Periyodik olarak tanışma sitelerini ziyaret ediyorum ve bu eğilimi fark ettim (yoksa bana öyle mi göründü?): örneğin, bir kız veya bir kadın tanışıyor. Her şey çok ciddi, sadece ciddi ilişkiler, seks "vay be" kelimesinden benimle ilgili değil.
Konuşmada evet, tanışıyor - evet, ama "her gün için" veya "eğer istersen" belli bir sevgilisi var, tamamen seks ve eğlenmek için. Bazıları mastürbasyon yapıyor ve bir sevgilisi var ve sitede aktif bir arama yaparken hepsi bir seçim olarak, biri diğerinden daha ciddi bir ilişki arıyorlar.
Kızlar, kadınlar, sadece söyle bana buna neden ihtiyacın var? Yedekte bir sevgiliniz var mı, eğer gerçek bir penise ihtiyacınız varsa, ancak bir ilişki olmadan. Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, ya da bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz, ama bu sizin için bir sır. herkes, tamamen ruhlar için.
İlginç hale gelen kadının bu konudaki görüşü oldu. Ahlak kurallarını okumayın ve böyle bir şeyin olmadığını inkar etmeyin.
:udivlenie: Periyodik olarak tanışma sitelerini ziyaret ediyorum ve bu eğilimi fark ettim (yoksa bana öyle mi göründü?): örneğin, bir kız veya bir kadın tanışıyor. Her şey çok ciddi, sadece ciddi ilişkiler, seks "vay be" kelimesinden benimle ilgili değil.
Konuşmada evet, tanışıyor - evet, ama "her gün için" veya "eğer istersen" belli bir sevgilisi var, tamamen seks ve eğlenmek için. Bazıları mastürbasyon yapıyor ve bir sevgilisi var ve sitede aktif bir arama yaparken hepsi bir seçim olarak, biri diğerinden daha ciddi bir ilişki arıyorlar.
Kızlar, kadınlar, sadece söyle bana buna neden ihtiyacın var? Yedekte bir sevgiliniz var mı, eğer gerçek bir penise ihtiyacınız varsa, ancak bir ilişki olmadan. Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, ya da bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz, ama bu sizin için bir sır. herkes, tamamen ruhlar için.
İlginç hale gelen kadının bu konudaki görüşü oldu. Ahlak kurallarını okumayın ve böyle bir şeyin olmadığını inkar etmeyin.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=339781 time=1708985323 user_id=5795] Neden sadece bu kadınlara sormuyorsunuz? [/quote] onların cevap vereceğini düşünüyor musunuz? Tek bir kişi bile yanıt vermedi, dikenlere başvurmadı ve iletişimi kesmedi.
Dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım..... Ama her ihtimale karşı: Bir kadın şu anki sevgilisinin her şeyden memnunsa, hiçbir SZ’ye sürüklenmeyecektir.
Dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım..... Ama her ihtimale karşı: Bir kadın şu anki sevgilisinin her şeyden memnunsa, hiçbir SZ’ye sürüklenmeyecektir.
Hooligan Carrie: ↑27 Feb 2024, 01:51
Dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım.....Ama her ihtimale karşı: eğer bir kadın şu anki sevgilisinin her şeyden memnunsa, hiçbir SZ’ye sürüklenmeyecektir. .
Her şey sana uygun olmuyor. Öncelikle tüm erkekler farklıdır. Farklı mizaçlarla, farklı üyelerle, seksten önce, seks sırasında ve seksten sonra farklı davranışlarla. Bir erkeğin bir kadını varsa hiçbir durumda başkasını istememesi gibi bir durum söz konusu değildir.
Elbette ister. Bir diğer soru da o kadınla yaptığı anlaşmaların olup olmadığıdır. Birbirinize yalan söylemeyin diyelim. Ve bu zaten ciddi bir engel olabilir. Ama başkasını becerme arzusu ortadan kalkmayacak. Herhangi bir işlem yapmayı gönülsüzce reddetmeniz gerekecek.
Ben de kadınlar için aynı şeyi düşünüyorum. Yani bir kadın aynı anda iki, üç, dört erkekle yatabilir. Hemen aynı yatakta birlikte olmayı kastetmiyorum ama o sadece dört erkekle ilişkilerini sürdürüyor. Zaman zaman dört kişiyle buluşup onlarla vakit geçiriyor. Ve zaman zaman onlarla dalga geçiyor. Ve bence bu onu hiç rahatsız etmiyor. Tam tersine, gerçekten hoşuna gidiyor.
Çünkü ona bunun çok iyi ve kolay olduğunu söyleyeceğiz. Seks harika. Ve diğeri çok iyi sikişiyor. Uzun ve kaliteli. Bir dikiş makinesi gibi hızlanıyor ve beş, on, on beş, yirmi dakika boyunca yavaşlamıyor. Arkadaşımın kız arkadaşı bir keresinde bana arkadaşımla yaşadığı seksten bahsetmişti. Geçen hafta bir saat boyunca ondan kurtulamadığımı söylüyor. Bacaklarımın zaten şiştiğini söylüyor. Tüm ciddiyetimle korktuğumu söyledim, onları hareket ettirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Yataktan sürünerek kalktım ve düştüm - bacaklarımı hissedemiyorum.
Zevk ve orgazm konusunda söylenecek bir şey yok - o yarım saat içinde iki kez bilincini kaybettiğini ve sanki bir yere düştüğünü söylüyor. anestezi altında.
Diyelim ki üçüncüsü ona çok güzel bakıyor. Onu farklı gösterişli yerlere götürür ve ona her türlü farklı şeyi verir. Seks için şampanya ve yatakta kahvaltı eşliğinde bir otel odası kiralıyor. Ama seks de harika.
Kuzey Batı’da birini arayan kadınların, bir şekilde ufuklarını genişletmek istediklerini düşünüyorum.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote="Hooligan Carrie" post_id=339786 time=1708987866 user_id=18654] Dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım.....Ama her ihtimale karşı: eğer bir kadın şu anki sevgilisinin her şeyden memnunsa, hiçbir SZ’ye sürüklenmeyecektir. . [/quote ] Her şey sana uygun olmuyor. Öncelikle tüm erkekler farklıdır. Farklı mizaçlarla, farklı üyelerle, seksten önce, seks sırasında ve seksten sonra farklı davranışlarla. Bir erkeğin bir kadını varsa hiçbir durumda başkasını istememesi gibi bir durum söz konusu değildir. Elbette ister. Bir diğer soru da o kadınla yaptığı anlaşmaların olup olmadığıdır. Birbirinize yalan söylemeyin diyelim. Ve bu zaten ciddi bir engel olabilir. Ama başkasını becerme arzusu ortadan kalkmayacak. Herhangi bir işlem yapmayı gönülsüzce reddetmeniz gerekecek.
Ben de kadınlar için aynı şeyi düşünüyorum. Yani bir kadın aynı anda iki, üç, dört erkekle yatabilir. Hemen aynı yatakta birlikte olmayı kastetmiyorum ama o sadece dört erkekle ilişkilerini sürdürüyor. Zaman zaman dört kişiyle buluşup onlarla vakit geçiriyor. Ve zaman zaman onlarla dalga geçiyor. Ve bence bu onu hiç rahatsız etmiyor. Tam tersine, gerçekten hoşuna gidiyor.
Çünkü ona bunun çok iyi ve kolay olduğunu söyleyeceğiz. Seks harika. Ve diğeri çok iyi sikişiyor. Uzun ve kaliteli. Bir dikiş makinesi gibi hızlanıyor ve beş, on, on beş, yirmi dakika boyunca yavaşlamıyor. Arkadaşımın kız arkadaşı bir keresinde bana arkadaşımla yaşadığı seksten bahsetmişti. Geçen hafta bir saat boyunca ondan kurtulamadığımı söylüyor. Bacaklarımın zaten şiştiğini söylüyor. Tüm ciddiyetimle korktuğumu söyledim, onları hareket ettirmeye çalıştım ama işe yaramadı. Yataktan sürünerek kalktım ve düştüm - bacaklarımı hissedemiyorum. Zevk ve orgazm konusunda söylenecek bir şey yok - o yarım saat içinde iki kez bilincini kaybettiğini ve sanki bir yere düştüğünü söylüyor. anestezi altında.
Diyelim ki üçüncüsü ona çok güzel bakıyor. Onu farklı gösterişli yerlere götürür ve ona her türlü farklı şeyi verir. Seks için şampanya ve yatakta kahvaltı eşliğinde bir otel odası kiralıyor. Ama seks de harika. Kuzey Batı’da birini arayan kadınların, bir şekilde ufuklarını genişletmek istediklerini düşünüyorum.
Sexar: ↑27 Feb 2024, 01:02
Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz?
Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokta birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım... ve ben de öyle bir banktaydım ki
These users thanked the author Gurme for the post (total 2):
[quote=Sexar post_id=339780 time=1708984926 user_id=744] Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz? [/quote] Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokta birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım... ve ben de öyle bir banktaydım ki
Gourmet: ↑27 Feb 2024, 06:13
Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokunda birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım...ve ben de öyle bir banktaydım
Zorluk şu ki, böyle bir kadın seni sikinden yakalayıp evlenmez sen.
Fakat hayatının bir kısmını seni sevmeyen ve sadece seni kullanan bir kadınla yaşamak çok üzücü.
Diyelim ki bunlar Roma zamanlarıysa, o zaman böyle bir kadın markete gider ve kendine büyük penisli bir köle satın alırdı.
Geceleri onu sikerdi ve gündüzleri onu işe gönderirdi.
Fakat bizim zamanımızda kölelik yoktur ve piyasadan adam satın almak yasaktır. Ancak diğer açılardan hiçbir şey değişmedi; her şey tamamen aynı. Bir erkek ararsın, onunla evlenirsin, o da geceleri seni aynı şekilde siker, gündüzleri de onu para kazanması için işe gönderirsin. Bin yıl geçti ve bu dünyada hiçbir şey değişmedi.
[quote=Gourmet post_id=339806 time=1709003635 user_id=19091] Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokunda birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım...ve ben de öyle bir banktaydım [/quote] Zorluk şu ki, böyle bir kadın seni sikinden yakalayıp evlenmez sen. Fakat hayatının bir kısmını seni sevmeyen ve sadece seni kullanan bir kadınla yaşamak çok üzücü. Diyelim ki bunlar Roma zamanlarıysa, o zaman böyle bir kadın markete gider ve kendine büyük penisli bir köle satın alırdı. Geceleri onu sikerdi ve gündüzleri onu işe gönderirdi.
Fakat bizim zamanımızda kölelik yoktur ve piyasadan adam satın almak yasaktır. Ancak diğer açılardan hiçbir şey değişmedi; her şey tamamen aynı. Bir erkek ararsın, onunla evlenirsin, o da geceleri seni aynı şekilde siker, gündüzleri de onu para kazanması için işe gönderirsin. Bin yıl geçti ve bu dünyada hiçbir şey değişmedi.
Vasyanitsa: ↑27 Feb 2024, 06:33
Asıl zorluk böyle bir kadının seni sikinden yakalayıp seninle evlenmemesidir.
Fakat hayatının bir kısmını seni sevmeyen bir kadınla yaşamak çok üzücü ve sadece kimi kullanıyor.
Diyelim ki Roma zamanlarında olsaydı böyle bir kadın markete gider ve kendine büyük penisli bir köle satın alırdı.
Geceleri onu sikerdi ve gün boyunca onu çalışmaya gönderiyordu.
Ama bizim zamanımızda kölelik yok ve piyasadan bir erkek satın alamazsınız. Ancak diğer açılardan hiçbir şey değişmedi; her şey tamamen aynı. Bir erkek ararsın, onunla evlenirsin, o da geceleri seni aynı şekilde siker, gündüzleri de onu para kazanması için işe gönderirsin. Bin yıl geçti ve bu dünyada hiçbir şey değişmedi.
İyi sikişeceksin... bak... o seni sevecek... ve o zaman bakıyorsun işe gönderilmeyecek. Ama biz onları yemiyoruz, onlarla dalga geçiyoruz. Penis çok küçük...bu kadının hatası...doyumsuz orospu...ve seks shop’a gidiyorsunuz...bir aparat satın alıp düzgün bir şekilde çıkarıyorsunuz ve bir komplekse sahip olmuyorsunuz. küçük penis)))
[quote=Vasyanitsa post_id=339815 time=1709004806 user_id=20537] Asıl zorluk böyle bir kadının seni sikinden yakalayıp seninle evlenmemesidir. Fakat hayatının bir kısmını seni sevmeyen bir kadınla yaşamak çok üzücü ve sadece kimi kullanıyor. Diyelim ki Roma zamanlarında olsaydı böyle bir kadın markete gider ve kendine büyük penisli bir köle satın alırdı. Geceleri onu sikerdi ve gün boyunca onu çalışmaya gönderiyordu.
Ama bizim zamanımızda kölelik yok ve piyasadan bir erkek satın alamazsınız. Ancak diğer açılardan hiçbir şey değişmedi; her şey tamamen aynı. Bir erkek ararsın, onunla evlenirsin, o da geceleri seni aynı şekilde siker, gündüzleri de onu para kazanması için işe gönderirsin. Bin yıl geçti ve bu dünyada hiçbir şey değişmedi. [/quote]İyi sikişeceksin... bak... o seni sevecek... ve o zaman bakıyorsun işe gönderilmeyecek. Ama biz onları yemiyoruz, onlarla dalga geçiyoruz. Penis çok küçük...bu kadının hatası...doyumsuz orospu...ve seks shop’a gidiyorsunuz...bir aparat satın alıp düzgün bir şekilde çıkarıyorsunuz ve bir komplekse sahip olmuyorsunuz. küçük penis)))
Gourmet: ↑27 Feb 2024, 08:10
Ancak biz onları yemiyoruz, onlarla dalga geçiyoruz. Penis çok küçük...bu kadının hatası...doyumsuz kaltak...ve seks shop’a gidiyorsun...bir meme satın alıyorsun ve düzgün bir şekilde çıkarıyorsun ve bir penis yüzünden kompleksin yok küçük penis)))
Belki.
Ve hatta muhtemelen doğrudur. Penisin küçük olması ve yeterli olmaması anlamında. Ve zaten düzenli yetersiz beslenmeden bıkmış durumdalar.
Fakat takıntılar sorunu çözmeyecek. Bu o kadar basit değil. Her şey bu kadar basit olsaydı, doğru büyüklükte bir lastik penis satın alabilir, onu karnına bağlayabilir ve onu sikebilirsin. Sanırım buna strapon deniyor. Ancak bu çoğu kadın için işe yaramayacaktır. Bir kompleksin içindeki her şeye ihtiyaçları var. Biraz romantizm, biraz heyecan, ne olacağına dair beklenti. Girişin keyifli anları. Orgazma yaklaşmanın heyecanı...
Bütün bunlar çok önemli.
Neden erkekler deneyimsiz genç kızlardan hoşlanırken, kadınlar neden neredeyse hiç cinsel deneyimi olmayan deneyimsiz genç erkeklerden hoşlanıyor? . Çünkü sahip oldukları her şey gerçek ve doğaldır. Ayrıca her şey onlar için olması gerektiği gibi çalıştığı için genç adamlar taş gibi duruyor. Ve genç kızlar bir düşünceyle akarlar ve herhangi bir kayganlaşmaya ihtiyaç duymazlar.
Genel olarak bunun eşler arasında çok hassas bir süreç olduğunu düşünüyorum. Durumu düzeltmek ve her şeyi aşırıya kaçmamak için zamanında aklımıza gelmemiz ve bazı eylemlere zamanında başlamamız gerekiyor. Karısı artık kocasından hiçbir şey istemediğinde. Ancak büyük olasılıkla kocasının onu bu konuda bir şekilde tatmin edebileceğine inanmıyor.
Evet, penis büyütmek gerçekçi değil. Ama en azından sağlığınıza dikkat edebilirsiniz ki en azından iyi dursun. Ayrıca kıskançlığınızı kıçınıza sokabilir ve karınızı, zaman zaman üçlü seks yapabilmeleri için bir aile dostu edinmeye ikna edebilirsiniz. İdeal olarak, bu iki ailede gelecekte cinsel ilişkinin mümkün olduğu konusunda önceden anlaşarak biriyle aile dostluğu kurmaya başlamalısınız.
Örneğin, evlilik kurumunu kullanabilirsiniz. vaftiz ebeveynleri. Bu gelenek, bu iki aile arasında çok yakın bir ilişki olduğunu gösteriyor gibi görünüyor. Öyle ki bir şey olursa çocuklar başka bir aileye götürülecek. Veya kalan eşlerden biri, bir süreliğine başka bir ailede esasen ikinci koca veya ikinci eş olacaktır. Gayri resmi olarak.
Bunun gerçekleşmesi elbette pek mümkün değil (ve Tanrı korusun), ancak bunun gerçeği doğuştan var ve bu iki ailenin üyelerine birbirlerini becerme fırsatı verdiği anlamına geliyor.
nFakat tüm bunların içinde en önemli şey kıskançlığa yer olmamasıdır. Bir vaftiz annesinin kocasının, sabah bayram masasından sonra aniden kendini çıplak ve vaftiz babasına sarılırken bulması nedeniyle baltayla vaftiz babasının peşinden koştuğunu duymadım.
Büyükannemin kocası savaş sırasında öldü. Kayboldu.
Ve tüm çocukluğumu büyükannemle geçirdim. Ve bu yaşta kendimi hatırladığım anda, vaftiz babamın bunca zaman boyunca sürekli büyükannemle takıldığını da hatırlıyorum. Ve sürekli evde bir şeyleri tamir ediyordu. Ya bir çit, ya bir gölgelik, ya bir kapı ya da bahçedeki bir şey. Onun sürekli hayatımda ve büyükannemin evinde bulunduğunu hatırlıyorum.
Ve bu, vaftiz babamın bir karısı ve çocukları olmasına rağmen.
Bir zamanlar , zaten bir yetişkin olarak büyükannemin yanına geldim. Vaftiz babalarımın evine gittim. Ve bir yetişkin olarak doğrudan vaftiz babasının karısına sordu ve o zaten çok yaşlıydı ama aklı başındaydı. Ve o da şunu sordu: Kocanızın sürekli olarak büyükannemle birlikte olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ve bana şunu söyledi; yani büyükanneniz ve ben arkadaşız. Kocası da savaşta öldü ve bu yalnız onun için çok zor. Ve biz birbirimizin vaftiz babasıyız.
Peki, eğer onu bir yerde sevmişse (ah, buna ne diyorlardı!), o zaman umurumda değil derim! Üzgün değilim!
Ah, nasıl!
[quote=Gourmet post_id=339827 time=1709010603 user_id=19091] Ancak biz onları yemiyoruz, onlarla dalga geçiyoruz. Penis çok küçük...bu kadının hatası...doyumsuz kaltak...ve seks shop’a gidiyorsun...bir meme satın alıyorsun ve düzgün bir şekilde çıkarıyorsun ve bir penis yüzünden kompleksin yok küçük penis))) [/ quote] Belki. Ve hatta muhtemelen doğrudur. Penisin küçük olması ve yeterli olmaması anlamında. Ve zaten düzenli yetersiz beslenmeden bıkmış durumdalar. Fakat takıntılar sorunu çözmeyecek. Bu o kadar basit değil. Her şey bu kadar basit olsaydı, doğru büyüklükte bir lastik penis satın alabilir, onu karnına bağlayabilir ve onu sikebilirsin. Sanırım buna strapon deniyor. Ancak bu çoğu kadın için işe yaramayacaktır. Bir kompleksin içindeki her şeye ihtiyaçları var. Biraz romantizm, biraz heyecan, ne olacağına dair beklenti. Girişin keyifli anları. Orgazma yaklaşmanın heyecanı...
Bütün bunlar çok önemli. Neden erkekler deneyimsiz genç kızlardan hoşlanırken, kadınlar neden neredeyse hiç cinsel deneyimi olmayan deneyimsiz genç erkeklerden hoşlanıyor? . Çünkü sahip oldukları her şey gerçek ve doğaldır. Ayrıca her şey onlar için olması gerektiği gibi çalıştığı için genç adamlar taş gibi duruyor. Ve genç kızlar bir düşünceyle akarlar ve herhangi bir kayganlaşmaya ihtiyaç duymazlar.
Genel olarak bunun eşler arasında çok hassas bir süreç olduğunu düşünüyorum. Durumu düzeltmek ve her şeyi aşırıya kaçmamak için zamanında aklımıza gelmemiz ve bazı eylemlere zamanında başlamamız gerekiyor. Karısı artık kocasından hiçbir şey istemediğinde. Ancak büyük olasılıkla kocasının onu bu konuda bir şekilde tatmin edebileceğine inanmıyor.
Evet, penis büyütmek gerçekçi değil. Ama en azından sağlığınıza dikkat edebilirsiniz ki en azından iyi dursun. Ayrıca kıskançlığınızı kıçınıza sokabilir ve karınızı, zaman zaman üçlü seks yapabilmeleri için bir aile dostu edinmeye ikna edebilirsiniz. İdeal olarak, bu iki ailede gelecekte cinsel ilişkinin mümkün olduğu konusunda önceden anlaşarak biriyle aile dostluğu kurmaya başlamalısınız.
Örneğin, evlilik kurumunu kullanabilirsiniz. vaftiz ebeveynleri. Bu gelenek, bu iki aile arasında çok yakın bir ilişki olduğunu gösteriyor gibi görünüyor. Öyle ki bir şey olursa çocuklar başka bir aileye götürülecek. Veya kalan eşlerden biri, bir süreliğine başka bir ailede esasen ikinci koca veya ikinci eş olacaktır. Gayri resmi olarak. Bunun gerçekleşmesi elbette pek mümkün değil (ve Tanrı korusun), ancak bunun gerçeği doğuştan var ve bu iki ailenin üyelerine birbirlerini becerme fırsatı verdiği anlamına geliyor. nFakat tüm bunların içinde en önemli şey kıskançlığa yer olmamasıdır. Bir vaftiz annesinin kocasının, sabah bayram masasından sonra aniden kendini çıplak ve vaftiz babasına sarılırken bulması nedeniyle baltayla vaftiz babasının peşinden koştuğunu duymadım. Büyükannemin kocası savaş sırasında öldü. Kayboldu. Ve tüm çocukluğumu büyükannemle geçirdim. Ve bu yaşta kendimi hatırladığım anda, vaftiz babamın bunca zaman boyunca sürekli büyükannemle takıldığını da hatırlıyorum. Ve sürekli evde bir şeyleri tamir ediyordu. Ya bir çit, ya bir gölgelik, ya bir kapı ya da bahçedeki bir şey. Onun sürekli hayatımda ve büyükannemin evinde bulunduğunu hatırlıyorum. Ve bu, vaftiz babamın bir karısı ve çocukları olmasına rağmen.
Bir zamanlar , zaten bir yetişkin olarak büyükannemin yanına geldim. Vaftiz babalarımın evine gittim. Ve bir yetişkin olarak doğrudan vaftiz babasının karısına sordu ve o zaten çok yaşlıydı ama aklı başındaydı. Ve o da şunu sordu: Kocanızın sürekli olarak büyükannemle birlikte olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Ve bana şunu söyledi; yani büyükanneniz ve ben arkadaşız. Kocası da savaşta öldü ve bu yalnız onun için çok zor. Ve biz birbirimizin vaftiz babasıyız. Peki, eğer onu bir yerde sevmişse (ah, buna ne diyorlardı!), o zaman umurumda değil derim! Üzgün değilim! Ah, nasıl!
[quote=Vasyanitsa post_id=339847 time=1709013353 user_id=20537] ben de bunu söylüyorum ve umurumda değil! Üzgün değilim! [/quote] Havasız!!! Sen bilge bir Vaftiz annesisin!!! ve sen bir İspiyoncusun!!! :)
Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz, ama bu herkesten gelen bir sır, tamamen ruh için.
Newton’un Bin’ini düşünün. "Her tüccarın karısının, kanunlara göre, duyguları için bir kocası, bir memuru ve zevk için bir arabacısı vardır." O zamandan beri hiçbir şey değişmedi. Materyal öğrenin.
[quote=Sexar post_id=339780 time=1708984926 user_id=744] Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde ya da otelde teselli edecek, bir başkasıyla tura çıkacak ya da son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz, ama bu herkesten gelen bir sır, tamamen ruh için. [/quote] Newton’un Bin’ini düşünün. "Her tüccarın karısının, kanunlara göre, duyguları için bir kocası, bir memuru ve zevk için bir arabacısı vardır." O zamandan beri hiçbir şey değişmedi. Materyal öğrenin.
SZ’de kocası olan kadınlar buluşuyor. Aynı zamanda dürüstçe bile yazıyorlar. İlgilendim ve yazışmaya başladım. Ayrıca evli olduğunu da dürüstçe söyledi. Bu yüzden öfkeyle de karşılaştım. Bu ruhla yazıyorlar - "Ben bir kızım, yapabilirim". Kadının maneviyatı yüksek, duygusal bir varlık olduğunu, cinsel aktivite süresinin daha kısa olduğunu anlatıyorlar. Bu nedenle kocalarının önünde sevgili arama hakları vardır. Ancak adam, nereye dürteceğini umursamayan duyarsız bir köpektir, bu yüzden evli olduğundan SZ ile hiçbir ilgisi yoktur. Biraz korktum, sonra bu hikayeyi başka bir forumda sundum ve görünüşe göre kızlar da arkadaşlarını desteklediler, görünüşe bakılırsa dayanışma adına.
Kadınların olup olmadığından emin değilim. aşıklar Kuzeybatı Batı’da buluşuyor. Bu olabilir, ancak muhtemelen sık sık değil. Ve hemen hemen her kızın bir "bankı" vardır, evet.
SZ’de kocası olan kadınlar buluşuyor. Aynı zamanda dürüstçe bile yazıyorlar. İlgilendim ve yazışmaya başladım. Ayrıca evli olduğunu da dürüstçe söyledi. Bu yüzden öfkeyle de karşılaştım. Bu ruhla yazıyorlar - [b]"Ben bir kızım, yapabilirim"[/b]. Kadının maneviyatı yüksek, duygusal bir varlık olduğunu, cinsel aktivite süresinin daha kısa olduğunu anlatıyorlar. Bu nedenle kocalarının önünde sevgili arama hakları vardır. Ancak adam, nereye dürteceğini umursamayan duyarsız bir köpektir, bu yüzden evli olduğundan SZ ile hiçbir ilgisi yoktur. Biraz korktum, sonra bu hikayeyi başka bir forumda sundum ve görünüşe göre kızlar da arkadaşlarını desteklediler, görünüşe bakılırsa dayanışma adına.
Kadınların olup olmadığından emin değilim. aşıklar Kuzeybatı Batı’da buluşuyor. Bu olabilir, ancak muhtemelen sık sık değil. Ve hemen hemen her kızın bir "bankı" vardır, evet.
Yazarın sorduğu sorunun cevabı))) Tabii ki EVET. Mamba’da bir kadınla tanıştım, muhtemelen bir ay konuştuk, tanıştık, seks yaptık. Ve onun bir kocası ve beden ve ruh açısından birkaç arkadaşı var) ben 3. oldum)) daha sonra birkaç yıl konuşup seviştiler. Seksten sonra uzanıyorduk ve o da yarın kiminle sevişeceğini sayıyordu) ve ertesi gün arkadaşlarının onu becerdiği bir video gösterdi))))) çünkü ben evliyim ve bunu her gün yapamam ve yapamam her zaman)) Aynı zamanda hanımefendi 60 yaşında ve süper görünüyor)) her yerde emzik.
Dürüst olmak gerekirse, beni bir çocuk gibi tahrik etmedi)))
These users thanked the author Çatkır46 for the post:
Yazarın sorduğu sorunun cevabı))) Tabii ki EVET. Mamba’da bir kadınla tanıştım, muhtemelen bir ay konuştuk, tanıştık, seks yaptık. Ve onun bir kocası ve beden ve ruh açısından birkaç arkadaşı var) ben 3. oldum)) daha sonra birkaç yıl konuşup seviştiler. Seksten sonra uzanıyorduk ve o da yarın kiminle sevişeceğini sayıyordu) ve ertesi gün arkadaşlarının onu becerdiği bir video gösterdi))))) çünkü ben evliyim ve bunu her gün yapamam ve yapamam her zaman)) Aynı zamanda hanımefendi 60 yaşında ve süper görünüyor)) her yerde emzik. Dürüst olmak gerekirse, beni bir çocuk gibi tahrik etmedi)))
Sık sık Kuzeybatı’ya giderim. Birçoğu kendisinin de bir sevgilisi olduğunu itiraf ediyor. Ama ya çeşitlilik istiyorsunuz, ya da daha sık ya da bir şey size uymuyor. Tartışmalar şöyleydi:
- Daha iyisini bulacağım, onu bırakacağım
- 10 yıldır sevişiyor ama giderek daha az karşılaşıyoruz
- O sadece arabada sevişiyor, ben bunu bir apartman dairesinde ya da otelde istiyorum
Sık sık Kuzeybatı’ya giderim. Birçoğu kendisinin de bir sevgilisi olduğunu itiraf ediyor. Ama ya çeşitlilik istiyorsunuz, ya da daha sık ya da bir şey size uymuyor. Tartışmalar şöyleydi: - Daha iyisini bulacağım, onu bırakacağım - 10 yıldır sevişiyor ama giderek daha az karşılaşıyoruz - O sadece arabada sevişiyor, ben bunu bir apartman dairesinde ya da otelde istiyorum
Küçük bir şirkette iş başında oturuyoruz, arkadaşım gülüyor ve ben onu becermeyi hayal ediyorum ve sonra onun kulağına sevgilimin onu zayıf bir şekilde parçaladığını söylemek istiyorum ve "zayıf bir şekilde senin" diyorum. sevgilin sana yumruk atıyor," neden öyle dedim, bilmiyorum, anlaşılan alkol yanmış ya da Freud, ama kızardı ve fısıldadı: "Bugün boşum ve sadece denemek istedim." elini pantolonuma sokup taşaklarımı tuttu
Dans etti, taş penisi kıçıyla hissetti ve uğurlamak için onu bir taksiye sürükledi, taksiye çekti kısacası atlamasına izin vermedim, telefonu kapattım ve beni açtıysan bana istediğini yap ama amcığı besle dedim, eve döndüm, sikimin düşeceğini düşündüm, taşaklarım boştu, dilimi kanayana kadar amımın üzerine sürdüm, tüm yüzüm tıraş kreminden sonraki gibi am suları içindeydi ve benimki de şöyle diyor: "Çok kızardın, biriyle kavga mı ettin!?" gerçekten sorun olmadı, elimi ve yüzümü yıkamak için banyoya koşuyorum, yoksa başka birinin amının kokusunu kilometrelerce öteden alabiliyorum
O zamandan beri bilmiyorum’ Tek bir sevgilinin yeterli olduğuna inanmıyorum, kadınlar doğası gereği çokeşlidir.
These users thanked the author hükümet38 for the post (total 2):
Küçük bir şirkette iş başında oturuyoruz, arkadaşım gülüyor ve ben onu becermeyi hayal ediyorum ve sonra onun kulağına sevgilimin onu zayıf bir şekilde parçaladığını söylemek istiyorum ve "zayıf bir şekilde senin" diyorum. sevgilin sana yumruk atıyor," neden öyle dedim, bilmiyorum, anlaşılan alkol yanmış ya da Freud, ama kızardı ve fısıldadı: "Bugün boşum ve sadece denemek istedim." elini pantolonuma sokup taşaklarımı tuttu :ireful1: Dans etti, taş penisi kıçıyla hissetti ve uğurlamak için onu bir taksiye sürükledi, taksiye çekti kısacası atlamasına izin vermedim, telefonu kapattım ve beni açtıysan bana istediğini yap ama amcığı besle dedim, eve döndüm, sikimin düşeceğini düşündüm, taşaklarım boştu, dilimi kanayana kadar amımın üzerine sürdüm, tüm yüzüm tıraş kreminden sonraki gibi am suları içindeydi ve benimki de şöyle diyor: "Çok kızardın, biriyle kavga mı ettin!?" gerçekten sorun olmadı, elimi ve yüzümü yıkamak için banyoya koşuyorum, yoksa başka birinin amının kokusunu kilometrelerce öteden alabiliyorum :oops: O zamandan beri bilmiyorum’ Tek bir sevgilinin yeterli olduğuna inanmıyorum, kadınlar doğası gereği çokeşlidir.
Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde veya otelde teselli edecek, başka biriyle tura çıkacak veya son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz? , n
Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokta birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım...ve ben de öyle bir banktaydım
Benzer şekilde! Çoğu kadında bu var!
These users thanked the author artmen88 for the post:
[quote=Gourmet post_id=339806 time=1709003635 user_id=19091] [quote=Sexar post_id=339780 time=1708984926 user_id= 744] Örneğin oturup, ağlayacak ve sonra evde veya otelde teselli edecek, başka biriyle tura çıkacak veya son fahişe gibi sevişecek "personel" sevgilileri mi tutuyorsunuz? , n[/quote] Bu bir eyalet değil ama akıllı bir kadın stokta birkaç sik bulundurur. Birinin iyi sikişmesi ve diğerinin çok iyi bakması nedeniyle değil, tabiri caizse mücbir sebep durumunda. Böyle insanlarla karşılaştım...ve ben de öyle bir banktaydım [/quote] Benzer şekilde! Çoğu kadında bu var!
İnsanların eşlerini, kız kardeşlerini ve annelerini sikenleri bulup onlarla iletişim kurmak istedikleri reklamlara rastladım. Merak ediyorum, böyle bir iletişim kuran var mı?
Last post
Eğer bir kadın, kocasının izni ve onayı ile başkalarıyla cinsel ilişkiye giriyorsa, neden koca sikiklerle iletişim kurmasın? Hatta bu tür bir iletişim, karısının sevgilisi olduğunda ilişkiye belli...
Eşim seks partnerini kendisi seçiyor ama kiminle yattığını benden saklamıyor. Arkadaşlarıma bile verdi. Ondan sonra eşim bana ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi...
Last post
niqk , 7 yıldır bunu düşünüyordum aylar şimdi. Kamera evde ama Sergei gelmedi. Ya da başka bir yerde sevişiyorlar... ama bu pek mümkün değil çünkü geldiğinde ya kayınvalidemde ya da bizimkinde...
Biz yerleşik evli bir çiftiz M36, Zh35. tanıma ile ilgileniyoruz bir kadınla çiftleşmek üzere eğitimli bir köpeğe sahip olan kişilerle. Deneyimi olmayan ama denemek konusunda kesin kararı olan bir...
Last post
St. Petersburg’daki çift, bir erkekle tanışmaktan mutluluk duyacağız
Yan taraftaki daire yaklaşık 25 yaşında bir adam tarafından kiralanıyor. Daha önce üniversitede okudu ve tek başına korktuğu için annesiyle birlikte korku filmi izlemeye bize geldi. Şimdi o ve annesi...
Last post
Bunun bir seks dolandırıcılığı olduğunu düşünmüyorum... bu oğlum için bir dolandırıcılık... Annem, komşusuyla gizli anlaşma yaparak, toplantılarını yasallaştıran bir dalga ile bir hikaye uydurdu....