Nasıl isterseniz, ama benim deneyimlerime inanın; bir adamın aptal, çocukça oyuncakları yasaklandığında, kendisi için yetişkin oyuncakları bulur. Kural olarak, fahişeler ve içkiler
damn... ve ben onun için fahişe değilim))) Ben öyle şeyler yapabilirim ki, o da yapar " "bu konuyu nasıl bildiğimi" "öğrenmeye" çalışacağı gerçeğinden dolayı griye dön")))
:shamp:
Bu ifadenin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama tokat attım;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 2):
[quote=Natali_Natali post_id=341169 time=1709239045 user_id=6331] [quote=Rainmaker post_id=341166 time=1709238870 user_id= 19745] Nasıl isterseniz, ama benim deneyimlerime inanın; bir adamın aptal, çocukça oyuncakları yasaklandığında, kendisi için yetişkin oyuncakları bulur. Kural olarak, fahişeler ve içkiler [/quote] damn... ve ben onun için fahişe değilim))) Ben öyle şeyler yapabilirim ki, o da yapar " "bu konuyu nasıl bildiğimi" "öğrenmeye" çalışacağı gerçeğinden dolayı griye dön"))) [/quote] :shamp: Bu ifadenin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama tokat attım;)
Rainmaker: 29 Feb 2024, 23:34
Nasıl isterseniz, ama deneyimlerime inanın; bir erkeğin aptal, çocukça oyuncakları yasaklandığında, kendisine yetişkin oyuncakları bulur. Kural olarak, fahişeler ve içkiler
damn... ve ben onun için fahişe değilim))) Ben öyle şeyler yapabilirim ki, o da yapar " "bu konuyu nasıl bildiğimi" "öğrenmeye" çalışacağı gerçeğinden dolayı griye dön")))
:shamp:
Bu ifadenin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama tokat attım;)
Ayrıca ne ifade ettiğini de bilmiyorum ifade şu anlama gelir, ama teşekkür ederim... şişe yerine üye olmaması iyi... ve mantarın içinden fırlaması, başka bir şey değil)))
şaka yapıyorum.. .
[quote=VARG_ post_id=341186 time=1709240657 user_id=22702] [quote=Natali_Natali post_id=341169 time=1709239045 user_id= 6331] [quote=Rainmaker post_id=341166 time =1709238870 user_id=19745] Nasıl isterseniz, ama deneyimlerime inanın; bir erkeğin aptal, çocukça oyuncakları yasaklandığında, kendisine yetişkin oyuncakları bulur. Kural olarak, fahişeler ve içkiler [/quote] damn... ve ben onun için fahişe değilim))) Ben öyle şeyler yapabilirim ki, o da yapar " "bu konuyu nasıl bildiğimi" "öğrenmeye" çalışacağı gerçeğinden dolayı griye dön"))) [/quote] :shamp: Bu ifadenin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama tokat attım;) [/quote] Ayrıca ne ifade ettiğini de bilmiyorum ifade şu anlama gelir, ama teşekkür ederim... şişe yerine üye olmaması iyi... ve mantarın içinden fırlaması, başka bir şey değil))) şaka yapıyorum.. .
[size=85][color =green]42 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Eustace post_id=341185 time=1709240583 user_id=21266] [quote=Natali_Natali post_id=341184 time=1709240455 user_id=6331] a çok üzgünüm... bana öyle geldi... Kimseden bunu dile getirmeyeceğim... n[/quote]dur, öyle görünmüyormuş gibi davranalım böyle!!! :cat1: [/quote] ok.. hadi "bak" yapalım...
"Yıkanmamış" olanları yetiştirmediğim için şaka yapmak istedim)))... ama kahretsin, sessizim... yoksa kaçacakmışım gibi hissediyorum başım belada...
dikkat etmeyin)))....
[quote=VARG_ post_id=341188 time=1709241216 user_id=22702] [quote=Eustace post_id=341181 time=1709240229 user_id= 21266] Hâlâ iki tane var [/quote] Oksitlenmiş piller mi yoksa "yıpranmış" mı?;)) [/ alıntı] "Yıkanmamış" olanları yetiştirmediğim için şaka yapmak istedim)))... ama kahretsin, sessizim... yoksa kaçacakmışım gibi hissediyorum başım belada... dikkat etmeyin)))....
"Yıkanmamış" olanları yetiştirmediğimi söyleyerek şaka yapmak istedim)))... ama kahretsin, sessizim... yoksa sanki öyle hissediyorum Şimdi başım belaya girecek ..
dikkat etmeyin)))....
Radyo elektroniğinde. Bilgisayar işlerinde olduğu gibi fizik ve kimya, nem ve aletlerin pratik kullanımına ilişkin süreçler vardır.
deneyler gerçekleştirdi - aygıtsız bir pil-"işlenmemiş" kendisinin"salyası akmaz". Yalnızca cihazlarla temas halinde.
Anlamadıysanız boş verin;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post (total 3):
[quote=Natali_Natali post_id=341189 time=1709241397 user_id=6331] [quote=VARG_ post_id=341188 time=1709241216 user_id= 22702] [quote=Eustace post_id=341181 time =1709240229 user_id=21266] Hâlâ iki tane var [/quote] Oksitlenmiş piller veya "yıpranmış"?;)) ) n[/quote] "Yıkanmamış" olanları yetiştirmediğimi söyleyerek şaka yapmak istedim)))... ama kahretsin, sessizim... yoksa sanki öyle hissediyorum Şimdi başım belaya girecek .. dikkat etmeyin))).... [/quote] Radyo elektroniğinde. Bilgisayar işlerinde olduğu gibi fizik ve kimya, nem ve aletlerin pratik kullanımına ilişkin süreçler vardır.
[url=viewtopic.php?t=12126]deneyler gerçekleştirdi [/url] - aygıtsız bir pil-"işlenmemiş" kendisinin"salyası akmaz". Yalnızca cihazlarla temas halinde.
ayrıca bulmacaların çok popüler olduğunu da söylüyorlar... [url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/3RrdbBjJ/ube700.jpg[/img][/url] [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/L4Y1dyKn/images2.jpg[/img][/url] [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/Gmq2TYwW/image.jpg[/img][/url] [url=https://postimg.cc/5QtWp0Gw][img]https://i.postimg.cc/5QtWp0Gw/1.jpg[/img][/url]
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Son ikisi fotoğraftan. Topları ve köpek yılanı olan silindirik. Kırmızı beyaz bir yılanım vardı... Sanırım onu büküyordum))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341382 time=1709299445 user_id=18654] Ah! Çocuklar toplu halde oyuncaklarını nasıl sergilemeye başladı! :) [/quote] :-D :-D : -D
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341382 time=1709299445 user_id=18654] Ah! Çocuklar toplu halde oyuncaklarını nasıl sergilemeye başladı! :) [/quote]kemeyi ne kadar kullanabilirsin?))
[quote=Fargal94 post_id=341410 time=1709304988 user_id=7900] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 341382 time=1709299445 user_id=18654] Oh! Çocuklar toplu halde oyuncaklarını nasıl sergilemeye başladı! :) [/quote]pisyun’ları ne kadar kullanabilirsin?)) [/quote]
Nedense kızlar oyuncak bebekler ve barbielerle övünmezler. .......
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341412 time=1709305162 user_id=18654] Bazı nedenlerden dolayı kızlar oyuncak bebekler ve Barbie’lerle övünmezler. ....... [/quote]yani bu kızlara yönelik bir sorudur)
[size=85][color=green]49 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote="Hooligan Carrie" post_id=341412 time=1709305162 user_id=18654] Bazı nedenlerden dolayı kızlar oyuncak bebekler ve Barbie’lerle övünmezler. ....... [/quote]yani bu kızlara yönelik bir soru)
[quote=Canis91 post_id=341433 time=1709312118 user_id=22727] Bebekler hakkında. Annemin de buna benzer bir tane vardı. Yalnızca 30’lu yıllardan itibaren.
[url=https://postimages.org/] [img]https://i.postimg.cc/PJwY6QyS/3394141.jpg[/img][/url] [/quote] Ничего себе! У неё коллекция была?
[quote=Fargal94 post_id=341414 time=1709305281 user_id=7900] yani bu kızlara yönelik bir soru) [/quote] [url= viewtopic .php?t=15978]Yani[/url] burada kızların yok denecek kadar az olduğu ortaya çıktı. Kim kadın takma adlarıyla yazıyor... kızların kız olmadığı ortaya çıktı)))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341441 time=1709314005 user_id=18654] Koleksiyonu var mıydı? [/quote] Hayır. Bir şey. Artık gitti. 90’lı yıllarda ortadan kayboldu.
[quote=Ded post_id=341466 time=1709317986 user_id=8026] [ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Bunları duymak üzücü Bu! Bu tür fırsatlar ona açık. Ve o kahrolası :ireful1: ..... tank oynuyor [/quote] sadece onlarla oynamakla kalmıyor, yine de çok sinirleniyor Eğer oyun sırasında gitmesine izin verirsem((((...
Natali_Natali, Bu pi####b. Ne kadar acımasız bir dünya. Ne kadar güzel bir kız ve sesi çölde ağlayan biri gibi. Ve o kördü. Böyle bir hazineye sahip oldu. Ve kimsenin farkına varmadan pantolonunu bilgisayarın yanında siliyor. Nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun (Lütfen kusura bakma) Ama normal sözler buraya uygun değil.
These users thanked the author Ded for the post (total 4):
[ref=#bf0000]Natali_Natali[/ref], Bu pi####b. Ne kadar acımasız bir dünya. Ne kadar güzel bir kız ve sesi çölde ağlayan biri gibi. Ve o kördü. Böyle bir hazineye sahip oldu. Ve kimsenin farkına varmadan pantolonunu bilgisayarın yanında siliyor. Nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun (Lütfen kusura bakma) Ama normal sözler buraya uygun değil.
[quote=Natali_Natali post_id=341468 time=1709318118 user_id=6331] Sadece bunları oynamakla kalmıyor, aynı zamanda oyun sırasında onu bırakırsam çok sinirleniyor(((... [/quote] Özür dilerim, Kaçırdım ((Bu kiminle ilgili? Tanklarda kim savaşır?
Okul çağında yatay çubuklara asıldılar. Karada oynanarak bölgeler elinden alındı. Kışın hokey ve kartopu. Yaz aylarında futbol ve basketbol var. Yaz aylarında sabahtan akşama kadar nehirde. Bir cam bardakta domates suyu. Bir briket içinde yulaf lapası tozu ve jöle. Şehirde ve çevrede bisiklet sürün
These users thanked the author en yüksek for the post (total 3):
Okul çağında yatay çubuklara asıldılar. Karada oynanarak bölgeler elinden alındı. Kışın hokey ve kartopu. Yaz aylarında futbol ve basketbol var. Yaz aylarında sabahtan akşama kadar nehirde. Bir cam bardakta domates suyu. Bir briket içinde yulaf lapası tozu ve jöle. Şehirde ve çevrede bisiklet sürün
smax: 01 Mar 2024, 21:56
Okul çağında yatay çubuklara asıldık. Karada oynanarak bölgeler elinden alındı. Kışın hokey ve kartopu. Yaz aylarında futbol ve basketbol var. Yaz aylarında sabahtan akşama kadar nehirde. Bir cam bardakta domates suyu. Bir briket içinde yulaf lapası tozu ve jöle. Şehri ve çevresini bisikletle dolaştık
Briket içinde jöle, meyveli kraker gibi yiyesiniz diye :)
[quote=smax post_id=341473 time=1709319360 user_id=15543] Okul çağında yatay çubuklara asıldık. Karada oynanarak bölgeler elinden alındı. Kışın hokey ve kartopu. Yaz aylarında futbol ve basketbol var. Yaz aylarında sabahtan akşama kadar nehirde. Bir cam bardakta domates suyu. Bir briket içinde yulaf lapası tozu ve jöle. Şehri ve çevresini bisikletle dolaştık [/quote] Briket içinde jöle, meyveli kraker gibi yiyesiniz diye :)
Hooligan Carrie, Burada tartışıldı! Bir adamın hayatında neler var! Kendi sanal dünyasında yaşayanlar! Ve etraflarında olup biteni fark etmiyorlar! Özellikle sevdikleriyle.
These users thanked the author Ded for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Burada tartışıldı! Bir adamın hayatında neler var! Kendi sanal dünyasında yaşayanlar! Ve etraflarında olup biteni fark etmiyorlar! Özellikle sevdikleriyle.
VARG_ ve ayrıca muhallebi kremasını briketler halinde kemirdiler fare)
2 dakika 33 saniye sonra gönderildi: nDed, açıklamalarını kendiniz dikkatlice okumalısınız. diğerleri verir) Başka konularda kadınlar hakkında yazıyoruz. Ve hayatlarımız sadece seks üzerine kurulu değil
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[ref=#804000]VARG_[/ref] ve ayrıca muhallebi kremasını briketler halinde kemirdiler fare)
[size=85][ color=green]2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[ref=#bf0000]Ded[/ref], açıklamalarını kendiniz dikkatlice okumalısınız. diğerleri verir) Başka konularda kadınlar hakkında yazıyoruz. Ve hayatlarımız sadece seks üzerine kurulu değil
Hala kurutulmuş meyveler vardı. Onları suya batırır, durular ve öğütmeye gidersiniz. Orada ne tür bir komposto var))
Ve yoğunlaştırılmış sütü kaynatın... Aşırı pişmeden tüm mutfağın lekelenmesini sağlayacak şekilde pişirmek mümkündü)))
Hala kurutulmuş meyveler vardı. Onları suya batırır, durular ve öğütmeye gidersiniz. Orada ne tür bir komposto var)) Ve yoğunlaştırılmış sütü kaynatın... Aşırı pişmeden tüm mutfağın lekelenmesini sağlayacak şekilde pişirmek mümkündü)))
VARG_: 01 Mar 2024, 22:37
Hala kuru meyveler vardı. Onları suya batırır, durular ve öğütmeye gidersiniz. Orada ne tür bir komposto var))
Ve yoğunlaştırılmış sütü kaynatın... Aşırı pişirme nedeniyle tüm mutfağın lekelenmesini sağlayacak şekilde pişirmek mümkündü)))
O halde, asıl önemli olan her şeyi temizlemek için zamanınızın olması ve eğer yıkamadıysanız annenizin ağır elinden kurtulun)
Karım hâlâ beni kuru meyve yemeye davet ediyor, çok seviyor)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
[quote=VARG_ post_id=341485 time=1709321862 user_id=22702] Hala kuru meyveler vardı. Onları suya batırır, durular ve öğütmeye gidersiniz. Orada ne tür bir komposto var)) Ve yoğunlaştırılmış sütü kaynatın... Aşırı pişirme nedeniyle tüm mutfağın lekelenmesini sağlayacak şekilde pişirmek mümkündü))) [/quote]O halde, asıl önemli olan her şeyi temizlemek için zamanınızın olması ve eğer yıkamadıysanız annenizin ağır elinden kurtulun) Karım hâlâ beni kuru meyve yemeye davet ediyor, çok seviyor)
[quote=Ded post_id=341490 time=1709322384 user_id=8026] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Bu, şunun devamıdır: Yukarıdaki metin! Bu hayat tek bir yönde ilerlemeli. [/quote]Tank mürettebatı hakkında yazdıysan özür dilerim( :oops: nI Meslektaşım, karısının onu başkası için terk etmesine kadar tank oyunu oynadı(
[quote=Ded post_id=341495 time=1709322809 user_id=8026] [ref=#bf0000]Fargal94[/ref], Evet, evet! Onun oynadığı ve kadının bitkin olduğu ve tankların onun için daha pahalı olduğu gerçeği hakkında! [/quote]ve bu tür tanklar ne yazık ki doğada bulunuyor. Ve kızın tamamen açılmasına izin vermiyor(
[quote="Hooligan Carrie" post_id=341412 time=1709305162 user_id=18654] [quote=Fargal94 post_id= 341410 time=1709304988 user_id=7900] [ quote="Hooligan Carrie" post_id=341382 time=1709299445 user_id=18654] Oh! Çocuklar toplu halde oyuncaklarını nasıl sergilemeye başladı! :) [/quote]pisyun’ları ne kadar kullanabilirsin?)) [/quote]
Nedense kızlar oyuncak bebekler ve barbielerle övünmezler. ....... [/quote] Kenami olabilir))) Ama meğerse sosisleri de yokmuş.
Barbie bebek Yüksek sesle ağlıyor, Ken’in nesi var Fuyarchi yok. Ev Pembe renk ... Ve Barbie Bir şeyler eksik. :roll:
[quote=VARG_ post_id=341507 time=1709324026 user_id=22702] Fakat onların da sosisleri olmadığı ortaya çıktı. [/quote] Onların sosisleri yok, bu doğru. Ama ne karın kasları! :roll:
[quote=Fargal94 post_id=341493 time=1709322617 user_id=7900] Meslektaşım o kadar sıkı tank oynadı ki karısı onu başkası için terk etti( [/quote] gerçekten ayrıldı mı? :-D
[quote=Eustace post_id=341581 time=1709336245 user_id=21266] [quote=Fargal94 post_id=341493 time=1709322617 user_id= 7900] Meslektaşım tank oyununu o kadar çok oynadı ki karısı onu başkası için terk etti( [/quote] gerçekten ayrıldı mı? :-D [/quote]Evet, bu gerçek bir durum( Daha sonra adam tekrar evlendi ve kendini oyunla sınırladı, Günde en fazla bir buçuk saat 10 yıldan fazla yaşıyorlar.
Ergenlik çağında bile olmadığım için benim için manevi bir travma haline geldi, belli bir yaşa kadar hoşuma gitti, sonra ise tam bir kabusa dönüştü, özellikle de sonuçları! Özellikle de bir erkeğin...
Last post
Ensest ilişki yaşayanlar özellikle hamamda 50 tane terli adam üzerinize sıçıyor ve hamamın kapısını kapatıyorlar. İhtiyacınız olan şey
Son zamanlarda penisime daha sık bakmaya başladım ve genel olarak onun sayesinde sevdiğim kızı hamile bırakabileceğimi ve çocuk sahibi olabileceğimi anlamaya başladım. Bu beni daha özgüvenli kılıyor,...
Last post
))) Ahah. Oral seks sırasında tüm üyelerle konuşmuyorum, sadece depresyonda olanlarla konuşuyorum. Peki neden neşeli ve neşeli olanlarla konuşalım?)))) Hızla ağızlarına atlıyorlar ve konuşmaya zaman...
Prostat masajı hakkında bir yazının yazarıyım. Cevaplarınız için herkese çok teşekkür ediyorum.
Bazıları doktora yaptırdıklarını yazdı. Ancak tıbbi ve erotik masajların farklı olduğunu okudum. Erotik...
Buradaki hikayeleri okudum ve insanların en çok neye önem verdiğini fark ettim.
1. Bekaret ya da daha önce sahip olduğu kişi.
2. Penis uzunluğu. Evet evet herkes uzunluktan bahsediyor. Ancak gerçekte...
Last post
Umarım daha da küçülmez, aksi takdirde beklentiler pek iyi değil! Millet, yemin etmeyin. Tek olmadığımı biliyorum, bazılarını daha da az duydum!
Adamla seks yapmaya karar verdik.
Her şey harika görünüyordu (hatta çok iyi), ama ondan kalkar kalkmaz altımda bir kan gölü oluştu. Tabii ki hemen aklımı kaybettim. İkisi de yıkanmak için koştular....
Last post
Bir zamanlar deliği dar olan bir kızım vardı, o zaman acı çeken o değil bendim. Görünüşe göre oradaki her şey süper güçlü, ama frenulumum stres altındaydı.