Biseksüellik norm haline mi geliyor yoksa hala kuralın bir istisnası mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Biseksüellik norm haline mi geliyor yoksa hala kuralın bir istisnası mı?

Unread post by Aşka Dokunmak »

Cyrus Tabor: 12 Feb 2024, 14:32 Bu, Rusya Federasyonu’ndaki kızların artık birbirlerini öpmelerinin yasak olduğu yönündeki çirkin bir saçmalık.
Bir defalığına Fikrinize katılıyorum.
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by VidaFIX »

Strecoza: 09 Feb 2024, 17:32 )))) Bi oldukça normaldir. Bana öyle geliyor ki, en ateşli heteroseksüeller bile en az bir kez eşcinsel seks fantezisi kurmuşlardır. Benim böyle bir deneyimim olmadı, denemeyeceğim bile ama niyetim de yok ama bu tür gifleri zevkle izliyorum, hatta beni heyecanlandırıyor)))
Kız kız, sorun değil, ister benimle ister bensiz, nasıl istersen. Ama bir adamla bir adam. O zamanlar her ikisi de artık tam anlamıyla erkek değildi. Biri yırtıldığı için, diğeri de şüpheler var, hangi sağlıklı erkeğin penisi bir erkeğin üzerinde durabilir? Yani tamamlanana kadar uzun sürmeyecek….
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

İnsanların insanları öldürmesi normal mi? Büyük çoğunluk için bu normal değil. Ama öldürdük, öldürüyoruz ve bunun hakkında konuşmak korkutucu, öldürmeye devam edeceğiz.
Öyle bir talihsizlik yaşandı ki, anormal bir dünyada yaşıyoruz.
Bu nedenle biseksüellikle ilgili olarak bu terim kullanılmamalıdır.
Kabul edilebilir mi, kabul edilemez mi? Meseleyi bu açıdan değerlendirmek gerekir. Ve bence biseksüellik başlangıçta kişinin doğasında bulunmasının yanı sıra kimseyi rahatsız etmez. Aileye değil çünkü Kendi cinsiyetiyle ara sıra temas kuran bir erkek veya kadının partneriyle birlikte yaşayacağını hayal etmek zordur. Ne demografi, ne de "Bishki" güvenli bir şekilde çocuk doğuruyor ve büyütüyor.
Ve özellikle inatçı, acımasız erkekler için, size üç yüz Spartalının tamamen biseksüel olduğunu hatırlatmak isterim. Ve kirli eşofman altıyla oturup sikini parmaklayan ve olağanüstü heteroseksüelliğiyle gurur duyan bir adam yerine onların ellerini sıkmayı tercih ederim!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”