Bir defalığına Fikrinize katılıyorum.Cyrus Tabor: ↑12 Feb 2024, 14:32 Bu, Rusya Federasyonu’ndaki kızların artık birbirlerini öpmelerinin yasak olduğu yönündeki çirkin bir saçmalık.
Biseksüellik norm haline mi geliyor yoksa hala kuralın bir istisnası mı?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 288
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Biseksüellik norm haline mi geliyor yoksa hala kuralın bir istisnası mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kız kız, sorun değil, ister benimle ister bensiz, nasıl istersen. Ama bir adamla bir adam. O zamanlar her ikisi de artık tam anlamıyla erkek değildi. Biri yırtıldığı için, diğeri de şüpheler var, hangi sağlıklı erkeğin penisi bir erkeğin üzerinde durabilir? Yani tamamlanana kadar uzun sürmeyecek….Strecoza: ↑09 Feb 2024, 17:32 )))) Bi oldukça normaldir. Bana öyle geliyor ki, en ateşli heteroseksüeller bile en az bir kez eşcinsel seks fantezisi kurmuşlardır. Benim böyle bir deneyimim olmadı, denemeyeceğim bile ama niyetim de yok ama bu tür gifleri zevkle izliyorum, hatta beni heyecanlandırıyor)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İnsanların insanları öldürmesi normal mi? Büyük çoğunluk için bu normal değil. Ama öldürdük, öldürüyoruz ve bunun hakkında konuşmak korkutucu, öldürmeye devam edeceğiz.
Öyle bir talihsizlik yaşandı ki, anormal bir dünyada yaşıyoruz.
Bu nedenle biseksüellikle ilgili olarak bu terim kullanılmamalıdır.
Kabul edilebilir mi, kabul edilemez mi? Meseleyi bu açıdan değerlendirmek gerekir. Ve bence biseksüellik başlangıçta kişinin doğasında bulunmasının yanı sıra kimseyi rahatsız etmez. Aileye değil çünkü Kendi cinsiyetiyle ara sıra temas kuran bir erkek veya kadının partneriyle birlikte yaşayacağını hayal etmek zordur. Ne demografi, ne de "Bishki" güvenli bir şekilde çocuk doğuruyor ve büyütüyor.
Ve özellikle inatçı, acımasız erkekler için, size üç yüz Spartalının tamamen biseksüel olduğunu hatırlatmak isterim. Ve kirli eşofman altıyla oturup sikini parmaklayan ve olağanüstü heteroseksüelliğiyle gurur duyan bir adam yerine onların ellerini sıkmayı tercih ederim!
Öyle bir talihsizlik yaşandı ki, anormal bir dünyada yaşıyoruz.
Bu nedenle biseksüellikle ilgili olarak bu terim kullanılmamalıdır.
Kabul edilebilir mi, kabul edilemez mi? Meseleyi bu açıdan değerlendirmek gerekir. Ve bence biseksüellik başlangıçta kişinin doğasında bulunmasının yanı sıra kimseyi rahatsız etmez. Aileye değil çünkü Kendi cinsiyetiyle ara sıra temas kuran bir erkek veya kadının partneriyle birlikte yaşayacağını hayal etmek zordur. Ne demografi, ne de "Bishki" güvenli bir şekilde çocuk doğuruyor ve büyütüyor.
Ve özellikle inatçı, acımasız erkekler için, size üç yüz Spartalının tamamen biseksüel olduğunu hatırlatmak isterim. Ve kirli eşofman altıyla oturup sikini parmaklayan ve olağanüstü heteroseksüelliğiyle gurur duyan bir adam yerine onların ellerini sıkmayı tercih ederim!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 463 Views
-
Last post by homa515
-
- 101 Replies