Bu konuda ne düşünüyorsun +++
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu konuda ne düşünüyorsun +++
Yakın zamanda internette gördüm
https://i.postimg.cc/3x2Jmjdb/image001.png
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
откуда такое количество вечно ноющих мужчин, которые боятся, что все женщины вокруг так и мечтают отжать его однушку которая от бабушки досталась и жить припеваючи, покупать шубы и летать по Турциям на его алименты с зарплаты в 50 тыс )
Это сейчас такая тенденция или раньше так же было?
https://i.postimg.cc/3x2Jmjdb/image001.png
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
откуда такое количество вечно ноющих мужчин, которые боятся, что все женщины вокруг так и мечтают отжать его однушку которая от бабушки досталась и жить припеваючи, покупать шубы и летать по Турциям на его алименты с зарплаты в 50 тыс )
Это сейчас такая тенденция или раньше так же было?
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- Tolkala, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: biseksüel
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Re: Bu konuda ne düşünüyorsun +++
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Fargal94, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Peki, sorun değil. Aslında ben daha çok tek odalı daire konusunda endişeleniyorum. Büyükannenin torununu/torununu sanayi bölgesindeki rahat dairesi bilinmeyen birine gitsin diye çalışıp büyütmesinin nedeni bu değil!
Bu bir şaka bile değil. Bu adli uygulamadan (biraz abartılı) bir alıntıdır. Yazar bazı şeyleri yer değiştirerek karıştırmış.
Peki, sorun değil. Aslında ben daha çok tek odalı daire konusunda endişeleniyorum. Büyükannenin torununu/torununu sanayi bölgesindeki rahat dairesi bilinmeyen birine gitsin diye çalışıp büyütmesinin nedeni bu değil!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 7 months
n
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Bu şaka cepte, herkes yorum yaptı, yorum bıraktı görüş vb., vb.
n
1 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Her şakanın bir parça mizahı vardır)

-
- Nirvana’dayım
bunu bir şekilde yaptı sizi kişisel olarak etkiliyor mu? Bu konuda ne hissediyorsun?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 09:20Şaka bile değil. Bu adli uygulamadan (biraz abartılı) bir alıntıdır. Yazar bazı şeyleri yer değiştirerek karıştırmış.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 08:40her şakanın bir parça gerçeği vardırGourmet: ↑07 Mar 2024, 08:30 Daha dikkatli okuyun...bu bir şaka
Peki, sorun değil. Aslında ben daha çok tek odalı daire konusunda endişeleniyorum. Büyükannenin sanayi bölgesindeki rahat dairesi bilinmeyen bir kişiye kalsın diye çalışıp torununu/torununu büyütmesinin nedeni bu değil!
-
- Nirvana’dayım
İnsanların boşanma sırasında yıpratıcı emeklerle elde ettikleri mallarını korumalarına yardımcı olmak ve bu süreçte çocuklara müdahale etmemek artık mesleğimin bir parçası.
Hayır. Boşanma sırasında anneannemin evinden kendi isteğimle ayrıldım ve orası tek odalı bir daire değildi. Ancak o kadar uzun zaman önceydi ki tüm anılarzamanın bulanıklığında eriyip gitti.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:09bunu bir şekilde yaptı sizi kişisel olarak etkiliyor mu? Bu konuda ne düşünüyorsun?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 09:20Şaka bile değil. Bu adli uygulamadan (biraz abartılı) bir alıntıdır. Yazar bazı şeyleri yer değiştirerek karıştırmış.
Peki, sorun değil. Aslında ben daha çok tek odalı daire konusunda endişeleniyorum. Büyükannenin sanayi bölgesindeki rahat dairesi bilinmeyen bir kişiye kalsın diye çalışıp torununu/torununu büyütmesinin nedeni bu değil!
İnsanların boşanma sırasında yıpratıcı emeklerle elde ettikleri mallarını korumalarına yardımcı olmak ve bu süreçte çocuklara müdahale etmemek artık mesleğimin bir parçası.
-
- Nirvana’dayım
6 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Ksenofont, işinizde size mutluluk ve refah ve eski sevgililerini pantolonsuz bırakan daha fazla gülen teyzeler
anlaşıldıKsenofont: ↑07 Mar 2024, 10:17Hayır. Boşanma sırasında anneannemin evinden kendi isteğimle ayrıldım ve orası tek odalı bir daire değildi. Ancak o kadar uzun zaman önceydi ki tüm anılarzamanın bulanıklığında eriyip gitti.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:09bunu bir şekilde yaptı sizi kişisel olarak etkiliyor mu? Bu konuda ne düşünüyorsun?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 09:20
Şaka bile değil. Bu adli uygulamadan (biraz abartılı) bir alıntıdır. Yazar bazı şeyleri yer değiştirerek karıştırmış.
İnsanların boşanma sırasında zorlukla kazandıkları mallarını korumalarına ve bu süreçte çocuklara müdahale etmemelerine yardımcı olmak artık mesleğimin bir parçası.
Ksenofont, işinizde size mutluluk ve refah ve eski sevgililerini pantolonsuz bırakan daha fazla gülen teyzeler

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Kiminle evleneceğine daha dikkatli bakmalısın, hepsi bu.
Bu arada, erkekler için bir tür ayna resmi var; alkolizm, morluklar, sadakatsizlik ve diğer yeraltı meseleleriyle ilgili .
Bu arada, erkekler için bir tür ayna resmi var; alkolizm, morluklar, sadakatsizlik ve diğer yeraltı meseleleriyle ilgili .
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
Aslında artık çok fazla çocuksu erkek var ve bu da çağımızın sorunu.
8 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
8 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
))) Öyle mi Yorucu emekle mülk edinmek mümkün mü? Emek bize ancak bir kambur kazandırabilir.
-
- Nirvana’dayım
Eski sevgililer genellikle pantolonlarını başka kadınlarla, genellikle de daha genç kadınlarla bırakırlar olanlar. Yoksulları ve mazlumları korumaya çalışacağım. Teşekkür ederim!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:29anlaşıldıKsenofont: ↑07 Mar 2024, 10:17Hayır. Boşanma sırasında anneannemin evinden kendi isteğimle ayrıldım ve orası tek odalı bir daire değildi. Ancak o kadar uzun zaman önceydi ki tüm anılarzamanın bulanıklığında eriyip gitti.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:09 bu sizi kişisel olarak bir şekilde etkiledi mi? Bu konuda ne düşünüyorsun?
İnsanların boşanma sırasında zorlukla kazandıkları mallarını korumalarına ve bu süreçte çocuklara müdahale etmemelerine yardımcı olmak artık mesleğimin bir parçası.
Ksenofont, işinizde size mutluluk ve refah ve eski sevgililerini pantolonsuz bırakan daha fazla kıkırdayan teyzeler![]()
-
- Nirvana’dayım
fakir ve aşağılanmış kadınları mı yoksa sadece erkekleri mi koruyorsunuz?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 10:45Eski sevgililer genellikle pantolonlarını başka kadınlarla, genellikle de daha genç kadınlarla bırakırlar olanlar. Yoksulları ve mazlumları korumaya çalışacağım. Teşekkür ederiz!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:29anlaşıldıKsenofont: ↑07 Mar 2024, 10:17 No. Boşanma sırasında anneannemin evinden kendi isteğimle ayrıldım ve orası tek odalı bir daire değildi. Ancak o kadar uzun zaman önceydi ki tüm anılarzamanın bulanıklığında eriyip gitti.
Ksenofont, işinizde size mutluluk ve refah ve eski sevgililerini pantolonsuz bırakan daha fazla kıkırdayan teyzeler![]()
-
- Nirvana’dayım
Bana söyleme. Mümkün olduğunca özellikle kiralık emeğin de katılımıyla, halkın hizmetkarı olarak sahada dayanılmaz bir şekilde çalışmak veya barışçıl emeğimizi korumak.
-
- Nirvana’dayım
Bu iş değil. Parazitizm.
-
- Nirvana’dayım
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Temel olarak sadece kadınlar. Daha az erkek. Ama inanın bana, aynı zamanda sağlıklı da oluyorlar. Hayatın düzyazısı!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:47fakir ve aşağılanmış kadınları mı yoksa sadece erkekleri mi koruyorsunuz?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 10:45Eski sevgililer genellikle pantolonlarını başka kadınlarla, genellikle de daha genç olanlarla bırakırlar. Yoksulları ve mazlumları korumaya çalışacağım. Teşekkür ederiz!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:29 unanlaşıldı
Ksenofont, işinizde size mutluluk ve refah ve eski sevgililerinden ayrılan daha fazla gülen teyzeler pantolonsuz![]()
2 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Günahkar gezegenimizde çok rahat ve tatmin edici bir hayat yaşayanlar parazitlerdir. K. Marx bunun hakkında yazdı. Tanrım beni affet!
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
ilk başta seni doğru anlayamadığım anlamına geliyor) böyle olmasına sevindim)Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 10:53Temel olarak sadece kadınlar. Daha az erkek. Ama inanın bana, aynı zamanda sağlıklı da oluyorlar. Hayatın düzyazısı!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑07 Mar 2024, 10:47fakir ve aşağılanmış kadınları mı yoksa sadece erkekleri mi koruyorsunuz?Ksenofont: ↑07 Mar 2024, 10:45 Eski sevgililer genellikle pantolonlarını başka kadınlarla, genellikle de daha genç olanlarla bırakırlar. Yoksulları ve mazlumları korumaya çalışacağım. Teşekkür ederiz!
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Normal bir ailede mal varlığı açısından ilişkiler böyle olmalıdır. Ve bu, sıradan yaşamda eşim ve benim, diğerleri gibi, birbirimizden önce bazı günahlarımız olduğu gerçeğiyle birlikte. Kim daha çok, kim daha az :) Kimin günahı daha çok saymaya gerek yok ve en önemlisi birbirimizden intikam almaya gerek yok :)
Buna kesinlikle katılıyorum. Eşimle evlendiğimizde ilk başta ikimiz de bir daire satın almak için çalışıyorduk. Daha sonra karım hamile kaldı ve doğum iznindeydi ve dairede tek başıma çalışmak ve karımın ve çocuğumun hiçbir şeye ihtiyacı olmadığından emin olmak zorunda kaldım. Gerçekten zordu. Yine de, sadece tek odalı bir daire değil, bir daire satın aldık ve onu mülk olarak tescil ettirme zamanı geldiğinde, ben de burayı eşimin adına tescil ettirmeyi düşündüm, çünkü büyükannem ve büyükbabam o zamana kadar bir vasiyetname yazmıştı. onların tek odalı dairesini bana miras olarak bırakacaklardı. Eşimle uzun yıllar birlikte yaşadık. Artık kendi evimiz var ve yetişkin kızımız dairede yaşıyor. Geçtiğimiz yıl zaten kayınvalidem olan eşimin annesi evinin tapusunu bana devretti. Bunu kızıma değil, kendime not ediyorum.Kimi eş olarak alacağınıza daha dikkatli bakmanız gerekiyor, hepsi bu...
Normal bir ailede mal varlığı açısından ilişkiler böyle olmalıdır. Ve bu, sıradan yaşamda eşim ve benim, diğerleri gibi, birbirimizden önce bazı günahlarımız olduğu gerçeğiyle birlikte. Kim daha çok, kim daha az :) Kimin günahı daha çok saymaya gerek yok ve en önemlisi birbirimizden intikam almaya gerek yok :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Venüs, Manfred
-
- Sürtünmeler
Belki ellerimizle değil... ama ağzımızla oldukça iyi... sonuçta bu da iş ))
-
- Nirvana’dayım
Ağzınızla para mı kazanacaksınız? Solovyov gibi fahişeleri mi kastediyorsun?
Last edited by Venüs on 07 Mar 2024, 12:42, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 2 months
Hepimiz ticari yaratıklarız))))))))))))))
- These users thanked the author rakı for the post (total 2):
- Andrey Lukashov, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
11 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Karım bana çantayı gösterdiğinde...Onu alıp çıktım. Daireyi ve kulübeyi karısına ve çocuklarına bıraktı. Peki, aksi nasıl olabilir? Çocuklar benim...ve eşim, eski eşim olmasına rağmen çocuklarımın annesi.
21 saniye sonra gönderildi:
Harikayım...gerçekten))))))))))
Ve o da...
Karım bana çantayı gösterdiğinde...Onu alıp çıktım. Daireyi ve kulübeyi karısına ve çocuklarına bıraktı. Peki, aksi nasıl olabilir? Çocuklar benim...ve eşim, eski eşim olmasına rağmen çocuklarımın annesi.
Harikayım...gerçekten))))))))))
- These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
- Üstü kendinize saklayın, Andrey Lukashov
-
- Nirvana’dayım
n Evet, harikasın. Çocuklar gerçekten sizindir ve onları yetiştirmek ve eğitmek için çok fazla çaba, zaman ve para harcamanız gerekir. Siz bunu anlıyorsunuz ama çoğu erkek anlamıyor. Çocukların mantar gibi olduğunu düşünüyorlar. Kendi başlarına büyümekGourmet: ↑07 Mar 2024, 13:22Ve o da...Ağzınızla para mı kazanıyorsunuz? Solovyov gibi fahişeleri mi kastediyorsun?
Harikayım...gerçekten)))))))))
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Andrey Lukashov
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 19 Replies
- 2385 Views
-
Last post by alay
-
- 108 Replies
- 14188 Views
-
Last post by Gizli
-
-
New post Bir arkadaşının kızıyla seks. Bu konuda ne hissediyorsun?
by Misafir314 » » in Seks hakkında genel sorular - 23 Replies
- 5476 Views
-
Last post by gynecologist_homegrown
-
-
- 315 Replies
- 13331 Views
-
Last post by Polistiren
-
- 29 Replies