fahişe olmak istiyorum

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: fahişe olmak istiyorum

Unread post by Kahretsin »

Bir arkadaşım var, kendini okşadığında kendini birçok erkekle seks yaptığı bir seks partisinde hayal ediyor ama geldiğinde bundan hoşlanmayı bırakıyor
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Adelia.Malf
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Firavun faresi »

Vasyanitsa: 04 Mar 2024, 18:49 Fotoğrafçılıktaki kaynak dosyalar, bir kameradan veya cep telefonundan çıkan dosyalardır. Bu ham maddedir, kaynak kodlarıdır. Herhangi bir yere gönderilemez ve işlenmeden kullanılamaz. Yetersiz aydınlatma veya kötü açılar varsa bunların yeniden yapılması gerekir. Veya bununla ilgili her şey yolundaysa Photoshop’ta düzenleyin.
Sweatshirt! Üç fotoğraftan hangisi Photoshop’a tabi değildi???

https://i.postimg.cc/VNWZsQtG/1242589.jpg

https://i.postimg.cc/509767qx/1303739.jpg

https://i.postimg.cc/vBPP9r35/1312314-1.jpg
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
seksforumu_
alexey2024
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 13
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by alexey2024 »

Adelia.Malf, lütfen bana takılarını gönder, çok Bunların tadını çıkarmak istiyorum :lütfen:
These users thanked the author alexey2024 for the post:
Fargal94
Oleg257
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Oleg257 »

alexey2024: 04 Mar 2024, 21:43 Adelia.Malf, lütfen gönderin cazibelerin bana, gerçekten onların tadını çıkarmak istiyorum :lütfen:
Bana da göster
These users thanked the author Oleg257 for the post (total 2):
Fargal94, seksforumu_
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Saç gömlek »

Adelia.Malf: 04 Mar 2024, 07:29 Fotoğrafçı olmayı düşünmüyordum ama yaklaşık 100 fotoğraf çekmek istiyordum; ancak yalnızca biraz farklı bir konumda, farklı ışıklandırmayla vb. Üzgünüm, bunu yapmak istemedim.
Ama yapmalıydım.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

saç gömlek, Bize Kadınınızın bir fotoğrafını yükleyin! !! Lütfen!!! :) Kürk manto giyebilirsin!!! :)
These users thanked the author Eustace for the post:
Devam etmek
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niki77: 04 Mar 2024, 20:40 Bir arkadaşım var, kendini okşarken kendini birçok erkekle seks yaptığı bir seks partisinde hayal ediyor ama geldiğinde bundan hoşlanmayı bırakıyor
Bence çoğu kadın, özellikle de sarhoş olanlar, seks sırasında doğrudan başka bir kişiye katılmayı teklif ederse. Ve sonra belki bir tane daha.
Genel olarak çoğu kadının bu teklifi reddetmeyeceğini düşünüyorum. Ancak bu, doğrudan seks sırasında teklif ederseniz ve bundan önce çok içtiyse geçerlidir.

Ve bence bunun nedeni birçok kadının bunu sadece doğrudan hayal etmesi değil, aynı zamanda öyle ya da böyle düşünmesi. Ve bu tür olasılıkları kendileri için tamamen kabul etmeleri mümkündür. Bunun gerçekleşmesi için pek çok yıldızın hizalanması gerekiyor. Sanırım bu yüzden bazen trende ya da iş gezisinde eğleniyorlar. Sadece bu forumda okumakla kalmadım, aynı zamanda arkadaşlarımdan da iki hatta üç kişinin, yanında kocası ve çocukları bulunan evli bir kadını bir kompartımanda nasıl siktiğine dair birçok hikaye duydum. Ve vardığımda benimle tanıştı.

Hatırladığım bir adam burada, ikisinin bütün gece dönüşümlü olarak bir kadını kızarttığını yazmıştı. Ve hiçbir şeyi umursamıyor - tekrar tekrar. Trenin zaten Moskova’dan geçtiğini yazıyor ve ayrıca yol için bir sopa istiyor. Tren neredeyse perona vardığında aceleyle giyindim ve titreyen bacaklarla, ıslak bacaklar aşağı doğru akarak dışarı çıktım. Kocamla tanıştığım yer.
Ve bence bunların hepsi, bir kadının, erkeklere güvenilemeyeceği için yerine getirilmesi zor olan bazı arzuları olmasından kaynaklanıyor; onlar konuşurlar.
Ve tüm bunların tanıtımını yapmayacağı tamamen %100 bir seçenek ortaya çıktığında, o zaman kadınların boktan olduğunu düşünüyorum.

Peki, sana gelince, davet etmeyi dene bir nedenden dolayı bir arkadaşınızın evinde içki içmeniz ve geç saatlere kadar uyanık kalmanız gerekiyor. Sonra mutfakta ona bir yatak hazırla. Ve sonra başka bir odada karınızın kendisini iyi hissetmesini sağlayın, ancak boşalmasına izin vermeyin. Ve bu süreçte şimdi bir arkadaşınızı arayacağınızı söyleyin. Ve git onu ara. Eğer kategorik olarak buna karşıysa, aktif olarak itiraz edecektir. Eğer sessiz kalırsa, her şey yolunda demektir ve belki de bunu kendisi düşünmüş ve kendisi istemiştir.
Gerçekten, arkadaşınızın muhtemelen bunu arkadaşlarına anlatacağı gerçeğine hazırlıklı olun. Özellikle de evli değilse.
Last edited by Saç gömlek on 05 Mar 2024, 15:21, edited 1 time in total.
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Peki neden kıza bağlandın? Böyle bir fantezisi var. Çok az insan herhangi bir şeyin hayalini kurar. Ve hemen ardından bir Peri, bir sürtük ve benzeri müstehcenlikler var. Bırakın hayal kursun, hiçbirimiz hayal kırıklığına uğramayacağız zaten.
Umarım sözleriyle ve eylemleriyle onu bu fanteziden vazgeçmeye ikna edecek normal bir genç adam çıkar.
Vasyanitsa’nın aynı zamanda bir fotoğrafçı olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz derecede çok yönlü bir insan! *x)
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Nikk, Fargal94, Eustace
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Seregyn »

Harika, önce amcığı yerleştirip sonra yerleştirmek istiyorum
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Ksenofont: 05 Mar 2024, 15:19 Peki kıza neden bağlandınız? Böyle bir fantezisi var. Çok az insan herhangi bir şeyin hayalini kurar. Ve hemen ardından bir Peri, bir sürtük ve benzeri müstehcenlikler var. Bırakın hayal kursun, zaten hiçbirimize zarar vermez.
Umarım sözleriyle ve eylemleriyle onu bu fanteziden vazgeçmeye ikna edecek normal bir genç adam olur.
Saç gömleğinin de bir fotoğrafçı olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz derecede çok yönlü bir insan!
O kadar da zor değil. Örneğin herhangi bir yabancı dili sözde hayatta kalma seviyesine kadar öğrenmek çok daha zordur. Hayatta kalma düzeyi, bir başkasının yabancı bir dilde konuştuğunu duyduğunuz ve genel anlamda ne hakkında konuştuğunu anladığınız zamandır. Ancak bu hayatta kalma seviyesi için yeterli değildir. Her ne kadar çok değerli olsa da. Hayatta kalma düzeyi için, günlük konularda kendinizi daha da kötü ifade edebilmeniz gerekir. Yani bir şey isteyin ve anlaşılın. Aslında hayatta kalma seviyesi çok zordur ve HER GÜN en az bir yıllık sıkı çalışma gerektirir.

Eh, bununla karşılaştırıldığında fotoğrafçılık sadece yürüyüşe çıkmaktır. :-)
Sözde hisse senetlerinden para kazanmaya başladığımda bir süre bu işe iyice dahil oldum. Fotoğrafçıların stok fotoğraflarını yayınladıkları fotoğraf bankaları var. Ve bu fotoğraflara ihtiyacı olanlar bu fotoğraf bankasından satın alıyorlar. Ve fotoğrafçı komisyonunu alıyor. Tipik olarak küçüktür. 25 sent Ama bu fotoğrafçının fotoğrafı yıllarca bu fotoğraf bankasında asılı kalır ve yüz kere, iki yüz, üç yüz kere satılabilir. Talebe göre değişir.

Ancak tüm bunlar ciddi bir yaklaşım gerektiriyor ve fotoğrafçıların şüphelerine göre fotoğraf bankaları bunları mahvedecek. Ve tüm satışlarda komisyon ödenmez. Ve bunu yalnızca düzenli olarak yeni fotoğraflarını yayınlayan fotoğrafçılara yapıyorlar. Ve bunu uzun süredir yapmayanlara, belirli bir fotoğrafın çok fazla satışı olsa bile, çok nadiren komisyon ödeniyor. Fotoğraf bankasını kim ve nasıl kontrol edebilir? Mümkün değil! Yine bunlar stok fotoğraflardır (fotoğraf bankaları), genellikle burjuvadırlar. Ve bir şeyler yayınlamanın mantıklı olduğu ve aslında bir şeyler ödeyen çok az kişi var - en popüler olanlar beşten fazla değil.

Yine, fotoğraf bankalarındaki tüm bu fotoğraf etkinlikleri ciddi ekipmanlar gerektirir: profesyonel kalitede bir SLR, monobloklu stüdyo ışığı, bir sahne masası. Ve bir sürü başka küçük alet ve alet. Daire içerisinde atık olarak futbol topundan büyük olmayan bir şey kiralayabilirsiniz. Daha fazlası varsa daire artık size yetmeyecektir. Ve sahip olduğunuz bütçe ışığı da yeterli olmayacak. Zaten daha güçlü ışığa sahip, insan büyüklüğünde beyaz bir arka plana ve geniş bir odaya sahip bir stüdyoya ihtiyacımız var.
Ve bu zaten çok zor; ekipmanla birlikte bir stüdyo kiralamak pahalı. Bu, bir yerden bir oda kiralamanız ve içini pahalı ekipmanlarınızla doldurmanız gerektiği anlamına gelir. Yine bu odanın kapalı olmaması gerekiyor.

Nereden bakarsanız bakın, bunu zaman zaman yapamayacaksınız. Er ya da geç bu, tüm çalışma zamanınızı alarak ana geliriniz haline gelecektir. Veya ne kadar hoşunuza giderse gitsin bundan vazgeçersiniz.

İşte stok fotoğrafçılarından birinin en ünlü fotoğraf bankalarından birinde yaptığı çalışmalara bir örnek - https://www.istockphoto.com/ru/portfoli ... hotography
Böyle bir seçime portföy adı verilir. Bunların hepsi bu fotoğrafçının bu stoktaki çalışmaları.
Ama bu benim portföyüm değil, sadece örnek olarak pek çok üründen birini seçtim. Benzer konulardaki çalışmalarım hemen hemen aynı.

Bu fotoğrafların tümü, çalışmalarında görselleri kullananlar tarafından satın alınıyor. Dünyanın her yerinden, her yerden, Japonya’dan, ABD’den, Avrupa’dan, her yerden satın alıyorlar.
Last edited by Saç gömlek on 05 Mar 2024, 16:03, edited 2 times in total.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Boğuculuk bir sonraki konuyu boğar. :-D
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155

Unread post by Ksenofon »

Eustace: 05 Mar 2024, 15:49 Havasız bir sonraki konuyu boğuyor. :-D
Üzgünüm, bu benim hatam. Hiç düşünmeden içeri girdim.
Gramidin
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by Gramidin »

Amın içine girerdim. ben de 69 istiyorum
Vasily81
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vasily81 »

Adelia.Malf, her iki deliğin de çok güzel! !!
These users thanked the author Vasily81 for the post:
seksforumu_
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

Bir kadın bana şöyle yazdı: Şimdi o ve kocası sıkıcı bir seks zamanı yaşıyor. Bazen bir iş gezisine çıkıyor ve orada aynı yol parasıyla bir yıl yetecek kadar dinlenebiliyor.
Andrey-37
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 413

Unread post by Andrey-37 »

Adelia.Malf: 02 Mar 2024, 19:40 Oldukça uzun zaman önce grup seksle ilgili, yabancıların bile beni bir çember içine alabileceği, tüm deliklerimi sikişmek ve içeriye boşalmak için kullanabileceği fantezilerinden hoşlandığımı fark etmeye başladım.
Hayatımda böyle bir şeyi yapmaya cesaret edemeyeceğimi anlıyorum, ancak son zamanlarda fantezilerim daha da yoğunlaştı ve bununla ilgili düşünceler aklıma daha sık geliyor.
Şimdilik yalnızca değerlendirme amacıyla özel fotoğraflar yayınlamama izin veriyorum; birinin kıçımı veya amımı görünce tahrik olduğunu, birinin onu sikmek istediğini anlamak hoşuma gidiyor.
Bana bu konudaki fikrini söyle, dinlemesi ilginç. Belki biraz tavsiye?
Hangi şehirdensin?
Anatolik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 320

Unread post by Anatolik »

Adelia.Malf: 03 Mar 2024, 02:42 Birçok kişi benden bahsettiğim fotoğrafları göstermemi istedi.
Onlarla ayrı bir konu açmıştım zaten, ama sizin için birkaç tanesini kopyalayacağım)
Derecelerinizi verebilirsiniz, acaba forum üyelerinden biri benimle sikişir mi diye merak ediyorum. ne deliği. :ayyy:

https://i.postimg.cc/PqNLdcrB/IMG-20240303-063741.jpg

https://i.postimg.cc/VkKrQ11q/IMG-20240303-063803.jpg

https://i.postimg.cc/YCrGsjc2/IMG-20240303-063829.jpg

https://i.postimg.cc/bNj2133t/IMG-20240303-063858.jpg

https://i.postimg.cc/zXSH7KcP/IMG-20240303-063917.jpg
Все дырочки аппетитные и манящие. Да и сама попка такая гладкая и упругая, что хочется помять и отшлепать.
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Yunanca10 »

Eustace: 03 Mar 2024, 18:11
Ksenofont: 03 Mar 2024, 17:27 gerçeklik neredeyse hiçbir zaman fantezilerle örtüşmez.
hiçbir zaman tam anlamıyla örtüşmez!
İfade doğru değil. Çünkü gerçeklik fanteziye bağlı değildir, tam tersi. Gerçekçi, yeterli hedefler belirlerseniz fanteziniz gerçeğe dönüşecektir.
These users thanked the author Yunanca10 for the post:
Fargal94
Zavazxc123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Zavazxc123 »

Merhaba, kız arkadaşımla ve seninle denemek isterim
These users thanked the author Zavazxc123 for the post:
Adelia.Malf
Ajan 177
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 2 years

Unread post by Ajan 177 »

denemem lazım
yuvarlak
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by yuvarlak »

Ne kadar güzel delikler, önce yüzüme oturmanı istiyorum, sonra her deliği sırayla sikmeni istiyorum) bana daha fazla fotoğraf gönder ya da PM’de sohbet edelim)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”