Bu arada biz tavuğuz

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu arada biz tavuğuz

Unread post by Mart »

Tanyushka: 26 Feb 2024, 16:36 Bu konuda histerik olmaya gerek yok, böyle dersler önemli
Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Maaş görünüşe göre iyi, ancak beyinde bariz sorunlar var.
Kayboldum.
Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok.
Sıradan bir keçi provokatörü.
These users thanked the author Mart for the post (total 3):
Zorba Carrie, bot458, Guguk kuşu
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Tapkin »

Eustace: 26 Feb 2024, 18:40
Küçük bir aynanız var mı?))
0,5m x 1,5m olur, umurunda değil, ben yapmam’ Dragonfly’ı arama! :)
..neden, bunu onun sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında yüzlerce kez yaptın , bak fark etmeyeceksin!))))
:Yahoo!:
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 26 Feb 2024, 18:44
Ve holiganı ilk masaya koyacağız... at kuyruğunu çekeceğiz!)))))
onun arkamızda oturmasına izin vermek daha iyi, aynaya hangi külotla geldiğine bakacağız :crazy:
n ..Marinka’yı hedefliyorum!))) )
:merhaba
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 18:47 neden, bunu sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında yüzlerce kez yaptılar, görüyorsunuz fark etmeyecek!))))
ne olur, sohbet edelim! Zaman Öğretmeni! Bırakın Anatomi’yi göstersin! :smile171:
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 18:49 ..Marinka’yı hedefliyorum!))))
oradaki polietileni yırtmayın ve kendinizi pencere! Zamanınız gelmeden önce! :lol:
These users thanked the author Eustace for the post:
Tapkin
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Tapkin »

Eustace: 26 Feb 2024, 18:50
vay be, bunu yüzlerce kez yaptın, sandaletinin üzerinde ve Yusufçuk’un eteğinin altında, görüyorsun, fark etmeyecek!)))
ne oluyor, hadi sohbet edelim! Zaman Öğretmeni! Bırakın Anatomi’yi göstersin! :smile171:
...sanki Hooligan’ı ders kitabı olarak almışız gibi, son beyinler sıkıcı değil! ))))
:%)
These users thanked the author Tapkin for the post:
Tanya
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Tapkin: 26 Feb 2024, 18:53 ...sanki Hooligan bizim için bir ders kitabıymış gibi, son beyinler vurgulanmıyor!))))
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
slavik.meshalkin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 425
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by slavik.meshalkin »

Hooligan Carrie: 26 Feb 2024, 12:57 Benden başka kimse anaokuluna gitmedi mi? Orada her zaman ortak tuvaletler vardı. Ve bir şekilde büyüyüp geyik olamadılar çoğunlukla.
Her halükarda, okullarda kilitli kabinler var ve herkes için genel bir baskı değil. Ve köyde delikli bir tuvalet var, o da cinsiyet ayrımı gözetmiyor, değil mi?
Ne tür bir tuvalet olduğunu bilmiyorum senin anaokulun vardı. Tuvaletimiz vardı. Solda bir erkek, sağda bir kız vardı. Ve okulda sokakta F ve M harflerinin olduğu tahta bir tane vardı.
These users thanked the author slavik.meshalkin for the post (total 3):
Neşeli Roger, jant11, Alex7515
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Neşeli Roger »

slavik.meshalkin: 26 Feb 2024, 19:57 Ve okulda sokakta üzerinde F ve M harfleri bulunan ahşap bir tane vardı
Bu kesin. Ama elimizde taş vardı. Büyük :)
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Venüs »

Mart: 26 Feb 2024, 18:44
Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemli
Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Kayboldum.
Ama akıllı insanlar bu tür işlere kaydolmuyor, dolayısıyla burada şaşırtıcı bir şey yok.
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç ​​yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelimesi kelimesine, dakika dakika ortaya çıktı.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
Zorba Carrie, jant11
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Sidor »

Strecoza: 26 Feb 2024, 13:01 Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin.
Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır.
Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun.
Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir.
Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı.
These users thanked the author Sidor for the post (total 2):
sapık, Canis91
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Sidor: 26 Feb 2024, 20:44
Geçen yıl okulda her hafta bayrak çekmeye başladılar ve oğlum bir kez geç kalmıştı. .... ve ona bayrağın neden indirildiğini sordum??? Bir kez kaldırın ve gururla uçmasına izin verin.
Eğer bayrak her zaman üstte bir yerdeyse, kısa sürede bir arka plan detayına dönüşecek ve unutulacaktır. Ve bununla birlikte yüksek duygular unutulacak ve kişi günlük yaşamla baş başa kalacaktır.
Bayrağı kaldırmak sizi gözlerinizi kaldırmaya (hatta refleks olarak) ve duygularınızı yükseltmeye zorlar çünkü gözler aynadır ruhun.
Bayrağı indirmek, herhangi bir aktiviteyi tamamlamak, telaştan kurtulmak ve sakin tefekkürlere geçmek demektir.
Bu gelenek yelkenli filosundan geldi. Ve gelenekler, kelimenin gerçek ve mecazi anlamıyla denizcilere aşılandı. Ve ömürlerinin sonuna kadar onları gözetlerler. Bayrağı gece indirmenin amacı, uçuşan kumaşın dalgalanmasının kaptanın uykusunu engellememesidir, çünkü... yelkenli gemilerde kaptan kamarası kıç tarafta, bayrak direğine yakın bir yerde bulunur. Hayatın düzyazısı.
Teorik olarak her şey yolunda gidiyor ama hayatta önce sıcak, sonra kuvvetli rüzgar, sonra yağmur ve sonra don. Beyin hızlı bir şekilde bir çağrışımsal dizi oluşturacak ve iyi havalarda bile olumsuz duygulardan başka hiçbir şeyin ortaya çıkmasına neden olmayacak ve elbette neden olmayacaktır. Rusya İmparatorluğu’nun siyah beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz?
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
sapık, Ksenofon
Firavun faresi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 429
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Firavun faresi »

Ne histeri! Yazar muhtemelen bunun uzun zaman önce tanıtıldığını bilmiyordur (bu haberi yaklaşık 5 yıl önce duymuştum)... Bu arada, Almanya, Lüksemburg, Fransa’da otoyolda ve ceplerde (geçici olarak) araba kullandım. tuvaletli otoparklar) tuvalet iki ve üç parçaya ayrılmıyor... (kızlar için, erkekler için ve ortak...)
These users thanked the author Firavun faresi for the post:
sapık
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sidor »

Strecoza: 26 Feb 2024, 20:52 Rusya İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz?
İsterseniz size başkanlık ettiği iki komisyondan bile bahsedebilirim. Posyet, Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayraklarını devlet bayrağı gibi değerlendirdi. Bu arada Rus ticaret filosuna Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrak yerleştirildi. Ve artık devlet mülkiyetinde olması çok sembolik. Genel olarak bayrağın renkleri armanın renklerini içermelidir.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Sidor: 26 Feb 2024, 21:33
Rus İmparatorluğu’nun siyah-beyaz bir bayrağı olduğunu biliyor muydunuz
İsterseniz size söyleyebilirim bile Beyaz-mavi-kırmızı ve Siyah-sarı-beyaz bayrakların devlet bayrağı olarak kabul edildiği Posyet’in başkanlığını yaptığı iki komisyon hakkında.
))) Bize bildirin)))
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Sidor »

Bu forumdaki Rus sembolizmi konusunun biraz çılgınca göründüğünü düşünmüyor musunuz? :lol:
Kısacası ulusal bayrağa karar vermesi gereken bir komisyon oluşturuldu. Rusya İmparatorluğu’nun resmi olarak onaylanmış bir devlet bayrağı yoktu. İlk komisyonun sonucu, devlet bayrağı olarak Beyaz-Mavi-Kırmızı bayrağın önerilmesi oldu. Aynı Amiral Posyet başkanlığındaki ikinci komisyon, ilkinin iddialarını çürüterek Siyah-Sarı-Beyaz’ı önerdi. :lol: Ulusal bayrağın renklerinin armanın renklerini içermesi gerektiğini varsayarsak, altın alanda çift başlı siyah bir kartal vardır. Kusura bakmayın ama bu kartalın resmini burada yayınlamayacağım. Hanedanlık armaları sanatı ve sembolizm teorisi son derece büyüleyici, ne kadar olduğunu hayal bile etmedim.
These users thanked the author Sidor for the post:
Venüs
bot458
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 174
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: aseksüel

Unread post by bot458 »

Mart: 26 Feb 2024, 18:44 Kazak gönderildi. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Kayboldum.
Ama aklı olan insanlar bu tür işlere yanaşmıyor, bu yüzden burada şaşırtıcı bir şey yok.
eğer bu yaratığın ahlaki kuralları "BÖLGE" ise nasıl başka türlü olabilir ki! 8-)
These users thanked the author bot458 for the post:
Korsan
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Mart »

bot458: 27 Feb 2024, 08:20 eğer bu yaratığın ahlaki kuralları "BÖLGE" ise!
Bölgeden yazıyorsa - sorun yok. Alman bölgesinde ne yaptığı belli değil - seferberlikten mi saklanıyor yoksa ne?
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Zorba Carrie »

Mart: 26 Feb 2024, 18:44 Kazak gönderildi.
4olla’dan gönderildi.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Strecoza: 26 Feb 2024, 20:14 Az önce foruma baktım. Aynı konu. Başlangıç ​​yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı.
Bunlar insanlar, ha! Yeni konular bulmak için fazla tembelim. Bunlar incirlerin karbon kopyası :)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Venüs, sapık
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Orientation: biseksüel

Unread post by sapık »

Ülkemiz hakkında daha iyi düşünmemiz ve konuşmamız gerekiyor. Diğer ülkelerde ne fark eder?
Afrika’da kabileler var diyorlar ama genelde vahşiler! Kendi endişeleri hakkında da daha fazla endişelenmeleri mi gerekiyor?)
These users thanked the author sapık for the post:
Korsan
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Strecoza: 26 Feb 2024, 20:14
Tanyushka: 26 Feb 2024, 16:36 Bu konuda histerik olmaya gerek yok, bu tür dersler önemlidir
Kazak yanlış yerde. "Burada Almanya’da tanıtıldı..." ve "...bölgemizde bu horozlara ihtiyacımız var!"
Kayboldum.
Belki de haklısın. Az önce Chalforum’a baktım. Aynı konu. Başlangıç ​​yazısı kelimesi kelimesine ama ilginç olan bu değil. Konular her zaman çalıntı ama bu konu çalıntı değil. Forumumuzda konu 11-26’da, konu ise 11-26’da yayınlandı. Kelime kelime, dakika dakika ortaya çıktı.
Ha, ilginç bir hikaye! Görünüşe göre burada tartışma daha eğlenceli :) . Konuyla ilgili - örneğin Japonya’da ayrı tuvalet yok. Ne olmuş? Orada ölmüş gibi görünmüyorlar. Ve 4all’da yöneticiden böyle bir konu çıktığına göre, dikkate almışlar demektir. Görünüşe göre, tavsiyemizi duydular ve cinsel konuları yavaş yavaş azaltıp, yoğun manevi konular lehine değiştirecekler. Belki zamanın ruhuna uygun olarak otosansür yoluyla genel konu sıfırlanacak. Çünkü gerçekten bir hareket olmasını ve RKN’nin heyecanlanmamasını istiyorsunuz.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Zorba Carrie, Oksana
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Oksana »

Holigan Carrie, Mart, sakin ol, Giovanni benim kardeşim :cat1:
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by 0dlb0 »

Oksanka: 28 Feb 2024, 10:17 O forumdaki asıl kişi benim
Zaten korkuyor musun? )
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Oksanka: 28 Feb 2024, 10:17 Holigan Carrie, Mart, sakin ol, Giovanni benim kardeşim :cat1:
Ne zaman sakinleşeceğime veya sakinleşmeyeceğime kendim karar vereceğim. Ve Giovanni’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Ve en önemlisi onu neden tanımam gerektiğini anlamıyorum.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

Hooligan Carrie, peki, komplo teorileri geliştiriyorsun kimse sormamasına rağmen onu nereden çaldığını) Ve muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol etmişlerdir. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda )
n
0dlb0, evet hayır, neden korkalım, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Oksanka: 28 Feb 2024, 10:47 Hooligan Carrie, peki, sen’ Kimse sormasa da kimin neyi nereden çaldığına dair komplo teorileri geliştiriyorlar) Ve bu nedenle muhtemelen o forumda paylaşımı kimin yaptığını kontrol ettiler. Belki sen değilsin, ama biri kesinlikle oraya tırmandı) Ve oraya mesaj atan kişinin bir akraba olduğunu söylüyorum) Bu arada, kaniş hakkında, bu benimle ilgili, kim biliyor))) Ama şimdi orada her şey yolunda )
n
0dlb0, evet hayır, korkacak ne var, özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
Tüm sözler açık ama anlamı net değil.... Seksten bahsediyorum, sadece bu foruma giriyorum ve sadece burayı okuyorum, hayal edebiliyor musun? Ve burada yazdıklarını tartışıyorum. Buna inanmak sizin için zor olabilir, ancak benim için - en azından şimdilik - bu forum oldukça yeterli)))
Ve teorilere gelince - elbette konuların rakip forumlarda kopyalanması komik.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Ksenofon, Venüs
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

Hooligan Carrie, neden bu yarışmayı adlandırıyorsun?) Belki bu bir devlet midir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki)
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Ksenofon »

Oksanka: 28 Feb 2024, 11:14 Hooligan Carrie, neden aradın rekabet mi?) Belki bu bir devlettir?) Çökecek, sonra soracaklar. Bu aniden çökecek, herkes oraya koşacak... belki)
Forumunuz için iyi reklam yapıyorsunuz. Yedek biri mi?
Peki insanların çeşitli forumlarda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş zamanı var?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 2):
Zorba Carrie, Venüs
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Kral Kuş »

Ksenofont: 28 Feb 2024, 11:37 Peki insanların birden fazla forumda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş vakti var?
A Belki "bedava" değildir zaman", ama iş?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
Oksana, Ksenofon, Zorba Carrie
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

Oksanka: 28 Feb 2024, 10:47 özgür bir dünyada yaşıyoruz, istediğimizi yaparız)
:prmouse:
Kimdir bunu o mu söyledi? :)
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Oksana
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

0dlb0, içimde bir his var) değil mi kabul etmek? )
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kral Zogu: 28 Feb 2024, 11:42
Ksenofont: 28 Feb 2024, 11:37 Peki insanların çeşitli forumlarda oturup aynı kişilerle aynı konuları tartışmak için ne kadar boş zamanı var?
Ya da belki bu "boş zaman" değil de çalışmadır?
Bu meslek ne kadar zararlı?! Acaba zararlı olmanın faydaları var mı?
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Oksana, Zorba Carrie, Venüs
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by İskender »

İngiltere’de bir adam kendisini bir geyikle ilişkilendirdiğini ve sokakta belirli bir şekilde giyinmeye ve davranmaya başladığını söyledi. Bunun sonucunda sokaktaki bir komşu onu silahla vurarak öldürdü. Polis onu tutukladığında, bir geyiği öldürdüğünü bildirdi ve resmi olarak aldığı geyik avlama ruhsatını gösterdi. Adam serbest bırakıldı.
These users thanked the author İskender for the post:
Oksana
Автор темы
Oksana
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Oksana »

Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı... Doğal seçilim .

Ksenofont, reklamcılıkla ilgili - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü 2007’den bu yana içerik, birçok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla ulaşılabilmektedir.
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by 0dlb0 »

Oksanka: 28 Feb 2024, 11:57 İçimde böyle bir his var
Bu yerden buna benzer daha fazla bilgi lütfen. ) :muza:
These users thanked the author 0dlb0 for the post:
Oksana
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Oksanka: 28 Feb 2024, 12:28 Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.

Ksenofont, reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den beri içerik var, pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorlarından ulaşılabilir.
Burada da aynı şey var. Çoğu okuyucu. Forumunuza karşı hiçbir şeyim yok. Yarışma her zaman bir nimettir. Ama şimdilik sıkıldın. Ve eğer buradaki bazı aktif kullanıcılar olmasaydı, bu tamamen üzücü olurdu.
These users thanked the author Ksenofon for the post:
Zorba Carrie
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by İskender »

Oksanka: 28 Feb 2024, 12:28 Alesander muhtemelen doğru olanı yaptı. .. Doğal seçilim.

Ksenofont, reklamcılıkla ilgili olarak - ne yazık ki hala çok sayıda okuyucumuz var, yazar değil))) Çünkü. 2007’den bu yana pek çok makaleye doğrudan forumdan değil, yalnızca arama motorları aracılığıyla erişilebiliyor.
Buna doğal değil yapay seçilim denir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”