 2023, 16:48 Eşim ve kızım çalışanlarıyla birlikte birkaç günlüğüne deniz kenarına gittiler. Kızım o zamanlar zaten on yaşındaydı. Yanlışlıkla aynı kızla evin penceresine baktım ve orada iki adam sırayla karımı çekiştiriyordu. Biri geldikleri otobüsün şoförü, diğeri de çalışanlardan biri. Kızımın buna nasıl dayandığını hayal edebiliyorum. İki yıl boyunca bunu kendine sakladı, sonra bir şekilde bana çok büyük bir sır verdi ve önce bu yüzden eşimden boşanmayacağımdan emin oldu. Eşimin dışarı çıkacağını daha önceden biliyordum ama o bana yakışıyor. Erkekler onun güzel, ekonomik ve hatta seks hakkında çok şey bildiği için beni kıskanıyor :)
Bob/Nata :01 Sep 2023, 17:14 Eğer tam bir ortaklar arasında güven!
Yani bunda bir sorun yok.....
Bir zamanlar bir davamız vardı. Daha sonra erkek tarafımdan ameliyat oldum, sekse ilgi duyuyor gibiydim ama karımla anlamlı hiçbir şey yolunda gitmedi. Kimseyi bilmem ama bu dönemde nedense karımın başka bir adamla nasıl seks yaptığını. Hiç kıskançlık yoktu, oysa önceden bunun olmasına izin vermezdim. Bunu eşime nasıl anlatacağımı uzun süre düşündüm. Sonunda karar verdim ve sadece ipuçlarıyla. Ne demek istediğimi anladı ve hemen benim de beynimde bir sorun olduğunu söyledi. Ve neredeyse her akşam bu konuyu özellikle gündeme getiriyordum, hatta eşimle de bu konuyu konuşuyordum, heyecanlanıyordum. Karısı bunu fark etti ve durumu daha sakin karşılamaya, hatta sohbeti sürdürmeye başladı. Zaten beni aldatmayacaktı. Potansiyel bir adayı bile belirledik. Eşim bölge hastanesinde baş ekonomist olarak çalışıyor. Genellikle tıbbi ekipmanın kurulumu ve devreye alınmasıyla ilgilenen bir yüklenicinin temsilcisi bulunur. Eşim o zaman 43 yaşındaydı, o da 50 yaşını geçmişti. Ona bakıyordu, eşi bunu çok önceden fark etmişti. Eşim güzel, uzun boylu ve buna bağlı olarak iri yapılıdır. Kısacası karısı neredeyse kabul etti ama sonra en yakın arkadaşı yardım etti ve bir gün her şey oldu. Aynı gün bana bunu anlattı. Ayrıntıları sordum, o da bana her şeyi anlattı. Adamın penisinin benimkinden biraz daha uzun olabileceğini ama kalınlığının çok kalın olduğunu ve onun için aynı zamanda hem acı verici hem de çok keyifli olduğunu itiraf etti.
Eşime aramamasını önerdim. bir sonraki toplantı için bir yer ama onu evimize davet edin ve kazara eve dönmemem için beni önceden uyarın. Bir gün evdeydim, eşim aradı, eve yalnız gitmeyeceğini söyledi. Hızla hazırlanıp evimin yakınındaki parka gidiyorum. Bir tanıdıkla tanıştım, sohbet etmeye başladım, gidip bir bira aldım. Bu sırada eşim ve o arkadaşım dairemize geldiler. Ve en ilginç anda, eşim apartmanın kapılarının açıldığını, birisinin koridorda ayaklarını yere sürttüğünü duyuyor ve o sırada zaten onuncu sınıfa giden kızımız odanın eşiğinde duruyor. . Kızım her şeyi detaylı olarak gördü ama bana hiçbir şey anlatmadı. Tebrikler!!!
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 2):
sapık, PavelNokia
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Marinka: 27 Aug 2023, 15:20 Forum üyelerinin bir toplantısı varsa, size her şeyi uygulamalı olarak göstereceğim)))
Yazar Marinka’ya bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 2)
nBen de senin dipsiz gözlerine bakmaktan çekinmem.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Ksenofont: 02 Sep 2023, 11:13
Forum üyelerinin bir toplantısı varsa, size her şeyi uygulamalı olarak göstereceğim)))
Yazar Marinka’ya bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 2)
Ben de senin dipsiz gözlerine bakmaktan çekinmem.
))) Var Burada gözlerle ilgili bir konu var. Bir göz atın ve aynı zamanda sizinkini de bize gösterin)))
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Vince »

Henüz öğrenciyken bir vakam vardı. Bir tanışma sitesinde bir kızla tanıştım (o zamanlar Tinders ya da buna benzer bir şey yoktu), ilk başta sadece yazıştık - normal görünüyordu, yeterli görünüyordu, fotoğraf alışverişinde bulundular - o da güzeldi. Bir noktada flört etmekten samimiyet hakkında konuşmaya geçtik ve sonra aniden şöyle dedi: Aslında yalnız buluşmuyorum, annemle buluşuyorum.
İlk başta anlamadım ama dedi ki: bak benim bir annem var, bunu birlikte yapmak istiyoruz.
İlk başta bir nedenden ötürü şaşkına döndüm, sonra konuyu derinlemesine araştırmaya karar verdim.
Fotoğraftaki annenin çok iyi olduğu ortaya çıktı.) Hatta bazı açılardan şunu bile söyleyebilirim: kızından daha güzel)
Biz Yaklaşık bir kaç hafta sonra buluşmaya hazırdılar, önce evlerinde çay içtiler, sonra şarap içtiler, sonra üçlü yaptılar. Orada hem kızının benzin istasyonundaki annesini hem de annesinin önünde kızını sikme şansım oldu.
Bunda bir tür delilik vardı ve ben hâlâ bunu hatırladığımda bir çeşit şaşkınlık hissediyorum. Anne-kızın birlikte seviştiği bu durumu (ben de bu duruma dahil olsam da) bir türlü tam olarak kabullenemedim.
These users thanked the author Vince for the post (total 5):
sapık, Fargal94, PavelNokia, Manfred, Sibiryak89
mercek
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 168
Orientation: biseksüel

Unread post by mercek »

Çok heyecan verici bir konu...
These users thanked the author mercek for the post (total 2):
Fargal94, Sibiryak89
PavelNokia
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 482

Unread post by PavelNokia »

Valentin-74: 02 Sep 2023, 10:52
Zhora Kuni: 01 Sep 2023, 16:48 Eşim ve kızım, çalışanlarıyla birlikte birkaç günlüğüne denize gittiler. Kızım o zamanlar zaten on yaşındaydı. Yanlışlıkla aynı kızla evin penceresine baktım ve orada iki adam sırayla karımı çekiştiriyordu. Biri geldikleri otobüsün şoförü, diğeri de çalışanlardan biri. Kızımın buna nasıl dayandığını hayal edebiliyorum. İki yıl boyunca bunu kendine sakladı, sonra bir şekilde bana çok büyük bir sır verdi ve önce bu yüzden eşimden boşanmayacağımdan emin oldu. Eşimin dışarı çıkacağını daha önceden biliyordum ama o bana yakışıyor. Erkekler onun güzel, ekonomik ve hatta seks hakkında çok şey bildiği için beni kıskanıyor :)
Bob/Nata :01 Sep 2023, 17:14 Eğer tam bir ortaklar arasında güven!
Yani bunda bir sorun yok.....
Bir zamanlar bir davamız vardı. Daha sonra erkek tarafımdan ameliyat oldum, sekse ilgi duyuyor gibiydim ama karımla anlamlı hiçbir şey yolunda gitmedi. Kimseyi bilmem ama bu dönemde nedense karımın başka bir adamla nasıl seks yaptığını. Hiç kıskançlık yoktu, oysa önceden bunun olmasına izin vermezdim. Bunu eşime nasıl anlatacağımı uzun süre düşündüm. Sonunda karar verdim ve sadece ipuçlarıyla. Ne demek istediğimi anladı ve hemen benim de beynimde bir sorun olduğunu söyledi. Ve neredeyse her akşam bu konuyu özellikle gündeme getiriyordum, hatta eşimle de bu konuyu konuşuyordum, heyecanlanıyordum. Karısı bunu fark etti ve durumu daha sakin karşılamaya, hatta sohbeti sürdürmeye başladı. Zaten beni aldatmayacaktı. Potansiyel bir adayı bile belirledik. Eşim bölge hastanesinde baş ekonomist olarak çalışıyor. Genellikle tıbbi ekipmanın kurulumu ve devreye alınmasıyla ilgilenen bir yüklenicinin temsilcisi bulunur. Eşim o zaman 43 yaşındaydı, o da 50 yaşını geçmişti. Ona bakıyordu, eşi bunu çok önceden fark etmişti. Eşim güzel, uzun boylu ve buna bağlı olarak iri yapılıdır. Kısacası karısı neredeyse kabul etti ama sonra en yakın arkadaşı yardım etti ve bir gün her şey oldu. Aynı gün bana bunu anlattı. Ayrıntıları sordum, o da bana her şeyi anlattı. Adamın penisinin benimkinden biraz daha uzun olabileceğini ama kalınlığının çok kalın olduğunu ve onun için aynı zamanda hem acı verici hem de çok keyifli olduğunu itiraf etti.
Eşime aramamasını önerdim. bir sonraki toplantı için bir yer ama onu evimize davet edin ve kazara eve dönmemem için beni önceden uyarın. Bir gün evdeydim, eşim aradı, eve yalnız gitmeyeceğini söyledi. Hızla hazırlanıp evimin yakınındaki parka gidiyorum. Bir tanıdıkla tanıştım, sohbet etmeye başladım, gidip bir bira aldım. Bu sırada eşim ve o arkadaşım dairemize geldiler. Ve en ilginç anda, eşim apartmanın kapılarının açıldığını, birisinin koridorda ayaklarını yere sürttüğünü duyuyor ve o sırada zaten onuncu sınıfa giden kızımız odanın eşiğinde duruyor. . Kızım her şeyi detaylı olarak gördü ama bana hiçbir şey anlatmadı. Aferin!!!
ne harika bir kız! O artık bir yetişkin, her şeyi anlıyor.
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

PavelNokia: 07 Sep 2023, 08:37 ne harika bir kız! Artık bir yetişkin, her şeyi anlıyor
Ayrıca kızımızın akıllı olduğuna da katılıyorum. O olaydan sonra bana her zamankinden farklı baktı. Aradan yıllar geçti ve eşime tek kelime etmedim. Sanki hiçbir şey görmüyordum.
These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
PavelNokia
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Bob/Nata: 01 Sep 2023, 17:14 Ortaklar arasında tam bir güven varsa!
Bu, bu konuda hiçbir sorun olmadığı anlamına gelir....
ve karını kızının önünde mi siktin?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”