Kızlar tuvalette
-
Автор темыDimaPetrov
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızlar tuvalette
Beyler, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle ince bir güzellik geliyor ki, süslü ve makyajlı, gururlu ve ulaşılmaz, ve onun ishal veya kabızlıkla tuvalette nasıl oturduğunu hayal ederseniz...
- These users thanked the author DimaPetrov for the post (total 2):
- Boybee69, zayıf bağırsak
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
Cevap: Tuvaletteki kızlar
Takma ad, neden) onun nasıl olduğunu hayal etmek çok heyecan verici tuvalete oturur, eteğini ve külotunu indirir, beyaz bir tahtın üzerine oturup iter... Ya da tam tersi, çok sıvı çıkar))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
- Registered for: 2 years 8 months
Yaklaşık 1,5 yıl önce tesadüfen tuvalete dışkılayan bir kadının yakın çekim filminin çekildiği bir video gördüm. Üstelik aşağıdan çekildi, içinden "kahverengi sosisler" çıktığı için anüs çok net bir şekilde görülebiliyordu. Sonuç olarak, filmi izledikten sonra kadın cinsiyetinin keskin bir şekilde reddedildiği görüldü. Benim anlayışıma göre güzel, seksi bir kız, bir kadın dışkılamamalı. Bunu açıklayamam. Dolayısıyla 1,5 yıldır kadın cinsiyle hiçbir ilişkim olmadı, istemiyorum ve boşuna ihtiyacım yok! Çünkü sıçıyorlar. Ama güzel, seksi insanlar bir bok yapmamalı! Bir şekilde buharlaşmalı! Genel olarak kadın cinsiyetini küçümsüyorum. Kainat Güzeli olsa bile seksi kabul etmeyeceğim. O da bok yapıyor. Bunun gibi bir şey. Bu arada, kadınsız hayat çok daha sakin, daha keyifli ve çok daha fazla para var!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
https://i.postimg.cc/c4DmJwXV/IMG-20240310-140546.jpg
https://i.postimg.cc/SNQdqD76/IMG-20240310-140613.jpg
https://i.postimg.cc/QChbFbLr/IMG-20240310-140706.jpg
Вроде тоже в туалет
https://i.postimg.cc/SNQdqD76/IMG-20240310-140613.jpg
https://i.postimg.cc/QChbFbLr/IMG-20240310-140706.jpg
Вроде тоже в туалет
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- seksforumu_, Ded
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
Eğer böyle bir açıdan filme alınırsanız, ayrıca gökkuşağına benzemiyorfin: ↑10 Mar 2024, 11:57 Yaklaşık 1,5 yıl önce tesadüfen tuvalete dışkılayan bir kadının yakın çekiminin çekildiği bir video gördüm. Üstelik aşağıdan çekildi, içinden "kahverengi sosisler" çıktığı için anüs çok net bir şekilde görülebiliyordu. Sonuç olarak, filmi izledikten sonra kadın cinsiyetinin keskin bir şekilde reddedildiği görüldü. Benim anlayışıma göre güzel, seksi bir kız, bir kadın dışkılamamalı. Bunu açıklayamam. Dolayısıyla 1,5 yıldır kadın cinsiyle hiçbir ilişkim olmadı, istemiyorum ve boşuna ihtiyacım yok! Çünkü sıçıyorlar. Ama güzel, seksi insanlar bir bok yapmamalı! Bir şekilde buharlaşmalı! Genel olarak kadın cinsiyetini küçümsüyorum. Kainat Güzeli olsa bile seksi kabul etmeyeceğim. O da bok yapıyor. Bunun gibi bir şey. Bu arada, kadınsız hayat çok daha sakin, daha eğlenceli ve çok daha fazla para var!
-
- heyecanlanıyorum
slavik.meshalkin, Yani ben kadın değilim ! Çocuklar yapabilir!! Bu iyi. Ama güzel, görünüşte hoş bir arkadaşın kendine sıçması iğrençtir! Neyse ben.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
buna benzer videolar olmasına rağmen
Tamam, en azından bunu kafama takmadım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 1 year 3 months
14 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
yaşlılar bana, 1956’daki Gençlik ve Öğrenci Festivali’nde, birisinin işini yapmak için bir çiçek tarhına oturmasına şaşırmamalarının söylendiğini anlattılar....Natali_Natali: ↑06 Dec 2023, 15:33 insanların tuvaleti yoktu.. ve kelimenin tam anlamıyla.. yaklaşık 15 yıl önce... büyük bir ihtiyaçtan dolayı sahaya koşuyorlardı
14 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Hadi ama kadınlarla biraz telaşlı olabilir ama çok iyi ve hoş, çünkü onlarda benim sevdiğim şeyler var: göğüsler, meme uçları ve am. Bir kadının yüzünün orgazm nedeniyle çarpık olduğunu görmek hoşuma gidiyor, onun kalın sikimden titrediğini amının içinde, ellerinin boynumda olduğunu hissetmek hoşuma gidiyor. Amipteki bu gevşeme ve sikildikten sonra öpücüğe zar zor tepki veren yumuşak dudaklar. Hayatta bir şeyi kaçırdın dostum.
- These users thanked the author Sidor for the post:
- seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
Sidor, Bundan bir sürü vardı, toktum ! Yeni bir şey yok! Ne, bir tür kedi dikey değil de yatay mı? Yoksa anüsü olmayan bir eşek mi?
- These users thanked the author SON for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
niqk, Neden? Harika bir hayatım var!! Sadece kadın olmadan. Tüm am acısı ve vajina bağımlılığı geçmişte kaldı!
- These users thanked the author SON for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 6 months
Peki, aynen böyle, bir gökkuşağı olacak. )slavik.meshalkin: ↑10 Mar 2024, 12:12 Eğer böyle bir açıdan filme alınırsanız, içinizden çıkan gökkuşağı da olmayacaktır
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post