Kızlar tuvalette

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
DimaPetrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kızlar tuvalette

Unread post by DimaPetrov »

Beyler, eşlerinizi/kız arkadaşlarınızı/kızlarınızı tuvalette hayal ettiniz mi? Veya sokaktaki yabancılar bile. İşte öyle ince bir güzellik geliyor ki, süslü ve makyajlı, gururlu ve ulaşılmaz, ve onun ishal veya kabızlıkla tuvalette nasıl oturduğunu hayal ederseniz...
These users thanked the author DimaPetrov for the post (total 2):
Boybee69, zayıf bağırsak
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Tuvaletteki kızlar

Unread post by Takma ad »

Bağırsakların zayıf olması, Sapıklık ve hepsi bu, bir düşünün 🤣🤣 🤣🤣
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Takma ad, neden) onun nasıl olduğunu hayal etmek çok heyecan verici tuvalete oturur, eteğini ve külotunu indirir, beyaz bir tahtın üzerine oturup iter... Ya da tam tersi, çok sıvı çıkar))
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Unread post by Takma ad »

Bağırsakların zayıf olması, Her birinin kendine göre söylemek)))
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by SON »

Yaklaşık 1,5 yıl önce tesadüfen tuvalete dışkılayan bir kadının yakın çekim filminin çekildiği bir video gördüm. Üstelik aşağıdan çekildi, içinden "kahverengi sosisler" çıktığı için anüs çok net bir şekilde görülebiliyordu. Sonuç olarak, filmi izledikten sonra kadın cinsiyetinin keskin bir şekilde reddedildiği görüldü. Benim anlayışıma göre güzel, seksi bir kız, bir kadın dışkılamamalı. Bunu açıklayamam. Dolayısıyla 1,5 yıldır kadın cinsiyle hiçbir ilişkim olmadı, istemiyorum ve boşuna ihtiyacım yok! Çünkü sıçıyorlar. Ama güzel, seksi insanlar bir bok yapmamalı! Bir şekilde buharlaşmalı! Genel olarak kadın cinsiyetini küçümsüyorum. Kainat Güzeli olsa bile seksi kabul etmeyeceğim. O da bok yapıyor. Bunun gibi bir şey. Bu arada, kadınsız hayat çok daha sakin, daha keyifli ve çok daha fazla para var!!
These users thanked the author SON for the post:
Ded
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
seksforumu_, Ded
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425

Unread post by slavik.meshalkin »

fin: 10 Mar 2024, 11:57 Yaklaşık 1,5 yıl önce tesadüfen tuvalete dışkılayan bir kadının yakın çekiminin çekildiği bir video gördüm. Üstelik aşağıdan çekildi, içinden "kahverengi sosisler" çıktığı için anüs çok net bir şekilde görülebiliyordu. Sonuç olarak, filmi izledikten sonra kadın cinsiyetinin keskin bir şekilde reddedildiği görüldü. Benim anlayışıma göre güzel, seksi bir kız, bir kadın dışkılamamalı. Bunu açıklayamam. Dolayısıyla 1,5 yıldır kadın cinsiyle hiçbir ilişkim olmadı, istemiyorum ve boşuna ihtiyacım yok! Çünkü sıçıyorlar. Ama güzel, seksi insanlar bir bok yapmamalı! Bir şekilde buharlaşmalı! Genel olarak kadın cinsiyetini küçümsüyorum. Kainat Güzeli olsa bile seksi kabul etmeyeceğim. O da bok yapıyor. Bunun gibi bir şey. Bu arada, kadınsız hayat çok daha sakin, daha eğlenceli ve çok daha fazla para var!
Eğer böyle bir açıdan filme alınırsanız, ayrıca gökkuşağına benzemiyor 😆
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by SON »

slavik.meshalkin, Yani ben kadın değilim ! Çocuklar yapabilir!! Bu iyi. Ama güzel, görünüşte hoş bir arkadaşın kendine sıçması iğrençtir! Neyse ben.
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425

Unread post by slavik.meshalkin »

fin: 10 Mar 2024, 12:21 slavik.meshalkin, O yüzden yapmadım bir kadın! Çocuklar yapabilir!! Bu iyi. Ama güzel, görünüşte hoş bir arkadaşın kendine sıçması iğrençtir! En azından ben.
Tamam, en azından bunu kafama takmadım &#128517 ; buna benzer videolar olmasına rağmen 😐
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sidor »

Natali_Natali: 06 Dec 2023, 15:33 insanların tuvaleti yoktu.. ve kelimenin tam anlamıyla.. yaklaşık 15 yıl önce... büyük bir ihtiyaçtan dolayı sahaya koşuyorlardı
yaşlılar bana, 1956’daki Gençlik ve Öğrenci Festivali’nde, birisinin işini yapmak için bir çiçek tarhına oturmasına şaşırmamalarının söylendiğini anlattılar....

14 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
fin: 10 Mar 2024, 11:57 Genel olarak kadın cinsiyetini küçümsüyorum. Kainat Güzeli olsa bile seksi kabul etmeyeceğim. O da bok yapıyor. Bunun gibi bir şey. Bu arada, kadınsız hayat çok daha sakin, daha keyifli ve çok daha fazla para var!!
Hadi ama kadınlarla biraz telaşlı olabilir ama çok iyi ve hoş, çünkü onlarda benim sevdiğim şeyler var: göğüsler, meme uçları ve am. Bir kadının yüzünün orgazm nedeniyle çarpık olduğunu görmek hoşuma gidiyor, onun kalın sikimden titrediğini amının içinde, ellerinin boynumda olduğunu hissetmek hoşuma gidiyor. Amipteki bu gevşeme ve sikildikten sonra öpücüğe zar zor tepki veren yumuşak dudaklar. Hayatta bir şeyi kaçırdın dostum.
These users thanked the author Sidor for the post:
seksforumu_
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by SON »

Sidor, Bundan bir sürü vardı, toktum ! Yeni bir şey yok! Ne, bir tür kedi dikey değil de yatay mı? Yoksa anüsü olmayan bir eşek mi?
seksforumu_
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

fin: 10 Mar 2024, 18:49 Hepsinden bolca vardı, doydum! Yeni bir şey yok! Ne, bir tür kedi dikey değil de yatay mı? Yoksa anüsü olmayan bir eşek mi??
Hmm... Tek yapman gereken gidip kendini asmak. Yavaş yavaş...
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by SON »

niqk, Neden? Harika bir hayatım var!! Sadece kadın olmadan. Tüm am acısı ve vajina bağımlılığı geçmişte kaldı!
seksforumu_
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by 0dlb0 »

slavik.meshalkin: 10 Mar 2024, 12:12 Eğer böyle bir açıdan filme alınırsanız, içinizden çıkan gökkuşağı da olmayacaktır
Peki, aynen böyle, bir gökkuşağı olacak. )
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”