Yaşlı bir kadınla seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
gnusmalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Yaşlı kadınla seks

Unread post by gnusmalar »

Ben 20 yaşlarındayken bir kez 35-37 yaşlarında bir kadının başına geldi. Figür biraz şekilsiz ama genel olarak iyi. Uzandığınızda fark o kadar da belirgin değil)

Bu benim için ilk oral seksti, hoşuna gitti, garip bir şekilde "oradan" hiç koku yoktu.

5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Ahtung:05 Aug 2023, 00:24 Ben de dahil oldum orada bir danışman var
Danışmanlarla yaşanan sorunlarla ilgili pek çok hikaye var)) Yani muhtemelen yanlış kamplara girdiğimi düşünüyorum. Danışmanlar bana çok yaşlı kadınlar gibi geldi, onlardan hoşlanmadım. Hepsi bir şekilde "biçimsizdi", ancak gerçekte yaşları 25’ten fazla değildi.
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748

Unread post by Esnek »

Vardı ve var ama ayrıntılara girmeyeceğim
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Başka kimsem yoktu. Bekaretimi benden 5 yaş büyük bir kadınla kaybettim ve hala onunla sadece seks yapıyorum. Bir yandan evlilik sadakati konusunda çok katıdır. Ama öte yandan, ondan sapkın bile olsa herhangi bir cinsel fantezi isteyebilirsin ve o da alay etmeden veya zorbalık yapmadan yardımcı olur. Ve bir şey istese bile susmaz, açıkça sorar.
tesisatçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by tesisatçı »

Ama ben şanssızım! Civcivleri topluca seviyorum ama uzaktan... Hepsini istiyorum! Ve her birine yaklaşıyorum... ama stsukko! SABAH... ama fazlasıyla doğru olanlar var! Ancak doğru olanlar bir sorundur - ah, pekala! ;-) ...Ben de onları uzaktan seviyorum ;-) ... hatırladım -"Kadınımın koltuk altlarının nasıl koktuğunu çoktan unuttum... " ;-)
Şemneen
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Şemneen »

Bir yıl önce 17 yaşındaydım, 35 yaşında bir kadınla yattım, güzel bir kıçı var, onunla hâlâ bir bağım var
Shompol34
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102

Unread post by Shompol34 »

En büyük kız arkadaşım 66 yaşındaydı. Tatilde tanıştık ve iki hafta boyunca yanından ayrılmadı! Baba ateştir! On kişiye yetecek kadar mizaç! Çok daha genç görünüyor, 50-55 yaşlarında sanıyordum... Çok uzun süre seks yapmadan yaşadığını söyledi. Doğa bunun bedelini ödedi ve periyodik olarak kendisi için "Kleopatra geceleri" düzenledi; kendini daireye kilitledi, soyundu, şarap içti, yavaş müzikle kendini okşadı ve sosisle mastürbasyon yaptı. Bazen bu bütün gece sürdü (eğer sabah işe gitmek zorunda olmasaydım). Bu onun için bir buçuk ay yeterliydi. Ayda bir yanına geliyordum, kendimizi içeri kilitliyorduk, şarap içtik, seks yaptık, dairede çıplak dolaştık. O sikini çok iyi emdi, ben de onun amını yaladım ve orgazm olana kadar klitorisini emdim! O iyi bir kadındı. Şimdi eğer yaşıyorsa benim hesaplamalarıma göre 77 yaşındadır...
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186

Unread post by Sanat »

Yaklaşık iki ay önce 36 yaşında bir kızla yattım, ben 17 yaşındaydım, beni kendisi aldı ve kocam pek de havalı olmayan bir adamla birlikteydi, beni yakalayıp öldüreceğini düşündüm!
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
 Cevap: Yaşlı kadınla seks

Unread post by Merkez »

Ar.t: 20 Aug 2023, 21:41 Bir kızla yaklaşık iki ay yattım, o 36 yaşındaydı, ben 17 yaşındaydım, beni kendisi aldı ve kocam pek de havalı olmayan bir adamla birlikteydi, beni yakalayıp öldüreceğini düşündüm ben!
O sende ne buldu ve siz birbirinizi nasıl buldunuz? Sonuçta fark neredeyse 20 yıldır ve bu tam bir nesildir.
Sanat
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
 Cevap: Yaşlı kadınla seks

Unread post by Sanat »

Merkez: 26 Feb 2024, 23:27
Ar.t: 20 Aug 2023, 21:41[quote=Ar.t post_id=244996 time
O sizde ne buldu ve siz birbirinizi nasıl buldunuz? Sonuçta aradaki fark neredeyse 20 yıl ve bu da tam bir nesil demek.
O halde bunu ona sormanız lazım))
I arabasını kar yığınından dışarı itmesine yardım etti, işte başlıyoruz...
Bana öyle geliyor ki beni manipüle etmekten keyif aldı!
These users thanked the author Sanat for the post:
seksforumu_
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”