Sondom. Kayınpeder damadı sikebilir mi?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
Sondom. Kayınpeder damadı sikebilir mi?
Öyle oldu ki, düğünden kısa bir süre sonra kayınpederim beni anladı ve beni becermeye başladı. Kızı, yani eşim bunu biliyor. Yoldan geçen bir arkadaşım da benzer bir durum yaşıyor, kayınpederi de onu sikiyor.
- These users thanked the author evet peki for the post (total 6):
- Esinti, Duvar, Martin, Ded, Zorba Carrie, fötr şapka_1986
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Cevap: Kardeşlik. Kayınpeder damadı sikebilir mi?
Ben bir biseksüel geçiş, uzun zamandır kıçımdan sikişiyordum, düğünler ilk kez yapılmadan çok önce. Ve kayınpeder güçlü, formda bir adam, eğer istiyorsa neden onu memnun etmeyesiniz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kayınpederime gelince, hayır ama kayınvalidemin beni kocaman bir kayışla kıçımdan sikmesine razıyım.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Kayınvalideyi seviyorum ama kayınpederi sevmiyor mu? )Womanslave: ↑29 Feb 2024, 09:56 Kayınpedere gelince, hayır, ama kayınvalidenin beni kocaman bir kayışla kıçımdan sikmesine ben de varım.
-
- Sürtünmeler
Evet.
Evet. Kayınvalidemin beni yere indirmesini istiyorumKayınvalidenizi seviyorsunuz ama kayınpederinizi sevmiyor musunuz?)Womanslave: ↑29 Feb 2024, 09:56 Kayınpedere gelince, hayır, ama kayınvalidemin beni kocaman bir kayışla kıçımdan sikmesine razıyım .
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Ve eğer kayınpederim hâlâ beni becermek istiyorsa, ona izin vermez misin? ?)Womanslave: ↑29 Feb 2024, 10:00 Evet.Evet. Kayınvalidemin beni yere indirmesini istiyorumKayınvalidenizi seviyorsunuz ama kayınpederinizi sevmiyor musunuz?)Womanslave: ↑29 Feb 2024, 09:56 Kayınpedere gelince, hayır, ama kayınvalidemin beni kocaman bir kayışla kıçımdan sikmesine razıyım .
-
- Sürtünmeler
Yalnızca ağızda olabilir.Ve eğer kayınpederim hâlâ seni becermek istiyorsa, ona izin vermez misin? ?)Womanslave: ↑29 Feb 2024, 10:00 Evet.Evet . Kayınvalidemin beni ezmesini istiyorumKayınvalidenizi seviyorsunuz ama kayınpederinizi sevmiyor musunuz?)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Registered for: 2 years 3 months
n2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir babayı nerede bulabilirim? -kayınvalide?Düğünden kısa bir süre sonra kayınpederim beni anladı ve beni becermeye başladı. Kızı, yani eşim bunu biliyor. Yoldan geçen bir arkadaşım da benzer durumda, o da kayınpederi tarafından sikiliyor.
n2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Ve kayınpederinizin yanında kayınvalidenizin olması daha iyi...! Ve kayınpederiniz onun içindeyken kayınvalidenizi yalayın!Womanslave: ↑29 Feb 2024, 09:56 Kayınpedere gelince, hayır, ama kayınvalidenin beni kocaman bir kayışla kıçımdan sikmesine ben de varım.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: eşcinsel
Kayınpederimi havaya uçurmak istedim.
- These users thanked the author Duvar for the post (total 2):
- seksforumu_, Esinti
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
- Registered for: 1 year 5 months
Peki ilk seferlerdeki tepkisi neydi?beni keşfetti ve benimle sikişmeye başladı
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 1 month
peki,
Geriye kaldı yaşlı bir adamın seni siktiği bir konu aç, daha önce hiç böyle bir şey yazdığını sanmıyorum.
Geriye kaldı yaşlı bir adamın seni siktiği bir konu aç, daha önce hiç böyle bir şey yazdığını sanmıyorum.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Tapkin
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Zaten 50 yaşının üzerindeyim, çoğuyla seviştim)peki, Geriye kalan tek şey, yaşlı bir adamın seni siktiği bir konu oluşturmak. Görünüşe göre daha önce buna benzer bir şey yazmamışsın.
-
- Nirvana’dayım
Ve sen lanet olduğundan şimdiki zamanda yazıyorsun , prostatit, parkinson, hipertansiyon ve skleroz düzeyinde bir şeyden becerdiğiniz ortaya çıktı?
n
Doğru anladım mı?
Görünüşe göre babamın babası -law 80 yaşında mı?Ben zaten 50 yaşının üzerindeyim, pek çok kişiyle seviştim)oh peki,
Geriye kalan tek şey yaşlı bir adamın seni siktiği bir konu oluşturmak, görünüşe göre daha önce buna benzer bir şey yazmamışsın.
Ve sen lanet olduğundan şimdiki zamanda yazıyorsun , prostatit, parkinson, hipertansiyon ve skleroz düzeyinde bir şeyden becerdiğiniz ortaya çıktı?
n
Doğru anladım mı?
- Pilot Camelot
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 477
:iyi:
Kayınpederinizin 80 civarında olduğu ortaya çıktı?
Ve şimdiki zamanda yazdığınıza göre, prostatit düzeyinde bir şey tarafından sikildiğiniz ortaya çıktı Parkinson ile çarpılan hipertansiyon ve skleroz ile mi?
Doğru anladım mı?

- These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
- Tapkin
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Ve kayınpederi 76 yaşında. Ve onda senin yazdığın dehşet yok, ah ah uğursuzluk getirmesin diye.
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Gerçekten anlamanız, yani ne yazdıklarını anlamanız gerekiyor - bunu düğünden kısa bir süre sonra yazdım, bu 30 yıldan fazla zaman önceydi . Şimdi bunu yazmadım. İşte mesajım: Öyle oldu ki, düğünden kısa bir süre sonra kayınpederim beni anladı ve beni becermeye başladı. Kızı, yani eşim bunu biliyor. Yoldan geçen bir arkadaşım da benzer durumda, o da kayınpederi tarafından sikiliyor.Kayınpederimin 80 civarında olduğu ortaya çıktı?
Ve sen lanet şimdiki zamanda yazdığınızda prostatit, parkinson, hipertansiyon ve skleroz düzeyinde bir şey tarafından sikildiğiniz ortaya çıkıyor?
nDoğru anlıyor muyum?
Ve kayınpederi 76 yaşında. Ve onda senin yazdığın dehşet yok, ah ah uğursuzluk getirmesin diye.
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Ve evet sevgili dostum, böyle teşhislerle yazmayı nasıl başarabiliyorsun?Kayınpederimin 80 yaşında olduğu ortaya çıktı?
Ve sen [ Şimdiki zamanda yazdığınızda bir şeyin sizi siktiği ortaya çıkıyor - o zaman Parkinson hastalığındaki prostatit seviyesi hipertansiyon ve skleroz ile çarpılıyor mu?
Doğru anlıyor muyum?
-
- Nirvana’dayım
peki,
Neden sen hepsi ve seni her yerde beceriyorlar mı?
Gelecekteki karınızın ebeveynleriyle tanıştığınızda, sizi tekrar becereceklerini hemen anladınız mı yoksa onun yeterli bir babası olduğuna dair umut var mıydı?
Neden sen hepsi ve seni her yerde beceriyorlar mı?
Gelecekteki karınızın ebeveynleriyle tanıştığınızda, sizi tekrar becereceklerini hemen anladınız mı yoksa onun yeterli bir babası olduğuna dair umut var mıydı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Geleceği tahmin edemiyorum ve babasına pek dikkat etmedim. Neden sikişiyorlar - burada iki olası cevap var ve ben mi bilinçaltımda böyle bir ortamı seçiyorum, yoksa yine bilinçaltı düzeyde başkalarını bu tür eylemlere kışkırtıyorum.peki, Neden herkes seni her yerde sikiyor?
Müstakbel karınızın ebeveynleriyle tanıştığınızda, onların sizi tekrar sikeceklerini hemen anladınız mı, yoksa onun yeterli sekse sahip olduğuna dair bir umut var mıydı? babası?
1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Bilmiyorum, onun yoktu lanet bir metre.
-
- Nirvana’dayım
Karınız, kocası ve babasının iki muhabbet kuşu olduğunu öğrendiğinde, onunla ne konuştunuz? o mu?
Hadi, yaz.
Durmuyoruz, daha çok utanmaya ihtiyacımız var!!!Geleceği tahmin edemiyorum ve babasına çok fazla dikkat etmedim. Neden sikişiyorlar - burada iki olası cevap var ve ben mi bilinçaltımda böyle bir ortamı seçiyorum, yoksa yine bilinçaltı düzeyde başkalarını bu tür eylemlere kışkırtıyorum.peki,
Neden herkes seni her yerde sikiyor?
Müstakbel eşinizin ebeveynleriyle tanıştığınızda, onların sizi sikeceklerini hemen anladınız yoksa yeterli bir babası olmasını mı umuyordun?
Karınız, kocası ve babasının iki muhabbet kuşu olduğunu öğrendiğinde, onunla ne konuştunuz? o mu?
Hadi, yaz.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Eğer uydurursan, büyük bir buket çiçek aldı gül, bir kova buz içinde şampanya getirdi ve kız arkadaşlarının eşliğinde acı bir şekilde şarkı söylemeye başladı, sonra saymaya başladı. Daha sonra itfaiyecilerin polis ekibini becerdiği ve onlara hemşire kostümü giydirdiği bir toplu tecavüz yaşadık. Sana yakışacak mı?Durmuyoruz, daha çok utanmaya ihtiyacımız var!!!peki: ↑04 Mar 2024, 09:46Geleceği tahmin edemiyorum ve tahmin etmedim Babasına çok fazla dikkat etmiyor. Neden sikişiyorlar - burada iki olası cevap var ve ben mi bilinçaltımda böyle bir ortamı seçiyorum, yoksa yine bilinçaltı düzeyde başkalarını bu tür eylemlere kışkırtıyorum.pekala,
Neden herkes her yerde seni beceriyor?
Gelecekteki eşinizin ebeveynleriyle tanıştığınızda , hemen anladın ki sevişecekler mi, yoksa onun yeterli bir babası olduğuna dair umut var mıydı?
Haydi, telafi et.
-
- Nirvana’dayım
Olabildiğince gerçeğe yakın bir diyalog oluşturmaya çalışıyorsunuz, böylece saçmalıklarınızı okuyan insanlar en azından bir şekilde buna inanabilirler.
Hayır. Tam bir saçmalık.Eğer uydurursan, büyük bir buket çiçek aldı gül, bir kova buz içinde şampanya getirdi ve kız arkadaşlarının eşliğinde acı bir şekilde şarkı söylemeye başladı, sonra saymaya başladı. Daha sonra itfaiyecilerin polis ekibini becerdiği ve onlara hemşire kostümü giydirdiği bir toplu tecavüz yaşadık. Size yakışacak mı?Durmuyoruz, daha çok utanmaya ihtiyacımız var!!![ quote="pekala" post_id=342496 time=1709534818 user_id=20300] Geleceği tahmin edemiyorum ve babasına çok fazla dikkat etmedim. Neden sikişiyorlar - burada iki olası cevap var ve ben mi bilinçaltımda böyle bir ortamı seçiyorum, yoksa yine bilinçaltı düzeyde başkalarını bu tür eylemlere kışkırtıyorum.
Haydi, telafi et.
Olabildiğince gerçeğe yakın bir diyalog oluşturmaya çalışıyorsunuz, böylece saçmalıklarınızı okuyan insanlar en azından bir şekilde buna inanabilirler.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Kendinizi her şeyi bilen ve bilge biri olarak geliştirmeye karar verdiniz mi? İlk mesajda işe yaramadı çünkü okuduğun şey hakkında düşünmeye alışkın değilsin ve şimdi bunu sıkıcı olarak mı almaya karar verdin?Hayır. Tam bir saçmalık.peki: ↑04 Mar 2024, 09:54Basitçe söylemek gerekirse, büyük bir gül buketi aldı, bir kova buzun içinde şampanya getirdi ve kız arkadaşlarıyla birlikte acı bir şekilde ilahiler söylediler, sonra saymaya başladılar. Daha sonra itfaiyecilerin polis ekibini becerdiği ve onlara hemşire kostümü giydirdiği bir toplu tecavüz yaşadık. Size yakışacak mı?
Durmuyoruz, daha fazla utanmaya ihtiyacımız var!!!
Karınız, kocası ve babasının iki muhabbet kuşu olduğunu öğrendiğinde onunla ne konuştunuz?
Haydi, barışın .
-
- Nirvana’dayım
Sikişmeye başlarsan sonuna kadar sikiş.
Neydi diyalog mu?
Cevap vermekten kaçınıyorsun.Kendinizi her şeyi bilen ve bilge biri olarak geliştirmeye karar verdiniz mi? İlk mesaj işe yaramadı çünkü okuduğun şey hakkında düşünmeye alışık değilsin ve şimdi bunu sıkıcı mı almaya karar verdin?Hayır. Tam bir saçmalık.peki: ↑04 Mar 2024, 09:54[ quote="peki" post_id=342500 time=1709535274 user_id=20300] Basitçe söylemek gerekirse, büyük bir gül buketi aldı, bir kova buzla şampanya getirdi ve kız arkadaşlarıyla birlikte acı bir şekilde ilahiler söylemeye, sonra da saymaya başladılar. Daha sonra itfaiyecilerin polis ekibini becerdiği ve onlara hemşire kostümü giydirdiği bir toplu tecavüz yaşadık. Size yakışacak mı?
Neydi diyalog mu?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Palyaçoyu nerede gördün, ......... .... Noktalar yerine müstehcenlik okumalısınız. ki seni, görünüşünü ve zihinsel yeteneklerini hiç de hoş olmayan bir şekilde tanımlıyorum.Cevap vermekten kaçınıyorsun.peki: ↑04 Mar 2024, 10:02Kendinizi her şeyi bilen ve bilge biri olarak geliştirmeye karar verdiniz mi? İlk mesaj işe yaramadı çünkü okuduğun şey hakkında düşünmeye alışık değilsin ve şimdi bunu sıkıcı mı almaya karar verdin?
No. Tam bir saçmalık.
Neydi diyalog?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Eğer adam iyi ve hayatta pozitif biriyse, böyle bir oğula razı olurum. Hukuk
-
- Nirvana’dayım
Başka bir....... (noktalar yerine okumalısınız - saçmalık) yetersiz fanteziler ve hatta kayınvalide hakkında bile değil, ama kayınpeder hakkında.
Mısır tarlasında Marslılar tarafından veya örneğin sen mısır toplarken iki geyik tarafından anal yoldan nasıl sikildiğinin hikayesini bekliyoruz. mantarlar. Sonuçta tüm hikayeleriniz kıçınızın maceralarıyla ilgili.
Cevabı yine bıraktın. Drenaj sayılır.Palyaçoyu nerede gördün, ......... .... Noktalar yerine müstehcenlik okumalısınız. ki bunu hiç de hoş karşılamadığım bir şekilde seni, görünüşünü ve zihinsel yeteneklerini tanımlıyorum.Cevap vermekten kaçınıyorsun.[ quote="peki" post_id=342503 time=1709535773 user_id=20300]
Kendinizi her şeyi bilen ve bilge biri olarak geliştirmeye karar verdiniz mi? İlk mesaj işe yaramadı çünkü okuduğun şey hakkında düşünmeye alışık değilsin ve şimdi bunu sıkıcı mı almaya karar verdin?
Neydi diyalog?
Başka bir....... (noktalar yerine okumalısınız - saçmalık) yetersiz fanteziler ve hatta kayınvalide hakkında bile değil, ama kayınpeder hakkında.
Mısır tarlasında Marslılar tarafından veya örneğin sen mısır toplarken iki geyik tarafından anal yoldan nasıl sikildiğinin hikayesini bekliyoruz. mantarlar. Sonuçta tüm hikayeleriniz kıçınızın maceralarıyla ilgili.
Last edited by Üstü kendinize saklayın on 04 Mar 2024, 12:12, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 1 year 11 months
Peki burada gülecek yer var mı? Parkinson - bu gerçekten komik mi? Ürologlara göre prostatitin ortalama yaşı 43’tür. Google’a sor.Parkinson ile çarpılan hipertansiyon ve skleroz ile prostatit düzeyinde bir şeyden mi canınız sıkılıyor?
-
- Nirvana’dayım
Konuların yarısının hasta insanlar tarafından oluşturulup yazılmasından ve onların fantezilerini gerçeğe dönüştürmesinden sıkılmadınız mı?
Nezaketinizin burada hiçbir faydası yok.Hooligan Carrie: ↑04 Mar 2024, 11:33Peki gülecek nerede var? Parkinson - bu gerçekten komik mi? Ürologlara göre prostatitin ortalama yaşı 43’tür. Google’da arayın.Parkinson ile prostatit, hipertansiyon ve skleroz ile çarpılan prostatit düzeyinde bir şeyden mi sikildiniz?
Konuların yarısının hasta insanlar tarafından oluşturulup yazılmasından ve onların fantezilerini gerçeğe dönüştürmesinden sıkılmadınız mı?
-
- Nirvana’dayım
Nezaket mi? HAYIR. İnsanlık ve empati. Hasta insanlara gülmelerinden nefret ediyorum.
Yani. Neyin ne olduğuna kendim karar vereyim, tamam mı?Nezaketinizin burada hiçbir faydası yok.
Nezaket mi? HAYIR. İnsanlık ve empati. Hasta insanlara gülmelerinden nefret ediyorum.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Gülmek günahtır. Bir adam kendi rahatsızlıklarını anlatır ama siz bunu komik bulursunuz...
-
- Nirvana’dayım
Peki o halde madem geldiniz, konu hakkında fikrinizi belirtin, yazarın dile getirdiği konu hakkında cevap verin
Burada hasta bir insandan eser yok ve bazen kara da olsa mizah mizahtır.Hooligan Carrie: ↑04 Mar 2024, 11:38Yani. Neyin ne olduğuna kendim karar vereyim, tamam mı?Nezaketinizin burada hiçbir faydası yok.
Peki o halde madem geldiniz, konu hakkında fikrinizi belirtin, yazarın dile getirdiği konu hakkında cevap verin

-
- Nirvana’dayım
Belki onkolojiye biraz daha gülersiniz? Aynı zamanda çok komik, değil mi?
Hayır. Parkinson’un ne olduğunu bilen hiç kimse buna gülmez.
Belki onkolojiye biraz daha gülersiniz? Aynı zamanda çok komik, değil mi?
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- 0dlb0, Esinti
-
- Nirvana’dayım
Gerçek, işte böyle! En çılgın fantezilerinizi aşacak.
Görmüyorum aslında bir sorun var: yani, insanlar sikişiyor ve sikişiyor. Onlar yetişkinler. Bir sonraki konuya ne kadar da zekice yazmışlar: "İlham perisi bizi nerede buldu, orada düzüştük."Değişikliği Koru: ↑04 Mar 2024, 11:42 Peki madem madem geldiniz, konu hakkında fikrinizi belirtin, yazarın dile getirdiği konuya cevap verin
Gerçek, işte böyle! En çılgın fantezilerinizi aşacak.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Geniş, Esinti
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Hayır, doğrudan soruma cevap vermediniz; palyaçoyu nerede gördünüz? Peki neden sana bir şey kanıtlamam gerektiğine karar verdin? Ama senin gibi bir herifin yanında ben de boğuluyordum.Cevabı yine bıraktınız. Drenaj sayılır.peki: ↑04 Mar 2024, 10:07Palyaçoyu nerede gördünüz, ...... ....... Noktalar yerine, müstehcen yazılar okumalısınız; burada sizi, görünüşünüzü ve zihinsel yeteneklerinizi pek övücü bir şekilde tanımlamıyorum.Değişikliği kendinize saklayın: ↑04 Mar 2024, 10:05
Yanıt vermekten kaçınıyorsunuz.
Eğer batırmaya başlarsan sonuna kadar siktir et.
Diyalog neydi?
Mısır tarlasında Marslılar tarafından veya örneğin sen mısır toplarken iki geyik tarafından anal yoldan nasıl sikildiğinin hikayesini bekliyoruz. mantarlar. Sonuçta, tüm hikayeleriniz kıçınızın maceralarıyla ilgili.
-
- Nirvana’dayım
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Eğer kafamla ilgili rahatsızlıklardan bana dokunursa, o zaman yapılacak son şey Yapacağım şey hayatımın son dakikalarında olmak, deliliğimi kitlelere belli etmemek için internetimi kapatmak demektir.
1 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
peki: ↑04 Mar 2024, 11:49 Ancak senin gibi bir herifin yanında ben de boğulurdum. n

- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Bütün pisliklerin tipik cevabı : ROFL :Peki neden sana bir şey kanıtlamam gerektiğine karar verdin?
-
- Nirvana’dayım

Bu o değil))) Bu Kurt Cobain!
Ancak senin gibi bir herifin yanında ben de boğulurdum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 36 Replies
- 1028 Views
-
Last post by MENZİL_
-
- 6 Replies