Babalar, kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 3 years 5 months
 Babalar, kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?

Unread post by Biz ıslatıyoruz »

Acaba babalar kızlarının hayatları konusunda ne kadar bilinçli? Eğer öğrendiysen nasıl? Buna nasıl tepki verdiniz? Çok erken olduğunu mu düşündün? Bundan dolayı gergin, kıskanç veya kırgın hissettiniz mi?
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Babalar kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?

Unread post by slavik.meshalkin »

:m0571: :unknown: *x) sizce kızlarınız onlara ilk kez kimin vurduğunu size söyler mi?
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
lili_
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Babalar kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?

Unread post by Pilot Camelot »

Benden üçü bekaretinden mahrum bırakıldı. Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebindeki bir papazın kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ve onların kanunlarına göre düğünden önce itirafta bulunmak zorundasın. Bu yüzden babasına (papaz) itiraf etti. Tüm günahlarını ve beni de anlattı, 17 yaşında çıktısını aldığımı. Babam onu ​​günahlarından bağışladı.
Bunu bana daha sonra, düğünden bir yıl sonra, kocasını aldatmak için ilk kez koşarak yanıma geldiğinde anlattı.
These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek

slavik.meshalkin: 06 Mar 2024, 17:53 Sizce kızlarınız, onları ilk kez kimin becerdiğini size söyler mi?
Bu, ne tür bir ilişki anlatabilecekleri bağlıdır ? Ama babam bunu kendisi tahmin edebilir. Mesela geceyi evde geçirmiyor ya da erkek arkadaşının misafiri olarak gelmiyor, muayene için jinekoloğa gidiyor ve orada her şey ortaya çıkıyor.
Ve onların kanunlarına göre, düğünden önce itiraf etmek. Bu yüzden babasına (papaz) itiraf etti. Tüm günahlarını ve beni de anlattı, 17 yaşında çıktısını aldığımı. Babası onu günahlarından bağışladı.
onlar için bu çok kolay; günah işledi ve itiraf etti. Ve babam çok sadıktı, ona bakmak zorundaydı
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

Ben23: 06 Mar 2024, 21:23 onlar için ne kadar kolay; günah işledi, itiraf etti
Öyleyse çantaları hareket ettirmeyin...
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Ben23: 06 Mar 2024, 16:19 Babalar kızlarının hayatları konusunda ne kadar bilinçli acaba? Eğer öğrendiysen nasıl? Buna nasıl tepki verdiniz? Çok erken olduğunu mu düşündün? Bundan dolayı heyecan, kıskançlık veya kızgınlık hissettiniz mi?
Eşim ve benim zaten yetişkin olan bir kızımız var ve onun kendi ailesi var. Henüz öğrenciyken ve bizimle yaşarken, onun kız olup olmadığı, değilse kiminle olduğuyla ilgilenmek aklıma bile gelmedi.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by MENZİL_ »

Ben23: 06 Mar 2024, 21:23 onlar için ne kadar kolay; günah işledi, itiraf etti. Ve çok sadık bir babanın ona bakması gerekiyordu.
Hıristiyan rahiplerin "günah çıkarmanın sırrı" diye bir şeyi var. Bu sır yalnızca istisnai durumlarda, örneğin yaklaşan bir cinayet gibi gelecekte işlenecek bir günahı itiraf ettiklerinde bozulabilir.
Fakat Baptistler aile hayatında çok daha katıdırlar. Hıristiyanlığın bu koluna mensup insanları tanıyordum. Bir şekilde bize Eski İnananlarımızı hatırlatıyorlar...
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Ben23: 06 Mar 2024, 21:23 onlar için ne kadar kolay; günah işledi, itiraf etti. Ve babam çok sadıktır, ona göz kulak olması gerekirdi
Peki sen ona nasıl bakacaksın, onu zincire falan mı bağlayacaksın, ya da ona bekaret kemeri mi takacaksın? 17 yaşında bir kızın hormonları oynuyor (kulaklarına sikiş)! Zincir bile orada dayanamayacak; zincirle birlikte kaçacak. Bir kızın kaşınması varsa, başka yere bakmayın, her zaman kaşınacak bir şişlik bulacaktır. Hormonlar onun kimin kızı olduğunu, bir çoban mı yoksa konut bürosundan bir tesisatçı mı olduğunu bilmiyorlar.
Автор темы
Biz ıslatıyoruz
Flört etmek
Flört etmek

PilotKamelot, evet, babası olmak zor hormonların işini yapacağını ve sevdiğinin kim bilir kimi tatmin edeceğini bilen bir kız çocuğu
These users thanked the author Biz ıslatıyoruz for the post:
seksforumu_
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 3 months

Unread post by Tolkala »

VARG_: 06 Mar 2024, 22:37
Ben23: 06 Mar 2024, 21:23 onlar için ne kadar kolay; günah işledi, itiraf etti. Ve çok sadık bir babanın ona bakması gerekiyordu.
Hıristiyan rahiplerin "günah çıkarmanın sırrı" diye bir şeyi var. Bu sır yalnızca istisnai durumlarda, örneğin yaklaşan bir cinayet gibi gelecekte işlenecek bir günahı itiraf ettiklerinde bozulabilir.
Fakat Baptistler aile hayatında çok daha katıdırlar. Hıristiyanlığın bu koluna mensup insanları tanıyordum. Biraz Eski İnananlarımızı anımsatıyorlar...
Ben de onları tanıyorum. Hatta iki tanesini becerdim. Biri boşanmıştı, diğeri ise evliydi. Ve vaftiz babası da bir Baptisttir.
düşkapanı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by düşkapanı »

PilotCamelot: 06 Mar 2024, 18:58 Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebi papazının kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ama onların kanunlarına göre
bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Babamın kendisine Katolikler gibi bir itiraf ritüeli olmadığını söyledi))
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 283
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Alexa »

Allah’a şükür benim için hâlâ çok uzakta, sanırım en az 15 yıl daha var.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Alex29: 07 Mar 2024, 11:07 Tanrıya şükür daha gidecek çok yolum var, sanırım ondan önce en az 15 yıl daha var.
15 yıl uzaktasın itibaren?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebindeki bir papazın kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ama onların kanunlarına göre
bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Kendisi babama Katolikler gibi günah çıkarma ritüeli olmadığını söyledi))
Geriye kalan tek şey Yuhanna 3:16’yı imzalamak ve genel olarak bu norm))

Ben23,
Yine aşırı ısındı mı?

Bu arada annen nasıl?
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

ne anlamıyorum anne
abartı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 307
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: biseksüel

Unread post by abartı »

Evet, kiminle ve ne zaman olduğunu biliyorum.. :shamp: :oops:
These users thanked the author abartı for the post:
seksforumu_
düşkapanı
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by düşkapanı »

Yuhanna 3:16’nın imzalanması kaldı
Matta 12:43-45 benim için daha uygun
Bu yüzden buradayım
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Dreamcatcher: 07 Mar 2024, 12:36
Değişikliği_sakla: 07 Mar 2024, 11:27 Geriye Yuhanna 3:16’yı imzaya koymak kalıyor
Matta 12:43-45 Bu yüzden buradayım
Bu forumda zaten 7 kötü var mı? Yoksa ruh hâlâ başıboş mu dolaşıyor?

1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Alex29: 07 Mar 2024, 12:11 Hangi anne olduğunu anlamıyorum
Annenizin sağlık durumu nasıl? Her şey yolunda mı? endişeleniyorum...
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Kendisi babama Katolikler gibi bir günah çıkarma ritüeli olmadığını söyledi.
Hangi mezhep adına konuşuyorsun? Orada hangi yasaların olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, ancak kocasına ilk ihanetinden sonra yatakta yatan kendisi, düğünden önce babasına (papaz veya çoban, ona doğru şekilde ne diyorlarsa) itiraf ettiğini anlattı. Yani ona sadece 17 yaşındayken mührü açtığımı anlatmakla kalmadı, aynı zamanda mezarlıktaki sikişmemizi de anlattı, tabiri caizse tövbe etti. Sonra kahkahalarla güldüm ve ona sordum ama babam senin açıklamalarından hoşlanmadı mı? Neden bana mezarlıktan bahsettin? Temiz ve günahsız evlenmen gerektiğini söyledi.
Mezarlıktaki sikişmemiz hakkında zaten yazmıştım: Yanıt: En sıradışı yer (PilotCamelot Post #322771)
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Alex29: 07 Mar 2024, 11:07 Tanrıya şükür daha gidecek çok yolum var, sanırım ondan önce en az 15 çocuğum daha var.
Kızınız henüz doğmadı, peki neden onun bekaretini alana kadar bu kadar beklemeyi planlıyorsun?
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

Kızım 5 yaşında, yani uzun zaman önce doğdu.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Alex29: 08 Mar 2024, 09:00 Kızım 5 yaşında, yani uzun zaman önce doğdu.
Sizce bekaretini 20 yaşında kaybedecek mi? Bu süreci onun adına kontrol edip karar vermek için ne zaman bir erkekle yatmalı?

Şu tarihten sonra gönderildi:
Alex29: 08 Mar 2024, 09:00 Kızım 5 yaşında, yani uzun zaman önce doğdu.
Sizce bekaretini 20 yaşında mı kaybedeceğini? Bu süreci kendiniz kontrol etmeye ve bir erkekle ne zaman yatması gerektiğine onun adına karar vermeye mi karar verdiniz?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Alexa
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

Yetişkinliğe ulaşmadan bekaretini kaybetmesine izin vermemeye çalışacağım.
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Alex29: 08 Mar 2024, 14:05 Pekala, yetişkinliğe erişmeden bekaretini kaybetmesini önlemeye çalışacağım.
daha önce bekaretinizi kaybetmenizi önleyecek önlemleri özetlemiş miydiniz? Belirlediğiniz son tarih?
These users thanked the author Tolkala for the post:
Mart
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

Hayır ama bunun daha erken olmasını engellemeye çalışacağım.
These users thanked the author Alexa for the post:
Mart
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Ben23, ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun ! O halde... :lütfen:
These users thanked the author Nikk for the post:
Mart
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tolkala »

Alex29: 08 Mar 2024, 15:23 Hayır, ama bunun daha erken olmasını engellemeye çalışacağım.
20 yaşından önce kaybetmen kabul edilebilir değil mi? kızınızın bekaretini mi düşünüyorsunuz? Erkeklerle randevularınızda arabayı kullanıp ona eşlik mi edeceksiniz?

1 dakika 9 saniye sonra gönderilir: n
Alex29: 08 Mar 2024, 15:23 Hayır, ama bunun daha erken olmasını engellemeye çalışacağım.
20’den önce yaşında, kızınızın bekaretini kaybetmeniz kabul edilebilir değil mi? Erkeklerle randevularda ona eşlik mi edeceksiniz, yoksa her akşam masumiyetini parmağınızla mı test edeceksiniz?
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

Parmağımla kontrol edeceğim, tabiri caizse bir inceleme yapacağım :cat2:
These users thanked the author Alexa for the post:
Tolkala
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

Alex29: 08 Mar 2024, 14:05 Peki, yetişkinliğe erişmeden bekaretini kaybetmesine izin vermemeye çalışacağım.
Peki, eğer ailenin ilişkileri çok iyiyse o zaman bu kendisi sorun değil. Sorun şu ki, kız... nasıl desek... günlük mutluluklardan adil bir paydan mahrum. Bu başlı başına bir şey değil. Her halükarda on altı yaşında artık zamanı gelmiştir...
Alexa
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Alexa »

Dürüst olmak gerekirse, bilmiyorum, şimdi bazen meydan okurcasına davranıyor, bundan sonra ne olacağını elbette bilmeden.
These users thanked the author Alexa for the post (total 2):
Ded, slavik.meshalkin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”