Babalar, kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?
-
Автор темыBiz ıslatıyoruz
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 5 months
Babalar, kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?
Acaba babalar kızlarının hayatları konusunda ne kadar bilinçli? Eğer öğrendiysen nasıl? Buna nasıl tepki verdiniz? Çok erken olduğunu mu düşündün? Bundan dolayı gergin, kıskanç veya kırgın hissettiniz mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 10 months
Re: Babalar kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?
sizce kızlarınız onlara ilk kez kimin vurduğunu size söyler mi?

- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- lili_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Babalar kızınızın bekaretini ne zaman ve kiminle kaybettiğini biliyor musunuz?
Benden üçü bekaretinden mahrum bırakıldı. Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebindeki bir papazın kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ve onların kanunlarına göre düğünden önce itirafta bulunmak zorundasın. Bu yüzden babasına (papaz) itiraf etti. Tüm günahlarını ve beni de anlattı, 17 yaşında çıktısını aldığımı. Babam onu günahlarından bağışladı.
Bunu bana daha sonra, düğünden bir yıl sonra, kocasını aldatmak için ilk kez koşarak yanıma geldiğinde anlattı.
Bunu bana daha sonra, düğünden bir yıl sonra, kocasını aldatmak için ilk kez koşarak yanıma geldiğinde anlattı.
- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
Bu, ne tür bir ilişki anlatabilecekleri bağlıdır ? Ama babam bunu kendisi tahmin edebilir. Mesela geceyi evde geçirmiyor ya da erkek arkadaşının misafiri olarak gelmiyor, muayene için jinekoloğa gidiyor ve orada her şey ortaya çıkıyor.slavik.meshalkin: ↑06 Mar 2024, 17:53 Sizce kızlarınız, onları ilk kez kimin becerdiğini size söyler mi?
onlar için bu çok kolay; günah işledi ve itiraf etti. Ve babam çok sadıktı, ona bakmak zorundaydıVe onların kanunlarına göre, düğünden önce itiraf etmek. Bu yüzden babasına (papaz) itiraf etti. Tüm günahlarını ve beni de anlattı, 17 yaşında çıktısını aldığımı. Babası onu günahlarından bağışladı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
Öyleyse çantaları hareket ettirmeyin...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Eşim ve benim zaten yetişkin olan bir kızımız var ve onun kendi ailesi var. Henüz öğrenciyken ve bizimle yaşarken, onun kız olup olmadığı, değilse kiminle olduğuyla ilgilenmek aklıma bile gelmedi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 702
- Registered for: 1 year 6 months
Fakat Baptistler aile hayatında çok daha katıdırlar. Hıristiyanlığın bu koluna mensup insanları tanıyordum. Bir şekilde bize Eski İnananlarımızı hatırlatıyorlar...
Hıristiyan rahiplerin "günah çıkarmanın sırrı" diye bir şeyi var. Bu sır yalnızca istisnai durumlarda, örneğin yaklaşan bir cinayet gibi gelecekte işlenecek bir günahı itiraf ettiklerinde bozulabilir.
Fakat Baptistler aile hayatında çok daha katıdırlar. Hıristiyanlığın bu koluna mensup insanları tanıyordum. Bir şekilde bize Eski İnananlarımızı hatırlatıyorlar...
-
- Sürtünmeler
Peki sen ona nasıl bakacaksın, onu zincire falan mı bağlayacaksın, ya da ona bekaret kemeri mi takacaksın? 17 yaşında bir kızın hormonları oynuyor (kulaklarına sikiş)! Zincir bile orada dayanamayacak; zincirle birlikte kaçacak. Bir kızın kaşınması varsa, başka yere bakmayın, her zaman kaşınacak bir şişlik bulacaktır. Hormonlar onun kimin kızı olduğunu, bir çoban mı yoksa konut bürosundan bir tesisatçı mı olduğunu bilmiyorlar.
-
- Flört etmek
PilotKamelot, evet, babası olmak zor hormonların işini yapacağını ve sevdiğinin kim bilir kimi tatmin edeceğini bilen bir kız çocuğu
- These users thanked the author Biz ıslatıyoruz for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
Ben de onları tanıyorum. Hatta iki tanesini becerdim. Biri boşanmıştı, diğeri ise evliydi. Ve vaftiz babası da bir Baptisttir.VARG_: ↑06 Mar 2024, 22:37Hıristiyan rahiplerin "günah çıkarmanın sırrı" diye bir şeyi var. Bu sır yalnızca istisnai durumlarda, örneğin yaklaşan bir cinayet gibi gelecekte işlenecek bir günahı itiraf ettiklerinde bozulabilir.
Fakat Baptistler aile hayatında çok daha katıdırlar. Hıristiyanlığın bu koluna mensup insanları tanıyordum. Biraz Eski İnananlarımızı anımsatıyorlar...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Babamın kendisine Katolikler gibi bir itiraf ritüeli olmadığını söyledi))
bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.PilotCamelot: ↑06 Mar 2024, 18:58 Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebi papazının kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ama onların kanunlarına göre
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Babamın kendisine Katolikler gibi bir itiraf ritüeli olmadığını söyledi))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 283
- Registered for: 1 year 4 months
Allah’a şükür benim için hâlâ çok uzakta, sanırım en az 15 yıl daha var.
-
- En güçlü orgazm!
15 yıl uzaktasın itibaren?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Ben23,
Yine aşırı ısındı mı?
Bu arada annen nasıl?
Geriye kalan tek şey Yuhanna 3:16’yı imzalamak ve genel olarak bu norm))bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.Bunlardan biri (üçüncüsü) bir Baptist mezhebindeki bir papazın kızıydı. Bekaretinden mahrum bırakıldığı sırada 17 yaşındaydı. On sekizinci yaş gününden hemen sonra evlendi. Ama onların kanunlarına göre
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Kendisi babama Katolikler gibi günah çıkarma ritüeli olmadığını söyledi))
Ben23,
Yine aşırı ısındı mı?
Bu arada annen nasıl?
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 307
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Evet, kiminle ve ne zaman olduğunu biliyorum..

- These users thanked the author abartı for the post:
- seksforumu_
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Bu yüzden buradayım
Matta 12:43-45 benim için daha uygunYuhanna 3:16’nın imzalanması kaldı
Bu yüzden buradayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Bu forumda zaten 7 kötü var mı? Yoksa ruh hâlâ başıboş mu dolaşıyor?
1 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Annenizin sağlık durumu nasıl? Her şey yolunda mı? endişeleniyorum...
-
- Sürtünmeler
Mezarlıktaki sikişmemiz hakkında zaten yazmıştım: Yanıt: En sıradışı yer (PilotCamelot Post #322771)
Hangi mezhep adına konuşuyorsun? Orada hangi yasaların olduğu hakkında hiçbir fikrim yok, ancak kocasına ilk ihanetinden sonra yatakta yatan kendisi, düğünden önce babasına (papaz veya çoban, ona doğru şekilde ne diyorlarsa) itiraf ettiğini anlattı. Yani ona sadece 17 yaşındayken mührü açtığımı anlatmakla kalmadı, aynı zamanda mezarlıktaki sikişmemizi de anlattı, tabiri caizse tövbe etti. Sonra kahkahalarla güldüm ve ona sordum ama babam senin açıklamalarından hoşlanmadı mı? Neden bana mezarlıktan bahsettin? Temiz ve günahsız evlenmen gerektiğini söyledi.Bir şeyi karıştırıyorsun dostum. Ya da yalan söyledi. Böyle bir kanunları yok, size yetkin bir şekilde söylüyorum. İtiraf yok, Katoliklerle karıştırıyorsun. Vaftizden önce bir tövbe ritüeli vardır. Vaftiz bilinçli bir yaşta bilinçli olarak kabul edilir.
Tövbe şuna benzer: Toplantı sırasında günahlarınız için Rab’bin önünde diz çöker ve tövbe edersiniz. Ama kimse günahlarını tek tek, kaç tane ve kiminle sıralamıyor. Zaten vaftiz edildiyseniz ve tövbe etmeye veya tavsiye istemeye ihtiyacınız varsa, o zaman bir papaza veya herhangi birine başvurabilirsiniz! Kızlar, İsa’daki başka bir erkek kardeşe giderlerse muhtemelen Mesih’teki bir kız kardeşe giderler ve sorunlarını paylaşırlar. Gönüllü olarak, kendi inisiyatifinizle. Kendisi babama Katolikler gibi bir günah çıkarma ritüeli olmadığını söyledi.
Mezarlıktaki sikişmemiz hakkında zaten yazmıştım: Yanıt: En sıradışı yer (PilotCamelot Post #322771)
-
- En güçlü orgazm!
Kızınız henüz doğmadı, peki neden onun bekaretini alana kadar bu kadar beklemeyi planlıyorsun?
-
- Penetrasyon
Kızım 5 yaşında, yani uzun zaman önce doğdu.
-
- En güçlü orgazm!
Şu tarihten sonra gönderildi:
Sizce bekaretini 20 yaşında kaybedecek mi? Bu süreci onun adına kontrol edip karar vermek için ne zaman bir erkekle yatmalı?
Şu tarihten sonra gönderildi:
Sizce bekaretini 20 yaşında mı kaybedeceğini? Bu süreci kendiniz kontrol etmeye ve bir erkekle ne zaman yatması gerektiğine onun adına karar vermeye mi karar verdiniz?
-
- Penetrasyon
Yetişkinliğe ulaşmadan bekaretini kaybetmesine izin vermemeye çalışacağım.
-
- En güçlü orgazm!
daha önce bekaretinizi kaybetmenizi önleyecek önlemleri özetlemiş miydiniz? Belirlediğiniz son tarih?
-
- Penetrasyon
Hayır ama bunun daha erken olmasını engellemeye çalışacağım.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ben23, ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun ! O halde... :lütfen:
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 9 saniye sonra gönderilir: n
20 yaşından önce kaybetmen kabul edilebilir değil mi? kızınızın bekaretini mi düşünüyorsunuz? Erkeklerle randevularınızda arabayı kullanıp ona eşlik mi edeceksiniz?
1 dakika 9 saniye sonra gönderilir: n
20’den önce yaşında, kızınızın bekaretini kaybetmeniz kabul edilebilir değil mi? Erkeklerle randevularda ona eşlik mi edeceksiniz, yoksa her akşam masumiyetini parmağınızla mı test edeceksiniz?
-
- Penetrasyon
Parmağımla kontrol edeceğim, tabiri caizse bir inceleme yapacağım

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 8 months
Peki, eğer ailenin ilişkileri çok iyiyse o zaman bu kendisi sorun değil. Sorun şu ki, kız... nasıl desek... günlük mutluluklardan adil bir paydan mahrum. Bu başlı başına bir şey değil. Her halükarda on altı yaşında artık zamanı gelmiştir...
-
- Penetrasyon
Dürüst olmak gerekirse, bilmiyorum, şimdi bazen meydan okurcasına davranıyor, bundan sonra ne olacağını elbette bilmeden.
- These users thanked the author Alexa for the post (total 2):
- Ded, slavik.meshalkin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 89 Replies
- 7566 Views
-
Last post by 1520’yi al