İlk ensest deneyimi

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: İlk ensest deneyimim

Unread post by Esnek »

Muhtemelen kadınlar için sikilmemekten daha kötü bir şey yoktur
These users thanked the author Esnek for the post:
Mart
Adam81
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Re: İlk ensest deneyimim

Unread post by Adam81 »

Bunu annemle yapmıştım, tekrarlamayacağım.
Sarhoş bir halde sınıf arkadaşlarımızla bir eğlence merkezinde dinleniyorduk ve gece duşta bir kör randevu ayarladık. Kabinin içi siyah bir adamın kıçı gibi karanlıktı. Sınıf arkadaşlarımdan biri sarhoş bir kadını yakaladı, ona uzaktan baktılar, zayıftı, muhteşemdi.
İçeriye ilk tırmanan oydu, onları dinlediler ve onların inlemeleri ve kabinin sallanmasıyla dalga geçtiler. Herkes sırayla gidiyordu ve orada yaklaşık 7 kişiydik, en son giden bendim. Dokunarak birbirlerine dokundular, tiz bir sesle bir şeyler söyledi. Sonra emmeye ve sikişmeye başladı. Uzun süre çekiçlemeye devam ettim. Daha sonra işini bitirdi ve gitti. Hala kabindeydi. Bir kez daha birkaç öğrenci arkadaşım oraya gitti, ben de öyle. Kabinden ayrıldı ve kimi parçaladığımızı görmek için onu elinden tuttu. O da tıpkı kendisi gibi bir anda çılgına döndü. Sonra uzun süre iletişim kurmadık, sürekli gözyaşı döktük vs. Bir keresinde evdeydim, nasıl oldu bilmiyorum, kimse keyif almıyordu. Bir daha böyle bir şey olursa kırılmamak, sinirlenmemek vb. konusunda kendisiyle anlaştık. Denemeler olmasına rağmen bu bir daha asla olmadı.
These users thanked the author Adam81 for the post (total 2):
Mart, Aion2012Ölü
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”