Bu sitenin bununla hiçbir ilgisi yok filmi...
İnsanların önünde seks
-
- Orgazm!
- Total posts: 799
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 2 years
Re: Kamuda seks
Evet, ama konu "Toplumda seks". "Adrenalin" filmini izlediniz mi?lanaaas341: ↑26 Jan 2024, 15:37Bu sitenin yapacak hiçbir şeyi yok bu filmle ilgili....
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1765
- Registered for: 2 years 2 months
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 11 months
Herkese onuncu kattan şafağı sarhoşken, anüsünün yalandığı anda izlemesini tavsiye ederim)
Geçen baharda eşimle birlikte balkonda çıplak içki içme alışkanlığı edindik. sırasıyla gece ve sikiş. Pencereler geniş, panoramik, her şeyi görebiliyorsunuz. Sanki bunu yaptığımız sırada çocuklar ve etkilenebilir insanlar olmamalıydı.Hooligan Carrie: ↑12 Jun 2023, 00:14 Balkon kapısında seks yapılıyordu ve balkonun altında da elbette insanlar vardı. Ama kimsenin bizimle ilgilendiğini sanmıyorum.
Herkese onuncu kattan şafağı sarhoşken, anüsünün yalandığı anda izlemesini tavsiye ederim)
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 4):
- Zorba Carrie, sapık, PavelNokia, Ahah
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 2 years
-
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
Bunu düşünmek beni gerçekten heyecanlandırıyor, umarım bir şekilde bu duyguları hissedebilirim

- These users thanked the author Christina Dior for the post:
- Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 11 months
Öyle mi gerçekten hiç olmadı değil mi?)KristinaDior: ↑28 Jan 2024, 19:38 Bunu düşünmek beni gerçekten heyecanlandırıyor, umarım bir şekilde bu duyguları hissedebilirim![]()
- These users thanked the author Yağmurcu for the post:
- Christina Dior
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Geceleri parkta bir bankta otururken, bunu halka açık olarak adlandıramazsınız, ancak birisinin çalıların arasından gözetlediği açıkça görülüyor. İlk defa, artık "listede" olarak adlandırılacak şey oldukça açık bir şekilde gerçekleşti. Grup elbette içki içmek, dans etmek ve flört etmek için toplandı. Hostes ve ben odaya girdik, buna mahremiyet diyemeyiz, kapı açıktı ve insanlar ileri geri dolaşıyordu)) Ne biz, ne de seyirciler utanmadık, herkes her şeyi gördü

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Fargal94, Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
- Yağmurcu, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Eh, bir balkonumuz vardı - kırdaki özel evimiz ve balkonun altında misafirlerimiz vardı: yürüyorlar, içiyorlar ve her tarafta leylaklar çiçek açıyordu... Ayrıca yeşil çimlerimizin ve Mayıs bahçemizin manzarasını da asla unutmayacağım....senin arkadan şefkatle çekildiği andaki
Bu manzarayı muhtemelen hiç unutmayacaksınız şehrin)))
Eh, bir balkonumuz vardı - kırdaki özel evimiz ve balkonun altında misafirlerimiz vardı: yürüyorlar, içiyorlar ve her tarafta leylaklar çiçek açıyordu... Ayrıca yeşil çimlerimizin ve Mayıs bahçemizin manzarasını da asla unutmayacağım....senin arkadan şefkatle çekildiği andaki

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
- Yağmurcu, Nick1979, sapık, Ahah, Fargal94, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
-
- En güçlü orgazm!
Gençliğimdeki gibi bir apartman toplantısında olabilir misafirlerin önünde sevişmeye başlamak garip ama yarı çıplak oldukları ve yüzme havuzlu saunada bir kutlama düzenleyin ve içeri girmeleri sorun değil, mmk.
Zormuş gibi hissederim

- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- sapık, Ahah
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 6 months
biliyor musun, öyle temalı partiler var ki... orada çıplak "kölelere" dokunuyorlar... öpüyorlar... onları emmeye, yalamaya zorluyorlar... içlerine bir şeyler tıkıyorlar .. ve.. sik olması iyidir.. )
Neden bilmiyorum.. Bunun hayranı değilim..)
biliyor musun, öyle temalı partiler var ki... orada çıplak "kölelere" dokunuyorlar... öpüyorlar... onları emmeye, yalamaya zorluyorlar... içlerine bir şeyler tıkıyorlar .. ve.. sik olması iyidir.. )
-
- En güçlü orgazm!
Ama bu tam olarak aynı değil, yakınlarda değiller.
Gönderildi 2 dakika 46 saniye sonra:
Konu başlatıcının bir koşulu olarak, dikizlemek değil, tavsiye veren insanların varlığı) uzaktan bakıldığında nehrin diğer tarafında daha fazlası vardı ve geçen bir tekneden tezahürat yapıyorlardı

Gönderildi 2 dakika 46 saniye sonra:
Ve bunu bilerek yapmıyorum. İstediğimiz yerde seviştik, bazen halka açık olduğu ortaya çıktı.Pierro:29 Jan 2024, 00:31 bunun hayranı değilim..)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 5 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 104
- Registered for: 1 year 6 months
-
- En güçlü orgazm!
https://i.postimg.cc/Hnxj2NvR/1634714598-3578841353-1.gif
Отправлено спустя 10 часов 34 минуты 35 секунд:
https://i.postimg.cc/QxDSyXkc/VID-20200727-WA0042.gif
Отправлено спустя 10 часов 34 минуты 35 секунд:
https://i.postimg.cc/QxDSyXkc/VID-20200727-WA0042.gif
- These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post:
- sapık
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 1 year 4 months
Benzer bir deneyimi üniversitede yaşadım.
Minibüs şoförüyle tanıştım. Akşam şehrimizde buluştuk.
Her şey başladı, bana kur yaptı, beni soydu, yaladı ve masaj yaptı, sonra aniden beni döndürdü ve dinamik bir şekilde beni sikmeye başladı. Birdenbire başka bir adam belirdi ve benim sikilmemi izlemek için karşıma oturdu ve bir yandan da mastürbasyon yaptı. Şu anda çok tuhaftı ama sanırım bu işin içindeydim😈
Seans sırasında periyodik olarak bu fantezilere dönüyorum, bitirmeme yardımcı oluyor. M🥰
Minibüs şoförüyle tanıştım. Akşam şehrimizde buluştuk.
Her şey başladı, bana kur yaptı, beni soydu, yaladı ve masaj yaptı, sonra aniden beni döndürdü ve dinamik bir şekilde beni sikmeye başladı. Birdenbire başka bir adam belirdi ve benim sikilmemi izlemek için karşıma oturdu ve bir yandan da mastürbasyon yaptı. Şu anda çok tuhaftı ama sanırım bu işin içindeydim😈
Seans sırasında periyodik olarak bu fantezilere dönüyorum, bitirmeme yardımcı oluyor. M🥰
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 1 year 4 months
Yüzyılın başında bende vardı... Bir pazarlamacı olan genç bir kızla tanıştım. Yetimhaneden geliyordu ve seks alanında ve sadece hayatta tamamen çılgındı. Yanımıza biraz votka ve şaşlık alıp arabayla orman parkına gittik. O zamanlar Volkswagen minibüsüm vardı. İçtik, yedik ve aşk istedik. Pantolonumu çıkardı ve bana çok kaliteli bir oral seks yaptı, sonra da hararetli bir şekilde kot pantolonunu çıkarmaya başladı... Minibüste devam ettik. Onu köpek stili koltuğa koydum ve onu vajinadan becerdim ve sonra ona kıçından teklif ettim. Mutlu bir şekilde kabul etti ve avucuna tükürerek gerekli yağlayıcıyı orada yarattı. Yüzünü koltuğa gömdü, kıçını uzattı ve ben de oraya girdim... Sıkı, sıcak, tatlı hoş, gözlerim çoktan geriye kaymaya başlamıştı. Bir anda evsizlere benzeyen sakallı bir adamın alnını arabanın camına dayayıp burnunu ezdiğini görüyorum. Ve ben kahkahalarla gülüyorum, o bunu görmüyor, yüksek sesle inliyor: "Oooooh! Ahhh! Daha sert!!! Daha da derin!!!" seğiriyor, görünüşe göre sarsılıyor. Ona el salladım ve gelip bize katılın dedim! Kendisini yaktıklarını görünce korktu ve onu bir çalılıkta boğdu. Nitekim pantolonu inmişti, bize bakarken açıkça 31 çekiyordu, kaçarken düştü ve pantolonuna dolandı. Ben onun kıçına girdim ama ona tutkumuzun görgü tanığını anlatmadım. Kız neden sinirlerini bozsun ki? Sonra onunla birden fazla kez tanıştım. Ama ayrıldılar.
Onunla yaklaşık beş yıl önce otobüste tanıştım. Ama eşimle birlikteydim, beni tanımıyormuş gibi davrandım ama o beni gerçekte tanımadı.
Onunla yaklaşık beş yıl önce otobüste tanıştım. Ama eşimle birlikteydim, beni tanımıyormuş gibi davrandım ama o beni gerçekte tanımadı.
- These users thanked the author maxim.zuev for the post (total 3):
- Fargal94, sapık, Ahah
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 1 year 5 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post